fredag

hejsan hoppsan

idag så var jag och linus på mvc för att kolla så allt stod rätt till. och det gjorde det! är så himla glad, lättad om inte annat. värderna hade gått ner. har nu gått upp ett ½ kg sen förra veckan än 2½. och så var det bara spår av protein i urinet istället. och blodtrycket hade lagt sig till det bättre :) känns underbart.
symfys måttet var nu 32 cm. och bebisen har lagt sig med huvudet nedåt. ligger med rumpan på min högra sida och med fötterna på den vänstra. har fått alla tider nu fram tills jag är beräknad. blev en den 25 november med. men då tror jag att den är ute. barnmorskan sa att hon skulle bli förvånad om jag skulle komma då. hehe

imorgon så måste jag flytta alla mina saker ifrån lägenheten i stan. sandor är det ju ingen idé att fråga ens. så min förra lådsas pappa ove är snäll med att hjälpa till istället :) och mamma då såklart. känns så dumt att man inte kan göra så mycket när det är ens egna saker man ska flytta. men men, finns inte så mkt att göra åt. kan ju bära sånt som inte är så tungt. som alla mina tavlor och säckarna med kläder tex :)
blir att ställa lite saker hos pappa och sen resten i linus pappas garage förutom sånt som inte suger åt sig doften av avgaser och skit. så, sängen och soffan får vi ta hit till haninge och ställa under taket på uteplatsen.
linus kan ju tyvärr inte hjälpa till varken imorgon eller på söndag eftersom han jobbar heldagar...
ajja, det rer sig nog. juste, såg supersöta kläder på lindex idag när mamma skulle kolla efter en mössa till tindra.
kan inte gå vid barnavdelningarna i klädaffärer för det bara kliar i fingrarna. är så himla svårt att låta bli när allt är så smått och gulligt.

älskar dig
älskar dig ♥

Kommentarer
Postat av: Mammy

HEJ GUMMAN

ÄR DU MED BARN.

HAR DU BAAAARRRNN

2008-09-19 @ 20:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0