onsdag

somnade tidigt igår. danne ringde och sa att jenny skulle läggas in på avdelning 15 där en av mina kompisar har jobbat. dvs special bb. hennes värden hade bara blivit sämre och blodtrycket var högt. så dom skulle få stanna över natten så de kunde hålla koll på äggvitan i urinen. om det inte blir bättre så skulle de antagligen sätta igång henne. hoppas på det bästa! somsagt, vet att allt kommer ordna sig iaf. tur att man har en sån bra sjukvård här i sverige!

över till idag... idag är jag barn och hundvakt från 9-13.30. tindra har varit riktigt gnällig idag så jag har hållt på att gå upp i taket. gick tillslut ut med henne och arnold vid nästan halv 11. hon somnade efter ett tag. underbart!
men sen var det inte så mycket mer än att gå in och ta av sig ytterkläderna innan damen vaknade igen och låg och pratade för sig själv i vagnen. sen började hon skrika som satan. så, smög ut och lämnade arnold inne. vilket han verkligen hatar! gick en till promenad på ungefär 30 minuter. så nu är jag helt slut! känns som fogarna ska lådsna från kroppen. hehe. okej, kanske överdrev lite :P

tänkte passa på att vila lite nu innan det blir liv där ute igen. tur att mamma kommer om ett tag!

13 dagar kvar till beräknad förlossning nu! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0