tisdag

uppe med tuppen som en säger..jämm, kan lova att jag har sovit bättre andra nätter än denna.. har vaknat mest hela tiden tycker jag. sov nämligen på bäddsoffan nere i vardagsrummet här hemma hos mamma. hampus,fanny och emmy är ju här den här veckan så nu kan jag inte snylta till mig en av deras sängar ;P fan då..
tillslut gick jag upp vid 6 och tog mig den där efterlängtade rundan till toaletten för att tömma blåsan som man bävar över varje natt nu för tiden..vaknar jämt och är kissnödig men tänker att man kan ligga kvar ett tag till, i några timmar.. :P men men, tillslut måste man upp. efter det var det omöjligt att somna om. så nu sitter jag här i köket och ser dom andra komma ner från trappan. pigga och glada ;D haha, emmy ligger kvar som vanligt. henne ska man inte jävlas med på mornarna. vilket humör! mamma och tindra är också uppe :) men jag undrar om tindra är riktigt vaken? så söt är hon. vaknar direkt när mamma ska gå upp från sängen och visar att hon vill hänga med henne ner. ögonen går åt alla håll och kanter på henne.

vad händer idag då?
mjo, idag så ska jag vara hos min andra tandläkare vid halv 4 på lilla torget. vet inte riktigt vad dom ska göra med tanke på att jag har en tandställning som täcker hela käften på mig.. men, de kanske ska planera tills jag tar ut den ett par dagar innan julafton? :) ser man ju allt fram mot kan jag lova.
linus ska göra sitt teoriprov vid 1 idag. håller tummarna för att det går bra! :)
har inte träffat linus fören förra onsdagen när vi spenderade timmarna på mvc och sjukan.. kul.
men han har jobbat typ hela veckan. så, vi skulle ändå bara kunnat sova med varandra. så idag ska jag träffa honom sen tror jag. efter jag varit där somsagt.

måste även åka och kolla på en barnvagn jag hittat på babyproffsen i veckan! brun, fejnt.

nog om detta.. hoppas ni får en bra dag (:          ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0