tisdag

blev att handla lite bebiskläder igår. urgulligt, mer bodysar och byxor och sen ytterligare ett par vantar och sen pyjamas :)

idag hängde jag med linus till stan för att han skulle köpa ett par hörlurar till sin ipod han köpte igår. så, en sväng till hi-fi blev det sen in på gränden och köpte cola. satte oss och snackade skit. väntade på att mamma och mormor skulle komma in till stan så jag kunde hänga med mamma till stångåstaden för att lämna nycklarna till lägenheten på nygatan.
sen blev det att åka igen. stannade och handlade en sväng.

juste, nu så har det ringt en som har en tik med blandning av dvärg pinscher och något mer som skulle vara dräcktig någongång i november december :) så, nu så ska arnold förhoppningsvis få knasa lite. hehö. så blir det nog en liten valp som vi ska få med! underbart.

nae, nu så ska jag bänka mig framför tvn och kolla på ugly betty!


måndag

det finns folk till precis just allt! ville bara inleda med det (;

i vilket fall, igår så hände det inget speciellt. linus kom hem vid 5 tiden efter att han varit borta hela natten och var med polare. tur att man vet vart han var... hm.?
nu ligger han iaf och sover. han gick och la sig runt 5 imorse pga att han alltid ska hitta sjuka spel som han ska sitta och spela :P men men, han kan inte ränka med att han var sova hur länge som helst iaf ;D för, idag är det fint väder ute så man borde hitta på nåt :)
ska ringa och kolla vad mamma gör snart med tänke jag.

nu ska jag ta mig nåt att äta så bebben får i sig lite!

vecka 31 <3

lördag

tjenare gott folk. igår så sov jag och linus över hos hans mamma :) träffade hennes nya karl peter. trevlig prick ;D
gick i vilket fall upp tidigt imorse för vi skulle hänga med linus mamma till louise (linus syrra) där vi bytte bil och hämtade upp louise för att ta en tripp till stockholm och kolla på en islandshäst :)
mkt fin, men det blev inget av den affären. dom hade tydligen omkring 23 hästar på den gården om jag inte minns helt fel. och alla var islandshästar :) supersöta.

påvägen hem så åkte vi förbi haninge för att hälsa på linus morbror och familj. blev en fika och snack där ett tag.
sedan bar det av igen. åkte förbi kumla anstalten med ;D uhh, coolt. haha.
vi stannade till på nyköpingsbro och handlade massor med godis. så typiskt mig, köper massor med godis så äter man kanske lite i början sen låter man det bara ligga. tur att det finns andra som äter upp det åt än. hehö.

kom väl hem till linus runt 5 tiden. nu sitter jag här och han åkte till lundh för ett tag sen.
skönt att vara lite för sig själv men känner jag. är så himla trött idag så det blir nog inte att sitta uppe speciellt länge skulle jag tro.

längtar tills du kommer! <3
inte världens sexigaste bild direkt. haha.
men, läntar något otroligt nu tills den lilla kommer!
inte alls långt kvar. mindre än 7 veckor.
kan ju hoppas att den tiden går fort också! :) ♥


 


fredag

hej hopp!
idag,ja.. vad händer idag? tror nog inte att det kommer bli speciellt mkt. just nu så tror jag nog att det mest blir att ta det lugnt. var ju på stan igår och handlade lite saker. hittade supersöta mössor som jag köpte till bebisen :)
imorgon så skulle det ha varit kräftskiva i grebo hemma hos mormor och hennes gubbe.. men det blir det tyvärr inget av för mormor är inte frisk än :/ så det var ju lite träligt. hoppas på att hon blir bra snart så flyttar vi helt enkelt upp den så länge.
nae, nu ska jag gå och mosa i mig lite äpplen och clementiner hade jag tänkt. supergott :D

torsdag

ojojoj, dåligt med upptadering ser jag. hehe,men men.. jag lever iaf :)
är hos linus nu. har tjatat på honom hur länge som helst att han ska fixa iorning sig. så nu ligger han iaf i badet.
sen så fort han är klar så ska vi in till stan och kolla runt lite. ska nog hämta tindra i lägenheten eftersom mamma är den enda som verkar vara tvungen att kolla till henne. kan vara skönt för henne att vara utan busungen ett tag med så hon känner att hon har tid att städa lite :)

går förövrigt in i vecka 33 idag :) bara 7 veckor kvar nu. längtar nåt otroligt efter den lilla krabaten.


måndag

idag har det varit ännu en lugn dag. har gått till och från centrum med mamma och tindra. sen när vi kom hem så hae sandor såklart inte gått ut med arnold. så då tog vi med han på ännu en sväng. så, motion har man fått idag iaf :)

förövrigt så kommer linus hit när han är klar på föreläsningen på körskolan med sin pappa. har inte träffats sen i fredags. så, sova ihop får vi iaf göra. sen ska han jobba imorgon också. men han kommer iaf hem vid typ 7 på kvällen så då ska jag nog sova hos han med :) hinner man umgås lite iaf.

nu lagar mamma lasagne. så ska kolla om jag kan hjälpa till med nåt. linus kommer innan 9 nångång.

hoppas ni har haft en bra dag

vecka 31, 32 på torsdag :)   mamma älskar dig! ♥

söndag

idag har jag haft en vilodag. sköönt! mamma tyckte jag behövde det :P
så medan hon och tindra åkte till lägenheten ett tag så var jag hemma med arnold. så har varit ute med han 2 gånger idag sen har jag mest legat framför tvn :) mamma gick på stan en sväng. när hon kom hem hit så hade hon köpt en body och ett par byxor på lindex som jag hade spanat in. bruna med ugglor och kaniner och ekkorrar. tänkte ha dom till lillen när han/hon ska åka hem. hon köpte det i storlek 50 så det blir perfekt! vilken snäll mamma jag har :)

nu har jag käkat och så har jag och mamma suttit lite med papper som ska skrivas i.
har bla kollat igenom vad man har för saker till bebisen och hushållet sen och vad som behövs. känns bra så man har koll på det.

imorgon så blir det att spendera tiden efter lunch i lägenheten på stan med mamma och tindra. tänkte åka dit och städa eftersom dom som ska ha lägenheten nu efter oss ska ha nyckeln på fredag.

älskar dig

förövrigt så har jag och linus hållt ihop i 23 månader idag :)  ♥

lördag

sådär ja! nu har vi flyttat alla mina saker. känns underbart! blev typ 6 säckar med kläder hos pappa och sen korg och spjälsängen också. inte så smart att ställa dom sakerna i garaget direkt. drar ju åt sig så himla mycket lukt av alla avgaser och skit. sen så kom soffan och sängen och lite lite bebissaker hit. hem till mamma i haninge. mest kartonger och mina hyllor och bord och sen tv och tv bänken och akvariet och så i garaget ;D

efter att vi var klara så åkte kände både jag,mamma och ove att vi var hade gjort oss förtjänta av lite mat. så vi åkte till tannefors och käkade på kina restaurangen. gott gott.

nu är iaf jag och mamma hemma i haninge igen. är supertrött så blir att gå och lägga sig och vila ett tag snart skulle jag tro.



lördag

Idag så är den stora dagen kommen ;D haha, ska ta nåt att äta och hoppa in i duschen snart. så fort lillsyrran är klar inne på toaletten med dusch ;P men snabb, det ät hon inte iaf. mycket skönare att stå upp och duscha än att sitta i ett badkar. måste ni också erkänna?
ajja, får väl bli att ta en macka innan istället. sen kommer iaf ove och hämtar mig och mamma så åker vi in till stan och börjar med alla saker. sen ska vi åka lite varstans i stan för att lämna grejer. hehö.

hoppas ni får en bra dag idag♥

fredag

hejsan hoppsan

idag så var jag och linus på mvc för att kolla så allt stod rätt till. och det gjorde det! är så himla glad, lättad om inte annat. värderna hade gått ner. har nu gått upp ett ½ kg sen förra veckan än 2½. och så var det bara spår av protein i urinet istället. och blodtrycket hade lagt sig till det bättre :) känns underbart.
symfys måttet var nu 32 cm. och bebisen har lagt sig med huvudet nedåt. ligger med rumpan på min högra sida och med fötterna på den vänstra. har fått alla tider nu fram tills jag är beräknad. blev en den 25 november med. men då tror jag att den är ute. barnmorskan sa att hon skulle bli förvånad om jag skulle komma då. hehe

imorgon så måste jag flytta alla mina saker ifrån lägenheten i stan. sandor är det ju ingen idé att fråga ens. så min förra lådsas pappa ove är snäll med att hjälpa till istället :) och mamma då såklart. känns så dumt att man inte kan göra så mycket när det är ens egna saker man ska flytta. men men, finns inte så mkt att göra åt. kan ju bära sånt som inte är så tungt. som alla mina tavlor och säckarna med kläder tex :)
blir att ställa lite saker hos pappa och sen resten i linus pappas garage förutom sånt som inte suger åt sig doften av avgaser och skit. så, sängen och soffan får vi ta hit till haninge och ställa under taket på uteplatsen.
linus kan ju tyvärr inte hjälpa till varken imorgon eller på söndag eftersom han jobbar heldagar...
ajja, det rer sig nog. juste, såg supersöta kläder på lindex idag när mamma skulle kolla efter en mössa till tindra.
kan inte gå vid barnavdelningarna i klädaffärer för det bara kliar i fingrarna. är så himla svårt att låta bli när allt är så smått och gulligt.

älskar dig
älskar dig ♥

torsdag

dåligt med upptatering idag. men, är iaf hemma hos linus mamma nu. fick inte mkt sömn inatt, så blir att gå till sängs nu :) imorgon ska jag till barnmorskan vid 14.00. hoppas verkligen värderna gått åt rätt håll denna gång.
hoppas eran torsdag varit bra?
god natt allihopa!♥

onsdag

onsdag
hejsan hoppsan. idag har det inte hänt så vidare mycket. ska snart ta mig in till stan för att sedan byta buss så jag kommer till mamma och tindra i haninge. sen kommer mormor och hämtar oss så sticker vi hem till dom i grebo. ska sova där inatt :) sen imorgon så ska jag och linus sova hemma hos hans mamma. var länge sen man träffade henne så det blir nog trevligt :) 
här kommer det lite bilder som vi tog igårkväll:
älskar digibland kan vi faktiskt se söta ut tillsammans ;Dvecka 31, 32 på torsdag :)köpte den från babyproffset

tisdag

godkväll gott folk!
fick tillslut med mig linus till tornby framåt kvällen. även hans bror jocke hängde med för att sedan bli hämtad.
köpte vagnen sen! :) känns riktigt bra, och skönt om inte annat. inte alls mycket mer man behöver nu. underbart.
bara vänta på att bebisen kommer ut, vilket den gärna får göra snart. längtar otroligt mycket nu (:

kort på vagnen kommer väl upp sen nångång när jag har tid.
nu sitter jag och linus och kollar på scrubs och äter varsin tallrik med youghurt och lite flingor. mumma.
ska snart borsta tänderna och allt annat som hörtill innan sänggående. sen blir det att lägga sig och kolla på det senaste avsnittet av one tree hill som kommit ut idag. underbart!

 imorgon får jag träffa den här lilla tösen som jag saknar nåt otroligt!


tisdag

nu har jag varit vaken ett tag (:
skitkul eftersom man knappt kan prata bara för dom spännde åt tandställningen som satan igår  :P fina puckar!
men men, det är sånt man får tåla nu. den åker ju ändå av snart :)

idag får jag se vad som händer och sker. funderar på att dra med mig linus till babbyproffsen i tornby för att kolla på vagnen och hoppas att den är kvar :)

måndag

sammandragningar så det står härliga till. kan inte bli bättre. nae, nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen.
tror jag ätit lite för mycket 
POLLY för jag mår illa. haha, illa illa. kan faktiskt inte ro för att jag fått en redig dille för röda polly. gott äre iaf. om man inte äter för mkt vill säga..
god natt folket! :)
Iofs så kommer jag nog inte somna fören sent. men, ändå ♥
saknar tindra förresten :( min lilla busunge. får se om jag får träffa henne imorgon.

måndag

tyvärr så klarade inte linus av uppköringen :/ stackarn. men men, bara ta nya tag (: teoriprovet är ju iaf avklarat.

kom hem till linus för ett tag sen. med svullen hand! ska berätta varför.
jag var ju somsagt åt tandläkaren idag. juste, skulle visst tillbaka en tid nu till innan tandställningen åker av. den 11 november. så jag får se om jag har mage då eller inte :) sen så ska skiten av dagen innan julafton! :D vilken härlig julklapp man får i år! blir att tillbringa hela förmiddagen där. eller, ska åka hem mellan. blir väl att åka hem och amma bebisen då eller nåt :) för man får visst 2 stycken tider inom loppet på 4 timmar dagen man tar bort tandställningen.
men men, iallafant. skulle möta thinee efter att jag var klar. vi gick till mcd och köpte varsin kycklinghamburgare och en liten cola. göttmos. sen så skulle vi gå till netto för thinee skulle köpa te och jag skulle köpa polly (mumma!) och en liten cola. när vi kom in så såg vi att kön var riktigt lång. men men, bara att ställa sig där. och såklart så skulle det komma en geting så thinee blev helt till sig. jag sa bara :"stå still för fan så gör den inget mot dig!"
sen efter ett tag så undrade vi vart den försvunnit för vi såg den inte. så vi stod och snackade lite skit. och så tar jag ett nytt och bättre tag om min colaflaska. klart som FAAN så skulle den lilla jäveln sitta där. precis just där jag tog min hand och skulle ta ett stadigt tag om colan. så, ja.. jag skriker ett riktigt fint ord ganska högt. sen var det en mamma framför mig som gav mig en sockerbit och sa att jag skulle spotta i handen där den stack mig och lägga sockerbiten på. det skulle tydligen suga ut giftet. så jag lägger på en riktig blaffa i handen och sockerbiten på. myysigt.

usch, svullet är det iaf. så jävla typiskt. haha.
nu ska jag fortsätta kolla på sjukhuset och sen slå över till 6an för en heltkväll med bra program :D


hade bra allihopa! :) ♥

måndag

hej hopp! (:
blev att somna ganska sent igår trotsallt.. eftersom linus bara har en 90 säng så blir det jävligt trångt att ligga i den nu eftersom magen har börjat bli ganska så stor. så vi gick helt enkelt in och la oss i jockes gamla rum som har en större säng. tur det! kollade lite smått på csi sen så stängde jag av tvn och låg och trackade linus med mitt snack ;D
somnade ganska så fort efter det. vaknade vid 5 imorse av att det var dags at gå på toan igen..när jag vände mig om så var linus borta ;O gick på toan sen så antod jag att han hade gått in och lagt sig i sin säng. vilket han nu hade gjort. för han kunde tydligen inte sova igår. ville inte väcka honom eftersom han ändå skulle upp vid 6 för han skulle ha körlektion nu på morgonen vid 7. så jag gick in och la mig. men somnade inte om så jag var vaken när hans klockradio ringde. hur döv kan man vara egentligen? killen vaknar inte av det fast det är på högsta volymen :O tilllsut så stängde han av det iaf. och jag ropade. så kommer han inrusande och sa :"ge mig en kudde!" (vilket jag brukar ha 3 av, en för huvudet, en för magen och sen en för ryggen nu också,) så la han sig bredvid ett tag.
efter att han hade åkt så somnade jag väl straxt efter 7 igen. så hade legat vaken i 2 timmar typ.
vaknade vid 9 av att dörren åker upp och en linus som frågar om jag är vaken. gissa vad han hade gjort?
han hade gjort frulle på sängen till mig :D söt han kan vara. jag frågade vad som var fel på honom :P haha.
fick iaf i mig 2 mackor och ett glas oboy sen så somnade vi båda två.
nu så ska han ha uppkörning vid 13.15, hoppas verkligen att han klarar det för isåf så har han körkort sen min lilla gubbe :)

har tid till min tandspecialist vid 16.40 idag för en sista koll nu innan tandställningen ska av. gud så sköönt!
nahe, nu ska jag ta på mig nåt slappt och se om jag orkar fixa iorning mig lite. måste smörja in magen också med madeloljan eller havandeskapsoljan. ar börjat bli dålig på det nu :O och så hårt som magen är så är det riktigt skönt att ta på lite olja :) fast, kletigt.





söndag

gud vilken härlig dag, kan knappt gå.. känns som man nästintill kryper runt för att ta sig till ställen man ska till i lägenheten. jävla ischias. fy.
linus jobbar halvdag idag så han kommer väl hem vid 7 tiden skulle jag tro.
själv så har jag slagit läger här i sängen framför tvn hela dagen.. inte för att det direkt finns något bra :/ blir väl att krypa och hämta en film eller två ;D

får hoppas på att jag blir bättre i ryggen snart för jag måste verkligen åka och kolla på en vagn. har sett en brun vagn som såg riktigt fin ut. gäller bara att se hur fin den är i verkligheten också (: var inte alls så dyr heller. så det är ju ett plus. hehö

nae hörrni, nu ska jag ta mig i kragen och försöka hänga upp tvätten. tror iaf att den är klar.

lördag

nu har jag kommit hem till linus igen efter min tur till stan från 7 tiden. träffade thinee (som är seg som alltid). sen så gick vi och tog ut lite pengar för att sedan gå till hemköp. köpte varsin ostbågspåse och en fanta att dela på. sen påvägen hem till thinee så stannade vi till på ming för att köpa oss varsin meny och ta med oss. gott! blev friterad kyckling med currysås för den som är intresserad ;D fast vi orkade inte alls äta upp allt. satt och tvingade i oss tillslut. men, det räckte inte i längden. ostbågspåsen fick förbli oöppnad. kollade på hostel som började på 6an klockan 9. thinee frågade om jag verkligen vågade se den för att den skulle vara så himla äcklig/läskig så jag kanske inte skulle våga gå därifrån sen. om jag själv får säga vad jag tror så var det nog så att thinee var lite för rädd för att se den och sen sova.. haha.
jag satt mest och tyckte att allt var lite överdrivet. inte läskigt alls. eller jo, var inte så fräsht när man fick se thaien som hade ett öga som bara hängde som han klippte loss.

nu är jag iaf här igen. tänkte lägga mig i sängen och kolla lite på tv eller nåt. linus kommer väl hem vid 2 tiden.
tror nog inte att jag orkar hänga med han till skavsta imorgon. känns som jag skulle behöva ha en heldag i sängen och bara ligga och vila. skulle vara hur skönt som helst!

lördag

har haft näsblod 3 (!!!!) gånger idag. usch, en gång till så ringer jag upp till förlossningen och se vad dom säger.
har ju säkert att göra med det som kan brytas ut.
jag som hade tänkt träffa thinee ikväll och käka på ming och sen bara ta det lugnt och kolla på tv och prata skit hemma hos henne. ska göra det iaf, om det nu inte blir värre vill säga.

sov hos linus inatt så jag sitter här hemma hos honom. han kommer hem inatt. han sa att han ville att jag skulle komma till skavsta och hålla honom sällskap. sa att jag kanske kan göra det imorgon istället :) då jobbar han till 5 iaf. kan nog inte bli så farligt.

nu har jag tänkt att vila lite ett tag innan jag börjar fixa iorning mig. ha en bra kväll allihopa ♥

fredag

idag ska jag in till stan för att packa ihop mina saker så mkt som möjligt. dom som ska flytta in efter oss kan nämligen flytta in om två veckor. så, måste komma på nåt ställe man kan ställa alla mina saker på sålänge. pappa hade visst lite plats sa han så det blir nog bra.

linus ska även komma till lägenheten tror jag och hjälpa till lite. annars blir det nog lugnt idag. blir väl nog mest att ta hand om tindra och småplocka lite i rummet. tur att man har sin säng kvar där med så man har någonstans att "vila."
nahe, nu ska jag ta tindra, hon sitter och skrattar i sin stol efter att ha slagit ner sin tallrik med macka på golvet.

ha en bra dag ♥

torsdag

idag har jag tagit nya krafter och samlat ihop mig lite sen gårdagen.. har haft en lustig känsla i magen idag. går och oroar mig, vilket inte alls är bra.. hoppas på att läkaren hör av sig så fort som möjligt på måndag så jag får höra vad han tycker.
det där med att vila 20 min, göra nåt,vila 20 min, göra nåt bla bla bla.. funkar inte så jättebra. ligga ner ska man göra också.

idag hängde mamma, jag och tindra med mormor och sten till ulrika marknad. köpte inget speciellt.
gick bara runt hälften för det var så mkt folk och så skulle nog inte jag ha orkar heller. vädret var inte det bästa.

juste!
när vi kom tillbaka till bilen så stod det ett par bönder i kanske 15 års åldern och trodde att dom var riktigt häftiga. så tog sten arnold för att de skulle gå en sväng. så säger en av grabbarna :
-"haha, titta på den där hunden, han var inte katig!" så började alla garva typ.
sten : -"ja ni, vänta bara tills han hopapar upp och tar ett rejält tag i pungkulorna på er och vägrar släppa taget, det är han bra på." då blev alla tysta. haha :D bönder...säger bara det.


onsdag

fan,helvetes kuk! idag är jag riktigt irriterad. allting går mot mig. somsagt, kom till linus igår. var inte spec mkt vi umgicks.. hade en extratid idag till min BM vid 8.15, linus sa redan igår att han var tvungen att sova.. gissa vad han gjorde hela natten? jo, satt uppe och kollade på dragon ball. jävla barnprogram för fan! känns riktigt skönt att man får stöd nu när det är jobbigt. jävligt skönt!  usch!  så tydligen är dragon ball viktigare...
i vilket fall som helst så är denna dag förjävlig. är inte alls på humör.
gick upp, packade mina saker, tog bussen till mvc. har inte alls blivit bättre som jag hade hoppats på. snarare värre :(
har fått mer protein i urinen och gått upp ca 2,5 kilo i vätska den sista veckan :O så är svullen..och nu hade även blodtrycket ökat :( vilket jag hade hoppats på att det verkligen inte skulle göra. innan har jag haft ungefär 110/60, hade det förra veckan. nu hade det ökat till 120/80. så BM ska prata med läkaren där på måndag om hur de ska göra. får bli kontroller mkt oftare nu iaf. sen fick jag även nummer och så till förlossningen om det skulle vara något.
det enda jag kan göra är att vila och bara ta det lugnt. känns så himla jobbigt när man vet att barnet kanske skadas av det :( och jag mår inte heller så vidare bra. psykiskt idag är det PISS!

juste, pratade med mamma och vi kom överens om att det bästa var att jag kom hem till henne i haninge.. så jag skulle ta bussen dit. hade en sån tur så det gick en 1 min ifrån att jag kom till busshållsplatsen på trädgårdstorget. så står det v.ullstämma och via vidingsjö på den. och klart som faan så var sista hållplatsen hässlegatan. så busschauffören bara : "eeh,hej. sista hållplatsen här." fy fan tänkte jag och nästa visade fingret för jag blir så förbannad när det står att den ska gå till ullstämma. men det var bara att ta sitt pick och pack och börja knalla bort till ullstämma. askul.. mötte upp mamma,solbritt,tindra och arnold med så vi gick en bit tillsammans. blev en ordentlig morgonpromenad.

nu ska jag tvinga i mig mackor sen blir det väl sängen hela dagen.

tisdag

uppe med tuppen som en säger..jämm, kan lova att jag har sovit bättre andra nätter än denna.. har vaknat mest hela tiden tycker jag. sov nämligen på bäddsoffan nere i vardagsrummet här hemma hos mamma. hampus,fanny och emmy är ju här den här veckan så nu kan jag inte snylta till mig en av deras sängar ;P fan då..
tillslut gick jag upp vid 6 och tog mig den där efterlängtade rundan till toaletten för att tömma blåsan som man bävar över varje natt nu för tiden..vaknar jämt och är kissnödig men tänker att man kan ligga kvar ett tag till, i några timmar.. :P men men, tillslut måste man upp. efter det var det omöjligt att somna om. så nu sitter jag här i köket och ser dom andra komma ner från trappan. pigga och glada ;D haha, emmy ligger kvar som vanligt. henne ska man inte jävlas med på mornarna. vilket humör! mamma och tindra är också uppe :) men jag undrar om tindra är riktigt vaken? så söt är hon. vaknar direkt när mamma ska gå upp från sängen och visar att hon vill hänga med henne ner. ögonen går åt alla håll och kanter på henne.

vad händer idag då?
mjo, idag så ska jag vara hos min andra tandläkare vid halv 4 på lilla torget. vet inte riktigt vad dom ska göra med tanke på att jag har en tandställning som täcker hela käften på mig.. men, de kanske ska planera tills jag tar ut den ett par dagar innan julafton? :) ser man ju allt fram mot kan jag lova.
linus ska göra sitt teoriprov vid 1 idag. håller tummarna för att det går bra! :)
har inte träffat linus fören förra onsdagen när vi spenderade timmarna på mvc och sjukan.. kul.
men han har jobbat typ hela veckan. så, vi skulle ändå bara kunnat sova med varandra. så idag ska jag träffa honom sen tror jag. efter jag varit där somsagt.

måste även åka och kolla på en barnvagn jag hittat på babyproffsen i veckan! brun, fejnt.

nog om detta.. hoppas ni får en bra dag (:          ♥

söndag

har fått fina blommor av mormor och sten idag :) glad blev jag. inte ofta man får det. inte ens av sin kille :O tss.. haha. inte förvånad direkt ;D om man ändå skulle ha en sån lyx som mormor, sten köper massor med blommor åt henne varje fredag. gulligt :)

idag är det pissväder ute som vanligt. någon mer än jag som inte är förvånad? skulle väl inte tro det..
vaknade vid 10 idag och gick till centrum med mamma och tindra. jag handlade fikabröd för mormor och sten skulle komma efter att dom hade varit hos mormors syster. men, såklart så var de inte sugna efter gäddan de hade fått äta. får fika själva helt enkelt sen här hemma. barnen har kommit ifrån ove nu med så det blir full rulle. hampus sitter vid datorn (som alltid och spelar wow), emmy pratar med mamma om jultidningar och tjatar om godis. och fanny är ute och säljer tror jag. tindra är trött. har hållt igång mycket idag :) lilltjejen har kommit på att hon kan gnissla tänder nu med eftersom hon har fått massor de senaste veckorna i överkäken. och jag håller på att bli tokig. låter som om de ska gå av när hon håller på ;O

förresten, nya avsnitten av miami ink börjar ju klockan 7 nu! :) får jag inte missa.

har precis varit ute med arnold nu i de vackra vädret. så min lilla vovve har fått rastas :)




lördag

usch,idag är jag irriterad pga att folk ska bete sig som dom gör. Jag är för fan inte ensam om det här. men, tydligen....
ajja,tindra ligger iaf och sover i sin vagn och gjort det sen halv 11 tiden någongång. idag ska vi somsagt iväg till jakobsdal till en kompis till mamma. ska käka lite och snacka gitt. trevligt,trevligt.
fast idag känner jag mig inte som den mest sociala människan heller. men det ska nog gå an :)
pissväder ute idag med, är inte förvånad för 5 öre. känns som det alltid är dåligt väder här i haninge. iaf när jag är här :P
tänkte lägg in lite bilder på bla magen nu :) ha en bra dag allihopa ♥

går tindra på nåt? ;D <3vecka 30  

fredag

idag vaknade jag vid 11 tiden. istället för att äta frulle så tog jag resterna från maten igår. gott gott.
mamma fick med sig mig till centrum ganska fort efter det. tindra var så himla trött så vi var säkra på att hon skulle somna.
men, icke sa nicke. klart hon inte gjorde det. hon blev övertrött så det slutade med att hon skrattade åt allt.
jag har haft en lustig känsla i magen hela dagen idag. känns som det trycker på och nästan nära till urinvägsinfektion eller liknande. får se hur det känns imorgon. jobbigt när det ska vara nåt med magen hela tiden..
som tur var så mötte vi fanny på vägen så jag fick låna hennes cykel sista biten hem :) så slapp jag gå.
idag äre en sån där fettodag känner jag. köpte 1½ liter cola,en polly påse,bilar och en chokladkaka ;D mumma..
har kommit ini en period nu när jag känner mig himla sugen på choklad. det är ju faktiskt aldrig fel. eller hur? :)
när vi kom hem så somnade tindra efter många om och men. men, det höll sig inte länge. i ca 10 min eller nåt.
och så klart så hade vi bestämt att vi skulle se på "girl in the park" redan innan det. men, det gick bra sen iaf.
bara det att hon blir så himla rastlös så hon ska ta på precis allting och lyssnar inte.
filmen var väll helt okej, lite långtråkig bara. hände inte så jättemycket.
nu ska jag busa lite med tindra :) min lilla sötnöt.
inus jobbar kväll idag, imorgon och på söndag jobbar han heldag också.
så jag får se när vi har tid för att träffa varandra.

imorgon så ska jag,mamma,tindra och arnold hem till mammas kompis kristina i jakosdal runt 2 tiden :)
hennes barn är där med, brukade vara barnvakt åt dom förr. så otroligt söta!
ska bli kul, vi skulle visst bli bjudna på middag också :O vilket lyx man får ibland. det är aldrig fel.

juste, har hört av sig en till nu på arnolds avel annons som ligger inne på blocket.
väntar på svar angående ras mm. får se om det kan bli en liten valp til :) skulle vara wroligt.

pusshej♥

"kevin,mamma kan inte komma. mamma har fil i trosera vettu."

torsdag

nu har jag sovit ut efter gårdagen. börjat lugna ner mig lite nu...fast ändå är det svårt att sluta tänka på att det kan vara någonting..ska iaf rnga min BM nu vid 1 och se till så jag får en tid i början av nästa vecka så jag kan komma dit och få göra ett urinprov och se hur det ser ut. hoppas på de bästa!

idag går jag somsagt in i vecka 30 (: har ingen bild ifrån idag. men däremot från förra torsdagen när jag gick in i vecka 29.

vecka 29

onsdag

nu har jag kommit hem. somsagt, fick en tid till min BM vid 4. mötte mamma på stan innan halv 4. gick och handlade dricka. sen så gick vi till mvc på en gång så vi var där lite innan. meningen var att linus skulle hängt med om det blev så att jag skulle bli uppskickad till US. men, han ringde och sa att han ville komma dit med så självklart fick han det!

började med att vi satt och pratade med BM och jag berättade mina symtom. sen så tog hon stick i fingret för att kolla järnvärdet och det var mycket bättre än förra veckan. då låg det nämligen bara på 102. nu låg det på 120! så det var jättebra. sen kollade hon blodtrycket och det var också bra. och så lyssnade hon på barnets hjärtljud och det låg runt 146, så det var absolut inget fel med det. och i urinen fanns det spår av äggviteämnen, vilket det gjorde förra veckan jag var där också. men hon tyckte att vi skulle ringa upp till jouren på US. vilket hon gjorde. så vi fick en tid dit vid 18.00.


där gjorde dom samma sak imprincip. fast dom lyssnade även på hjärta och lungor. hjärtat dunkade lite snabbare än vanligt men det var inget fel på det. och samma sak där så fann dom spår av äggviteämnen i urinen. vilket kan tyda på havandeskapsförgiftning...hon ringde till gynjouren men dom sa att det nog inte var någon fara så jag behövde inte komma dit. däremot så skulle jag gå på en panodilkur nu med tanke på huvudvärken.. och så ska jag ringa till min BM imorgon när jag vaknat och säga att jag ska dit nästa vecka igen för att kolla urinen.. hoppas verkligen inte att det bryter ut mer nu så jag är tvungen att föda bebisen tidigare än väntat. för bebisen mår ju inte alls bra om det är havandeskapsförgiftning utan då måste man få ut den så fort som möjligt. är fortfarande orolig som fan...men ska försöka lugna ner mig nu och koppla bort det så mkt som möjligt. tänkte ta något att äta nu. sen senare blir det lite te med kex. sen har jag även en chokladkaka som väntar på mig ;D mumma,mumma.
är hemma hos mamma i haninge nu med så hon ska ta hand om mig. vilken tur jag har!


jag som har varit så duktig och lagt in bilder på magen på datorn vilket jag tänkte lägg in här. men, såklart så funkar det inte. utan är något fel. irriterande. men, får se om det kommer in imorgon. annars så finns det bilder på magen på min bdb: pulvret.   imorgon går jag in i vecka 30. tiden går så otroligt fort! hoppas de sista veckorna går lika fort dom också. älskar er,linus och bebisen♥







onsdag

huvudvärken och illamåendet har inte gått över än! pratade nyss med min BM som ville att jag skulle komma in så fort som möjligt till henne så jag fick en tid nu vid 4. om inte hon hittar något fel på det som hon kan göra på mig så blir jag uppskickad till förlossningen för kontroller och sånt. är så himla orolig! känns som hjärtat sitter i halsgroppen på mig. tänkt om det är havandeskapsförgifting? tänkt om bebisen inte alls mår bra? tänk om jag måste föda ut bebisen tidigare än väntat...? och somsagt, fosterrörelserna har också börjat att avta nu dom senaste dagarna. och det blir man ju inte direkt mindre orolig för :( usch nee, nu ska jag försöka lugna ner mig och lägga mig i sängen och vila eller nåt. mamma ska ta bussen in till stan så hon hänger med mig. till mvc. ringer linus om det nu blir så att vi blir ivägskickade upp till US. hoppas på det bästa. att allt är bra! ♥

tisdag

hej gott folk. idag har jag inte alls gjort något speciellt. har haft huvudvärk sen igårkväll. så jävla jobbigt med tanke på min migrän med. usch, men det har inte riktigt slagit ut än utan den smyger sig fortf på. panodilen har inte hjälpt speciellt mkt heller för den delen. pratade med mamma ett bra tag förut om allt och inget.

hon började prata om singelmammor som går varje måndag på 1an som jag helt hade glömt bort :O somsagt,minnet är som en gryta med gröt. hehe.men, det har jag iaf kollat på genom svts hemsida :) var 3 avsnitt som hade gått en sålänge så det var inte så farligt. mycket bra faktiskt. nån mer som kollar på det? :) 

annars så har jag gjort baconpasta med linus. och jag kryddade som vanligt. och med tanke på min halsbränna (vilket har blivit ännu värre på sista tiden) så tänkte jag att det inte skulle bli starkt. men oj, det blev det visst ändå :P
får knapra gaviscon resten av kvällen. vilket förövrigt enligt min åsikt smakar skit rent ut sagt! blir som skumm i hela munnen. ska se om jag hittar andra som man får äta. 

ni får ursäkta att jag inte har lagt upp bilder än på magen. får bli sen när jag kommer till haninge nåndag snart och när datorn är ledig. linus och jag kanske ska dit imorgon för mamma ska till bvc med tindra på torsdag och kan därför inte lämna arnold ensam. juste, han kanske ska få knasa med en liten tik om inte annat :) ska bli wroligt. hoppas det blir minst 4 i kullen så jag kan få en liten vovve. hehe. nae, nu ska jag kolla om det finns nåt bra på tv.

märks föresten att bebisen börjar få det trängre i magen nu för han/hon sprakar inte lika mkt längre. men somsagt, är mest liv på kvällen när man själv ska gå och lägga sig. allt för att reta upp mamma ;D 

 

hade bra allihopa.♥


måndag

jani...säger bara att det finns folk till allt. och vid det här laget så trodde jag att "folk" hade insett att man är mkt känsligare när man är gravid.. men, tydligen inte. usch, orkar inte ha det så här mer nu :'(

får se vart det blir att sova inatt. förövrigt så fyller lillsyrran 11 idag. grattis ♥

vill bara fly fältet och be alla dra.


RSS 2.0