lördag

Eftersom Felicia har namnsdag idag så fick hon välja mellan att åka till busfabriken eller gå på bio. Vi brukar inte fira namnsdagar annars. Men eftersom Felicia aldrig varit ensam med både Jeff och mig sedan Eddie föddes så kände vi att vi ville göra något med bara henne :)
Emmy var snäll och kunde vara här hemma med Eddie.

Ni kan ju gissa vad pluttan valde att göra? Hon ville självklart åka till busfabriken :) så, vi kom dit vid 13 och var nästan där i tre timmar. Felicia hade superkul. Vi har kommit fram till att vi ska hitta på något med bara Felicia typ en gång i månaden. Och varannan helg får hon en heldag med mig och de andra får hon en heldag med Jeff :)

Det var kul i busfabriken iaf. Men blev jäkligt jobbigt att krypa runt i alla tunnlar och liknande. Vet inte varför men jag har mina aningar om varför Felicia inte tycker det är kul att krypa i tunnlarna längre. När hon var mindre var det absolut inga problem.

När vi kom hem så hade allt gått toppen. Eddie är ju så jäkla lätt att ta hand om så han hade inte varit ledsen typ. Eller en gång, när emmy skulle ta på honom ytterkläderna så hade han ropat efter mamma :) mammas kille de!

Nu är även emmys kompis här. Jeff kollar på Liverpool på tvn, Eddie sover, Felicia kollar på disney junior. Brudarna sitter vid datorn.
Jag tänkte ta med Felicia in i köket och baka nu tänkte jag under tiden som Eddie sover. Blev nämligen aldrig någon kaka igår.

Ikväll så får vi nog lite besök :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0