fredag

hejsan allihopa. inatt  blev det inte så vidare mycket sömn. tankarna flög runt i huvudet på en och ville inte sluta. så himla jobbigt när det är så. usch, felicia sover oroligt också somsagt. så att så fort jag slumrade till så va det dags för henne att vakna tyckte hon.
gick upp efter 10 iaf. låg och drog oss i sängen ett tag. härligt. felicia är alltid så mysig varje morgon eftersom hon älskar att ligga kvar i sängen och titta ut genom fönstret och prata massor. tyvärr har jag dessvärre inte skaffat någon rullgardin än så hon blir ganska pigg när hon upptäcker att det är ljust. är verkligen dags att skaffa en!
annars kommer man väl varken hon eller jag få någon vidare sömn i sommar sen eftersom det är ljust nästan dygnet runt. hehe.
felicia somnade i min famn nu så jag har lagt ner henne i hennes sitter. så skönt att hon fortsatte sova. jag behöver verkligen diska och plocka iorning lite här hemma. tvättstugan behövs också bokas idag helst.
har en sån tur så min lillasyrra ville komma över hit och umgås lite med mig och felicia. är ju ett superbra tillfälle att passa på att fixa iorning då med tanke på att felicia är så mammakär.

min förkylning har blivit ännu värre.. fan, jag åker alltid på förkylning. känns som jag är täpp i näsan året om. inte så vanligt att halsen svullnar upp dock. men det är självklart att den ska göra det nu.

 titta så söt hon är när hon sover (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0