torsdag

Igår (onsdag) så jobbade jag 6.45-16.15. Jeff och ungarna hämtade mig efter. De hade varit hos morfar på kyrkogården innan där Felicia hade lämnat en teckning till honom.
Jeff och jag var där en sväng i helgen och försökte ta bort då mycket snö som möjligt då inget syntes..

I bilen hem fick jag ett ordentligt migränanfall. Direkt när vi kom hem gick jag och la mig. Somnade lite innan 17 och vaknade efter två timmar. Duschade och sövde Felicia. La mig strax efter 20 igen. Tänkte jag skulle sett greys anatomy vid 21. Tjena fan.. Jag kunde inte hålla ögonen öppna utan att känna mig spyfärdig. Jag somnade typ 20.30. Vaknat till och från inatt då både Felicia och Eddie varit uppe och gått. Förstår inte vad de har börjat med.. De är uppe minst två gånger var. Sedan har de bägge börjat vakna vid senast 06.

Nu ligger jag och ungarna i sängen framför barnprogram iaf. Jeff är där nere och fixar. Snart går han till jobbet.

Hoppas det blir lika fint väder ute idag som det var igår!


tisdag

Nu ligger jag bredvid Felicia i hennes säng. Jeff ligger bredvid Eddie i hans säng i hans rum och ska försöka få honom att sova.

Idag har det inte riktigt varit lika fint väder som igår tyvärr. Men det märks att vi går mor ljusare tider! Så härligt.

När pappan i huset kom hem från jobb så åkte vi alla till Skarpan för att åka pulka. Även Elina och Viktor som bor precis där intill kom även dom efter ett tag och åkte dom med. Är ju rena rama träningspasset att gå upp och ned med ungarna i den stora baken. Men det var det värt när man såg hur kul ungarna tyckte det var att åka kan jag lova er!

Nu har vi varit hemma i snart två timmar. Ätit kvällsmat och lekt. Dags att sova snart då alla ska upp tidigt imorgon. Blir mer jobb än vad jag trodde imorgon. Så skönt!
Så vid 05 ringer klockan för mig och när jag går ska Jeff och ungarna upp för att ta sig till dagis och jobb.


måndag

Känner att detta är en sådan dag som man får känslan av att den aldrig kommer ta slut. Blir tokig.

Ungarna vill inte göra något. De bara bråkar och skriker. Vill inte äta heller. Dvs att ingenting passar. Nu(!)sa Felicia att hon ville gå ut när solen är borta och mörkret faller på. Tjena. Du får nog vänta till imorgon lilla tjejen.

Städet jag planerade att jag skulle gjort förut var ju bara att glömma..

Snart kommer pappan i huset hem från jobbet. Tack gode Gud!


måndag

Eddie kom upp vid 06 tiden. Gjorde välling till honom och hoppades på att han skulle somna om i sin säng. Men nej..han kom upp efter ett tag igen och la sig bredvid mig. Han var två sekunder från att somna tills Felicia kommer in och säger att hon är kissnödig. Varför ska man alltid lyckas ha en sådan otur när det kommer till att ungarna ska somna om? Blir tokig.. Men, var bara att se glad ut och gå upp.

Nu börjar bägge ungarna bli lite trötta igen. Vilket inte är så konstigt. Bara hoppas att de sover lite middag sen så man kan passa på att vila lite själv. Sedan blir det till att storstäda!

Dags att fortsätta mysa i soffan framför Emil och griseknoen (den bästa av Emil filmerna som ungarna fick av svärmor).

Idag är det kallt ute. Alla träden i skogen här utanför är helt vita av frost. Fint är det men nu vill jag att våren ska komma.


söndag

Slappade ett tag efter att Jeff lämnade svärmor på stationen. Sedan gick jag och ungarna ut en sväng.

Eddie satt upp i soffan och sov vid 18. Bestämde oss för att lägga honom då han till och med somnade under tiden vi borstade tänderna på honom. Men tror ni han somnade sen när vi väl la honom? Nej, klart han inte gjorde. Plutten. Så nu har vi lagt honom igen och hoppas på att han somnar för natten. Han har inte sovit något idag.
Felicia ligger redan i sin säng. Hon gick upp själv efter att hon hade borstat tänderna och sa att hon var trött. Stora tjejen.

Skulle knäppa Felicias knapp på hennes tröja innan vi gick ut förut. Det var inte så lätt som jag hade tänkt mig. Felicias kommentar då blev "jag kanske har lite för stor hals mamma?" ❤

Nu ska jag fixa lite här hemma sedan blir det mys med världens bästa karl innan det är dags att sova.


Ascendit vestrum!


söndag

Svärmor hämtade mig på jobbet i fredags. Skulle slutat vid 13 men blev 20 istället. Vi åkte sedan hem till Tallboda. Käkade lite mat och somnade sedan gött. Igår (lördag) skulle Jeff jobba mellan 12-14. Jag,Susie och ungarna åkte till ikano. Fixade lite saker och Felicia blev målad som en fjäril. Hon sa "nu heter inte jag Felicia längre utan fjärilen."

Jeff och jag tänkte göra något på kvällen då Susie erbjöd sig att ha ungarna. Men självklart kom man inte på vad man skulle göra. Blev en sväng till morfar på kyrkogården. Var helt igensnöat. Lämnade en fin sten. Åkte sedan vidare mot Johannelund där vi blev kvar i ett par timmar innan vi åkte hem igen.
Somnade nästan sittandes i soffan igår kväll.

Just nu sitter jag med Susie vid köksbordet. Fixat med bilder från kameran.
Snart ska vi äta mat. Vid 14.30 ska Susie åka tillbaka till England.
Usch, tiden går för fort. Tur att hon kommer snart igen!


onsdag

Ligger i sängen men lite härlig dov huvudvärk. Eddie sitter bredvid och gör massa bus. Felicia leker på sitt rum och Jeff är där nere.

Kom hem först vid 08 imorse. Tog ett tag innan man somnade och vaknade sedan vid 13 tiden. Blir helt fel i kroppen när man bara ska jobba en natt. Får ställa om sig helt.

Resten av dagen idag blir det nog bara att ta det lugnt. Ungarna verkar vara rätt så trötta efter att ha varit på dagis mellan 6.45-15.

..nä, en dusch kanske inte skulle vara helt fel!


tisdag

Jobbar själv för första gången på jobbet inatt. Går som en dans.

Saknar mina älsklingar där hemma dessvärre..men får träffa dom imorgon eftermiddag.

Mitt bränsle denna natt är powerking. Klarade aldrig av att sova något på dagen. Så, vad gör man inte för att hålla sig igång?


måndag

Har nu lämnat ungarna på dagis och sitter på bussen in mot stan.
Eddie lyckades snubbla när vi skulle säga hej då och slog i pannan i en bänk. Som tur var gick det inte hål. Men han får allt en fin bula.
Felicia ville inte bli lämnad på dagis idag utan gick längst staketet så långt hon kunde se mig och skrek hur mycket hon älskade mig. Pluttan, hon brukar alltid vilja vara på dagis annars.

Jobbar 12-21 idag. Underbart att komma tillbaka efter alla jäkla sjukdomar. Men hostan och värken i bihålorna vill inte riktigt släppa taget än. Hoppas skiten försvinner snart!

Dittiduttduttdittut,du förstår var jag menar va? Fjäsk på hög nivå.


lördag

Eddie har kommit på att han kan gå upp ur sin säng nu på kvällar/nätter.. Så nattningen har blivit ett stort projekt.
Som denna kväll, tog 2 timmar att få honom att somna. Att han aldrig ger sig..

Jeffs pappa sover hos oss inatt med så vi har ätit god mat och kollat lite på mello.

Nu ligger jag i sängen och försöker hitta något att kolla på på tv. Lättare sagt än gjort. Lutar åt att kolla på något på paddan. Igår kollade jag och älskling på the impossible. Fy fasen vilken hemsk film! Jeff och jag satt och tjöt ikapp.. Den får en verkligen att tänka om lite extra. Så snabbt allt kan ändras!

Hör knappt ett skit på örat idag heller. Håller på att bli galen. Tänkte fixat en tid till VC på måndag men nu har jag fått en jobbtid då! Så skönt. Det får lösa sig på annat sätt. Kanske hinner innan?


fredag

Räcker väl inte med att vara sjuk en vecka bara? Nej då, vi kör på och fortsätter dra på oss sjukdomar. Igår värkte bihålorna något djävulskt. Lite bättre idag, tur det!
Men istället har jag lyckats få öroninflammation i högra örat. Säkert minst 18 år sedan jag hade det senast. Usch så obehagligt. Förstår att ungarna skriker när de har det..

Hoppas jag får bli FRISK snart. Vill inte gå runt här hemma som ett fån längre. Jag vill ju jobba!

Är glad så länge ungarna enbart hostar och inte får massa annat iaf.
Lovat ungarna att vi skulle göra något idag. Får se hur pass pigg man kan lyckas bli så man kan ta sig ut iaf.
Frisk luft har ju ingen dött av..

Imorgon ska Jeff jobba extra.

Nu ska jag höja volymen lite extra till volbeat!


torsdag

Blev att mamma kollade ungarna i några timmar igår kväll istället för Emmy. Kvällen blev riktigt bra. Bjöds på god mat och trevligt sällskap!

Ungarna hade somnat en liten stund innan vi kom hem efter 21 så de var uppe länge igår.
A stannade kvar här inatt. Han låg inne hos Felicia hela natten, det uppskattades av fröken.

Nu kollar på på filmen Bilar. Eddie tjurar över att han ska se på Emil. Att han aldrig ger sig..
Snart ska vi gå ut en sväng sedan blir det att börja med maten. Pappa slutar vid 15 idag. Så skönt. Får se om vi ska göra något speciellt sen.

Nu har jag inte jobbat på en vecka imorgon. Känns lustigt. Sagt att jag kan jobba från och med imorgon nu iaf så vi får väl se.

Tullisarna jag köpte häromdagen är riktigt fina idag.


onsdag

Är först nu man börjat komma tillbaka lite och komma på fötterna. Hostan är kvar men febern är borta, underbart!
Ungarna hostar men har inte fått feber än. Hoppas det förblir så. Jeff kom hem från jobbet igår kväll och mådde inte alls bra men han är på jobbet idag så vi får väl se..

Igår kom världens bästa svärmor till Sveige! Hon ska komma till ungarna och mig vid lunchtid idag.
Ikväll så har vi skaffat barnvakt i ett par timmar då vi ska till Tim för att bli bjudna på mat av svärmor. Svärmor fyllde i december,Jeff fyllde i januari och Tim fyller idag.

Våra hjärtan har blivit så otroligt duktiga. Iaf Felicia, från att alltid komma in vid 01 tiden på nätterna för att lägga sig mellan mig och Jeff till att sova hela nätterna i sin säng. Så duktig!
Och vet ni? Inatt sov Eddie hela natten utan att vakna av att han ville ha välling.
Så, de somnade 19.30 igår och vaknade vid 7.20 tiden idag. Stolt mamma!
Toppen på i:et är att man denna morgon har kunnat lägga bägge ungarna i min och Jeffs säng för att kolla på barnprogram och bara mysa ❤


söndag

Känns som jag ska dö,typ. Har 39,3 i temp nu. Ser saker som jag vet inte finns där egentligen. Vad gör en gubbe i våran hall annars liksom?!

Pratat med 1177 och rådet hon kunde ge mig var att få i mig söta saker, dricka mycket vatten och sova! Lättare sagt än gjort. Känner mig jättetrött men så fort jag somnar vaknar jag av att jag hostar eller att ungarna leker på nedervåningen med Jeff.
Hon sa även att jag kunde ha feber i upp till 4-5 dagar. Jo man tackar!

Nu sover alla andra här hemma. Lite väl sent att sova middag. Blir nog till att väcka dom. Jeff och Eddie ligger så sött nere på soffan under tiden som Emil i Lönneberga rullar på dvd. Felicia kom och kröp ned bredvid mig och somnade inom 2 minuter. Underbara familj!


lördag

39 i temp. Onda jävla feber försvinn från min kropp! Hostan får gärna följa med dig..


lördag

Natten var rätt så lugnt. Jag som kände mig halvdan. Imorse fick jag sova ut. Kände mig fortfarande lustig men följde med Jeff och ungarna på promenad i all snö till affären. Blev riktigt trött när jag kom hem och la mig. Frusen och dan. Tog tempen nu och hade 38.3.
Kan meddela att jag aldrig brukar ha feber och när jag väl får det känns det som jag är dödssjuk även fast det inte är mycket. Håller tummarna för att inte skiten stiger nu.
Jag vill ju må bättre snart så jag kan jobba på favorit avdelningen på måndag!

Felicia mår iaf bättre idag och är full fräs på henne för stunden. Men mer gnällig än vanligt är hon allt till och från..


fredag

Ungarna har varit på dagis till 18 ikväll. Jeff hämtade dom. Själv jobbade jag 13-21. Kom hem strax efter 22. Gick direkt till duschen..
Kom sedan upp för att känna på Felicia då hon inte riktigt var sig själv imorse. Nu hade hon 39 i temp och säger att hon har ont i huvudet. Det hade hon sagt på dagis med nu på eftermiddagen. Lilla hjärtat. Ni förstår, om hon inte ens vill ligga bredvid mamma och pappa inatt som jag/Jeff vill så mår hon inte så bra. Hoppas hon får sova ordentligt inatt och mår bättre imorgon.

Nu ska jag försöka sova då jag med har huvudvärk. Blåst halv storm ute idag. Nu på kvällen när jag slutade jobbet syntes inte ens vissa vägar för det blåst snö över den plogande vägen.


torsdag

Fick mig ett gott skratt.


torsdag

Natten som jag jobbade var jag allt annat än pigg. Blev ju ingen direkt sömn på dagen. Men natten gick ganska fort iaf. Mycket nytt i skallen blev det.
Fick skjuts till Ljunkan imorse för att ta bussen hem som gick strax efter 07. Skulle inte alls varit hemma lika snabbt om jag inte hade fått skjuts dit. Tack.

Vägen hem däremot kändes som en evighet,det var Inge plogat någonstans här i Tallboda. Jag ville bara hem och kasta kläderna och slänga mig under täcket i sängen och sova.
Sov fram till innan 13 iaf så några timmars sömn blev det.

Ungarna och Jeff kom hem innan 16.
Har myst sedan dess och bara tagit det lugnt. Imorgon ska jag lämna ungarna på dagis. Skulle bara gått på delegering men får hoppa in och jobba till 21.
Får se om helgen blir ledig. Hoppas nästan det då vi tänkt hitta på något.

Nu tror jag Eddie sover. Felicia ligger i mitt knä här i soffan och är trött. Tänkte gå upp med henne och lägga mig.


torsdag

Klockan har passerat midnatt så en ny dag. Jag sitter på Åleryd och jobbar denna natt. Börjar känna mig småfrusen och trött nu. Hoppas det går över snart!

Igår (onsdag) så lämnade jag ungarna på dagis vid 10. Gick sedan hem och la mig på soffan. Lyckades somna i en timme ungefär. Inte helt fy skam.
Jeff hämtade barnen efter att han slutat. Vi tog bilen direkt ut till tornby. Jag köpte skor och ungarna och Jeff köpte också lite saker. Åkte sedan till Coop och storhandlade. Blev sedan avsläppt vid resecentrum.
Kom till Åleryd ett bra tag innan jag började så jag hade lite koll iaf.


tisdag

Ångrar så grymt att jag aldrig köpte skorna och allt annat jag kollade på till mig själv idag. Varför ska det alltid vara så att jag ska tveka så mycket när jag hittar något till mig själv och tillslut bestämmer jag mig för att "ta det nästa gång". Även fast jag innerst inne bestämt mig för att köpa det. Herregud, blir tokig på mig själv. Nu sitter jag ju här och ångrar mig och undrar om det finns tid att åka och iaf köpa skorna innan jag går på jobbnatten imorgon. Kanske efter att karln slutat jobbet? Äh, det löser sig alltid.

En annan sak jag skjuter upp är att boka tid till att klippa mig. Mitt hår har vuxit massor den senaste tiden. Vill gärna ha långt hår men det är så jäkla slitet som det är nu så måste klippa mig..

Vi gick av bussen vid centrum förut så vi var där när Jeff slutade jobbet vid 20. Blev bara hem, ungarna åt lite sedan gick de och la sig på en gång. Jeff somnade vid 21 tiden och jag är fortfarande vaken.

Själv tänkte jag försöka få mina hjärnspöken att försvinna. De vill alltid komma till mig på kvällarna och ställa till det i mitt huvud. Som om man inte har nog med skit att tänka på?


tisdag

Ledig idag. Alla har sovit middag här hemma. Inte fy skam. Eddie verkade vilja sova hela dagen. Han somnade vid 11.30 och jag fick väcka honom nu vid 14. Trött kille. Han kanske borde testa hur det är att sova hela nätterna? Likaså hans storasyster. Så kanske de blir på lite bättre humör också :)

Tänkte fixa något litet att äta till ungarna sedan ska vi nog fara in till stan. Leka lite i trädgårdsföreningen och sedan ska vi nog träffa mamma och alla en sväng. Jag ska även kolla på lite skönare skor och någon fleece.

Pappa slutar inte förrän 20 ikväll. Blä så tråkigt! Imorgon ska jag gå bredvid resursnatten på Åleryd.


måndag

Igår (söndag) så gick Emmy upp med ungarna. Jeff och jag sov till 10(!) inte helt dumt då jag vaknade till och från hela natten.
Mitt på dagen åkte vi till Ö&B en sväng. Hittad dessvärre inte just det vi var ute efter så får väl bli att beställa från nätet. Bättre kvalitet med om inte annat!
Åkte sedan hem en sväng. Lagade mat. Mamma, Fanny,Tindra och A kom förbi. Var typ en månad sedan tjejerna träffade varann så de lekte på för fulla muggar. Jeff och jag åkte iväg till IKEA. På vägen dit släppte vi av Emmy i stan.

Väl på IKEA köpte vi bl.a. en ny säng till Felicia. Fick bli en 90 säng,vit malm. Blev superbra. Den kan hon ha länge!
Eddie fick ta hennes gamla.
Pluttan syntes knappt igår kväll när hon låg och sov i sängen.

Imorse lämnade Jeff ungarna på dagis. Jag var på jobbet, en kort dag idag.
Nu har jag och ungarna varit hemma ett tag. Snöar som tusan ute. Gissa vad Eddie och jag sitter och gör i vardagsrummet? Precis, kollar på Emil i Lönneberga. Ovanligt va? Om Eddie får bestämma vill han titta på de två Emil filmerna vi har dygnet runt. Att han inte tröttnar! Borde ju finnas mer än de två vi har?
Felicia är uppe på sitt rum och leker.


lördag

Jobb mellan 6.45-20 idag. Denna dag var rätt tung faktiskt. Saknade mina kära här hemma massor. Inget vidare.
Vid 20 kom de faktiskt och hämta mig. Lillasyster Emmy var även hon med. Hon ska sova här inatt. Felicia ville komma in en sväng på mitt jobb. Lilla pluttan. Väl hemma blev det att äta. Kolla de sista minuterna på melodifestivalen. Sämsta delfinalen någonsin tror jag!
Felicia och Eddie somnade nyss!
De var uppe ovanligt länge idag. Men kände inte att det gjorde så mycket då de hade sovit sent idag och jag tackar ju inte direkt nej till mys med ungarna en lördagkväll efter att man kommit hem från jobbet.

Ska umgås lite med Emmy och Jeff innan det är dags att sova.
Jeff erbjöd Emmy 100 spänn ifall hon tog ungarna fram till 10 imorgon. Haha.
Desperat efter sömn?
Hoppas ungarna sover lite längre än vanligt imorgon.

Bjuder på en bild Jeff skickade på Eddie förut när jag var på jobbet + en bild på pluttan som är tagen nyss. Mina små hjärtan ❤


fredag

Äntligen är de färdiga med att lägga golv där det ska vara nytt. Köket blev klart idag. Han lyckades dra bort en bit av tapeten när han skulle ta bort en list. Vilket inte gör oss något då vi hade tänkt fixa i köket själva men nu får ta mig tusan dom se till att det blir tapetserat där med.
Så,nästan allt har vi fått nytt här hemma känns det som. Skönt.

Ligger för stunden bredvid Felicia i hennes säng och försöker få henne att somna. Lättare sagt än gjort. Hon vill prata om allt och inget och ringa till ditten och datten. Är så mycket roliga kommentarer som kommer ut ifrån den lilla fröken. Den bästa för idag var när hon såg en bild på moster Fanny.

-Mamma, det där är ju Fanny!
-Ja det är det.
-Vart är hon någonstans?
-Tror att hon är hos sin kille,Oskar.
-Jaha, men mamma det är ju inte bara hennes kille. Emmys kille med ju!

Haha. Tydligen så delar två av hennes mostrar på en och samma kille. Goa unge!

Är tid för en annan att somna snart med då det väntar ett jobbpass mellan 6.45-20 imorgon.


RSS 2.0