tisdag

hejhej igen. det här är en riktig tråkdag känner jag. kan inte göra så mycket annat än att ligga i sängen och ta det lugnt.
skulle vara bra om man inte hade så ont i fogarna så man kunde gå lite upp och ner i trapporna och se om det händer nåt. men, just nu känns det inte speciellt lockande faktiskt :/

linus har varit hemma och hämtat träningskläder med malmberg. sen skulle han komma hit efter så tror jag att vi ska ut i garaget. måste hitta sängkläderna till bebisen så man kan fixa det.

har bestämt att linus och jag ska åka och köpa skräpmat någonstans efter att han kommit hem. är så himla sugen på det. hehe, inte alls orkat tänka på att fixa iorning sig idag. ser ut som.. hmm, ett vandrande lik typ. med en bulle på huvudet ;D sexiigt.

får se om bebisen visar tecken på att komma ut ikväll/inatt. skulle vara lite kul om han/hon skulle komma på den beräknade dagen. inte så superofta det händer :) men mem, vi får se.
det brukar iaf ta mellan 1-10 dagar innan bebisen kommer ut efter att slemproppen gått. är ganska så ovanligt att det tar två veckor. så det känns bra iaf. så länge bebisen kommer ut så är jag nöjd :)

Kommentarer
Postat av: johanna

ja fan va det växer och knakar på nu i slutet alltså :P du lär ju vara stor som en.. ja, hur stor är du egentligen? haha. håller tummarna på att bebisen dyker upp snart för dig :)

2008-11-18 @ 19:49:28
URL: http://shoohanna.blogg.se/
Postat av: jenny

hittade dig på ungamammor.com och såg att du har bf idag. sjukt spännande, jag får vänta tills i mars...lycka till! =)

2008-11-19 @ 01:20:41
URL: http://denvildavilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0