lördag

hejsan allihopa! :)
ville bara meddela att en liten flicka vid namnet felicia kom till världen den 20 november klockan 10.53 :)
hon var 48cm lång och vägde 3300 gram.
har inte haft tillgång eller tid till att skriva i bloggen. jag lovar att bilder kommer så fort jag får tid!

hoppas allt är bra med er ♥

onsdag

jahopp, idag är det beräknad födsel. men lillen inne i magen verkar ha andra planer för sig verkar det som... jag pratade med linus och sa att vi skulle åka bort någonstans och gå sen när han kommit hem. haha. är det kanske värt att plåga sig själv för att se om det kommer igång? hmm, det är frågan. men det slutar nog med att jag gör så :)
vill verkligen ha ut bebisen nu. är något otroligt trött på den här stora magen nu.

igår kväll så åkte iaf jag och linus hem till hans syrras hus. hon och hennes pojkvän är 3 veckor i thailand. så linus mamma och bror bor där under tiden för att ha koll på hästarna och så :) när vi väl kom dit så blev det att alla 4 satt och spelade mariocart med wii. skitkul :D måste ha sett kul ut när 4 dårar sitter helt inne i tvn med 4 lösa rattar i luften. hehe.
linus skjusade iaf in mig hit till stan imorse igen innan han stack till jobbet. så, nu sitter jag här hemma hos honom.
blev inte alls mycket sömn inatt så jag somnade till vid 9 hugget. när jag vaknade vid 12 så såg jag att min ena faster hade ringt 2 gånger. är så kul nu för när jag inte svarar i mobilen så tror nästan alla att jag är uppe och föder. om det ändå skulle vara så pass..

nemen, titta nu snöar det ute med :)

ha en bra dag!♥

tisdag

hejhej igen. det här är en riktig tråkdag känner jag. kan inte göra så mycket annat än att ligga i sängen och ta det lugnt.
skulle vara bra om man inte hade så ont i fogarna så man kunde gå lite upp och ner i trapporna och se om det händer nåt. men, just nu känns det inte speciellt lockande faktiskt :/

linus har varit hemma och hämtat träningskläder med malmberg. sen skulle han komma hit efter så tror jag att vi ska ut i garaget. måste hitta sängkläderna till bebisen så man kan fixa det.

har bestämt att linus och jag ska åka och köpa skräpmat någonstans efter att han kommit hem. är så himla sugen på det. hehe, inte alls orkat tänka på att fixa iorning sig idag. ser ut som.. hmm, ett vandrande lik typ. med en bulle på huvudet ;D sexiigt.

får se om bebisen visar tecken på att komma ut ikväll/inatt. skulle vara lite kul om han/hon skulle komma på den beräknade dagen. inte så superofta det händer :) men mem, vi får se.
det brukar iaf ta mellan 1-10 dagar innan bebisen kommer ut efter att slemproppen gått. är ganska så ovanligt att det tar två veckor. så det känns bra iaf. så länge bebisen kommer ut så är jag nöjd :)

tisdag

hej :) minns ni att jag nämde att jag trodde att jag kunde ha urinvägsinfektion?
mjaaaaa,kvällen fick jag tillbringa själv uppe på förlossningsavdelningen igår. superkul!
antar att alla undersökningsrummen var upptagna för jag hade en sån "tur" att jag fick komma in till ett av förlossningsrummen. tror ni att tankarna flög runt i huvudet? ja, det kan jag lova. när man såg den där lilla sängen som bebisen ska ligga i tex... ooh.
ajja, linus skjussade iaf upp mig till us. eftersom han har jouren denna vecka så hade han fått en utlämning på en bil i norrköpingsflygplats vid 19.30. så han hann imprencip bara följa med mig till avdelningen och sätta sig och vänta i 5 min innan jag sa att han kanske skulle åka.
sen kom iaf barnmorskan och ropa upp mig. fick kissa det första jag gjorde. sen låg jag kopplat till en CTG maskin som mäter bebisens puls och kollar hur pass många % sammandragningarna ligger på. så där låg jag i typ 30 minuter med den på mig. barnmorskan kom in och sa att de inte såg några spår av urinvägsinfektion. sen så sa hon att läkaren hade jouren så det var en del hon skulle kolla på så att jag fick sitta och vänta. så, där satt jag. i en hel timme ensam i rummet och glodde på allt och inget tills läkaren kom.
hon klämde på magen, frågade frågor och massor. sen så sa hon att dom hellre ville ha morgonkiss så att jag fick med mig ett rör jag skulle kissa i imorse när jag vaknade och gå och lämna in det till mvc.

sen så åkte jag iaf hem till mamma efter besöket där. såklart så hade jag missat bussen som gick ifrån sjukan så fick gå ner till tinnerbäcken. fogarna mådde riiiiktigt bra sen kan jag lova!
linus kom iaf och hämtade mig straxt innan 12. sen åkte vi hem till han. snackade lite, kollade på tv. och sen somnade vi.
eller, iaf linus.. haha.
tror jag gick upp 2 gånger denna natt för att kissa. bra för att vara mig faktiskt ;D

ajja, gick iaf upp "på riktigt" nu straxt efter 11 hugget. tog med mig en mugg in för att pissa i. kom ingenting och det började smärta i nedre buken som det har gjort de senaste dagarna när jag ska kissa. tilllsut flöt det på.
skulle torka mig och kände att det kändes annorlunda. och ni vet att jag har sagt innan att min slemmpropp har gått?
fuck that säger jag bara. den här var en redig jäkel kan jag lova er! så, nu är den ute iaf. börjar tro att det kan vara den som har spökat och satt sig lustigt i magen eller nåt eftersom jag har haft ont... men, det återstår att se.
men nu är den ute iaf :) bara att vänta och se hur länge det kommer dröja innan man åker upp och ska föda.
mammas jobbarkompis hade åkt upp med hennes första barn samma dag som den gick. men medan den andra kom 2 veckor efter :O usch...
imorgon är iaf lillen beräknad. vi får se..

hoppas ni mår bra iaf!♥

måndag

hej alla läsare! vill börja med att säga att det inte har kommit ut någon liten bebis än så alla vet det.
har inte känt mig speciellt insperirad till att skriva nu de senaste dagarna. tar det mest lugnt och vilar upp mig. håller på att bli helt tokig nu. tycker verkligen att det är dags. på onsdag är den lille beräknad att komma. och om jag går över två veckor så dör jag! :P då kommer jag verkligen inte skriva i bloggen tror jag pga att jag är tjurig eller nåt. man tappar helt enkelt intresset tyvärr.
men de senste dagarna nu så har det känts mkt annorlunda i magen. och somsagt, var hos barnmorskan förra tisdagen och barnet hade fixerat sig. tror att den är himla sugen på att komma ut nu för de senaste 3 dagarna så har den levt som aldrig förr i magen. var till och med så linus undrade om det var något fel igårkväll när den höll på. hehe.
fogarna är det sådär med. knakar lite då och då.

tyvärr så kan jag tro att det är så att jag har åkt på en urinvägsinfektion. för det gör så jävla ont så fort jag kissar. och visst, jag vet att alla säger att det känns lustigt i slutet. men inte tror jag att det ska kännas nästintill värre än en vanlig urinvägsinfektion. usch, så måste ringa till sjukvårdsupplysningen sen om det inte skulle kännas bättre. så får jag väl antagligen åka upp till sjukan och kolla så allt är bra med barnet och sen så får jag väl medicin utskriven också.
vill verkligen inte dit upp. om jag ska till sjukan så ska anledningen vara att det är dags att föda! :P

ajja, men nu vet ni hur allt ligger till iaf :) får se om jag kanske skriver snart igen någon dag.
hade så bra allihopa! nästa gång vi hörs så kanske jag har en bebis vid min sida :) får hoppas!♥

måndag

jaha, då var man faster nu då :) danne ringde strax innan 8 igårkväll och sa att hans och jennys bebis hade tittat ut nu. tro det eller ej, men det blev en liten joline :)
var tydligen så fullt på bb så danne kunde inte ens sova där inatt.
usch och fy säger jag bara om våran lilla bebis skulle få för sig att komma nu. har ingen vidare lust att ta mig upp till norrköping direkt. nej fy vet du vad...
nu vill man att bebisen ska komma ännu mer när jenny och dannes har kommit också. hehe.
men men, känner sosmagt på mig att den här lilla krabaten kommer vilja stanna i mammas mage lagom tills flytten i december. men man kan ju alltid hoppas att han/hon kommer lite tidigare iaf. börjar bli så jobbigt med magen nu. och alla jävla foglossningar. usch, varför skulle just jag få sån skit för?

ringde danne förut han skulle handla kläder till joline sen skulle han till norrköping och hämta skötbordet om jag inte minns helt fel. han skulle ringa sen iaf :)

imorgon vid 10 så ska jag och linus till barnmorskan igen. hoppas,hoppas,hoppas verkligen att det är sista gången nu!
har en tid till den 25 annars.
sen så ska jag till tandläkaren vid 12 med för att spänna åt tandställningen en sista gång innan den ska ut den 16 december. gud vad man längtar! vilken befrielse det kommer bli. så, det är ju ingen vidare idé att åka hem där mellan barnmorskan och tandläkaren. så jag får se vad man ska hitta på under tiden.

nae ni, nu ska jag nog lägga mig i ett bad tror jag :) linus tjatade på mig förut att jag skulle bada med honom. haha, klart att vi inte får plats tillsammans längre där i :P men det förstod han inte riktigt plutten.
nu har vi förresten hämtat alla saker jag hade hos pappa. så dom är hemma hos mamma nu. tänkte fixa korgen och bädda fint i den sen när jag kommer hem så den också är färdig ifall han/hon nu skulle få för sig att komma snart.

ha en bra dag allihopa!♥

söndag

trött på allt just nu känner jag...orkar inte vara den som tar saker och ting på allvar hela tiden..
foglossningar så det står härliga till idag med. faan. finns nog inget som är värre.

jenny ska nog bli igångsatt idag. får se hur länge det dröjer innan runken kommer ut ;)

lördag

åkte till pappa sen igår iaf. blev att gå av vid centrum och möta han där. handlade lite julmust och saffransbullar. gott!!
sen höll pappa på att göra en soppa som stod på spisen. blev att fortsätta med den och sen sörpla vi i oss den med. blev faktiskt riktigt gott. varm om inte annat!

inatt/morse vaknade jag av att jag var genomförkyld. är katten som jag är extra känslig mot nu. så allergi. skitkul! näsan är typ helt röd på mig nu efter alla gånger man snytit sig under dagen :P men det gick över när man kom ut ifrån lägenheten. hängde med pappa och petter och tog upp båten i ljung. sen tog vi en sväg förbi bron vid nykvarn typ. blev ingen större fisk så vi stack ganska så fort. blev en sväng förbi bari och käka. åt upp halva pizzan. blev så jäkla mätt.
bebisen har sparkat som bara tusan idag! vill verkligen att han/hon ska komma ut snart. känner på mig att det säkert kommer bli lagom till början av december när man ska flytta och allt. skulle inte förvåna mig iaf.

ajja, nu är jag tillbaka i haninge hemma hos mamma. tänkte gå och lägga mig i sängen och glo på tv. har tagit en långdusch nu på kvällen. finns nog inget skönare!? :)

imorgon ska mamma jobba,igen. så jag hänger med mormor och sten hem till grebo när de kommer och hämtar tindra runt 12 hugget imorgon. så, blir att spendera dagen där. sen så ska jag nog träffa linus på kvällen när han kommit hem från jobbet.

hoppas ni har haft det bra idag ♥

fredag

barnvakt idag mellan 13-21. meningen var att fanny och emmy skulle hjälp till. eller iaf fanny. men hon sket i det.
och idag vaknade jag upp med världens jävla foglossningar så jag näst intill kryper fram. så mamma var tvungen att ringa till sandor och be han komma hit och ta tindra.. så han kom nyss. skönt.
har inte en så större lust att vara hemma nu när han är här. så jag funderar på om jag kanske ska orka sätta mig på bussen hem till pappa och vara där ikäll. fast frågan är om inte han ska dricka, då är det ju inte speciellt kul direkt.. ajja, får se hur jag gör. annars så skulle jag kanske träffa elina.
skulle inte sitta helt fel med en permobil idag känner jag.någon som har nån att låna ut? ;P

en sak som är säker är iaf att jag är riiiktigt sugen på lussebullar och julmust idag! mumma.


torsdag

hängde somsagt med linus till jobbet igår. var helt okej. finns alltid något man kan roa sig med ;D
om man inte har mycket att göra så finns det alltid massor med folk man kan kolla på. det är ju aldrig tråkigt.

kom hem för ett tag sen. linus har åkt till jobbet. tänkte gå och lägga mig en stund tror jag. har druckigt massor med vatten. är alltid lika gott med iskallt vatten! bästa som finns om det är nåt som ska släcka törsten.

går förövrigt in i vecka 39 idag :) dvs 38+0

ha en bra dag allihopa!♥


onsdag

nu är mamma hemma igen. skönt. hehe, hann mata tindra och ge henne en bulle. hon är så himla galen i musik så ibland kan man undra vad det är för fel på henne. så fort hon hör någon låt så börjar hon dansa och sätta igång som tusan. är nästan så man kan undra om hon går på nåt. haha.

nu tänkte jag fixa iorning mig. linus ska nog komma och hämta mig sen. troligtvis ska jag följa med honom till skavsta idag till hans jobb för första gången. jippi ;P förhoppningsvis är det roligare där än att bara vara hemma och glo.

tindra hälsar på bebisen :)tindra kommer bli en perfekt moster tror jag! <3                                          ♥


onsdag

somnade tidigt igår. danne ringde och sa att jenny skulle läggas in på avdelning 15 där en av mina kompisar har jobbat. dvs special bb. hennes värden hade bara blivit sämre och blodtrycket var högt. så dom skulle få stanna över natten så de kunde hålla koll på äggvitan i urinen. om det inte blir bättre så skulle de antagligen sätta igång henne. hoppas på det bästa! somsagt, vet att allt kommer ordna sig iaf. tur att man har en sån bra sjukvård här i sverige!

över till idag... idag är jag barn och hundvakt från 9-13.30. tindra har varit riktigt gnällig idag så jag har hållt på att gå upp i taket. gick tillslut ut med henne och arnold vid nästan halv 11. hon somnade efter ett tag. underbart!
men sen var det inte så mycket mer än att gå in och ta av sig ytterkläderna innan damen vaknade igen och låg och pratade för sig själv i vagnen. sen började hon skrika som satan. så, smög ut och lämnade arnold inne. vilket han verkligen hatar! gick en till promenad på ungefär 30 minuter. så nu är jag helt slut! känns som fogarna ska lådsna från kroppen. hehe. okej, kanske överdrev lite :P

tänkte passa på att vila lite nu innan det blir liv där ute igen. tur att mamma kommer om ett tag!

13 dagar kvar till beräknad förlossning nu! ♥

tisdag

blev att kolla på one tree hill imorse sen. somnade vid 8 tiden. vaknade lite innan 11. väckte linus se så var det bara att fixa iorning sig. hämtade guling på vägen till ikea också för han ville hänga med.
blv att man brännde upp 1800 typ. men nu har jag iaf köpt skötbordet också. perfa!
är så sugen på att fixa iorning det så jag tänkte börja packa ihop det snart och lägga laban skötbädden och allt på :)
fick bärselen och adidas dressen idag. även tummen skallran ;D det sto att adidas dressen var grå med vita ränder. men den var lite grön aktig. fast det var fint det också :)

idag känns det lika lustigt i magen som de har gjort de senaste dagarna. tycker det är dags att komma ut nu lilla plutten!
allt är ju klart för det nu iaf. eller, flytt den 1 december. men man har ju fixat klart allt här hemma :)
väskan står redo för avfärd nu också. hehe.

nae, nu är det dags att kela lite med arnold. inte så ofta man gör det längre ♥

tisdag

någon mer än jag som är uppe?
håller på att bli helt cracy av det här nu.
snälla lilla plutten, kom ut nu! mamma orkar inte med att ha dig kvar i magen längre.

sov iaf i ca 4 timmar nu. visst vaknade jag några gånger, men ändå..
gick upp vid 4. kunde verkligen inte somna om denna gång. hälsbränna så det står härliga till och ont i magen.
börjar undra om man inte har gått och blivit magsjuk kanske? nae, usch. det får man verkligen inte hoppas!
har knaprat i mig novalycol och får väl helt enkelt fortsätta med det och se om halsbrännan går över tillslut.
tänkte kolla om man hittar någon bra film. kanske man kan somna till om man har tur?
linus ligger över hela sängen, snarkar så det står härliga till!

när ska du förstå att jag menar allvar med det jag säger till dig? är ingen lek... iaf inte från min sida.

nae gott folk, nu ska jag kolla om man hittar lite avsnitt av one tree hill eller nåt. blev sugen på det.
hoppas ni sover gott iaf!?
ha en bra dag ♥


ungefär så här mår jag, baajs ;D

måndag

måndag,jaha.. vad ska man säga om denna dag då?
inte hänt så mkt än så länge.. sovit gansa bra inatt iaf. vaknade iaf inte mer än 6 gånger tror jag. skönt det så man får lite sömn.
jag har suttit på tradera nu ett tag. tror jag börjar bli beroende :O haha, har redan fixat en bärsele från baby björn och en mysdress till bebisen från adidas för en billig peng :) tror till och med frakten var dyrare faktiskt. även en sak från ralph lauren fick jag nyss också. superbra!
just nu har jag lagt bud på en svea väska, tänkte ha den till vagnen som skötväska om inte annat. får se, finns säkert de som lägger över. men man kan ju alltid hoppas :) med frakten och det skulle den gå på ungefär 400. fint med mörkblått till en brun vagn skulle jag tro.

idag så ska jag somsagt träffa linus. han kommer väl in till stan lite innan 7. jag sa att han kunde ta med sig en bil så kunde jag stå för bränslet så vi kunde åka runt lite och fixa saker :) får se om han fick tag på nån sen.

har visst inte lagt upp någon bild på magen än.. men, den kommer så fort jag tagit!
förresten, har börjat packa min förlossningsväska nu. bebisens kläder är iaf klara så det känns skönt. kunde bestämma mig för vilket plagg han/hon skulle ha på sig på hemfärden tillslut :) hehe. bara mina saker och pappren och grejer som fattas nu. skrev klart förlossningsplanen förut. fattas bara att linus ska skriva hur han känner inför förlossningen. men det visste han inte riktigt.

ha en bra dag!♥

söndag

tjohej! hade visst inte skrivit något inlägg igår. men dagen spenderades iaf mestadels på ikea med mamma och tindra.
sen så klippte jag mig också inne på zigges. blev riktigt annorlunda. klippte lugg ;) men men, altid kul att testa något nytt :) lärde jag mig sen jag var hårmodell i början av året då de klippte bort ordentligt med hår på mig. men sosmagt, alltid kul med något nytt. och speciellt nu till hösten så är det kul med en förändring :)

idag så har vi fixat iorning här hemma. så nu är min säng inne uppe i mitt och mammas sovrum. hehe. skönt.
och nu är det inte så långt kvar tills man flyttar heller. ännu skönare!
barnen kom hit idag med, så nu är det livat.

imorgon så jobbar linus dag så jag ska träffa honom efter att han kommit hem tror jag. kan kanske till och med bli så att jag hänger med han till skavsta flygplats imorgon och håller honom sällskap. han har inte varit så vidare sugen på att jag ska hänga med eftersom de flesta kunder pratar engelska. söt han är, tror att jag ska mobba han för att han ska snacka engelska eller nåt. hehe.
sen på tisdag så ska vi nog till ikea tillsammans och kolla på lite olika saker som behövs sen. somsagt, köpte ganska mycket igår också. köket är helt klart nu med allt. bara elektriska saker kvar om man känner att det är nödvändigt. fast en kaffebryggare är ju alltid bra att ha sen när det kommer sällskap.

juste, finns det något godare än juleskum och julmust? köpte en låda med juleskum igår på ikano. men, hittade ingen julmust där så det får jag vänta med tills jag ska handla nästa gång :)

hade så bra allihopa! ♥

RSS 2.0