onsdag

Jobbade 7-14 igår. Hann precis gå av bussen i stan och springa in i en gränd där jag fick upp gårdagens intag av föda. Gick sedan och satte mig i mammas trappuppgång och somnade tills mamma och tindra kom efter 15 minuter. Gick upp snabbt som sjutton och sprang in på toa när mamma hade öppnar dörren där det kom ännu mer.
Fy fan säger jag bara.. Bland det värsta jag varit med om. Skakade för fullt och svetten rann som om jag hade sprungit flera mil. Blä!
Gick och la mig i några timmar. Vaknade och migränen var fortfarande kvar och lila jävlig som innan. Var bara att ringa jobbet och meddela att jag ute kunde jobba idag...

Idag har jag bara vilat. Jeff och ungarna hämtade mig vid 17 tiden.
Åkte iväg en sväng och sedan direkt hem. Myst massor med barnen och sedan har jag bara vilat. Kollar på greys anatomy nu. Spännande, spännande.

Snart dags att sova då ungarna ska till dagis skapligt och sedan ska jag jobba.

Skulle behöva fixa en tid för att kolla en sak men vet ej när det ska hinnas med. Det är sådant som tiden får visa.


lördag

Ca en vecka sedan jag skrev något nu. Men, allt är bra med oss iaf. Jobb och dagis som vanligt.

Mamma fyllde år i torsdags så vi var och firade henne. Emmy följde med oss hem och har sovit här sedan dess.

Idag mötte vi mamma,tindra och A vid tempo vid lunchtid. Handlade lite för att sedan gå hem hit. Vädret har varit hyfsat idag så har varit ute en del. Har klippt gräs och trimmat och annat kul. Emmy och barnens morfar Ove kom runt 17 tiden. Jag bjöd på tacopaj. Nu har Ove åkt hem. Eddie sover, Felicia, tindra och Emmy är där nere medan mamma är ute med Arnold.

Jeff åkte iväg tidigt imorse och kommer inte hem förrän imorgon. Är svensexa för min storebror idag!

Imorgon är det morsdag så jag tänkte åka in till stan skapligt och köpa något gott från något café då min mormor och karl kommer hit på fika imorgon. Trevligt.

Mamma och de ska sova här inatt! Länge sedan mamma sov hemma hos mig/oss. Tror senaste gången var när jag och Felicia bodde i Johannelund.

Har haft besök av två igelkottar på baksidan ikväll. Ungarna tyckte det var intressant men skrämmande på en gång.

Två veckor på tisdag, starkt jobbat!


fredag

Vi har det mysigt på baksidan. Nu är det bara pappan och mannen i huset vi saknar!

Felicia sa precis "mamma, det är någon konstigt med mig för jag svettas och tycker inte om att ha solen i ansiktet." Pussgurka!


fredag

Kände mig inte katig när jag jobbade natt. Lyckades aldrig få mig någon mer sömn än de få stunderna på natten när Eddie hade så ont.
När jag kom hem igår morse så sov jag i knappt 3 timmar innan det var dags för Jeff att åka till jobbet.

Gårdagen spenderades ute i solen hela dagen. Var otroligt varmt ute. Passade på att fylla massor med vattenballonger till ungarna. Det uppskattades, visserligen tog det inte många sekunder innan alla var slut! Tror jag kom in i nionde andningen tillslut eftersom jag kunde hålla mig vaken efter så få timmar av sömn de senaste dygnen.

Igår kväll somnade bägge barnen runt 21. Felicia vaknade vid 07. Eddie sober fortfarande?! Märks att hans lilla kropp är trött efter dessa vakennätter. Lilla plutten. Får väl se när han vaknar. Så här länge har han aldrig någonsin sovit. Har varit inne ett flertal gånger hos honom för att vara säker på att han ens andas.


onsdag

Denna natt har varit alldeles överjävlig..värre än när Eddie var nyfödd. Har blivit max 2 timmars sömn sammanlagt gör mig och Eddie.
Plutten har vaknat och skrikit om vartannat och kliat och haft sig.

Har pratat med VC nu som sa att jag kan ge Eddie Ataraxen. Säkrast att rådfråga än att experimentera själv.

Nu tänkte jag försöka se om Eddie kan tänka sig att sova lite middag. Vi har precis kollat på Rasmus på Luffen. Blir att sova när Jeff och Felicia kommer hem sen igen om jag ens ska försöka orka natten. Just nu känns det som det aldrig kommer gå..


tisdag

Denna natt är jag inställd på att den kommer vara mer vaken än sovande. Eddie har superont och sover max 10 minuter sedan vaknar han och skriker. Vårat lilla hjärta. Blir att ringa VC imorgon bitti och be dom skiva ut något. Tavegyl slutade de ju med nu den 1 maj. Felicia fick atarax utskrivet men jag kände mig lite skeptisk till det+att hennes var bättre då och hon hade inte lika ont.

Imorgon bitti så lämnar Jeff Felicia på dagis och hämtar henne efter att han slutat med.
Får se hur denna natt blir för mig och Eddie och när man vaknar ordentligt imorgon.

Jeff blir det nog att skicka in i Felicias rum så han med kan få sova ordentligt om Eddie vaknar massor..
Tur att Felicia har en 90 säng och bäddsoffa där inne!


tisdag

Blev en lugn dag igår. Var ute lite bara. Inget toppenväder direkt.
Jeff slutade vid 18 och kom hem strax efter det. Blev att äta wok och mysa med ungarna innan det var dags för de att sova. Jeff somnade med Eddie.

Imorse vaknade ungarna rätt så skapligt. Blev att ta det lite lugnt innan jag hoppade in i duschen. Lagom tills jag kom ut knackade det på dörren. Var två nissar som skulle måla om våran entré. Hoppas det blir fint.

Idag är det inte alls fint väder ute. Mulet och tråkigt.

Eddie ser bara värre och värre ut. Han sa imorse att han har ont i örat och huvudet. Tror jag det..
Ännu har det inte kommit några i munnen men de dyker säkerligen upp så småningom skulle jag tro,med den turen vi har med sjukdomar!


måndag

Igår var jag på jobbet i några timmar för att vara extra i huset. Under tiden jag jobbade så grillades det här hemma. Typiskt!

När jag kom hem framåt kvällen så upptäckte jag 3 prickar på Eddie,Hej vattkoppor!

Jeff sa att Eddie inte alls kommer få många och jag frågade om han var säker vilket han svarade ja på. Jag höll inte med honom.. Under natten har han fått i hårbotten och runt ena örat +mer på magen. Ännu är det inte vätska i någon men det hinner nog komma under dagen.

Han sov i sin säng fram till 05.45 imorse då han vaknade och skrek rätt ut. Han var kokhet i pannan. Tog tempen men den visade bara 36.9. Dags att köpa en ny temp tror jag. Han fick en supp i vilket fall. Han "går" väl på den fortfarande då han är pigg. Men, nu börjar han bli lite grinigare. Lilla plutten.

Felicia säger att hon inte heller mår bra.


I lördags var ju förresten jag och Jeff barnlediga i några timmar. Som vanligt har man ingen aning om vad man ska hitta på när man väl är barnlediga. Vi åkte runt lite med bilen. Bl.a. bort till Sturefors sluss och kastade några drag med spöna. Underbart väder var det iaf. Tog även en sväng bort till vårt senaste land. Morfars konstverk hängde fortfarande kvar på väggen!

Vi åkte runt lite till och stannade hos Tove en sväng. Bestämde oss för att åka och spela lite minigolf. Stannade till vid Coop först. När vi sedan skulle åka iväg igen så lös motorlampan. Det är bara vi som kan ha en sån tur med våran jävla bil va?!

Fick avblåsa våra planer för att åka hem istället. Och hem kom vi faktiskt!


lördag

Orkar man hålla sig vaken tills bussen kommer om 15 minuter? Det är frågan.. Sitter på resecentrum.

Jobbade 7.30-14.30 igår och så fick det även bli natten 21-07. Lagom trött just nu kan jag lova. Blev ju ingen direkt sömn mellan passen igår när man är med de små trollen hemma.

Önskar att jag vore i sängen nu..


torsdag

Vad fort dessa dagar har gått!
Kommer faktiskt inte ihåg allt vi gjort. Men, har mest varit ute på baksidan och lekt en massa i det fina vädret.
Igår kom Emmy hit på eftermiddagen och morfar Ove och Fanny kom ett tag snarare. Vi grillade och hade det trevligt. Grabbarna kollade på hockey och jag och brudarna spelade kort.
Ungarna somnade sent.
När Jeff och jag lagt oss i sängen så hörde vi årets första åska. Mysigt. Iaf när den är på håll.

Imorse när vi vaknade dröjde det inte länge innan vi åkte iväg för att storhandla. Hem och lägga in varorna och packa ner saker för att sedan åka till Valla ett tag.
Ove och tjejerna kom även de ett tag. De följde sedan med hem ett tag medan Jeff åkte till jobbet.

Morfar Ove är den nya favoriten hos ungarna tror jag. Felicia pratar om att hon ska sova där någon dag och sen åka till simhallen med honom. Får se när det blir av..

Nu har ungarna och jag ätit kvällsmat. Tänkte försöka få de att varva ned lite. Lättare sagt än gjort när ungarna har fullt upp med att bygga koja. Imorgon ska de till ett tillfälligt dagis under dagen då de slagit ihop alla dagis i Tallboda eftersom det är en klämdag imorgon.

Jeffs pappa ska komma hit imorgon för att sova här i helgen. Får se om jag och Jeff kanske ska hitta på något själva. Man får passa på när det finns möjlighet.

När Jeff kommer hem efter 20 så åker jag iväg.


måndag

Idag är en seg dag, med huvudvärk. Tur att vädret är bra iaf. Något positivt.
Sen Jeff åkte till jobbet har det varit fullt upp. Har varit ute och lekt med ungarna för det mesta. Sedan har Eddie blivit nyklippt och även Felicias lugg så hon ser något.

Nu är det dags att fixa kvällsmat till ungarna och förbereda maten till pappa kommer hem efter 20.


söndag

Nu är det natt 3 av 3 på jobbet. Känns i kroppen att man inte är van att jobba nätter. Saknar mina underbara där hemma med..tur att de bara sover när jag jobbar.
Blir typ 4 timmars sömn imorgon då Jeff ska jobba.
Är väl iofs bra att jag inte sover så länge eftersom jag ska ställa om mig så jag kan sova på natten.


fredag

Jeff och Eddie försov sig imorse. Eller, Jeff rättare sagt. Jag vaknade i panik klockan 06.40, då Eddie skulle vara på dagis. Men tog bara 10 minuter så var de iväg sen.

Nu är Felicia och jag ute på baksidan. Klarblå himmel och sol så en ska inte klaga direkt.
Felicia är mycket bättre nu. Tack gode Gud!

Jeff skulle hämta Eddie sedan på eftermiddag och komma hem med honom. Tänkte försöka vila lite innan.

Går på jobb ikväll och jobbar natt fram till måndag morgon vid 07.
Får väl se om Eddie lyckas på koppor i helgen eller om de kommer senare!

Måndag, tisdag nästa vecka skulle det bli 20 grader,underbart!


torsdag

Varit i telefon med VC idag. De skulle skriva ut medicin till Felicia eftersom hon är extremfall..blev krångligt som fasen då den slutade tillverkas nu den 1 maj (igår)! Otur till max..
Men men, allt löser sig nog. Just nu så är hon faktiskt lugn så får se hur hon är imorgon då läkaren skulle ringa.

Alla koppor är i olika stadier men de flesta är/börjar bli skorpor så det är jävligt skönt!

Ikväll har vi iaf grillat och haft det mysigt eftersom jag ska jobba natt hela helgen.

Nu ska jag mysa med min man och försöka sova. Jeff lämnar Eddie på dagis imorgon så jag kan försöka vila lite eftersom jag går på natt imorgon och Jeff inte slutar förrän 18..


torsdag

Igår på eftermiddagen kom Emmy och Tindra hit en sväng. Var helt underbart väder så vi var ute på baksidan en hel del. Felicia blev lite piggare för en stund och blåste såpbubblor och hoppade lite studsmatta. Men, framåt förkvällen så fick hon superont och bara skrek rätt ut. Smorde in henne och sedan blev hon täckt med potatismjöl. Det hjälpte. Hon somnade sent på madrassen som Jeff bar in till oss. Och vet ni? Hon ligger fortfarande och sover. Felicia brukar nästan alltid vakna vid 07. Skönt för henne att sova ut, det behöver hon!

Eddie har precis ätit frukost. Funderar på att gå ut en sväng på baksidan men dessvärre lyser solen med sin frånvaro. Är riktigt mulet ute just nu.


onsdag

Nu ligger jag i sängen och ska se om prinsessan kan sova lite. Jeff säger att hon bara sovit typ en timme inatt.
Hon är helt förstörd hjärtat...
Tro fan att det gör ont och kliar så som hon ser ut just nu.

Kan meddela att det ser ännu värre ut i verkligheten. Önskar att jag kunde ta det onda från henne. Usch..


onsdag

Gjorde en fuling och stämplade ut från jobbet tidigare. Kändes inte så där jättekul att behöva stanna över en timme extra på nästa buss som skulle gå 8.10..

Fick vänta i typ 27 minuter på bussen hem i rese men det var det värt! (Då kanske jag inte somnar på bussen hem nu när jag fått lite frisk luft).
Jäkla bussar som ska gå som söndagar idag...


RSS 2.0