onsdag

jiiiipi! fy fan, har gått så mkt de sista dagarna så jag har åkt på ordentliga foglossningar nu. fast får ju skylla mig själv. så dum som jag är.. ååh, blir galen. jag som hade tänkt att jag skulle åka och klippa mig idag med. men, envis som jag är så vet man aldrig. fast iofs så vet jag inte om jag är villig att riskera att få ligga i sängen resten av tiden sen.. ajja, får se hur jag gör :)
kunde ju varit en bättre dag att vara barnvakt på med ;P men som tur är så är emmy här så hon kan bära på tindra. dom är ute och går en liten promenad nu. fanny ringde nyss och sa att hon också antagligen skulle komma hit för hon hade tråkigt :) så kommer linus sen med innan han måste dra till jobbet. JÄMM!

arnold är nog sjuk idag tror jag. stackarn.. han kräktes två gånger inatt. nu ligger han iaf i sin korg och halvsover. han passar väl på nu medan inte tindra är här hemma och drar i både svansen och benen. hehe.

ha en bra dag!♥

Kommentarer
Postat av: Beetty

hehe ja de går allt neråt, jag hade otroligt mkt sd med båda barnen, då fick man allt veta attm,an levde =P.. aah okej, vad mäter din mage hittils? =)..

Kramis

2008-10-29 @ 12:50:33
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: Beetty

aaah sista ggn de mätte min mage va den 36 cm o jag fick en bebis på 3848 gram o 51 cm lång =P hehe.. men inte ska man alltid gå efter det.



'nej fy har du foglossning? :(..

har du ngn emot det?

2008-10-29 @ 15:11:55
URL: http://freshing.blogg.se/
Postat av: Sufie

Fin blogg :)

Ha en toppendag! <3

2008-10-29 @ 17:20:38
URL: http://typsufie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0