onsdag

Dagen igår gick snabbt.
Fick in den lilla plutten i en dusch, vilket han inte tycker om.


Cool kille med backslick och prinsesshandduk.

Vi hämtade Felicia när hon hade slutat skolan. Gick hem där hon bytte om så packade vi ner Dille i väskan och tog första bästa bussen in till stan.


Han och Alicia funkade väldigt bra ihop. De pussade varann till en början sen började Dille fräsa på henne men det var nog för hon var efter honom hela tiden. Vi lämnade kvar honom där iaf så de får umgås i ett par dagar.

Vi knatade runt en snabbis på stan innan vi gick bort till Gottfridsberg för att käka våfflor. Köpte en fin blomma till Jeff och ett par tröjor.

Väl i Gottfridsberg satte Felicia i sig 4(!) våfflor med grädde och sylt. Inte konstigt att hon hade ont i magen sen. Den där lilla pluttan som knappt äter något. Så, våfflor får det bli lite oftare.

Bägge ungarna somnade i bilen hem, trodde vi... De somnade iaf snabbt sen när de väl låg i sängarna.

Jag la mig för att kolla på hart of dixie och somnade typ 20.30.. Livet som preggo är hårt när man är alldeles för trött.

Idag gick Felicia helt själv till skolan för första gången. Hon har pratat väldigt mycket om att hon vill det så har släppt lite på tyglarna och typ gått bakom men idag gick hon helt själv. Eddie och jag ställde oss och vinkade på håll till henne bara innan vi tog en annan väg till dagis. Hon var så stolt! Våran stora tjej.
Tur att det bara är en raksträcka till skolan och att den ligger några 100 meter från vårat hem.
Det som också är skönt är att hon inte behöver gå över där bilarna kör som idioter utan kan gå vägen runt. Perfekt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0