onsdag

hej. blev inte att jag skrev någonting igår. hände lite saker.. man kan säga att man fick fram sanningen när det gällde linus.  trodde verkligen inte att han var en sån låg person som det framkom..   vi får se vad som kommer hända hädanefter. linus vill inte att det ska ta slut. han älskar mig fortf. jag vet inte vad jag känner. har sagt till honom att vi nog får börja om från början om det nu ska bli hyffsat bra igen. men jag kommer nog aldrig att kunna förlåta honom för det han har utsatt mig för.

kände att jag behövde komma ut igår så tog med mig felicia och var ute i 2 timmar på en riktig långpromenad. var skönt att komma ut i den friska luften! fast jäklar vad det blåste.. vi gick iaf härifrån (johannelund) och sen bort till hackefors och runt där. någonstans på vägen så knakade det till i mitt vänstra ben så jag har lite småont i det idag. var inte så lätt att somna inatt.. men tillslut gick det. fast jag har sovit bättre. felicia sov lite oroligt inatt med så vaknade ett antal gånger mer än vanligt.

jaja, nog om det...fick ett sms vid  7 tiden imorse av mormor där hon skrev grattis på namnsdagen barnbarnsbarnet!
det var så jag fick reda på att felicia hade namnsdag idag. hade jag absolut ingen aning om. hehe.
efter några timmar ringde även mamma och grattade. jag höll luren intill felicias öra så mamma fick prata och felicia började skratta högt och log massor :)
tror nog att hon kan tycka det är lite lustigt nu när hon inte får höra sin mormor snacka lika mycket som vanligt.
mamma och jag kom varandra så himla nära efter att vi fick reda på att jag var gravid. så vi pratade mycket skit om dagarna eftersom hon  var mammaledig med tindra också. så felicia fick nog höra sin mormors röst en hel del under tiden :)

felicia kräktes ner hela sig själv imorse sen låg hon och gottade sig i sängen. tyckte det var dags för ett bad så det blev att bada tösen. felicia älskar att bada. hon ligger och njuter massor. var nog bara första badet som hon inte tyckte var så vidare populärt.
hon somnade på mitt bröst här i soffan för ett tag sen. blir ju så himla varmt efter ett tag när hon ligger där så jag har lagt ner henne i sin röda babysitter som hon ligger i och sussar nu :) hon ler lite ibland och gör roliga ljud ifrån sig.
kan knappt sluta titta på henne. så söt är hon. har svårt att förstå att hon har legat i min mage. min alldelles egna dotter!
jag har alltid älskat barn och vilja ha flera. men jag hade inte räknat med att bli en ung mamma. men det är vekligen inget jag ångrar överhuvudtaget. hon är det bästa som har hänt mig!

jag har tänkt att jag ska ta lite mer bilder snart och lägga upp. men har bara inte haft tid eftersom felicia är så mammig. så här länge som hon har legat själv i sittern tror jag nog aldrig att hon har gjort. och det är bara typ 15 minuter. hehe. så nu förstår ni att jag passade på att skriva lite här :)

idag så har jag faktiskt tänkt att laga någon god mat. var inne på recept.se och kollade runt lite. någon som har nåt bra förslag på nåt gott och enkelt? :)

får se om jag får tid att skriva mer sen. annars så får ni ha det så bra allihopa! ♥


Kommentarer
Postat av: Marita

Grattis Felicia!

Det var ingen liten promenad ni gick....

2009-01-14 @ 17:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0