måndag

måndag,jaha.. vad ska man säga om denna dag då?
inte hänt så mkt än så länge.. sovit gansa bra inatt iaf. vaknade iaf inte mer än 6 gånger tror jag. skönt det så man får lite sömn.
jag har suttit på tradera nu ett tag. tror jag börjar bli beroende :O haha, har redan fixat en bärsele från baby björn och en mysdress till bebisen från adidas för en billig peng :) tror till och med frakten var dyrare faktiskt. även en sak från ralph lauren fick jag nyss också. superbra!
just nu har jag lagt bud på en svea väska, tänkte ha den till vagnen som skötväska om inte annat. får se, finns säkert de som lägger över. men man kan ju alltid hoppas :) med frakten och det skulle den gå på ungefär 400. fint med mörkblått till en brun vagn skulle jag tro.

idag så ska jag somsagt träffa linus. han kommer väl in till stan lite innan 7. jag sa att han kunde ta med sig en bil så kunde jag stå för bränslet så vi kunde åka runt lite och fixa saker :) får se om han fick tag på nån sen.

har visst inte lagt upp någon bild på magen än.. men, den kommer så fort jag tagit!
förresten, har börjat packa min förlossningsväska nu. bebisens kläder är iaf klara så det känns skönt. kunde bestämma mig för vilket plagg han/hon skulle ha på sig på hemfärden tillslut :) hehe. bara mina saker och pappren och grejer som fattas nu. skrev klart förlossningsplanen förut. fattas bara att linus ska skriva hur han känner inför förlossningen. men det visste han inte riktigt.

ha en bra dag!♥

Kommentarer
Postat av: Beetty

härligt o packa väskan =).. inga fel alls du.

aah jag längtade med så mkt, 13 dagar för tidigt kom båda som tur va, de va verklifgen INGA fel =).. aaah ja klumpig de känner man sig nog inte allt för ofta annars,än när man är gravid, phuu, har du gått upp mkt? Kramas

2008-11-03 @ 13:49:14
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: Beetty

hehe aah du får göra alt, gå raska promenader, jag sprang den sista veckan för att få igång det faktiskt =P men kanske inte så ba för din foglossning. jag vägde 59 när jag vägde in mig o på förlossningen vägde jag 74 o nu väger jag ungefär 65 så jag har sex kilo o gå ner till :) kämpar än. men det är svårt just nu. kramar

2008-11-03 @ 19:37:29
URL: http://freshing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0