fredag

ännu en ny dag, med snö! vaknade straxt efter 10 och har hunnit varit ute med arnold. stackarn, han tycker verkligen inte om när det är så kallt ute. speciellt med tanke på att han måste ta på sig en tröja. som han verkligen hatar att gå i!
men men, det är ju för hans eget bästa. och snön fastnar som klister i hans ansikte. hehe
jag tvingade med han ut i nästan 15 min iaf. så det var ju bra.
har nyss ätit frulle också. köpte rocks igår. rikitgt gott!
blir väl att spendera den här dagen hemma. har inte alls någon lust att gå ut i det här vädret idag.
men jag pratade med pappa igår kväll och vi bestämde att jag skulle höra av mig sen. för barnen kommer till han i helgen. och det är inte speciellt ofta man träffar dem nu för tiden. kan vara kul att träffa dem nu innan lillen kommer också. man har ju en sån tur att 1an går hela vägen hem till pappa härifrån. den börjar ju gå precis utanför här. visst att det blir en lång åktur utan att få gå ut men det får man ta :) skönare det än att hålla på att byta buss och grejer.

förresten, linus kör upp nu. vi halv. hoppas verkligen att han klarar det nu! håller tummarna.

nae ni, nu ska jag nog allt ta och värma lite bullar som jag gjorde igår och gå in med till mamma i vardagsrummet och mysa lite framför tvn :) blev närmare 80 stycken som jag gjorde. frös in 60. blev att äta en hel del deg också...mkt bra för magen.

hoppas ni får en bra fredag!♥

torsdag

finns det något mysigare man kan göra i höstmörkret än att baka massor med bullar och sen sätta sig i soffan med en filt och äta bullar och dricka mjölk? :) tror nästan inte det.
är precis vad jag ska göra nu. hängde med mamma till centrum. passade då på att handla alla ingridienser som behövs för att baka bullar. blir en dubbelsats. så, jag ska sätta på mig förklädet jag köpte och ställa mig vid bänken och börja baka kanelbullar :) avis?

förresten, det snöar massor ute nu! kan det bli mysigare?

hoppas ni har haft en bra dag?♥

torsdag

gårdagen bestod av en heldag innomhus tillslut! skitkul, verkligen... fast det var bra att ta det lugnt igår för nu har jag inte lika ont idag :) fast har inte sovit superbra inatt. men det är sånt man får ta. låg vaken runt 3 tiden och så hörde jag att arnold var uppe och tjöt. så tänkte jag ta på mig mina mjukiskläder och gå ut att gå med honom en liten sväng. men då i sista stund så hörde jag att sandor tog på sig och skulle gå ut :O chockad.. hehö.

idag får jag se vad som händer, vill ju klippa mig! men tror nog att det får vänta tills helgen faktiskt. för tror nämligen att jag och mamma ska till ikea på lördag. då skulle det ju vara superbra om linus kunde klara uppkörningen imorgon med så han kunde få körkort! kunde vi åka dit i bil så kunde vi köpa lite saker också. blir inte så jävla kul att dras med allt på bussen kanske :P

idag går jag in i vecka 38! :D gud så tiden går. fast det är typiskt att den ska gå långsammare nu den sista tiden än vad det känns som den gjort innan. men nu ser jag ju nästintill fram mot förlossningen med tanke på mina fogar. hehe.
får se om det kommer en bild sen :) annars blir det någon annan dag.

ha en bra dag allihopa!♥

onsdag

jiiiipi! fy fan, har gått så mkt de sista dagarna så jag har åkt på ordentliga foglossningar nu. fast får ju skylla mig själv. så dum som jag är.. ååh, blir galen. jag som hade tänkt att jag skulle åka och klippa mig idag med. men, envis som jag är så vet man aldrig. fast iofs så vet jag inte om jag är villig att riskera att få ligga i sängen resten av tiden sen.. ajja, får se hur jag gör :)
kunde ju varit en bättre dag att vara barnvakt på med ;P men som tur är så är emmy här så hon kan bära på tindra. dom är ute och går en liten promenad nu. fanny ringde nyss och sa att hon också antagligen skulle komma hit för hon hade tråkigt :) så kommer linus sen med innan han måste dra till jobbet. JÄMM!

arnold är nog sjuk idag tror jag. stackarn.. han kräktes två gånger inatt. nu ligger han iaf i sin korg och halvsover. han passar väl på nu medan inte tindra är här hemma och drar i både svansen och benen. hehe.

ha en bra dag!♥

tisdag

idag har jag varit hos barnmorskan :) allting såg bra ut. huvudet ligger fortf nedåt så det behövde jag inte oroa mig för. phuu..maria trodde att det kunde vara så att bebisen låg med rumpan mot min rygg och sen att den skruvade runt på sig så rumpan åkte framåt. var nog därför magen blev så lustig. hehe.
ingen protein i urinet den här gången heller. underbart! symfys måttet var 35 cm denna gång. och huvudet fortf ruckbart.
hjärtljuden låg på 152, dvs kring där det brukar göra. mamma och tindra hängde med den här gången :) emmy också. första gången hon fick lyssna på hjärtat. hon tyckte att det lät som vatten. hehe

sen gick vi en runda på stan innan jag skulle till stångåstaden och skriva på kontraktet. hittade ett urgulligt förkläde som var brunt med vita prickar på som man kan ha i köket sen :) och även ett par spöket laban byxor till bebisen. och en body. och sen två fina muggar till mig med eftersom jag krossade de andra två i flytten som jag hade tänkt att ha.

är riktigt trött nu efter en heldag på stan. så jag ska nog gå in till mamma som sitter i vardagsrummet och kolla på tv. tindra går runt där inne och skrattar.

imorgon ska mamma jobba mellan 9-13.30 så då ska jag och linus ta hand om tindra :) linus ska övningsköra vid kvart i 10 så får se om jag och tindra hänger med in till stan under tiden som han kör och hittar på nåt. sen så tänkte jag kanske passa på att klippa mig då med. så då får linus kolla till henne under tiden :) vet inte riktigt hur jag ska klippa mig än bara.... tror det blir att toppa och sen klippa snedluggen ordentligt. kanske till och med att man vågar ta en vanlig lugg också. annars så kan man ju alltid be dom klippa en under så det går att variera. har ju somsagt inte klippt mig sen jag var hårmodell i mars så det är ett tag sen. fast som tur är så är ju håret så bra nu under tiden man är gravid. mitt har blivit riktigt tjockt igen.

hoppas ni haft en bra dag? ta hand om er! ♥

måndag

hösten är mysig, iaf när solen skiner. men klart som tusan att den inte ska göra det. helt mulet och trist ute. usch. kallt också om inte annat :P säger folk iaf, så varm som jag är med all blodvolym och grejer så märker jag inte så mkt av det så speciellt mycket. hehe.
linus kom hem inatt från jobbet. hann prata ett litet tag iaf innan han skulle sova. bebisen sov innan men när han/hon hörde att linus kom hem och tog på magen så började den röra på sig igen. så var det igång ;P

idag ska jag iaf träffa thinee innan jag ska till migränspecialisten :) trevligt! ska nog hem till henne en sväng innan och slappa där. sen hade vi tänkt att dra och käka också :D hoppas på något gott gott! idag mår jag inte illa iaf så jag hoppas att jag kan få i mig lite mer än de andra dagarna som precis gått passerade.

nae, nu ska jag ta på mig en tröja och fixa något att äta och sen får jag se när jag åker till thinee. hon sa att jag gärna fick komma närsom för fredde hade stuckigt ifrån henne nu med nyligen så hon ville nog inte vara ensam. hehe

hade bra! :)♥

söndag

slappdag idag!
har precis tittat klart på ikeas hemsida och skrivit ned det mesta och nödvändigaste som man inte har redan. blev mest småsaker. men det kostar mkt i längden ;D
hittade ett superfint påslakarn som jag bara måste ha till bebisen ligger i spjälsängen sen :) men först blir det korgen för den lille, och det har jag redan allting till som behövs.

har haft lite smått med sammandragningar idag. magen är som vanligt hård som en sten.

nu har jag iaf tagit reda på var tmigränspecialisten ligger så jag kommer rätt imorgon :) superbra.
får se om jag kanske ska ta mig en runda på stan innan också. skulle vilja det men frågan är om man skulle orka det eftersom jag har en väska med saker som jag ska ha med mig till haninge då också.. ajja, annars får det bli en sväng på tisdag när mamma hänger med :)
på onsdag så skulle väl jag och linus hitta på nåt innan han ska till jobbet tror jag. inte ofta man har tid med sånt nu längre somsagt.. lite tråkigt. men sen så får vi ju trotsallt en egen liten familj så då blir det förhoppningsvis mer tid med varann. men då är vi inte ensamna längre :) hehe.

nu ska jag nog kolla på avsnitt 6 av one tree hill. har inte de andra nya kommit ut än eller? någon som vet? :O

hade en bra kväll!♥


söndag

hejsan hoppsan i lingonskogen! inatt har jag sovit i ca 3 timmar. jippii! börjar undra om det inte är så att bebisen möjligtvis inte ligger nedåt med huvudet längre. för igår när jag och linus låg och pratade i sängen så kändes det helt plötsligt superlustigt i magen. sen så kollade vi och det såg verkligen ut som att hela bebisen hade lagt sig precis under min bröstkorg. magen nedtill var helt platt. jag satte mig upp på sängkanten ett tag och sen ställde jag mig upp för att gå lite. tänkte om det skulle ändras. vilket det gjorde.. för en stund. sen var lillen tillbaka där uppe igen. kändes riktigt lustigt eftersom det var helt platt. haha. men men, idag så känns det väl bättre..har inte hållt på så än så länge. däremot så ligger hela bebisen på min vänstra sida (vilket den verkar tycka om) och trycker ut antingen foten eller handen så det är en rikig bulle på kanten. jag och linus tror att det kan vara foten. kändes iaf som det igår när man kände ordentligt.
jag förstår inte hur ett liv kan ligga i min mage? :') känns hur mysigt som helst. kommer kännas ännu mysigare sen när man har gått igenom den fruktande förlossningen och dom lägger upp bebisen på mitt bröst.
gud vad stolt man kommer vara då!

men, vi får se vad maria säger på mvc på tisdag. ska dit på kontroll då. tyvärr så var linus tydligen tvungen att hoppa in och jobba förmiddag istället för eftermiddag så jag får se om mamma kanske kan hänga med. sen ska jag somsagt till stångåstaden också och skriva på kontrakt till den nya lägenheten straxt efter 1.

får se vad som ska hända resten av dagen. antagligen blir det att mysa framför tvn. är så himla ruggigt väder ute idag. helt mörk och dystert. kanske åker till haninge lagom tills mamma slutat vid 6 ikväll för att hålla henne sällskap så hon har någon att prata med. sandor blir man ju bara psyk av när han går runt där hemma. barnen åker ju till sin pappa idag med..

imorgon ska jag till migränspecialisten vid 15.20 om jag inte minns fel. och klart som tusan så vet jag inte riktigt vart det ligger än. hehe, måste kolla upp det. får min föräldrapenning imorgon också. dom hade gjort ett misstag på försäkringskassan. så jag fick den aldrig i fredags.

ha en bra dag!♥

lördag

hej hopp! (:
gårdagen blev en heldag på stan. tror vi var där i ca 5 timmar ungefär. hittade en sån himla söt snuttefilt till bebisen med laban. ett laban huvud och så hängde det som en superlen filt ifrån den :) sen köpte jag regnskydd till vagnen med. bara skötväska som fattas nu.

idag har jag också varit på stan. med mamma och tindra. kom hem för inte så länge sen. mamma tog med sig tindra som låg och sov till centrum för att handla. jag kände att jag inte orkade gå mer just nu. hehe.
blev helt svettig av att gå runt på stan. känns som man kan gå naken och ändå svettas som en gris vid det här laget.

idag så ska jag träffa linus tror jag. han kommer em runt 7 tiden. får se om han ska övningsköra, för isåf får han komma och hämta mig :D funderar på om man kanske ska gå på bio ikväll. men vet inte om det visas någon bra?
bäst att kolla upp det...

hade så bra alla!♥

fredag

en ny dag med den tunga magen :P
idag så ska jag träffa elina :) vi har tänkt knalla runt som två muppar på stan. som vanligt med andra ord.

min slemmpropp har gått nu. vill att bebisen ska komma ut NU. igår var den iaf något galen i magen.
just nu när man har kommit så långt in i graviditeten så är det inte så skönt när han/hon har börjar röra något fruktansvärt på huvudet. så jag får se hur lång trippen in till stan blev. fast, man kan ju alltid äta och fika också :D
och om vattnet skulle gå av någon anledning (vilket jag nu tror att det inte gör) så har man ju elina med sig som har en mamma som är barnmorska. så har hon jobbat på avdelningen för förtidigt födda med så det blir nog bra. hehö

får föräldrapenning idag med så jag har tänkt kolla runt lite på saker som behövs nu. har ju somsagt det mesta.
men jag vill hitta nåt gulligt spjälsängsskydd. kanske med laban eller tummen på? :)
mamma jobbar 13-21 idag med. så sandor ska ta hand om tindra och anrold. usch, mår illa bara jag tänker på honom...
han har redan varit dryg mot mig idag. såg nämligen att arnold hade gått ner för trappan för att han hörde att tindra och sandor var där nere. sandor bara gick förbi och skrattade och kunde inte ens öppna grinden till honom!
jag sa till tillslut. och då fick jag ett sånt snällt svar tillbaks som:" jaha, och vad gör det?!"
arnold betyder ju iaf ingenting för han längre. usch.... får rysningar. ut ska han iaf!

naehe ni, nu ska jag ner och hålla mamma sällskap och ta mig en stadig frulle så man kan orka med dagen idag :)
hade så bra alla!♥


torsdag

nu är jag glad! ska nämligen till stångåstaden på tisdag och teckna ett hyresavtal på en lägenheten i johannelund. på skogslyckegatan 22 från och med den första december :D känns riktigt underbart att allt har ordnat sig med lägenhet nu.
även fast bebisen säkert redan har kommit då.
så kan man ju hoppas att lägenheten är i gott skick med. har nämligen inte varit och kollat på den eftersom jag kände att jag var i desperat behov efter en lägenhet bara. men de skulle dit på måndag och besikta lägenheten så då får man se hur det ligger till :)
fanns uteplats och så var det bara en halvtrappa upp också. skönt, så kan man dra upp vagnen i lägenheten utan problem.

här kommer färska bilder från magen nu, går ju trotsallt in i vecka 37 idag! :)

magen har sjuknit något ordentligt.  naveln är inte densamma heller.oh yeah, vilken sexig bild. hahaha<3ibland kan vi faktiskt se söta ut tillsammans ;D      ♥


torsdag

woooho! sömnproblem? jämm, har legat vaken sen strax efter 5 imorse och går verkligen inte att somna om..klart som fan att man åkt på en riktig förkylning också (y) kan det bli bättre?

tänkte försöka trycka i mig en macka så magen får i sig nåt och sen gå och lägga mig lite senare sen och se om man kan somna då. när inte magen är tomm.

går förresten in i vecka 37 idag med :) lägger nog in en bild sen om jag kommer ihåg att ta kort. hehe ♥

onsdag

onsdag idag och barnvakt igen. känner mig inte alls så pigg på det idag. tur att man har syskon som är så pass stora så dom också kan hjälpa till lite :)
Upptäckte nämligen förut att jag hade blött lite (ytterst lite). men ändå. än så länge har det iaf inte kommit mer och jag har inte ont i magen heller. mamma trodde att det kunde bero på trycket man utsätts för med tanke på huvudet och så. och det tror jag också att det är. så länge det inte bli värre så är jag nöjd.

nu kom emmy hem efter att ha varit hos hennes kompis så hon tog med sig både arnold och tindra ut på en liten promenad. tindra har kladdad gurka i hela köket.
elina skulle dyka upp här sen vid 6 tiden tror jag för att hjälpa till lite och hålla mig sällskap :) trevlans.

har även kollat bland bebiskläderna och plockat fram det nya som jag tänkte att bebisen ska ha hem ifrån bb.
börjar verkligen kännas verkligt nu när man har så pass mkt och blöjor och hela fadderullan.
går även in i vecka 37 imorgon också. börjar närma sig! :) vill att han/hon ska komma ut nu!

tindra tar över arnolds plats som hund?

ha en bra dag♥

tisdag

igår bestämde sig jag och fanny för att vi skulle åka hem till hennes pappa (ove) i ekholmen för att sova där.
han är nämligen borta på föreläsning eller vad det nu var i nyköping med jobbet.
så vi cyklade bort till ekholmen och sen gick vi till centrum och handlade lite gott. satte oss framför tvn.
jag somnade till på skinnsoffan med täcke och kudde och kläder. vilket visade sig att det inte var det skönaste direkt för jag var helt svettig när jag vaknade till vid 1 tiden ;P
sen så kom iaf linus med taxi innan 2 för att han också skulle sova där.
käkade lite tacopaj sen så somnade vi :)

idag har jag och linus varit tillsammans i 2 år.

linus tog bussen in till resecentrum vid halv 3 för att sedan hinna med bussen till jobbet.
så jag hoppade på cykeln med lite mjölk jag hade köpt till mamma och tog mig hemåt till haninge.
är barnvakt idag eftersom mamma jobbar 15.30-20.30. inte det lättaste just nu för tindra är så himla tjurig på kvällarna eftersom hon vägrar ta napp eller nåt. hon är skittrött... får väl bli att ta på henne kläderna i värsta fall och gå ut med henne i vagnen. mamma kommer ju ändå snart förhoppningsvis.

imorgon så ska jag vara barnvakt mellan 13.00-21.00. blir ett betydligt längre pass då. tur att man har syskon som hjälper till lite iaf. hehe

här kommer det lite bilder från dagens äventyr i tindras rum :
tindra hälsar på bebisen :)hejhejtindra kommer bli en perfekt moster tror jag! <3älskar dig <3


måndag

idag var det inte direkt det vackraste höstvädret när man vaknade om man säger så.
helt molnigt och allmänt ruggigt ute. usch.

igår var det inte så mkt som hände på schemat. kom hem, duschade med linus. han stack till jobbet. jag och mamma gick och satte oss framför tvn efter ett tag och då var det nåt frågeprogram på ettan,typ "vem vet mest?" lärorikt.
mamma och jag satt och kollade vem som kunde mest.
jag hade fortf ont i huvudet så jag somnade bredvid arnold på soffan.
barnen kom ju hit under kvällen med. gick väl och la mig i tjejernas rum med dom runt 9.

jaha, idag... hmm, pratade med mamma om att åka in till stan. men det blir nog inte så.
ska ta en promenad bort till centrum istället. måste ta ut mina sista pengar så kan jag köpa en jättegullig skötbädd som jag hittade :) en röd med spöket laban på. sen är det bara barnbilstol, skötbord och en byrå till att ha kläderna i som fattas till den lille.

ha en bra dag! ♥



P.S Hur ska jag veta vad min bror och hans tjej ska ha för namn på deras barn när man inte pratar med dom?
Blev ett sånt rabalder om mitt och linus namnval. D.S


söndag

hej :) kvällen igår spenderade vi somsagt i grebo hos mormor och sten. var trevligt :) mkt god mat. mätt som tusan blev man. tyvärr så fick jag huvudvärk och gick och la mig först av alla (näst efter tindra). men jag somnade ändå när alla andra somnade skulle jag tro. runt 2. får se om bilder kanske laddas upp från kvällen nån dag.

ove,hampus,fanny och emmy har redan åkt hem. vi ska väl också åka om ett tag. efter att tindra ätit. linus ska ju jobba kväll idag med.
förresten, idag är det exakt en månad kvar tills BF. men det känns verkligen som barnet kan komma ut närsom nu.
längtar!

får se vad man ska göra med tiden resten av dagen sen.
juste ja, tindra gick massor igår kväll för första gången. superduktig!

hoppas ni får en bra dag alla läsare ♥

jag och linus

lördag

hejsan hoppsan allihopa. nu är jag vaken. sitter och drunkar i oboy (mmm) och två mackor ;D göttmos.

jaha, inatt så kom linus hem efter en kväll med louise och björn mfl. vad ska man säga? man kunde väl ha varit lite nyktrare kanske när man vet att man ska ut vid 8 dagen efter för att åka till jobbet.
så blev att hjälpa fyllot inatt så han kom i säng mm ;P skitkul. jag gick iaf in i hans rum och sov i hans säng för han snarkade något så fruktansvärt. somnade väl efter 4 nångång. får se hur sugen han är på att gå på det ikväll med när vi ska bort. haha, antar att suget dragit ner lite på sig då?.

vad händer idag då?
mjo, nu ska jag slappa ett tag efter att jag ätit upp min frulle. har en konstig känsla i magen idag med.
sen så ska jag börja fixa iorning mig hade jag tänkt. ska lägga lite mer jobb på det idag så man inte ser ut som ett vandrande lik som man vanligtvis känner sig som nu för tiden ;D
sen får jag se om jag hinner vänta tills linus kommer hem strax efter 5 för att sedan åka hem till haninge. eller om jag åker innan och tar med mig hans kläder dit så han får komma dit direkt.

juste, det var ju inte helt fel mat man får ikväll om man säger så.. förrätten var pajer. sen så skulle det bli fläskfilégryta och även en kycklinggryta. sen så skulle barnen få nåt annat eftersom dom kanske inte vill äta det. hehe.
tur att man har en "kock" i släkten. mumma!

ha en bra dag allihopa!♥

fredag

god kväll alla läsare. kul att se att det är fler och fler som läser för varje dag som går. verkligen! :) skulle vara kul om ni skriver kommentarer om ni undrar över nåt eller liknande också. bara så ni vet ;)

idag har jag inte gjort någonting. så himla skönt! suttit framför datorn och kollat lite på ikea online och sen mest kollat på tv. slummrade till förut mellan 4 och 6 tiden. skönt när man får sig lite sömn iaf.
linus kom precis hem och duschade och stack lika fort igen. han skulle hem till louise och björn ikväll och dricka lite och så. kändes inte så lockande att hänga med kände jag. han kommer väl hem sen senare och sover. sen ska han upp och jobba imorgon igen. blir inte så mycket tid att umgås nu för tiden. skulle önska man hade mer så man kunde prata ut om lite allt möjligt och så. kommer ju troligtvis inte bli så supermkt tid för det sen när bebisen kommer till världen.

men, imorgon ska han iaf hänga med hem till mormor och sten i grebo. maten serveras vid 7. jag hade totalt glömt bort att jag skulle baka tills imorgon. hade lovat dom det. men, det reder nog ut sig :) kan nog få in en liten lucka där imorgon skulle jag tro. mamma verkade också lite småsugen på att baka annars.
men, dit ska vi imorgon iaf på "fest". blir att sova där också. sen ska linus till jobbet efter lunch igen på söndag.

idag har jag inte haft någon direkt hungerkänsla så har bara blivit att äta två mackor och lite flingor.
massor isvatten och lite frukt.
nae, nu ska jag nog kolla om man kan hitta någon bra film att kolla på :)

här kommer en bild som jag tog igår när jag gick in i vecka 36 :



dags att komma ut snart va? :)

fredag

idag blev det att sova ut :) underbart.. somnade vid 3 tiden och vaknade för en timme sen ungefär.
nu är det inte så lätt att hitta sig en bra sovställning längre direkt. hehe, sover iaf med 3 kuddar :D skönt.
är riktigt fint väder ute idag. är så fint nu på hösten när alla löven har fått massor med färger. fast, inte lika kul när de ligger överallt på marken och är hala.

har tänkt att jag ska ta mig i kragen och gå ut i köket så lillen får i sig lite mat där inne i magen.

idag är det bara 32 dagar kvar till BF. känns riktigt spännande. tycker verkligen att det är dags för bebisen att komma ut nu. längtar något otroligt efter att få hålla han/henne i min famn. kommer verkligen bli en överraskning när man får reda på könet då med. angående namn så har jag tänkt mycket på alicia och melwin :) sen så finns det ju så himla många fina så det är svårt att bestämma sig. är ingen idé att göra det heller med tanke på att bebisen kanske inte alls ser ur som en med det namnet sen när den väl kommer ut. därför är det tur att man har 3 månader på sig att skicka in papprerna efter förlossningen med namn och allt! puuh, men det blir nog inte problem :) lillen ska ju inte få gå namnlös direkt. hehe.

ha en bra dag allihopa så kanske jag skriver nåt mer sen! :) ♥

torsdag

Someone falls to pieces
Sleepin all alone
Someone kills the pain
Spinning in the silence
To finally drift away
Someone gets excited
In a chapel yard
Catches a bouquet
Another lays a dozen
White roses on a grave

To be yourself is all that you can do
To be yourself is all that you can do

Someone finds salvation in everyone
And another only fame
Someone tries to hide himself
Down inside their selfish brain
Someone swears his true love
Untill the end of time
Another runs away
Separate or united?
Healthy or insane?

To be yourself is all that you can do
To be yourself is all that you can do
To be yourself is all that you can do
To be yourself is all that you can do

And even when you've paid enough, been pulled apart or been held up
With every single memory of the good or bad faces of luck
don't lose any sleep tonight
I'm sure everything will end up alright

You may win or lose

But to be yourself is all that you can do
To be yourself is all that you can do




underbar låt! ♥



torsdag

är inte på det bästa humöret att skriva blogg idag känner jag...
men men, jag lever iaf :) går in i vecka 36 idag! herregud vad veckorna rullar förbi. kanske bara är 2 veckor kvar tills bebisen kommer nu om den skulle få för sig att komma två veckor för tidigt :)

igår så umgicks jag med elina. gick ut härifrån med arnold och tindra vid typ halv 11 hugget. gick runt i ekholmen och mötte elina vid centrum. sen så knallade vi upp till lekplatsen så tindra fick gunga lite. trodde verkligen att hon skulle somna sen på hemvägen, men nej. vi (jag,elina och tindra) satt och lyssnade på musik och dansade i flera timmar. eftersom tindra verkligen ÄLSKAR det! sen så kom mamma hem :)

elina åkte härifrån sen vid kvällen. var trevligt :) juste, cyklade och hämtade lite kebab och pizza som vi skulle käka.
var inte den bästa cykeln att cyckla på direkt. var tvungen att hänga så mkt för att nå fram till styret så det kändes som att jag mosade magen. haha, stackars bebis.

nahe, nu ska jag ta mig nåt att äta känner jag, dags för det.
ska prata mer med mamma också :) sen framåt kvällen får jag se om det blir att träffa linus också när han kommit hem från jobbet.


ha en bra dag allihopa! ♥

onsdag

godmorgon! fint väder ute idag med :) idag ska jag vara barnvakt till tindra för mamma ska jobba nu ifrån 9.00-13-30.
sen har jag lilla arnold med. elina ska nog komma och hjälpa till sen också, så det blir nog bra.
inte det lättaste att ta hand om en 11 månaders barn och en liten hund när man är höggravid ;P och tindra som alltid vill att man ska gå och bära på henne också. haha.

juste, igår fick jag reda på att det var ett gäng tjejer som går i 3an i gymnasiet som vill ha mig som sitt projektarbete :)
dom ska tydligen skriva en bok om jag inte missuppfattade det hela om mig som ung mamma. ska bli kul! :)

ha en bra dag! ♥

tisdag

idag har jag varit hos barnmorskan. allting såg bra ut :)
symfys måttet var 34 cm nu, magen hade sjunkit och huvudet låg kvar där nere och var ruckbart :)
man kan tro att ungen ska komma vilken dag som helst nu så mkt liv det är där nere. huvudet vrider sig nästan hela tiden. inte det skönaste, men det funkar ;P

idag har jag gjort intresseanmälan på två lägenheter i johannelund som det var inflyttning på första december. får se hur det blir med det. men troligtvis så får jag iaf en av dom :) skönt.

träffade wigren på bussen ifrån resecentrum så vi kanske skulle ta en promenad sen lite senare :)
nu ska jag kila ut med mamma, tindra och arnold. men först ska jag tömma blåsan. hehe.

ha en bra dag!♥

måndag

helgen är nu avklarad.. kom hem till haninge i fredags kväll... man har ju varit med om bättre dagar i sitt liv om man säger så.. födelsedagen igår kändes inte direkt som en födelsedag. hade inte humöret för det heller.

juste, i lördags så var jag uppe på förlossningen pga att jag inte hade känt fosterrörelser sen kvällen innan vid 7 tiden.
men allt såg relativt bra ut iaf. så det var ju skönt. hon trodde att det kunde ha sina orsaker varför jag inte hade känt av bebisen.

imorgon så är det dags för mvc igen vid 10.00 ska bli lika kul som alltid att se hur allt är. fast nu har jag ju iofs blivit uppdaterad nyligen på den fronten sen i lördags. hehe.
kan tänka mig att symfys måttet har gått ner nu iaf eftersom magen har sjunkit sen i torsdags.

fredag

Carpe diem

fredag

idag är det fredag.. ska "hem" till haninge idag hade jag tänkt.
mår fortf sådär.. vet inte riktigt vad det är med mig. men, har känts skönt att få vara för sig själv iaf.
magen har sjunkit massor sen jag gick och la mig igårkväll. trycker på som satan också.
helt otroligt vad fort tiden går. är inte alls långt kvar nu. och somsagt, BM trodde att den skulle komma tidigare än vad som var sagt eftersom den har lagt sig med huvudet nedåd för 3 veckor sen och magen ser ut som den gör :)
ska till BM på tisdag så jag får se vad hon har att säga då.

blir nog inte så mkt uppdatering i helgen skulle jag tro.
men somsagt, hem idag. imorgon ska mamma jobba mellan 10-20 så jag får se vad jag ska hitta på. ska troligtvis inte vara hemma när man går runt och stör sig som innihelvete på mammas "kille". som ska ut.
och sen på söndag fyller jag 19. känns inte direkt som att det är nåt att fira längre.. iaf inte om man frågar den personen som ska stå mig närmast av alla just nu...

ha en bra helg allihopa!♥


torsdag

hejsan hoppsan. har varit borta ett tag från bloggen nu.
jag lever iaf. har åkt bort för ett par dagar nu. känner att jag behöver det. ganska mycket att tänka på just nu.
kommer uppdatera mer sen när jag känner att jag orkar.

förövrigt går jag in i vecka 35 idag :) inte långt kvar tills lilltösen kommer nu ♥

måndag

ännu en dag mot sit slut.
blev faktiskt att åka in till stan runt 4 tiden och möta upp thinee :)
så, jag har umgåts med henne hela kvällen. gick till lucullus och handlade lite. sen så gick vi till kebab baren. tjejen hade redan käkat lasagne precis innan. men, det hindrade henne inte från att köpa en kebab ;D söt hon är.
sen knallade vi somsagt hem till henne och har spenderat kvällen där. med snack och tv. alltid lika trevligt.
det som var mindre trevligt var väl att jag kräktes påväg till bussen sen :/ usch ja..

imorgon så blir det inte som planerat. jag ska somsagt vara barnvakt mellan 13.00-21.00 imorgon. meningen var att linus skulle hjälpa till eftersom jag ska ha huvudansvaret om tindra. och även att hampus,fanny och emmy är där.
men, linus ska tydligen jobba imorgon nu så jag får klara det själv. fanny och emmy kanske skulle hem till fannys kompis i östra harg och rida hästar så det underlättar isåf :)
så får hampus ha koll på arnold. får se om jag hittar på nåt med tindra :)

nu ska jag lägga mig och kolla på film tror jag ♥

måndag

jaha, vad ska man hitta på idag då? har varit iorning ett bra tag nu... pratade med mamma nyss också.
såg att hon ringde strax efter 10 så jag försökte ringa upp henne. fast jag fick inget svar.
tillslut typ 4-5 gånger senare så svarade hon och sa att hon hade haft den i jackan.
nu så har det lättat lite ifrån hjärtat iaf. skönt att en försvinner.. så slipper man gå runt och må dåligt.

känns som en sån där dag idag som man bara mår dåligt.. alla saker går mot en.
typiskt att man ska ha sånna dagar ibland. och speciellt nu också.

ajja, hoppas ni får en bra dag alla läsare ♥


söndag

trött! nu ska jag allt ta och hoppa in i en lite uppfriskande dusch hade jag tänkt. sen så ska jag ta bussen hem till linus så jag är hemma där tills han kommer hem inatt :)
han ska åka hemmifrån imorgon vid 3 tiden igen så jag får se vad jag ska hitta på under morgondagen.

hade gött

söndag

usch och fy!  vilket jävla pissväder det är ute. man blir ju helt depp av sånt här väder. orkar ingenting. har bara lust att ligga framför tvn med nerdragna persienner så man slipper se ut.

ajja, i vilket fall som helst så kom ju somsagt linus vid 2 tiden inatt :) vi gck och la oss på en gång och snackade i några minuter. sen så vaknade jag lite innan 8. försökte förgäves att få upp linus ur sängen så han inte skulle missa bussen. som vanligt, alltid jag som får tjata så han kommer upp :P hehe, han kom upp tillslut iaf och då var det bara att gå raka vägen ut till bussen.
jag var lite trevlig mot mamma och tindra och satte mig här nere en stund och pratade lite.
gick sedan upp för att försöka somna om. vilket jag gjorde vid typ 9 tiden. vaknade sen strax efter 11.
tog lite frulle och sen hängde jag med mamma och tindra till centrum. tog elinas cykel som hon var så snäll och lånade ut till mig inatt och rullade på den bort. sköönt. men jävligt KALLT! usch, kom hem för ett tag sen och det första jag gjorde var att slänga av mig alla kläder och hänga dom på tork. skönt med lite mysbyxor :)
magen är iskall, stackars krabat.

nahe, nu så ska jag försöka ladda upp en bild på magen som jag tog idag. vecka 34 (33+3) ♥

33+3 <3


wohoo

blev inte att dra på bio med thinee.. kvällen spenderades med en gammal klasskompis vid namn elina istället ;D
trevligt, alltid lika kul. skrattade mest hela tiden. aldrig fel.
nu är jag iaf i haninge igen. sitter och väntar på att linus ska komma :)

hörs imorgon, hoppas ni haft en bra kväll! ♥

lördag

idag så har jag tillbringat dagen på ikano. blev att handla en hel del. nya stövlar nu med till hösten. fint :)
kom hem för ett tag sen, tog bussen hem med fanny.
ska snart in till stan när så fort jag gjort iorning mig för att umgås med thinee. ska antingen gå på bio eller fika om man inte hittar på nåt annat skoj vill säga :)

nu sitter tindra i stolen och ger mig "arga blicken" för att jag frågade varför hon har tagit ut alla mackbitar från sin tallrik och slängt dom lite överallt. arnold är den som blir överlycklig eftersom det då ligger skinkbitar på golvet. smarrigt.

ha en bra kväll allihopa ♥

fredag

jahop, då var denna vecka slut och helgen som återstår :) för mig spelar det iofs inte en sån himla stor roll eftersom jag ändå inte gör nåt speciellt om dagarna. men, det är alltid mysigt med helg det måste ni erkänna?

de senaste dagarna så har jag varit här hemma hos mamma i haninge och umgåts med henne,tindra och arnold. trevligt, trevligt.

idag så började min och linus föräldrautbildning för första gången. ska gå två fredagar till sen är den slut.
kändes väl som om man redan kunde det mesta. men, alltid kul att träffa andra som går igenom samma sak. sen så fick vi öva på andingen med som man ska försöka hålla igång med under värkarbetet. var intressant :)
den höll iaf på i 2½ timme. nästa fredag så skulle vi nog kolla på en förlossningsfilm om jag inte minns helt fel.
annars idag så har man inte gjort så värst mkt. gick ut med arnold direkt när jag kom hem därifrån en sväng. skönt.
sen så somnade jag till lite vid 2 tiden. vaknade med huvudvärk men den gick som tur var över ganska så fort.
vid halv 5 tiden ungefär så kom ove hit för att hämta mamma, jag hängde också med. sandor stannade hemma och tog tindra, för här hemma kändes det inte direkt någon idé att vara när han var här...
vi skulle iaf åka och hämta en soffgrupp som mamma fastnade för :) riktigt fin, en lila.
även arnold tyckte om den för han hoppade upp i den direkt.

nahe, nu så ska jag ta mig nåt att äta tror jag. får bli starka nudlar. alltid lika gott!
imorgon så får jag se om det blir att umgås med mormor och sten för en dag ute i tornbyområdet.


hade så bra allihopa!
juste, igår så gick jag in i vecka 34. dagen börjar närma sig mer och mer. underbart ♥


RSS 2.0