måndag

hösten är mysig, iaf när solen skiner. men klart som tusan att den inte ska göra det. helt mulet och trist ute. usch. kallt också om inte annat :P säger folk iaf, så varm som jag är med all blodvolym och grejer så märker jag inte så mkt av det så speciellt mycket. hehe.
linus kom hem inatt från jobbet. hann prata ett litet tag iaf innan han skulle sova. bebisen sov innan men när han/hon hörde att linus kom hem och tog på magen så började den röra på sig igen. så var det igång ;P

idag ska jag iaf träffa thinee innan jag ska till migränspecialisten :) trevligt! ska nog hem till henne en sväng innan och slappa där. sen hade vi tänkt att dra och käka också :D hoppas på något gott gott! idag mår jag inte illa iaf så jag hoppas att jag kan få i mig lite mer än de andra dagarna som precis gått passerade.

nae, nu ska jag ta på mig en tröja och fixa något att äta och sen får jag se när jag åker till thinee. hon sa att jag gärna fick komma närsom för fredde hade stuckigt ifrån henne nu med nyligen så hon ville nog inte vara ensam. hehe

hade bra! :)♥

Kommentarer
Postat av: Beetty

Ja nu är de ju bara 22 dagar såg jag, inte alls länge =P.. sry för den sena kommentaren, har inte haft tid o svara förens nu =P.. inga känningar på att det är på g eller? =)..

2008-10-27 @ 22:03:39
URL: http://freshing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0