onsdag

Jeff och ungarna skjutsade mig till jobbet imorse. Började 6.45. Direkt när de hade släppt av mig åkte de till jeffs pappa och resten av släkten från den sidan för att fira jul. Eddie fick en jättestor racerbana med bilar på. En sån där som var populär när man själv var liten med dosor till för att bestämma farten på bilarna.
Felicia fick en hund som andas av sig själv. Sedan fick även hela familjen presentkort på Kolmården på 1400:- ,riktigt bra julklapp! Går ju alltid åt då det är så mysigt där.

Nu är det dags att krypa ned i sängen.
Emmy sover här inatt. Imorgon blir det att kolla rean en sväng innan man ska jobba 16-20. 

Felicia ska till mamma och Jeff och Eddie till hans mormor för att fira där. 


Skapligt trött kille tidigt imorse. 

tisdag

Då var denna julafton till ända.
Har haft en toppendag här hemma med nära och kära. 
Ungarna hade varit snälla detta år och stod inte på stygglistan så tomten kom med massor paket!
För mig är det en självklarhet att inte få julklappar när man fått egna barn. Julafton är barnens dag och all fokus ska vara på dom. Tycker bara det är löjligt att tjuta över att man inte får julklappar när man själv är vuxen och har barn..

I våran släkt har vi kört med att bara köpa klappar till ungarna och sedan köpa paket till paketracet. Kört så i 4 år nu tror jag. Betydligt roligare! :)


Ungarna är iaf nöjda med alla klappar de fått och sover för stunden riktigt gott i sina sängar.

Imorgon börjar jag jobbet 6.45.. Jeff och barnen ska skjutsa mig till jobbet då bussarna går som de gör. Skulle inte hinna i tid annars. När de lämnat mig så ska de åka hem till jeffs pappa och släkten på den sidan för att fira där.
Tråkigt att man måste jobba bara.. Men men.. På annandagen ska jag med jobba och då ska Jeff och ungarna till hans mormor och morfar för att fira där.

Nä, nu är det dags att slå igen ögonlocken och få lite sömn så man orkar upp imorgon när klockan ringer om 6 timmar. 

Hoppas ni haft en lika bra julafton som oss! GOD JUL till er alla 🎅 
söndag

Har varit en hel del sista tiden så därför har det blivit dåligt med uppdateringar. Hänt mycket.

Var iaf på barnakuten med Eddie i torsdags för att träffa en läkare som ville göra en undersökning på Eddie och prata om svaret från röntgen. Vet inte om vi blev så mycket klokare. Men, Eddies "fall" ska tas upp med en överläkare den 8 januari så får vi se om det kommer bli någon vidare utredning.
Det var iaf inget livshotande!

Han har även fått tid för operation i Norrköping den 13 januari. Äntligen!

Klapparna till ungarna och till julklapparacet är färdiga och 2 kilo köttbullar är idag rullade och stekta.
Har även möblerat om hemma till julafton så det är klart. 

Just nu sitter jag på jobbet och jobbar natt. Första gången på 4 månader så känns lite ovant, minst sagt.

Imorgon ska ungarna till dagiset som är öppet nu julveckan och nyårsveckan.
De ska bara dit imorgon och sen lediga resten av veckan. Veckan därpå ska de dit tre dagar. Så, lite ledigt får de allt.

En annan kobbar juldagen och annandagen.


onsdag

Haft fullt upp den senaste veckan..

Idag så har Eddie varit på röntgenkliniken för att röntga revbenen. Superduktig och sa inte ett ljud!
Kan bli ett eventuellt ultraljud med så är säkra på orsaken till saken...

Eddie har förresten varit blöjfri i en dryg vecka nu! Om ni bara visste hur stolta vi är. Inte ens en droppe eller nåt i kalsongerna! Stor kille nu. 

Felicia är det full rulle på som vanligt. Hon växer allt mer och mer och lär sig nya saker för varje dag som går. Duktiga tjejen!

En annan har ångest som tusan inför fredag då jag har kursprov i medicin 1 och har en hel del kvar att plugga. Men, alla inlämningar är inskickade iaf. 

Imorgon är det HLR i skolan 10-11.30 som gäller. Sedan blir det att åka hem och plugga innan Jeff och jag ska till jobbet för att kolla på ungarnas luciatåg på dagis (ute). onsdag

Veckan har bestått av plugg och jobb. Ligger efter som fasen med medicin 1 nu.. Ska ha prov nästa fredag och innan det ska 3 stora uppgifter lämnas in. Den ena är inlämnad iaf men det innebär att det är två kvar. När ska man hinna med allt? Ledig på fredag visserligen så då får det bli plugg för hela slanten.

För stunden sitter jag nere i soffan och kollar på PH. Är så dåligt men man kan ändå inte sluta kolla. Är typ som när man är mätt fast ändå kan man fortsätta äta!? 

Ikväll har jag gjort en förändring och färgat håret rött/brunt typ. Från blond till det. Känns skönt att göra lite nytt. Testa annat har ju ingen dött av. 
Imorgon är det jobb 13-21 som gäller! 
RSS 2.0