torsdag

Igår så var jag på en sen AW med Erica och Malin. Vi var på new york legends och åt god mat och jag tog en äcklig cider medan de tog varsin stor stark (äckligt).
Åkte hem så jag var hemma innan 01. Min älskade man kan inte slappna av när jag inte är hemma så han satt uppe.




Imorse hände det en olycka på väg till dagis. Fick någon jävla black out och tappade fästet och hade sedan skapat upp knät/foten. Underbart.




Jobb 14.30-20 idag. Kom hem för en stund sedan och tänkte duscha nu innan braveheart. Mannen i huset har varit gullig och städat medan jag varit på jobbet. Bäst är han!

Felicia är fortf vaken. Förväntansfull till max inför morgondagen då hon och jag ska till fritids för att kolla in läget. Hon ska börja ordentligt på måndag.
Nu är det helt slut för dagis för våran stora prinsessa! 




måndag

Ligger nu i sängen och kollar på Beck med min man.
Efter jobbet träffade jag lillasyster Emmy och gick ett varv på stan och åt lite innan det var dags att träffa läraren på skolan vid 15 för att planera min sista termin.
Kändes riktigt bra och hon sa att jag skulle vara stolt över mig själv.
Ska börja läsa kursen akutsjukvård på måndag om en vecka.
Vecka 36-40 kommer jag ha praktik på US eller någon vårdcentral. Ska bli kul.

När jag var klar det som kom ungarna och Jeff och hämtade mig. Tog en sväng till lager 157 där det införskaffades kläder till ungarna. Hittade ingenting till mig själv, ovanligt...

Jeff släppte sedan av oss hemma för att han skulle tillbaka till jobbet.
Jag och ungarna kollade på film och var ute lite på baksidan. Tog det mest lugnt.
Jeff kom hem efter 19.

Imorgon är ungarna lediga från dagis. Vi ska in till stan. Felicia ska på äventyr till på onsdag.
Imorgon är det jobb 16-20.
Jobbar dag på onsdag och sen tänkte jag försöka att få in någon på mitt pass på torsdag. Har lite planer då om det går igenom.

Nu ska jag fortsätta umgås med min MAN ❤️ 


Hälsade på Fanny på hennes jobb förut när jag ändå var på stan. 

måndag

Då var denna helg över. Blev jobb 10-20 i lördags istället och 10-18 igår.
Nu sitter jag på bussen till ytterligare ett jobbpass, efter det aka jag till skolan vid 15 för att planera inför den sista terminen. Är ledig först på fredag nu. Härligt!

Lilla lilla gumman... Det är dags att du vaknar upp och inser att allting inte är som en värld där man dansar på rosa moln hela tiden. Allting är inte alldeles perfekt, tyvärr.
Har man en man som är otrogen mot en (speciellt i denna situationen) så är det nog inte helt 100. Eller har jag fel?
Kliv ut från dockskåpet nu och öppna upp ögonen någongång! 



fredag

Jaha.. Då var det fredag. Dessvärre jobbar jag i helgen. Visserligen inget mördarpass men, 10-18 lördag och söndag. Nu är Jeff också tvungen att jobba på sitt jobb i helgen så Fanny och sillen är snälla och ser efter våra guldklimpar.

De senaste dagarna har det varit äckligt varmt. Jag vet att man inte ska klaga men när det är typ 30 grader ute på kvällarna så känns det äckligt alltså. Man kan knappt vara ute. Ungarna har varit lediga onsdag, torsdag och idag. Nu har jag äntligen fått ut dom så de badar i poolen. Ska se om de vill komma upp snart så ska vi gå en sväng in till skogen och se om vi hittar lite smultron och hallon eller nåt.







måndag

Idag var det jobb 7.30-12 som gällde. Ett kort pass. Skönt fast ändå inte.
Ungarna hämtades efter 14. Gick bort för att hälsa på pappa på jobbet och köpa varsin glass.

Var så himla varmt ute idag så ungarna ville inte ens vara ute. Jeff kom hem snabbare än vad jag hade räknat med så det var perfekt. Åkte iväg en sväng och sen direkt hem.

Ungarna somnade innan 20. Felicia hostar för fullt. Lilla gumman.. Så länge det inte blir feber och skit.

Nu ligger vi i sängen och kollar på Beck.
Börjar få ont igen. Är på tiden att skiten kommer tillbaka antar jag...





söndag

I fredags tog Jeff och jag klivet och gick och gifte oss på stadshuset!
Känns helt underbart.
Hade en toppendag med nära och kära. Åkte taxi in mot stan vid 02 tiden för att sova på hotell.

Igår blev det lugnt, Emmy kom och lämnade ungarna vid 16.30 typ.

Idag har vi varit en sväng i Motala och kollat läget. Annars har det varit lugnt. Hade ont som tusan i magen förut men nu är det bättre.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller. Jeffs semester är slut.. Vart i helvete har dessa 4 veckor tagit vägen?! Helt otroligt..

Felicia ska få gå på dagis fram till sista juli då hon måste börja på fritids. Ska bli spännande. Våran stora tjej!






onsdag

Fanny var hur go som helst och frågade igår om Jeff och jag behövde barnvakt så vi kunde fixa lite saker idag. Det tackade vi inte nej till! Bästa du.

Har varit i Tornby och fixat och trixat lite idag. 15.50-19.30 var jag på en salong och fixade fransar och naglar. Det tog sin lilla tid! 


Nu är jag hemma med Eddie medan Jeff tog med sig Felicia för att hämta svärmor och hennes gubbe på flygplatsen.

Imorgon är det stooorstädning och fix här hemma som står på schemat! 

tisdag

Inatt spökade det som tusan på jobbet. Fasen så rädd jag blev! Självklart var det på just den avdelningen jag inte alls tycker om att vara på. Har alltid känts så "tungt" där.. Usch!

Efter 03 tiden började huvudvärken smyga sig på och framåt 05 höll jag på att kräkas typ. Mådde så jävla illa och huvudvärken blev bara värre. Tog bussarna hem när jag slutade vid 07. Satt med en påse i högsta hugg ifall jag skulle börja kräkas och bli tvungen att gå av så fort som möjligt.

Direkt hemma gick jag och la mig. Vaknade massor med gånger och vid 12 kände jag att jag nog inte skulle bli bättre. Avvaktade lite till innan jag ringde jobbet för att meddela att jag inte kan jobba nu inatt igen. Hatar detta!
Som ett jävla brev på posten!
Har jag detta skit på fredag så vet jag inte vart jag tar vägen.
Sov till och från fram till 16.30 typ. Ätit mat och slappat. Huvudvärken har börjat släppa lite. Ska bli intressant och se om jag kan somna ikväll.

Imorgon skulle nog Fanny och sillen vara snälla och se efter barnen ett tag så Jeff och jag kan fixa lite. Så jävla mycket mer att göra än vad man tror.
Hur det ser ut här hemma just nu ska vi inte ens snacka om! Så stökigt som det är nu har det aldrig varit tidigare. Men, vi kör allting på en enda gång sen!


Så här har jag spenderat dagen idag. Med ett enda stort påslakan runt kroppen bara. Spyr på detta! 


måndag

Igår kom vi hem från våran vecka på Öland. Var skönt att komma iväg lite men samtidigt blev det kanske lite väl mycket. Familjen är värst... Säger bara det.

Skönt var det iaf att komma hem igår. Bara det där enkla som att få sova i sin egna säng är något som vi verkligen har längtat till.

För stunden ligger jag i sängen. Ska nämligen jobba inatt. Har knappt lyckats sova något alls för ungarna klättrar typ på väggarna och är helt galna. Måste hänt något med Eddie under natten för han är så underbart övertrotsig idag. Skriker och slåss när man säger till honom, vilket man får göra hela tiden.

Bjuder på lite bilder från veckan som gått.  












söndag

Hade en toppeftermiddag igår!
Malin mötte mig efter jobbet så drog vi direkt till henne. Efter ett tag åkte hennes barn och man iväg så vi var ensamna. Erica kom framåt kvällen. Snackade massa skit och drack och hade det allmänt trevligt. Åkte in mot stan innan midnatt. Var inte ens kul då det var propp propp med folk överallt på stan. Tog en taxi hem och var hemma ca 03. Drack typ 7 cider och sen en drink på det men blev ändå knappt full. Alldeles perfekt! 

Vaknade skapligt av ungarna. Fixade iordning oss och så åkte vi vid 11 mot stan för att möta upp alla. Bestämde hur vi skulle åka och drog sedan mot Öland. Ligger nu i soffan. Jeff och jag ligger i en soffa och ungarna på en madrass på golvet. Fanny och Sillen ligger i rummet bredvid. Finns ett till rum med en våningssäng men var inget "skydd" eller så så vågade inte låta ungarna sova där. Men det blev bra så här med!
Resten av folket sover i huset intill. Är hur mysigt som helst här!! Toppenställe. 
Njuter för fulla muggar. Finns även en hängmatta och det är ju inte fy skam. Man får passa på när ungarna inte leker i den. Vilket de gör typ hela tiden visserligen. 

Nu måste jag försöka sova. Somnade med Eddie förut när jag sövde honom..

Bjuder på lite bilder. En av bilderna är på ena ingången till vårat lilla hus.









lördag

Sitter på bussen i resecentrum nu och väntar på att den ska ta mig till jobbet. Känns att man sovit för lite. Blir helt fel att gå av natt vid 07 dagen innan och sen ställa om sig för att jobba dag dagen efter.

Igår fixade vi mer saker till bröllopet eftersom vi åker till Öland imorgon och blir borta i en vecka.

Efter att jag slutar jobbet idag ska jag hem till Malin och umgås och fixa iordning oss innan vi ska iväg till Erica framåt kvällen för att sedan gå ut och ta varsin drink eller två.
Ska bli riktigt kul.




fredag

Nu har klockan passerat midnatt och blivit till fredag. Jag är på jobbet. Känns att man endast sov i lite mer än 4 timmar. 
Eddie fyllde som jag skrev innan 3 år igår. Otroligt vad fort åren går. Han var supernöjd med sina presenter han fick.
Han hade tjatat om att han ville ha en grävmaskin som de hade på dagis. Vi köpte någon slags grävmaskin åt honom som han kan sitta på.







torsdag

Våran semester i turklandet var väl helt ok. Inte alla nöjd med hotellet typ men det var skönt att komma iväg iaf!
Vid 22.00 på kvällarna var det 30 grader. Lagom. Lite färg fick man iaf.

Känslan att få krama om ungarna efter en vecka var otrolig. Jobbigt som fan att vara ifrån dom men samtidigt välbehövligt. Detta var ju även en för tidig bröllopsresa.

Annars är allt bra. Igår beställde vi tårtor till bröllopet. Är ju bara knappt 2 veckor kvar tills vi gifter oss och vi har inte förberett ett skit. Bra va?
På söndag åker vi till Öland med och blir borta en vecka.


Nu är jag iaf på bussen påväg hem efter en jobbnatt. Smet in på café gyllen precis när det öppnade vid 7.30 för att köpa en tårta.
Våran Eddie-peddie blir hela 3 år idag!
Det ska firas senare med lite släkt. Samtidigt som Felicia ska ha fotbollsträning. Det får lösa sig på något sett. Sedan ska jag jobba inatt igen.










RSS 2.0