tisdag

Blev visst lite fel med rubriken i föregående inlägg. Självklart ska det stå måndag :)

Imorse var det inte alls kul att väcka ungarna. Skulle varit skönt och bara legat kvar och sovit en stund till. Eddie vaknade en gång denna natt också men somnade om lika fort. Är Felicia som sover sämre än honom för tillfället.

När vi kollade ut genom fönstret imorse så hade det kommit mer snö. Så idag blir det nog att åka lite pulka om Felicia är pigg och glad sen :)
Påvägen till dagis idag så var det plogat på max 85% av alla vägarna dit. Superkul då hjulen låste sig på felicias ståbräda,så det blev riktigt tungt med tanke på att de inte ville rulla och tog därför emot..

Så istället för att ha gått fort fram och tillbaka en gång kändes det som två. Var riktigt varmt! Men bra träning ;) hehe.

Förtillfället är faktiskt Eddie nere på golvet och leker med en flaska. Lättroad. Han tappar den, den rullar iväg och han ålar efter i en väldans fart, riktigt förbannad också. Hehe.

Idag känner jag mig faktiskt lite febrig, fryser som sjutton men samtidigt blir jag varm titt som tätt. Så blir nog inte så många knop idag. Jeff slutar vid 17 så det är ju inte så sent. Skönt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0