fredag

Ikväll lagade jag tacopaj. Blev riktigt lyckad faktiskt!

Alla sover nu utom jag (i vanlig ordning) själv väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar. Sedan måste jag duscha av mig innan jag kan lägga mig.

Imorgon är det dags för 5 timmars jobb.


fredag

När jag kom hem igår så pussade jag som vanligt på ungarna som låg och sov. La märke till att Felicia var varm så tog tempen på donnan. Som jag trodde hade hon feber så var bara ringa till jobbet och säga att jag tyvärr inte kunde komma dit idag. Så typiskt!

Natten har väl varit sisådär men just nu har hon inte alls så mycket feber. Ätit frukost har hon med gjort. Nu ligger hon nedbäddad i sängen och kollar barnprogram iaf. Hoppas att tempen inte höjs mer nu.

Eddie har hjälpt mig med tvätten och nu sitter vi och myser och kollar ut på all "NJÖ" som Eddie så fint skriker.
Är -2 grader ute idag. Felicia ville inte gå ut idag sa hon men ska försöka få ut dom senare tänkte jag. Usch... Kyla!

Ikväll slutar karln ganska så sent. Imorgon är det jobb som gäller för mig iaf.


torsdag

Ingen vidare bra start på dagen denna dag. Jeff slutade iaf vid 12. Vi käkade mat och sedan åkte vi till Coop för att storhandla. Behövligt. Även saker till på söndag.
Bad Jeff släppa av mig på jobbet även fast klockan bara var 14.40 typ. Hellre sitta på jobbet tills jag börjar vid 16 än att stressa iväg med bussar.

Gick bra på jobbet idag. Kortpass.
Nu sitter jag på bussen hem iaf. Ska bli skönt att krypa ned under täcket och sova. Börjar tidigt imorgon med!


onsdag

Fixat lite här hemma idag. Eddie har inte varit så vidare pigg. Vaknade av att han kräktes lite inatt. Sedan har det inte varit något mer som tur är!
Men kan som sagt inte påstå att han är så vidare pigg. Inte lika pigg som han brukar iaf.

Hade ju lovat Felicia att hon skulle få köpa ny pyjamas och nya trosor så var bara att se glad ut och trotsa vädret för att åka in till stan. Fy så blaskigt och tråkigt!
Har snöat till och från hela dagen. Eftersom det har regnat två dagar innan så är det stora bölar lite varstans. Usch..

Nu ska jag fortsätta mysa med min lilla plutta som har svårt att komma till ro ikväll. Jeff slutade 20 idag och har redan suttit och spelat tv spel i 20 minuter. Nörd!


tisdag

Idag är jag inte katig..klarade iaf att jobba i några timmar.
Hämtade ungarna vid 15. Eddie hade varit dålig i magen och inte velat äta något knappt. När vi kom hem ville han bara sitta i mitt knä. Tog tempen och den var 38.5. Han somnade i jeffs famn för en timme sen. Så, tidigt för att vara honom. Lilla gubben. Hoppas han är bättre imorgon!

Felicia säger att hon fortfarande har ont i halsen. Hon frågade mig om det kanske var halsinformation hon hade fått? Gulle dig!

Felicia ligger och sover bredvid mig i sängen. Vi har kollat på hennes prinsessfilm hon fick när hon fyllde år.

Imorgon är jag ledig vilket betyder en heldag med ungarna! Hoppas det inte regnar hela dagen imorgon med...


måndag

Jobb idag. Hämtade ungarna på dagis. Eddie hade somnat sittandes vid matbordet. Jobbigt att äta lunch. Han sov fortfarande i vagnen när jag kom till dagis men vaknade när jag skulle gå in på Felicias avdelning och hämta henne. Hon satt och åt mellanmål så vi fick vänta. Vädret idag är ordentligt trist minst sagt! Spöregnade lagom till vi skulle gå hem. Men vet ni? Vi tog bussen.. Haha. Man får passa på när man har månadskort. Felicia skrek och vägrade gå.. Så vad gör man inte.

Hemma har vi lekt en massa. Jag är genomförkyld! Känner mig inte alls vidare pigg men är jobb imorgon med så bara bita ihop och försöka vila lite ikväll. Felicia säger att hon har ont i halsen.

Ungarna leker med ballonger. Eller, Eddie står mest och biter i dom. Han har lärt sig ett nytt ord: mannen. Han säger det klart och tydligt. Han menar ballongen så vet inte riktigt hur man fick ihop det där. Goa unge!


söndag

Jobb 9-14 idag. Karln och Eddie väntade med bilen utanför jobbet. De hade lämnat av Felicia i stan på kalas.
Själva åkte vi en sväng till Haninge. Trevligt! Vid 16 igen var deg bara att hämta Felicia. Hem fort för att fixa fika osv till gästerna som skulle komma strax efter 17.
Var Mats, Marita, Oskar och Felicias G-farmor. Bjöds på fika och snack som vanligt. Var trevligt. Felicia uppskattade det och presenterna med för den delen!

Ungarna somnade runt 20. Jag och Jeff kollar på Beck. Snart dags att somna då man ska upp tidigt för jobb imorgon.


lördag

Jobb 9-14 idag. Var jäkligt tungt med tanke på att dessa nätter när bägge ungarna sover dåligt tar kol på en. Efter ett par timmars sömn var det bara att gå upp och bege sig dit iaf.

Sista 30 minuterna var förjäkliga då min migrän bestämde sig för att komma på besök. Åkte in till stan. Handlade det sista som behövdes till kalaset idag. Gick sedan upp till mamma. La mig i sängen och sov 10 minuter innan vi åkte hem till tallboda.
Gästerna åkte för inte allt för länge sen. Felicia leker med sina nya leksaker. Eddie busar som vanligt. Själv ligger jag faktiskt i ett bad. Snart dags att gå upp och söva barn och försöka somna skapligt. Jobb imorgon igen!


fredag

Dessa nätter gör mig galen..
Körde upp Jeff efter 07 imorse när Eddie varit vaken i över två timmar. Så, jag passade på att sova lite innan han drog till jobbet. Var inte dumt.
Felicia har också sovit lite oroligare än vanligt inatt.

Men, nu är vi uppe iaf och det är full rulle! Felicia leker med sin nya deg hon fick när hon fyllde år.

Idag har vi absolut ingenting planerat än så länge.. Elle jo, Elina skulle komma hit framåt kvällen och lämna en sak.

Helgen består av kalas och jobb.

Eddie har börjat med en ny sak. Så fort jag säger Eddie så skrattar han och säger detsamma. Man hör tydligt att det är Eddie han säger med. Stora killen.


torsdag

Elina kom till oss precis efter att Jeff kom hem. Hon och jag stack iväg till tornby och käkade lite mat och sånt innan jag började jobbet. Alltid lika trevligt!

Nu sitter jag på bussen till rese. Som vanligt så missade jag bussen i ekholmen pga stämpelklockan som går två minuter efter. Jävla skit!
Det betyder att jag kommer missa bussen hem till tallboda på sekunden i resecentrum. Superglad är jag! Märks det?

Ska bli otroligt skönt att komma hem. Imorgon är jag ledig. Då ska jag njuta extra mycket att mina underbart vilda ungar hemma ❤


torsdag

Igår var det jobb som gällde 6.45-13.00
Åkte sedan och hämtade hem ungarna från dagis där det som vanligt hade gått bra. Eddie börjar lära sig ungarnas och fröknarnas namn på dagis. Låter så kul när han ska säga namnen på sitt sett.

Väl hemma så myste vi och lekte. Låg leksaker överallt när vi var klara.

Felicia och Eddie somnade strax innan 20. Jeff kom hem där efter. Han hade köpt med sig kex och ost. Jag åt ett par stycken sedan somnade jag som en stock på soffan. Jag som skulle kolla på greys.
Vaknade efter 23 av att Eddie vaknade. Så tog faktiskt med honom in till sängen så han fick somna bredvid mig. Första gången jag gör så med honom. Han har alltid velat sova själv i sin säng sedan han föddes men sista tiden vet jag inte vad som hänt.. Man kan glömma att man kan lägga honom med välling i hans säng för att han ska somna för det vägrar han. Numer ska han somna i min eller jeffs famn. Så har han börjat vakna en hel del på nätterna. Men, är väl en fas som så småningom kommer försvinna den med! Nu kanske det inte är så lusigt då han har 3 tänder som precis kommit upp. Varav två är långt in i överkäken.

Felicia har nu lyckats vakna torr tre nätter i rad. Våran duktiga tjej!

Imorse vaknade ungarna innan 06 och hade inga som helst planer på att somna om. Sedan dess har vi varit uppe. Eddie somnade bredvid mig i soffan vid 08 men vaknade självklart så fort jag la ned honom i hans säng. Vi får se hur länge han orkar hålla sig vaken innan han vill sova lite på dagen.

Felicia leker för fullt med sina nya leksaker inne på sitt rum.

Idag slutar pappa vid 12 och jag jobbar 16-20.


tisdag

Min underbart vackra 4 åring i sin nya klänning hon fått av farmor.
Kan inte förstå vart åren tagit vägen?!
Är så otroligt tacksam över att ha dig i mitt liv min prinsessa. Det var du som fick mig på benen igen när allt var så svårt. Du har ett hjärta av guld!


tisdag

Jobb idag. Mellanlandade på stan efter jobbet innan jag skulle hämta ungarna på dagis. Gick in på café gyllen och köpte en glutenfri bakelse till Felicia och godisgrisar till oss andra.
Felicia hade blivit firad på dagis och de hade ätit glass.

Vi kom hem och Felicia fick öppna ett par paket. När Jeff kom hem efter 17 så fikade vi och så fick hon öppna resten. Hon blev superglad över allt.

Jeff hade även med sig ett stort paket med saker som ungarnas farmor skickat ifrån England. Även jag fick ett paket.
Kan säga att jag inte gråtit så mycket av glädje sen ungarna föddes.
Svärmor har gjort en alldeles egen bok till mig. Med en massa inlägg från min blogg. Från det att jag började blogga fram till min födelsedag nu i oktober i år.
Massor fina bilder i med.
Kunde inte vara lyckligare nu.
Du är underbar, världens bästa svärmor.
Jag vet att jag är blödig men fy så lycklig jag är. Ska kolla mer i den sen när ungarna sover.

Nu har damen bestämt att vi ska äta popcorn. Skippar kvällsmat idag.


måndag

Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss imorgon på Felicias födelsedag..
Men tur att släkten inte ska fira henne imorgon utan i helgen.
Blev till att hoppa in extra imorgon.
Så, vi (jag,jeff och eddie) får helt enkelt sjunga och ha kalas för Felicia imorgon närmare kvällen.

Ska även jobba extra helgen som kommer men som tur är var det inte hela dagarna så vi kan fira pluttan då.

Nu ska jag fortsätta njuta av solen under tiden jag väntar på bussen till jobbet


måndag

Sitter och myser till max med mina ungar (som bråkar om vem som ska sitta i mitt knä. Tydligen kan inte båda det..) innan jag ska åka till jobbet.

De är hemma från dagis idag då de var dåliga i magen imorse. Vill inte riskera att de smittar. Så, Jeff får komma hem tidigare så jag kan åka till jobbet och ta mitt pass!
Så typiskt när Felicia hade köpt glass att bjuda barnen på.


söndag

Som vanligt är det jag som är vaken sist...
Kanske dags att duscha nu vilket jag egentligt tänkte gjort efter solsidan. Dvs vid 20.30, ligger lite efter. Men eftersom jag jobbar 15-21 imorgon så gör inte det så mycket.
Fastnade på olika sidor på nätet där det stod om övernaturliga saker. Kan sitta och läsa hur länge som helst!

När jag kom hem började jag storstäda, tog några timmar. Nu är det rent och fint här hemma iaf. Om jag säger så här, det märks att jag börjat jobba nu..


söndag

Sitter på bussen och är alldeles strax hemma. Var tvungen att vänta på att klockan blev 12 så jag kunde dra mig ned till stan för att kolla lite presenter till pluttan som fyller 4 år på tisdag.
Lite saker fann jag allt men blir nog att köpa lite mer..

Bussarna går fortfarande inte från stora torget efter läckan så fick gå till resecentrum. Där jag självklart precis missade busskräket!
Kom fram en tant som var 87 år och pratsugen och grov i munnen så henne pratade jag med i 30 minuter i väntan på nästa buss. Så härliga människor det finns!
Tror jag gjorde hennes dag för fick en ordentlig kram när jag skulle gå.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/656208/images/2012/pic_50a8efbeddf2b31d2f00634e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/656208/images/2012/pic_50a8efbeddf2b31d2f00634e.jpg" class="image">


söndag

Klockan har passerat midnatt vilket betyder en ny dag, söndag.

Jobbade 6.45-20.00 åkte direkt in till stan för att gå på bio. Fy fan så bra den sista twilight filmen var!
Bussarna hem är inställda pga vattenläckan i stan. Superkul!
Jag som vill hem till mina hjärtan. Men men, de sover ju iaf...


lördag

Sitter på bussen i resecentrum nu och väntar på att den ska ta mig till jobbet. Kan inte alla påstå att det blev många timmars sömn inatt direkt..men vad gör det om hundra år?
Lite spackel i ansiktet så är jag fit for fight!
Skulle ljuga om jag säger att jag är redo för en heldag på jobbet.
Skulle bara vilja vara hemma med mina hjärtan ❤


lördag

Jaha..blev en vaken natt för Eddie. Han gallskriker och det enda som funkar är jag. Så fort jag går och Jeff tar över rasar hela världen för plutten. Superkul när klockan ringer om ca 4 timmar för att man ska jobba 13 timmar. Kunde ju varit lite bättre faktiskt.
Känner sig så jäkla hjälplös när man inte vet varför han skriker som om någon gör 1000 nålar konstant.


fredag

Igår åkte jag och ungarna in till stan. Lämnade Eddie hos mamma medan jag och Felicia gick bort till BVC där hon hade tid för 4 års kontroll vid 8.30.
Inte så passande att dra med Eddie dit då hon skulle kolla sin hörsel och syn med. Hon var så duktig så!
Marie frågade om hon kunde måla en gubbe,vilket hon vägrade. Istället satsade hon på stort och gjort ett hus med skorsten och rök och hela kittet. Även fina stora blommor med blad och gräs. Hon är så duktig på att rita våran prinsessa!

Nu vägde hon 14.5 kilo och är 97 cm. Inte så katigt..hon följer sin kurva iaf.

Efter besöket på BVC gick vi till fiket och Felicia fick en chokladmuffins. 29:- billigt och bra!

Resten av dagen spenderades i stan. Jeff kom in även han. Jag jobbade 16-20 och kom inte hem förrän efter 21. Jäkla bussar..

Inatt är första natten Felicia inte kissat i sängen sen vi började träna med att sluta ha blöja. Hon är så duktig. Stolt blir man minst sagt! Är ju på tiden kanske. Men alla barn är så olika och känns dumt att tvinga.

Eddie tog sin tupplur för dagen vid 09.40 redan och sov i över två timmar!
Felicia åkte iväg vid 12.30. Får se hur det har gått sen.
Saknar henne så jag blir tokig.

Under tiden har jag och Eddie varit ute och lekt. Nu tänkte jag försöka få Eddie att gå med på att städa lite.
Imorgon är det jobb 06.45-20.00 som gäller! Efter det blir det bio,blir att se nya twilight.


onsdag

Ingen rolig natt. Sjukstuga här hemma idag. Ungarna är dåliga i sina magar och vill mest bara sitta i mitt knä och mysa. Felicia vägrar gå ut och Eddie verkar inte så pepp han heller...

Vi väntar på att pappa kommer hem efter jobbet vid 18.
Imorgon bitti ska jag och Felicia till BVC.


tisdag

Dagen gick relativt snabbt idag tycker jag.
Hämtade ungarna på dagis. Fick leta i typ 20 minuter efter Felicias fodrade brallor som en annan unge hade lyckats få på sig..det löste sig iaf och hem kom vi.

Plockade hemma. Dröjde inte så länge innan karln kom hem från jobbet.
Käkade mat och la ungarna för natten. Eddie har kommit in i en period nu igen där han vägrar somna i sin säng utan ska ligga och mysa i mitt eller Jeffs knä. Visst, det är mysigt men han måste lära sig att somna själv. Funkar hur bra som helst oftast men så kommer dessa perioder som inte alls är speciellt roliga.

När jag "mellanlandade" på stan förut efter jobbet så gick jag och köpte rosor och ett kort till gubben idag eftersom åren går.. Det blev han nöjd över.
Sedan tackar inte jag heller nej till att få lite fräscha blommor här hemma för några dagar. Vi har faktiskt inte en enda blomma någonstans här hemma som det ser ut just nu. Både jag och Jeff är lusigt nog experter på att ha död på dom.


Imorgon är jag ledig och då blir det att umgås med mina små hjärtan.
Som vanligt är det bara jag som är vaken här hemma just nu så jag kanske med skulle försöka dra ned ögonlocken för denna dag..


tisdag

Somnade runt 20 tiden igår. Var helt flummiga sista tiden innan jag somnade. Läskigt...
Vaknat lite till och från inatt och mått skumt. Men men, nu sitter jag på bussen till jobbet iaf. Utan huvudvärk. Hoppas den håller sig borta!

Jeff lämnar våra hjärtan på dagis så får de vara där tills jag hämtar dom efter mellanmålet ❤


måndag

Ännu en ny vecka.
Började jobbet vid 07 istället för 07.30.
Slutade vid 13. Hämtade barnen lagom tills 15. Var ute och lekte lite innan vi gick in.

Nu badar ungarna och jag sitter och väntar på att karln ska komma hem. Min huvudvärk tar kol på mig. Blir att lägga sig när Jeff kommer tror jag...

Jobb imorgon igen.
Då fyller även lillasyster Tindra 5 år.
Dessutom så "firar" jag och Jeff 3 år då. Var 3 år sedan imorgon som vi hade våran första date.


söndag

Gårdagen spenderade vi hos Jeffs pappa. Köpte med oss lite farsdag tårta. Han blev rätt så överraskad när han kom hem från jobbet och insåg att Jeff, jag och Eddie var där.
Felicia däremot var kvar i stan och umgicks med sin pappa. Men ej själv.
Vi kom hem runt 17 tiden och Felicia strax efter 19.

Idag har nog varit den värsta dagen hittills. Bägge ungarna har varit otroligt överjävliga. Bråkat med varann och vägrat lyssna på mig och Jeff. Vilket resulterat i en tjurig förälder och så smittar det av sig på den andra. Ond cirkel helt enkelt.

Rensat en hel del i "förrådet" under trappen idag. Det behövdes verkligen och bättre nu än senare.
Hämtade upp Tindra vid 14 för att lämna henne och Felicia i Johannelund på Jollans kalas då.
Jag, Jeff och Eddie åkte till IKEA en sväng under tiden. Fasen så mycket det finns man vill köpa...men det får vi ta med tiden.

Hann även med en sväng till kyrkogården i Landeryd för att tända ljus hos morfar innan vi hämtade Felicia igen vid 16. Tindra stannade kvar.

Väl hemma sedan har vi försökt att varva ned lite. Lastade bilen med saker som ska till skroten. Och gissa? Självklart är biljäveln trasig,igen!!
Lovar er att dagen kunde varit lite bättre..

Nu ligger jag bredvid Felicia i hennes säng. Äntligen sover hon och Eddie ligger i Jeffs famn i vardagsrummet och hoppas att även han somnar snart.

Jag själv ska duscha och sedan krypa ned i sängen. Jobb och dagis som gäller för hela slanten imorgon.

Hoppas ni haft en bra dag.


fredag

Slutade jobbet vid 15 idag.
Karln ringde precis innan och sa att dagis hade ringt honom och sagt att Eddie var sjuk. Så Jeff var snäll och kom och hämtade mig för det skulle gå snabbare än att ta sig med bussarna till Tallboda. När jag väl kom till dagis så var Eddie pigg. De sa att de kanske ringde lite för snabbt.. Han hade verkat vara lite febrig. Men så vitt jag märkt var han inte sjuk. Peppar peppar...

Var bara att gå hem med barnen och mysa ned sig framför barnprogram under filtar i soffan. Jeff slutade vid 18. Då lagade vi mat och åt lite popcorn innan det var dags för ungarna att lägga sig.

Kan ju säga så mycket som att det bara är jag vaken nu..förstår inte att inte jag sover..jäkla skit. Är riktigt trött men det går verkligen inte att somna. Så länge jag inte vaknar en massa inatt som de senaste nätterna är jag nöjd!


fredag

Står och väntar på bussen. Hej kyla säger jag bara!
Snart är det helg,ledig helg. Bara några timmars jobb först.


torsdag

Mina hjärtan kom och hämtade mig lagom tills jag slutade vid 13. Vilken tur man har ibland! Regnade som tusan då med.
Blev en sväng till tornby där presenter inhandlades till jollan och tindra.
Åkte sedan hem en sväng för att åka iväg till Johannelund på kalas för Jollan vid 17. Trevligt trevligt förutom att min huvudvärk som hälsade på i förmiddags hängde med den också.
Så vid 19 tiden redan var vi hemma. Bägge ungarna sov då.

Jag somnade vid 20 och vaknade av att Jeff väckte mig. Dags att försöka somna om igen då klockan ringer vid 05.
Håll tummarna för att huvudvärken försvinner under natten!!

Kan inte sluta le åt bilden på "EddieLina". Var Felicia och Jollan som tyckte han kunde ha på sig klänningen och hatten. Kan ju inte påstå att han inte tyckte om det..sötunge!"


tordsag

Nu kom precis bussen..
Hoppas jag hinner med den i resecentrum annars får jag vänta 20 minuter på nästa. En vill ju inte bli sen till jobbet. Nu har jag inte varit där sen i söndags så känns lite lusigt.

Igår kväll vid 21 tiden kom lillasyster Ronja till oss efter sin träning. Så hon ligger kvar i sängen själv hemma tills hon ska åka till skolan.
Jeff höll på att ta på ungarna ytterkläderna när jag gick till bussen.

Om man skulle försöka piggna till lite mer..


tisdag

Meningen var att jag skulle jobba 14.45-20 idag. Dessvärre kände jag mig lustig i kroppen redan imorse och efter att jag lämnat ungarna på dagis blev jag skakig och sen kräktes jag.
Jäkla skit! Så blev att stanna hemma idag, och även imorgon ifall det är något som smittar...

Nu är karusellen igång igen!


måndag

Ledig dag. Ungarna valde dessvärre att vakna vid 06 iaf. Sjutton också. Men gjorde inte så mycket för när klockan slog 10 ville bägge sova en stund. Så, en timme sov jag och ungarna då. Den timmen var inte helt dum kan jag meddela!

Meningen var att vi skulle åkt till stan idag eftersom jag behöver köpa ett par bra skor till jobbet. Men vädret har varit skit hela dagen så vi bestämde oss för att stanna hemma och bara mysa. Har lekt lite med trolldeg. Eddie ville hellre äta den...

Chefen ringde för en stund sedan så nu har jag fått mer tider. Har tider fram till den sista november nu. Bara hoppas jag får hoppa in några dagar till utöver de 10 jag fått. Det löser sig säkert.

Nä, nu ska jag fortsätta försöka tämja vilddjuret Eddie här hemma som är överallt för stunden.
Felicia leker inne på sitt rum.


söndag

Sitter i personalrummet nu och har rast i 2 timmar.. Vad fan ska man göra i två timmar?!
Skulle varit en annan sak om man bodde nära. Visserligen bor min ena faster precis bredvid med de hade festat igår så de sov typ. Ingen idé att störa då. Får se om hon hör av sig när se piggnat till.

Nu börjar kroppen känna att man sovit alldeles för lite denna vecka. Var alldeles skakig i kroppen imorse när det var dags att gå upp. Men sedan vet jag att när jag slutar vid 21 ikväll och kommer hem en timme senare så kommer jag vara "pigg" för man är så uppe i varv. Fasen så skönt det ska bli att vara ledig imorgon och bara mysa med ungarna! Som jag saknar dom..


Nä, nu ska jag nog gå och se om vilorummet är ledigt tror jag.


fredag

Wiho. Nu är fredagen här. Ännu ett steg närmre måndag vilket innebär en ledig dag och bara umgås med mina troll. Härligt!

Får se vad Jeff och ungarna hittar på i helgen. Jag sover inte ens hemma eftersom jag jobbar 14 timmarspass. Blir bara åka hem och kanske sova i 4 timmar innan man måste upp igen. Så ingen mening med det.

Idag slutar jag vid 15 iaf så ska jag hämta hem mina ungar från dagis efter det. Idag skulle de fira halloween på dagis så Felicia skulle vara någon slags häxa. Eddie fick en liten mjuk mask att sätta runt ögonen bara.

Nu är jag snart i resecentrum. Hoppas jag hinner med bussen så jag slipper vänta 20 minuter på nästa. Ser mörkt ut just nu..


torsdag

Slutade vid 21. Sprang som en idiot till bussen som skulle gå 04. Så bussen och bestämde mig för att springa på vägen så den inte skulle åka. Haha.
Hann med den. Upptäcker sen att bussen till tallboda inte går förrän 30 minuter senare. Superkul..
Så nu sitter jag i resecentrum och fryser som tusan och väntar på bussen.

Vill bara hem och få pussa på mina sovande barn och min man men även få timmars sömn innan jag ska upp igen om några timmar.

Jaha.. Självklart har jag bara 5% batteri kvar på mobilen med. Kunde ju varit bättre.


torsdag

När jag hade hämtat ungarna igår så var vi ute på gården här hemma ett tag innan vi gick in.
Sopbilen kom lagom när vi var där ute med. Eddie sprang fram till mig och skrek för han blev rädd medan Felicia sprang motsatta hållet och istället bort för att se vad den skulle göra.

Här hemma leker ungarna för fullt. Varit vakna sedan innan 06 imorse. Härligt!
De börjar bli trötta så får väl se om de kanske vill sova en stund. Om så är fallet kan jag lova att jag med ska göra det. Börjar jobbet vid 15 och jobba till sent ikväll. Imorgon börjar jag tidigt igen och helgen "bor" jag på jobbet.

Nu ska jag passa på att mysa med mina små hjärtan ❤


RSS 2.0