söndag

Jäklar vad snabbt tiden går!
Nu börjar saker och ting ordna upp sig. Ska tillbaka till jobbet imorgon efter en månads sjukskrivning. Känns skönt att det börjar gå åt rätt håll nu! Tack och lov..

Annars så mår vi väl okej. Ungarna är det full rulle på. Felicia är rätt så mycket att tänka på, inte lätt för en 6 åring men så mycket intryck och saker som plötsligt händer. Mycket funderingar och tveksamheter. Hon tycker det varit skönt att ha jullov nu. Likaså Eddie.
Eddie är inne i en överjävlig period, riktigt trots. Speciellt när han och storasyster är tillsammans. När de inte är tillsammans så är det som en helt annan unge.

Svärmor är i Sverige och stannar till den 14 januari. Terry åkte hem häromdagen. De firade jul här hemma hos oss med min släkt. Nyårsafton var vi hemma, bjöd hem Ove på lite mat. Dock var man väl kanske inte den socialaste människan då man varit sjuk men sånt är livet. Som tur är börjar skiten gå över nu.

Jeff och Felicia skjutsade svärmor förut som sovit här i helgen och så åkte de iväg en sväng. Felicia ska på kalas vid 14 så paket inhandlades också.














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0