fredag

Sitter för stunden i soffan. Väntar på att big brother ska börja.
Jag och ungarna kom inte hem förrän klockan var närmare 17 idag. Felicia ville vara ute och blåsa såpbubblor och leka med grann-killen,Viggo :)

Under tiden som pluttan var ute på gården så gav jag Eddie mat och fixade iorning honom för natten så han var färdig. Felicia var ute i en timme ungefär. Jeff kom hem efter 18. Då fixade han lite kasslergryta och ris under tiden som jag nattade Eddie.
Felicia somnade med huvudet i mitt knä här i soffan för ett tag sedan.

Besöket på ögonkliniken idag gick bra. Men om man frågar mig så var inte personalen den trevligaste där..
Hatar när människor inte hälsar osv. Jag hade en tid 10.30, fick komma in i ett undersökningsrum fort.
Gjorde ett test som jag kände mig helt värdelös på. Trodde nästintill att de skulle säga att jag var blind. För den känslan fick jag. Skrattade tyst för mig själv. Men resultaten blev bra. Lustigt!

När den första undersökningen var färdig fick jag sätta mig ned i väntrummet. Då var klockan 10.40.
Sedan fick jag sitta och rulla mina tummar tills läkaren kom vid 12.20 (!!!!) och endast jag var kvar i väntrummet som var överfullt när jag kom dit från början..

Läkaren kollade min synnerv,linsen osv. Allting såg bra ut. Hon kollade även trycket bakom. För det var som hon sa, att det första man tänker på när man känner ett tryck bakom ögonen är tumör. Men om det skulle varit något sådant skulle det märkts på synnerven. Vilket det inte gjorde. Så där blev jag lättad kan jag lova.

Hon kunde inte komma fram till något "fel" utan trodde att det var någon typ av inflammation eller liknande. Skulle höra av mig om besvären kvarstår.


Sist men inte minst, tack som tusan för att ni ville ta hand om Felicia och Eddie under tiden jag var på sjukhuset Fanny och Emmy! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0