tisdag

hej :) minns ni att jag nämde att jag trodde att jag kunde ha urinvägsinfektion?
mjaaaaa,kvällen fick jag tillbringa själv uppe på förlossningsavdelningen igår. superkul!
antar att alla undersökningsrummen var upptagna för jag hade en sån "tur" att jag fick komma in till ett av förlossningsrummen. tror ni att tankarna flög runt i huvudet? ja, det kan jag lova. när man såg den där lilla sängen som bebisen ska ligga i tex... ooh.
ajja, linus skjussade iaf upp mig till us. eftersom han har jouren denna vecka så hade han fått en utlämning på en bil i norrköpingsflygplats vid 19.30. så han hann imprencip bara följa med mig till avdelningen och sätta sig och vänta i 5 min innan jag sa att han kanske skulle åka.
sen kom iaf barnmorskan och ropa upp mig. fick kissa det första jag gjorde. sen låg jag kopplat till en CTG maskin som mäter bebisens puls och kollar hur pass många % sammandragningarna ligger på. så där låg jag i typ 30 minuter med den på mig. barnmorskan kom in och sa att de inte såg några spår av urinvägsinfektion. sen så sa hon att läkaren hade jouren så det var en del hon skulle kolla på så att jag fick sitta och vänta. så, där satt jag. i en hel timme ensam i rummet och glodde på allt och inget tills läkaren kom.
hon klämde på magen, frågade frågor och massor. sen så sa hon att dom hellre ville ha morgonkiss så att jag fick med mig ett rör jag skulle kissa i imorse när jag vaknade och gå och lämna in det till mvc.

sen så åkte jag iaf hem till mamma efter besöket där. såklart så hade jag missat bussen som gick ifrån sjukan så fick gå ner till tinnerbäcken. fogarna mådde riiiiktigt bra sen kan jag lova!
linus kom iaf och hämtade mig straxt innan 12. sen åkte vi hem till han. snackade lite, kollade på tv. och sen somnade vi.
eller, iaf linus.. haha.
tror jag gick upp 2 gånger denna natt för att kissa. bra för att vara mig faktiskt ;D

ajja, gick iaf upp "på riktigt" nu straxt efter 11 hugget. tog med mig en mugg in för att pissa i. kom ingenting och det började smärta i nedre buken som det har gjort de senaste dagarna när jag ska kissa. tilllsut flöt det på.
skulle torka mig och kände att det kändes annorlunda. och ni vet att jag har sagt innan att min slemmpropp har gått?
fuck that säger jag bara. den här var en redig jäkel kan jag lova er! så, nu är den ute iaf. börjar tro att det kan vara den som har spökat och satt sig lustigt i magen eller nåt eftersom jag har haft ont... men, det återstår att se.
men nu är den ute iaf :) bara att vänta och se hur länge det kommer dröja innan man åker upp och ska föda.
mammas jobbarkompis hade åkt upp med hennes första barn samma dag som den gick. men medan den andra kom 2 veckor efter :O usch...
imorgon är iaf lillen beräknad. vi får se..

hoppas ni mår bra iaf!♥

Kommentarer
Postat av: Linn Lundh

hoppas allt går bra :) lycka till

2008-11-18 @ 12:27:03
URL: http://lundh.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0