måndag

hej hopp! (:
blev att somna ganska sent igår trotsallt.. eftersom linus bara har en 90 säng så blir det jävligt trångt att ligga i den nu eftersom magen har börjat bli ganska så stor. så vi gick helt enkelt in och la oss i jockes gamla rum som har en större säng. tur det! kollade lite smått på csi sen så stängde jag av tvn och låg och trackade linus med mitt snack ;D
somnade ganska så fort efter det. vaknade vid 5 imorse av att det var dags at gå på toan igen..när jag vände mig om så var linus borta ;O gick på toan sen så antod jag att han hade gått in och lagt sig i sin säng. vilket han nu hade gjort. för han kunde tydligen inte sova igår. ville inte väcka honom eftersom han ändå skulle upp vid 6 för han skulle ha körlektion nu på morgonen vid 7. så jag gick in och la mig. men somnade inte om så jag var vaken när hans klockradio ringde. hur döv kan man vara egentligen? killen vaknar inte av det fast det är på högsta volymen :O tilllsut så stängde han av det iaf. och jag ropade. så kommer han inrusande och sa :"ge mig en kudde!" (vilket jag brukar ha 3 av, en för huvudet, en för magen och sen en för ryggen nu också,) så la han sig bredvid ett tag.
efter att han hade åkt så somnade jag väl straxt efter 7 igen. så hade legat vaken i 2 timmar typ.
vaknade vid 9 av att dörren åker upp och en linus som frågar om jag är vaken. gissa vad han hade gjort?
han hade gjort frulle på sängen till mig :D söt han kan vara. jag frågade vad som var fel på honom :P haha.
fick iaf i mig 2 mackor och ett glas oboy sen så somnade vi båda två.
nu så ska han ha uppkörning vid 13.15, hoppas verkligen att han klarar det för isåf så har han körkort sen min lilla gubbe :)

har tid till min tandspecialist vid 16.40 idag för en sista koll nu innan tandställningen ska av. gud så sköönt!
nahe, nu ska jag ta på mig nåt slappt och se om jag orkar fixa iorning mig lite. måste smörja in magen också med madeloljan eller havandeskapsoljan. ar börjat bli dålig på det nu :O och så hårt som magen är så är det riktigt skönt att ta på lite olja :) fast, kletigt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0