lördag

usch..fan vad dålig jag är på att skriva här. haha, ajja.. skönt somsagt att bara veta att den finns här om man vill skriva av sig lite :) tänkte skriva lite sammanfattning av veckan, om jag kommer ihåg allt vill säga.

fredag: träffade malin tro det eller ej. kul kul. gick på stan sen så blev det att gå en rejäl promenad på kvällen och hon lånade ett par av mina klackskor och fick skoskav men jag var snäll och bytte lite så båda hade stora sår sen efter att vi kom hem ;D smart... blev iaf att sova i lägenheten i stan. 

lördag: malin stack hem runt 3 tiden så var jag kvar i lägenheten och bara tog det lugnt hela dagen tills linus kom på natten efter jobbet.

söndag: hmm,kommer inte ihågvad jag gjorde faktiskt.. om jag inte minns fel så tror jag att det blev en tripp "hem" till haninge.

måndag: spenderade denna dag med :) blev att gå en sväng på stan och sen köpa med oss lite onyttigt och gå hem till henne på djurgårdsgatan för att bara slappa framför tvn och snacka skit hela dagen/kvällen :)

tisdag: har umgåts med bajsbajs ett tag idag framåt kvällen. gick hem till ryd sen vid 11 tiden. älskling blev sugen på burgare så vi stannade till vid mcd och jag köpte en milkshake för jag var så sugen på det. men kom ganska snabbt på att det var onödigt eftersom jag inte kände/känner någon smak ;P men men..
hittade en skitstor spindel i köket hemma hos linus som jag fick döda för han vågade inte ;D skulle egentligen släppt ut den men den var så jävla snabb och ömtålig men shit vad stor den var. alltid lika kul med spindeljakt.
tror fan det var första gången jag skrek som en kärring när jag såg spindeln. blev så rädd för jag tände bara lampan så rör det sig nåt stort på golvet. haha.
idag var det även..exakt 3 månader kvar till bebisen är beräknad. och även 6 år sedan morfar gick bort.

onsdag: idag så åkte jag och mötte carro i ullstämma där jag bodde förut för att ta en tripp till centrum och handla mat.
sen åkte vi hem till henne och var där hela kvällen.
innan jag åkte och mötte carro så bakade mamma bullar hemma. och jag så trög som jag är fick helt plötsligt för mig att jag skulle äta massor med bulldeg (a) smart. kan ju bara säga det att magen var ju inte riktigt 100 efter det ;D haha.
så, jäste mer än vanligt i magen :)

torsdag: idag gick jag in i vecka 28+0 :) magen har blivit superstor nu. känner mig något enormt oattraktiv. mer än innan. men men, det är sånt man får ta. man får tänka på att det är av en bra anledning man ser ut som en köttbulle :)

fredag: idag blev det inte att träffa malin så jag tog och åkte bussen från haninge till skabbet hem till pappa. bra att den gårhela vägen ju ;D ajja, oscar,emil ochronja kom även vid sen framåt 5 tiden. blev en dag med grillning som smakade skit. även pappa tyckte det konstigt nog :P sen så satt vi och snackade skit och lyssnade mest på orres fyllesnack som kan handla om imprincip,ja,vad som helst (:
vid 11 tiden så följde pappa och emil mig till glyttinge för att träffa bajsbajs. oscar och ronja hade somnat på golvet i vardagsrummet.
nu sitter jag iaf här hemma hos linus. väntar på att malin ska höra av sig för att se om vi skulle ses och hitta på nåt idag eller inte. hon var ute med saga och några mer igår så hon kanske är lite sliten ;D
om det inte blir att träffa henne så får det nog bli en slappdag med film istället :)

ha en bra dag allihopa! ♥





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0