söndag

hejsan hoppsan i lingonskogen! inatt har jag sovit i ca 3 timmar. jippii! börjar undra om det inte är så att bebisen möjligtvis inte ligger nedåt med huvudet längre. för igår när jag och linus låg och pratade i sängen så kändes det helt plötsligt superlustigt i magen. sen så kollade vi och det såg verkligen ut som att hela bebisen hade lagt sig precis under min bröstkorg. magen nedtill var helt platt. jag satte mig upp på sängkanten ett tag och sen ställde jag mig upp för att gå lite. tänkte om det skulle ändras. vilket det gjorde.. för en stund. sen var lillen tillbaka där uppe igen. kändes riktigt lustigt eftersom det var helt platt. haha. men men, idag så känns det väl bättre..har inte hållt på så än så länge. däremot så ligger hela bebisen på min vänstra sida (vilket den verkar tycka om) och trycker ut antingen foten eller handen så det är en rikig bulle på kanten. jag och linus tror att det kan vara foten. kändes iaf som det igår när man kände ordentligt.
jag förstår inte hur ett liv kan ligga i min mage? :') känns hur mysigt som helst. kommer kännas ännu mysigare sen när man har gått igenom den fruktande förlossningen och dom lägger upp bebisen på mitt bröst.
gud vad stolt man kommer vara då!

men, vi får se vad maria säger på mvc på tisdag. ska dit på kontroll då. tyvärr så var linus tydligen tvungen att hoppa in och jobba förmiddag istället för eftermiddag så jag får se om mamma kanske kan hänga med. sen ska jag somsagt till stångåstaden också och skriva på kontrakt till den nya lägenheten straxt efter 1.

får se vad som ska hända resten av dagen. antagligen blir det att mysa framför tvn. är så himla ruggigt väder ute idag. helt mörk och dystert. kanske åker till haninge lagom tills mamma slutat vid 6 ikväll för att hålla henne sällskap så hon har någon att prata med. sandor blir man ju bara psyk av när han går runt där hemma. barnen åker ju till sin pappa idag med..

imorgon ska jag till migränspecialisten vid 15.20 om jag inte minns fel. och klart som tusan så vet jag inte riktigt vart det ligger än. hehe, måste kolla upp det. får min föräldrapenning imorgon också. dom hade gjort ett misstag på försäkringskassan. så jag fick den aldrig i fredags.

ha en bra dag!♥

Kommentarer
Postat av: natalie dahlström

nej halsfluss är hemskt, och jag får det rätt ofta också :(

2008-10-26 @ 18:19:56
URL: http://liaa.webblogg.se/
Postat av: Alexandra

Jo men förlossningen här är lite speciella verkar det som ;)

Men ska till bm imorgon så får vi se .

Du har inga känningar än ?

Kram

2008-10-26 @ 18:49:15
URL: http://onttonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0