måndag

tyvärr så klarade inte linus av uppköringen :/ stackarn. men men, bara ta nya tag (: teoriprovet är ju iaf avklarat.

kom hem till linus för ett tag sen. med svullen hand! ska berätta varför.
jag var ju somsagt åt tandläkaren idag. juste, skulle visst tillbaka en tid nu till innan tandställningen åker av. den 11 november. så jag får se om jag har mage då eller inte :) sen så ska skiten av dagen innan julafton! :D vilken härlig julklapp man får i år! blir att tillbringa hela förmiddagen där. eller, ska åka hem mellan. blir väl att åka hem och amma bebisen då eller nåt :) för man får visst 2 stycken tider inom loppet på 4 timmar dagen man tar bort tandställningen.
men men, iallafant. skulle möta thinee efter att jag var klar. vi gick till mcd och köpte varsin kycklinghamburgare och en liten cola. göttmos. sen så skulle vi gå till netto för thinee skulle köpa te och jag skulle köpa polly (mumma!) och en liten cola. när vi kom in så såg vi att kön var riktigt lång. men men, bara att ställa sig där. och såklart så skulle det komma en geting så thinee blev helt till sig. jag sa bara :"stå still för fan så gör den inget mot dig!"
sen efter ett tag så undrade vi vart den försvunnit för vi såg den inte. så vi stod och snackade lite skit. och så tar jag ett nytt och bättre tag om min colaflaska. klart som FAAN så skulle den lilla jäveln sitta där. precis just där jag tog min hand och skulle ta ett stadigt tag om colan. så, ja.. jag skriker ett riktigt fint ord ganska högt. sen var det en mamma framför mig som gav mig en sockerbit och sa att jag skulle spotta i handen där den stack mig och lägga sockerbiten på. det skulle tydligen suga ut giftet. så jag lägger på en riktig blaffa i handen och sockerbiten på. myysigt.

usch, svullet är det iaf. så jävla typiskt. haha.
nu ska jag fortsätta kolla på sjukhuset och sen slå över till 6an för en heltkväll med bra program :D


hade bra allihopa! :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0