nyårsafton

Nu är vi så mätta så vi kan rulla fram. Alltid köper man för mycket. Hur ska vi orka med alla kex och ostar?! Även kladdkaka? Herregud...

Eddie sover sen en stund tillbaka iaf. Felicia är fortfarande vaken (?!) och har varit det sedan efter 8 imorse. Hon är trött egentligen men vill vara uppe och busa med ove. Hon är helt tokig i honom!

Både felicia och Eddie har feber..Felicia hade 38.5 senast. Ajja, vid tolvslaget ska vi iaf ut och tända lyktorna som ska upp i himlen. Felicia tycker det ska bli superkul. Hon är lite nervös när det gäller alla raketer så hon får sitta och mysa med filtar i sin vagn :)
Om hon hinner somna innan vi ska ut ville hon att vi skulle väcka henne.
Eddie får vi linda in i filtar och ned i den varma åkpåsen i vagnen.

Nu ska vi köra lite postkodsmiljonären tänkte vi. Jeff fick ju den boken av barnen på julafton.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA!


nyårsafton

Nu är vi så mätta så vi kan rulla fram. Alltid köper man för mycket. Hur ska vi orka med alla kex och ostar?! Även kladdkaka? Herregud...

Eddie sover sen en stund tillbaka iaf. Felicia är fortfarande vaken (?!) och har varit det sedan efter 8 imorse. Hon är trött egentligen men vill vara uppe och busa med ove. Hon är helt tokig i honom!

Både felicia och Eddie har feber..Felicia hade 38.5 senast. Ajja, vid tolvslaget ska vi iaf ut och tända lyktorna som ska upp i himlen. Felicia tycker det ska bli superkul. Hon är lite nervös när det gäller alla raketer så hon får sitta och mysa med filtar i sin vagn :)
Om hon hinner somna innan vi ska ut ville hon att vi skulle väcka henne.
Eddie får vi linda in i filtar och ned i den varma åkpåsen i vagnen.

Nu ska vi köra lite postkodsmiljonären tänkte vi. Jeff fick ju den boken av barnen på julafton.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA!


nyårsafton

Blev riktigt sent för bägge ungarna igår.
Imorse blev jag väckt av en pigg Felicia, alldeles för tidigt för att ha somnat 23 och varit vaken en timme på natten(!?)

Vi gick upp och myste lite framför barnprogram. Sedan vaknade Eddie. Så gick upp och hämtade honom. Sedan satte jag igång med att storstäda!
Väckte Jeff vid 10.

Nu har jag precis duschat och ska fixa mig iordning. Om 20 minuter typ blir jag upplockad för att åka till ikano.
Sedan är det bara att fortsätta styra och ställa så fort man kommer hem så maten och allt blir klar :)


fredag

Blev att åka in till stan. Gick upp till mamma och alla. Tjejerna lekte för fullt. Stackars tindra som har fått feber...men det gick bra ändå.
Vid 15 tiden så stack jag ned till stan en sväng. Sövde Eddie innan. Träffade på emmy så gick med henne.
Hittade absolut ingenting att ha på mig till imorgon. Tur att vi bara ska vara hemma :) hehe.

Köpte lite till barnen på pop. Nu har de likadana mössor. Sötungar!
Köpte även sådana där lyktor man tänder och släpper upp i luften. Kommer inte på vad de heter...

Jeff hämta oss efter att han slutade jobbet. Skjutsade även hem emmy till ekholmen. Så nu har vi varit hemma ett tag. Båda ungarna sov i bilen så blir nog en rätt så sen kväll.

Eddie har halvt som halvt lärt sig att vinka nu! :)


jag och mina lyckopiller <3


fredag

Nu är det snart dags för lite mat. Sedan tar vi nog den där svängen ner till stan. Får se hur sugna ungarna är på stan. Pratade med mamma. Så om hon är hemma sedan så kunde nog hon ta dom om jag ville ta en sväng på stan.
Så kan ju småbrudarna leka lite också :)

Bjuder på en färsk bild på mig och Felicia <3


fredag

Äntligen fredag!
Ska bli så skönt att ha karln hemma i helgen och bara umgås.
Imorgon på nyårsafton var meningen att vi skulle till Haninge och fira och sedan sova över. Men eftersom Eddie sover så dåligt nu och man har alla saker här hemma osv så blir det skönast att vara här hemma kom vi fram till.

Så istället blir det lugnt. Vi har bjudit hem ove hit för att äta lite god mat och så. Får även se om lillebrorsan hänger med :)

Just nu så röjer Eddie bland alla leksaker här i vardagsrummet. Ligger leksaker överallt. Men självklart är gardinen det roligaste just nu. Busunge!
Felicia är honom hack i häl och försöker läxa upp honom. Hehe. Goa unge!

Nu blir det att plocka lite och äta lite frulle. Sedan får vi se om det kanske blir en sväng in till stan eller liknande.


torsdag

Eftersom bägge ungarna sov dåligt inatt så var de rätt så trötta imorse. Blev att slappa och kolla på filmen trassel. Riktigt bra må jag säga! :)
Jag älskar "barnfilmer".

Jeff slutade vid 12 idag så när han kom hem åkte vi och trängde oss inne på Ikea med alla andra.
Köpte lite förvaringsmöbler till felicias rum. Bl.a. en byrå och två lådor och två stycken vägghyllor för alla hennes böcker!
Hann rensa lite i hennes rum innan de var dags för mig att sova ett par timmar pga migrän. Nu har jag varit vaken ett tag och har hunnit med att plocka och styra lite. Har faktiskt plockat ned julen för i år...

Nu ligger Eddie och sover lite men han vaknar nog snart igen. Han har ju slutat sova från och med 19. Utan sover högst en timme då och fram och sedan vaknar för lite bus och mat. Men då sover han ju längre på morgnarna med. Och det tackar inte vi nej till.

Felicia går runt och säger att hon är trött så blir väl att lägga henne här snart :)
Resten utav kvällen blir lugn.
Tänkte ta ett bad för ovanlighetens skull tror jag.

Nu ligger oxfilen i marinad till nyår också. Mumma. Ska bara se om jag hittar någon god efterrätt att göra. Förrätt vet vi redan :)


torsdag

Felicia vaknade efter en timme igår ungefär när hon hörde jeffs röst. Så då ville hon komma upp och umgås med honom och mig. Så hon somnade inte om igen förrän vid 23 (!), Eddie vaknade innan 20 och somnade inte om igen förrän 22 typ.
ö
Han ställde sig i krypposition igår kväll för första gången! :D
Duktiga killen!

Nu när Felicia ligger vaken här bredvid mig säger hon att hon har jätteont i örat. Hoppas verkligen inte det är öroninflammation!!?


onsdag

Svärmor och terry kom på sena eftermiddagen ett par timmar. Känns riktigt tråkigt att säga hej då när man vet att man inte ses förrän i sommar nästa gång. Susie fick med sig eddies body han hade haft på sig idag iaf som hon kan sniffa på i England :) hehe. Av Felicia fick hon fina gubbar som hon hade ritat på oss allihopa. Hon är superduktig våran lilla pingla! :)

Nu ikväll så har vi ätit lite pytt i panna (Alexandras favorit ;) och ägg.
Samtidigt som jag och Felicia käkade det så fick Eddie gröt. Han åt för fulla muggar. Gröt är hans favorit.
Men, han blev rätt så trött när han hade ätit färdigt om man säger så. Haha.
Så honom la jag i sin säng. Får se om han vaknar något mer ikväll.

Nu ligger även Felicia i sin säng och är på G att somna. Jag sitter i soffan och kollar på halv 8 hos mig. Har gjort mig iordning för natten..men väntar nog på att karln kommer hem efter 20.


onsdag

Karln har åkt till jobbet nu. Barnen är det full rulle på. Eddie har fått smak på den stora blomman som står på golvet nu. Jippi! Även kontaktuttagen är en hit. Så imorgon när vi ska till Ikea får vi köpa skydd till dom. De jag hade till Felicia hittar jag inte.

Har nu satt Eddie i gåstolen. Felicia ville vara med på en bild när jag skulle ta kort med mobilen. Och självklart passade bus Eddie på att dra syrran i håret!

Nu tänkte jag äta lite frukost och fixa gröt till Eddie. Hoppas ni alla får en bra dag!

Denna dag ska vi träffa svärmor och terry för att säga hej då. För imorgon åker de hem till England igen. Så fort tiden gick!


onsdag

Med tanke på att jag finner Felicia i kisspölar när hon ligger i sin säng utan att vaknat så tror jag nog inte att hon är redo ännu. Det får ta den tid de tar helt enkelt! :)
Tar nog inte bort nattblöjan förrän den varit torr i minst en vecka.

Tror jag är lite för snabb. En blöja per till Felicia har min ju råd med liksom. Hehe, Hellre det än att man får gå upp varje natt och finna pluttan i kiss. Lilla gumman..nu ligger hon mellan oss iaf.

Dags att försöka somna om!


tisdag

När jeff kom hem åkte vi och storhandlade. Det blev ett par tusen.
Men skönt när det väl är gjort! :)
Båda ungarna var lika duktiga som vanligt.

När vi kom hem lagade jag mat och Jeff badade Eddie. Efter maten duschade jag av Felicia och nu ligger Eddie och sover. Jag sitter med röd hårfärg i håret idag igen. Tyckte att det kanske kunde bli bättre än vad det blev i fredags.

Nu säger Felicia att hon är trött. Hon har inte sovit något idag heller så det förstår jag om hon är :)
Denna natt kör vi utan blöja. Är dags att försöka vänja henne att sova utan blöja nu. Blir väl lite kiss de första nätterna men det är sånt man får ta :)
Jag tror allt att hon är redo. Hon dricker ju fortf välling på kvällarna så inte så lustigt om hon kissar på nätterna. Samtidigt känner jag att det är bra att hon fortf dricker välling eftersom hon bara väger 12 kilo..
Men det kommer hon ju också sluta med så småningom.


tisdag

Har haft en lugn förmiddag. Jag känner mig helt slut i kroppen denna dag.
Eddie har precis sovit lite och nu ligger ungarna och har dragkamp med en liten handduk (en av eddies snuttisar).

Jag tänkte att jag skulle börja hänga upp tvätten. Sedan ska vi väl laga oss något att äta och därefter gå ut en sväng i solen :) en får passa på!
När karln kommer hem från jobbet vid 17 tiden så ska vi åka och storhandla..


måndag

Eddie vaknade runt 9 imorse så Jeff gick upp med honom. Både Felicia och jag vaknade närmare 10. Riktigt skönt!

Vid lunch kom svärmor och terry. De skulle laga lite engelsk julmat. Under tiden som terry höll på med maten och Jeff kollade ungarna åkte jag och svärmor till elgiganten. Tyckte att det var på tiden att jag köpte en ny laddare till min dator som bara legat i en låda i över 1 år. Var lite folk på Elgiganten om man säger så!

När vi kom hem hade även Tim kommit hit. Vi käkade osv. Min huvudvärk som jag haft under dagen blev värre så jag gick och la mig vid 17 tiden. När jag vaknade hade jeffs mormor och morfar kommit för att fika. Så, blev att fika lite och snacka skit. Sedan åkte alla hem.
Nu har jag precis kollat på teen mom. Eddie sover. Jeff sitter vid datorn och Felicia är fortf vaken och gör av med sin sista energi för dagen. Ska lägga henne alldeles strax. Nu är det den där Mary på tvn med :)

Hör att det börjar blåsa lite nu igen..fan.

Imorgon ska karln till jobbet igen. Jippi...får se vad jag och ungarna ska hitta på.

Fan, vad jag älskar min underbara familj <3


söndag

Med tanke på att Felicia somnade i bilen hem (självklart!) så har hon somnat för natten för typ 10 minuter sedan! Eddie somnade runt 21 tiden. Han hade nog ont i magen innan han slöt sina ögon för han bara skrek stackarn. Brukar han aldrig göra..

På hemvägen var vi tvungna att stanna för att köpa batterier till en leksak Felicia fick i julklapp. Vi lovade henne det så det var bara att åka runt med bilen och leta efter något öppet. Klockan var då lite efter 17. Ica maxi var stängt men Coop forum var öppet så där fick det bli :) Jeff gick in och handla medan jag satt kvar med ungarna som sov. Men de vaknade rätt så fort eftersom bilen stod still :)

Väl hemma var det bara att ta tag i allt som vi låtit stå sen igår. Så, nu är det gjort iaf! Nu är det bara att städa och gå ut med all skräp. Puhh..det skjuter vi upp ett tag tror jag. Hehe.

Jag skulle ha sovit inne i felicias rum på madrassen inatt. Men fy satan, det blåser så mycket ute så det lät som om hela fönstrena skulle flyga bort.
Så, med andra ord ligger vi alla nedbäddade i sängen. Förutom Eddie som ligger i sin som vanligt.

Nu är det väl dags att försöka sova. Alla andra sover. Som vanligt är jag alltid den som är uppe senast, lustigt det där..


söndag

Sitter här i en soffa i igelfors med en jättetrött Felicia som kommer somna när som. Jeff ger Eddie lite gröt. Magen är lika mätt och full som alltid vid juletider.
Får se hur länge vi ska stanna här, blir nog inte så länge till. Kan vara skönt att komma hem ganska så "skapligt" idag så man kan vara hemma lite.

Har haft det riktigt trevligt och julklapparna från oss uppskattades och även det vi fick. Felicia fick en docka med alla möjliga tillbehör. Sedan hade ju vi med oss två paket till köket som Felicia fick. Hon blev jätteglad!

Jag och Jeff fick varsin parfym och presentkort på MQ och pengar och en fin varm pläd till soffan hemma :)



söndag

Försvinn dumma, dumma hosta!!
Lille Eddie hostar så mycket denna natt så han vet inte vart han ska ta vägen stackarn.
Felicia och Jeff ligger båda och sover riktigt hårt här i sängen.
Hoppas Eddie somnar om snart så både han och jag kan sova ett par timmar till innan det är dags att gå upp och fixa allt..


Julafton

Kom hem för en liten stund sedan efter en alldeles underbar julafton!
Haft mycket trevligt med nära och kära.
Felicia måste varit riktigt snäll i år! Hon fick så mycket paket så hon inte ens orkade öppna alla. Så, jag och Jeff fick öppna en del. Felicia slutade öppna sina paket när hon såg att jag hade fått en pruttkudde av tomten ;D höhö. Det är det lilla som är roligast!
Men självklart fick Eddie ett och annat fint han med! :)

Det finaste julklapparna som barnen fick var från farmor Susie och terry om man frågar mig. Susie hade fixat egengjorda riktiga böcker till båda barnen. Eddie fick en pekbok som innehöll, mamma,pappa,Felicia,farmor,farfar,terry,mormor,morfar,ove,hampus,fanny,emmy och tindra. SUPERFIN! :)

Felicia fick en alldeles egen saga där hon var huvudrollen som prinsessa. Jag och Jeff var drottning och kung. Och Eddie prins. Alla andra som fanns med i eddies bok var med i hennes och hjälpte till med att bygga ett slott.
Hmm,låter lilla lulligt men fy fan så fin den var! Man förstår mer när man ser den :)
SÅ TACK!

Och tack alla andra för de fina julklapparna barnen fick!

Vi köper ju bara julklappar till barnen i familjen så de vuxna kör julklappsrace sedan. Och självklart fick jag och Jeff med oss de finaste sakerna. Bl.a. ett strykjärn och usb minne.

Ae,om man skulle få sig lite sömn inför morgondagen. För då drar vi iväg till jeffs pappa i igelfors där Felicia ska få öppna den största julklappen av alla. Hon ska nämligen få ett Ikea kök av honom :) sedan har jag lagt undan ett par paket som innehåller kökssaker som jag tänkte att hon skulle få öppna imorgon.

Hoppas att eran dag också varit kanon!

GOD JUL!


lördag

Blev en lång dag idag!
Mycket oväntat som hände. Men dagen i sig var bra iaf :)
Nu har vi varit hemma i typ en timme. Har precis slagit in alla julklappar till julklappsracet och de sista jag köpte till Felicia och Eddie.

Tror att hon kommer bli gladast av det hon får av jeffs pappa faktiskt. Hon kommer få ett kök från Ikea men det får hon inte öppna förrän juldagen när vi ska hem till honom :) paketet står i vardagsrummet här hemma så jag kan lova er att hon allt har varit framme ett antal gånger och velat öppna. Iofs inte bara det, utan alla! Men hon har kunnat hålla sig i skinnet. Duktig tjej :)

Nää ni, nu har jag tänkt att färga håret såhär tidigt/sent på julafton. Känner för en förändring.
När det är klart må jag lova er att jag ska slänga mig på kudden i sängen. Fan så skönt det ska bli att få sova lite. Inatt ska karln gå upp när Eddie vaknar. Har han sagt iaf ;P hehe. Men Eddie pojken somnade för knappt en timme sedan så jag tror nog att han kommer sova ett tag nu!
Felicia är somsagt hemma hos sin farfar och Marita. Vi saknar henne till 1000 men vet att hon har det så bra där :)

GOD JUL ALLIHOP OCH HA EN UNDERBAR DAG!


fredag

Nu har jag varit vaken i närmare två timmar och kan verkligen inte somna om..har duschat bl.a.
Känns som dessa UVI symtom vägrar att ge med sig. Toppen!
Ger det fram till 13 tiden så får vi se. Det har ju kommit och gått lite de senaste dagarna..

Felicia kom in hit till mig vid 5 tiden och var helt dyngsur pluttan..Jeff hade glömt ta på henne en ny blöja igår. Jag hade inte heller en tanke på det. Så hela hon och sängen var/är blöt.
Jeff sover inne i vardagsrummet på madrass inatt så han kan få sova ostört eftersom han jobbar så mycket just nu..

Gick toppen när svärmor och Gert kom igår. Både Felicia och Eddie var lite blygs i början men det släppte fort. Nu kunde ju även Felicia få visa vad hon lärt dig på engelska. Duktiga unge :)

I eftermiddag någon gång ska Felicia åka till sin farfar och Marita för att sova där till imorgon. Lämnade en lucka öppen eftersom jag inte hade hört något från en viss person om jul.
Man brukar ju planera rätt så tidigt :)
Eddie ska iaf få vara med sin farmor och terry ett tag i eftermiddag/kväll så jag kan vara lite för mig själv och åka till stan eller något och kolla på lite saker. Kanske även sola lite.

Men att lägga sig tidigt,det kan jag lova att det blir ikväll!
Nu vaknade Eddie igen så bäst att ta honom. Dumma hosta!!


torsdag

Nu har vi vilat lite här hemma nu. Eddie har sovit i typ två timmar. Felicia ville inte alls sova. Så hon har varit vaken sedan 06 imorse :)

Nu är det dags att fortsätta plocka lite och dammsuga för snart kommer svärmor/farmor susie och hennes karl terry :) Felicia är helt till sig här hemma. De har ju inte setts sedan Eddie var en månad sist. Så det ska bli kul!

Jeff slutar vid 18, ska bli så skönt att få hem honom! Har ju typ bara sovit med varann hela veckan och så har han dragit till jobbet tidigt.


Herregud, att folk inte kan ta sitt förnuft till fånga någon gång!
Väx upp!


torsdag

Herregud, vad ska/kan man göra?
Eddie har blivit helt omöjligt på nätterna och vaknar titt som tätt hela tiden. Igår somnade han inte förrän 22 typ och hann vakna och vände och vred på sig 2 gånger innan klockan blev 24. Då började han skrika så både Jeff och jag gick upp då och byte blöja, gav mat osv.

Nu är han vaken och vägrar somna om..nu är han visserligen så förkyld så jag vet inte vad! Men usch, nu får det här sluta snart. Känner mig nästintill som en zombie just nu..


torsdag

Herregud, vad ska/kan man göra?
Eddie har blivit helt omöjligt på nätterna och vaknar titt som tätt hela tiden. Igår somnade han inte förrän 22 typ och hann vakna och vände och vred på sig 2 gånger innan klockan blev 24. Då började han skrika så både Jeff och jag gick upp då och byte blöja, gav mat osv.

Nu är han vaken och vägrar somna om..nu är han visserligen så förkyld så jag vet inte vad! Men usch, nu får det här sluta snart. Känner mig nästintill som en zombie just nu..


onsdag

Eddie sov i närmare 3 timmar sen. Så det var tydligen något han behövde :)
Även Felicia somnade till en timme så då passade jag med på att sova en liten stund. Inte helt fel kan jag säga!

Nu har Eddie precis ätit. Efteråt så har han suttit och gjort en massor med grimaser. Självklart fick jag ingenting på bild för så slutade han på en gång. Typiskt. Men han har iaf börjat med att rynka ihop näsan så han ser ut som en liten gris. Goa unge!

Nu ska jag fixa något lätt att äta till mig och Felicia. Orken är inte riktigt på min sida denna dag! Men har iaf diskat och tvättat och sånt.


onsdag

Denna natt har varit lika dan som de senaste. Dvs att Eddie vaknat en hel del. Är väl en kombo av förkylning och att det kanske är tänder på G!
Sedan är det ju så mycket nytt för honom nu. Massor med nya intryck. Han har ju börjat sitta i sittdelen sen en vecka tillbaka ungefär så han ser ju mer och mer.

Minns inte alls att Felicia var såhär på nätterna. Eller, visserligen sov hon ju aldrig bra på nätterna med tanke på koliken och så. Så är nog lite svårt att jämföra. Sedan är ju alla barn olika :)

Nu har iaf karln gått till jobbet. Jag och Felicia har krupit ned i sängen framför filmen hitta nemo. Var länge sedan vi kollade på den nu. Men filmen kan man utan och innan med tanke på att den blev riktigt uttjatat för ca ett år sedan. Hehe.
Eddie ligger i sin säng nu och sover. Förhoppningsvis en timme iaf.
Han vaknade innan 6 imorse.

Alla är mer eller mindre genomförkylda här hemma så idag får vi nog vara hemma och kurera oss.
Har en del kvar att köpa till julafton men det får vi väl skjuta upp...


tisdag

Har en liten gosse med rödrosiga kinder i våran säng som inte alls är pigg på att sova. Han vill hellre snacka en massa skit och busa lite.

Felicia ligger och sover i sin säng sen lite mer än en timme tillbaka. Får se om jag kanske sover där inne inatt så kanske man kan få sova lite mer denna natt :)

Nu är det dags att försöka få Eddie att somna iaf, det vet jag.


tisdag

Nu ligger jag och snorar i soffan framför 16 and pregnant.
Mina 3 hjärtan har precis badat. Eller, nu kom Jeff och Eddie ut. Eddie hade visst kissat på golvet. Busunge :)
Jag ska väl gå och ta upp Felicia snart och ge ungarna mat innan det är dags för sängen :)

Denna vecka är inte rolig för 5 öre!
Imorgon slutar Jeff 20. På torsdag skulle han slutat vid 12 men nu ska han tydligen sluta vid 18! Och på fredag jobbar han till 22. Ingen aning om hur man ska hinna saker och ting...


tisdag

Just nu sitter vi inne på mcd och äter varsin hamburgare. Jag och Felicia.
Eddie vaknade precis.

Nu har vi köpt en julklapp till pappa Jeff iaf! :)


tisdag

Varje natt kommer samma tanke upp ett flertal gånger :"vad tusan la jag mig inte tidigare igår kväll förr?! Ikväll ska jag lägga mig så fort ungarna somnat."
Men likt förbaskat blir det inte så ändå! Så nu sitter man här och matar Eddie som varit vaken i över en timme nu. Försöker att inte ge honom mat på nätterna längre om han vaknar eftersom det blir en vana för honom. Men det är inte det lättaste..

Sent ikväll kommer det finbesök till Skavsta :)


måndag

Vi var ute ett tag förut och lekte lite. Eddie sov i vagnen hela tiden.
Felicia var inte på sitt bästa humör. Trött. När vi hade varit hemma ett tag så ställde jag mig och lagade mat. När vi skulle äta fick Felicia något litet utbrott bara för hon var så trött antar jag..så hon åkte in på sitt rum.
Det blev förvånansvärt tyst efter ett tag av skrik. Så efter att jag hade matat Eddie och lagt honom så fann jag henne i sitt tält. Sovandes med alla sina mjukisdjur.

Bilden är väl inte den bästa men hon ligger iaf halvt på sin saccosäck och sedan har hon lagt massor med djur över sig. Haha <3

Nu ska jag passa på att slappa lite innan Eddie vaknar igen. Felicia lär Kaj väl få väcka sedan för annars kan hon sova i närmare 3 timmar.


måndag

Ny vecka, nya tag. Men just nu finner jag ingen energi till något. Eddie somnade om efter 4 och vaknade innan 6 och ville gå upp.
Så nu är vi i vardagsrummet och busar lite och har varit sen vi vaknade. Felicia vaknade runt 7 och kom även hon upp då.

Felicia sitter för tillfället fastklistrad framför barnprogrammen medan Eddie ålar runt på golvet och försöker få tag i allt som ligger inom 1 meter typ.
Han ser så rolig ut när han ser något en bit bort. Då fokuserar han och sedan ser man hur benen börjar jobba för full rulle. Hehe.

Märks att Eddie har blivit hjärntvättad av sin käre far. "pappabappa".. Om och om igen hela tiden.

Ska se om den lilla krabaten vill sova lite snart. Blir väl 20 min som vanligt :)
Felicia börjar bli hungrig här (igen?!).

Om ett par timmar ska vi väl gå ut till den lilla snön som ligger kvar och leka lite :)


måndag

Har inte blivit så många timmars sömn än för mig denna natt..har vaknat till och från av att Eddie vänt sig om och ropat efter sin pappa! Skitunge,tycker han kan ropa efter mamma på natten åtminstone eftersom jag går upp?! :P hehe.
Lilla plutten.

Felicia kom in strax innan 01 också vi kröp upp och la sig och höll om mig. Lilla pluttan.

Nää, om man skulle vänta tills Eddie ätit upp sin mat och försöka sova lite innan han lär vakna vi 06 igen.


söndag

Nu ligger barnen i sina sängar och sover sen ett tag tillbaka. Den här tiden innan man går och lägger sin på kvällen är så skönt att ha för sig själva. Man får pass på så länge det går :)

Idag har vi varit ute på en promenad runt tallboda. Eddie sov hela vägen. Vi stannade till vid en lekplats och lekte lite. Sedan gick vi vidare bort mot affären innan vi drog hem igen. Väl hemma så la jag och Felicia oss i sängen framför en film. Vi var frusna efter promenaden. Det har snöat idag. Men eftersom det inte är så kallt så kommer inte snön stanna kvar.
Man är verkligen inte van vid denna kyla känner jag.
Resten av dagen har bestått av fotbollstittande och storstädning!
Har även bytt alla sängkläder. Så underbart att bädda ned sig i en renbäddad säng :)


söndag

God morgon..meningen var att jag skulle få sova ut denna natt och morgon eftersom Jeff gjorde det igår (vi delar upp helgerna). Men nu är Felicia här inne och myser och kollar på en film hon vann på tindras dagis när det var lucia förra veckan.
Hatar att jag alltid ska vakna så lätt, det är alltid jag som vaknar och får nästintill slå Jeff bara för han sover så djupt :P

Har lite små ont i huvudet. Hoppas verkligen att det inte slår ut idag. Beror nog på att jag vaknat så mycket till och från. Sedan har jag den röda veckan nu med. Den verkar tydligen ha något med huvudvärken att göra också?
I vilket fall som helst blir det att ringa stångåblick (specialistläkarcentrum) imorgon för att försöka få en tid så snart som möjligt!

När Felicia kom hem igår hade förkylningen blivit värre. Och dum som jag är så kan jag ju självklart inte låta bli att pussa och kramar på henne. Så nu är jag förkyld. Och eftersom det bästa Felicia vet är Eddie så har han också fått en massa pussar och kramar, så han är med lite förkyld.
Skönt att Felicia är ledig från dagis nu fram till den 2januri iaf! :)


Baket igår blev lyckat! Men pepparkakorna får vi ta idag för det hanns inte med igår.


syskonkärlek

Pluttan kom precis hem. Undrar hur mycket hon har saknat sin lillebror?! Hon sprang till honom så fort hon kom upp för trappan. Mina underbara barn <3

Nu ska vi börja att baka. Har precis ätit lite makaroner och köttfärssås så man orkar med att baka i ett flertal timmar!

Kan inte sluta undra vad som försiggår...det finns folk...


lördag

Nu har jag fixat uppdatering i min mobil så jag kan blogga via den igen! Så skönt. Tänkte försöka ladda upp bilder ifrån mobilen nu istället eftersom det inte fungerade på datorn..

Just nu ligger iaf Eddie och sover på täcket här i vardagsrummet. Han är så duktig våran lilla kille. Nu har han börjat att ta sig runt lite på golvet. Sedan säger han även både mamma och pappa ibland :) lite otydligt då men man hör vad han försöker säga iaf.

Snart kommer Felicia hem! Gud så skönt. Känns riktigt jobbigt när hon är borta. Även om det bara är en natt så är man inte så van längre. När hon kommer hem ska vi iaf mysa och baka! :)


lördag

nu har jag suttit och gått igenom allt som behöver köpas till storbaket idag. blir att baka lussebullar,knäck,gräddkola och pepparkakor. håll tummarna för att knäcken blir bra detta år! hehe. igår åkte felicia hem till sin far vid 13. hon kommer hem vid senast 15 idag eftersom vi ska baka. hon "älskar ju pepparkakor massor! är min favorit!" hehe. i onsdags så hann vi bara damma lite för sedan kom emmy och plingade på dörren. riktigt trevligt faktiskt. inte ofta hon kommer på besök. vi gick bort till affären och köpte lite till maten vi skulle göra. och en del godis.. ajjabajja. hon tog bussen straxt efter 20. så jag behövde inte vara ensam hemma för straxt efter kom jeff :) ungarna somnade vid 19 som vanligt ungefär. tänkte bjuda på lite bilder från de senaste veckorna. de är tagna med mobilen så de är ju inte toppen kvalité direkt.. NÄHE! kan någon förklara varför man inte kan ladda upp bilder?! :/ ajja, jag får väl återkomma.. ska försöka fixa de.

onsdag

ska försöka uppdatera senare idag med lite bilder från de senaste dagarna. tyvärr blir det bara bilder från mobilen isåf då jag ej har hittat sladden till kameran. just nu så är eddie lite pipplig (trött). ska försöka se om han ska sova. felicia är också trött men tycker det är lite sent att sova middag nu så hon får hjälpa mig att damma och dammsuga osv. det älskar hon! :)

lördag

nu har jag haft huvudvärk/migrän varje dag i över två veckor så i torsdags var jag på vårdcentralen. så nu ska jag på ännu ett besök hos specialisten på migrän. hoppas på att få en tid så fort som möjligt! lämnade även lite prover som jag antagligen kommer få svar på under måndagen. ska även påbörja en annan medicinering.. annars i veckan så har felicia varit på dagis som vanligt. i onsdags så var förresten eddie på sitt 5 månaders besök på bvc. där var det 5 månaders vaccin och vägning och mätning. mamma var med så hon fick vara inne i rummet när de stack honom så kom jag in direkt efter för att trösta. usch, hatar sånt där. när felicia tog sina sprutor så grät jag lika mycket som hon gjorde nästan.. nu vägde eddie iaf 6795 gram och var 67 cm lång :) stora killen. även felicia fick väga och mäta sig eftersom hon inte är så stor. hon vägde nu 12,9 kg och var 89,5 cm om jag inte minns helt fel. så hon har inte vuxit så mycket min lilla plutta. men det kommer nog så småningom! just nu så sitter jag hemma hos mamma på drottninggatan. jag och fanny har varit ute och solat med alexandra. trevligt. tänkte lägga mig och kolla på senaste avsnittet av DH då jag somnade vid 19 i tisdags.. jeff är hemma med barnen och har det mysigt :) saknar dom riktigt mycket.. men imorgon så ska jag nämligen till ullared med alexandra och hennes kompis tidigt så det är därför jag sover här inatt. så ska jag försöka få lite oavbruten sömn. för det är något jag verkligen behöver!

fredag

denna vecka har felicia varit hemma från dagis. hon har varit riktigt förkyld och hostat en del. sovit oroligt osv. i veckan har vi mest tagit det lugnt. varit i malmslätt på ett trevligt besök :) felicia fick leka lite med lilla söta alwa också. lite bus hanns självklart med. (stopp i avloppet). haha. igår så hade vi besök av min farfar. blev fika och lite prat. han stannade inte så länge. när han hade åkt så åkte jeff,jag och ungarna iväg till ikano för att köpa lite saker. eddie är nog på g att få tänder. han är inte alls sig lik. riktigt pipplig och sover som en kratta. lilla gubben.. natten till idag vaknade han 3 gånger. han som bara brukar vakna en gång mellan 5-6 och vilja ha mat annars. sen har man ju blivit ganska så "bortskämd" när det gäller att få de timmars sömn på nätterna. så min kropp är helt slut just nu. när eddie har lyckats somna så har felicia vaknat. så, lite oroligt är det på nätterna här hemma. men det går ju över med tiden :) ikväll så kom jeff hem från jobbet i typ 30 minuter och fixade iordning sig innan han åkte iväg igen. han ska nämligen äta julbord med jobbet. så han kommer nog inte komma hem förrän inatt. jag och ungarna har ätit mat och haft det mysigt med lite gott. eddie somnade för lite mer än en timme sedan så nu är det väl bara en tidsfråga innan den lilla fröken vill lägga sig också. perfekt, då kan jag kolla på lite julklappar på nätet ;) felicia tjatar om att hon vill ha en hoppgunga bara för vi funderar på att skaffa en till eddie (han älskar att hoppa när han står upp i knät). försöker få felicia att förstå att hon är en stor tjej och inte behöver det. går väl sådär.. haha. nää,nu ska jag mysa lite med felicia innan hon ska lägga sig. idol börjar ju om några minuter med.

RSS 2.0