söndag

I fredags var det midsommar. Jag jobbade till 12 sedan kom Jeff och barnen och hämtade mig. Plockade upp Erica på vägen sedan drog vi hem till oss för att "fira midsommar."
Åt god mat och gick bort till firandet vid fotbollsplanen.
Blev inte så sent då jag började jobbet 6.45 igår (lördags).
Visserligen slutade jag redan vid 13 så det var rätt så skönt!
När jag kom hem gick jag och la mig. Somnade i ett par timmar. Efter en stund från det att jag hade vaknat kom Fanny och Sillen hit. Fanny klippte och färgade mitt hår.
När de hade åkt så packade vi våra väskor inför idag. Tog knappt 10 minuter så jag hoppas att vi har med oss det nödvändigaste, men det tror jag nog.

Framåt 20 tiden var vi på resecentrum för att hämta svärmor som hade varit en sväng i Göteborg. Kom inte i säng förrän midnatt och somnade strax innan 02.
Nu är vi alla vakna här hemma. Har en del att fixa innan mannen och jag ska med bussen från stationen vid 12. Flyget mot Turkiet går 17.45 från Skavsta.







torsdag

Gårdagen bestod av möte på Ekdungeskolan. Skönt att ha fått lite mer information till starten av 6års och fritids. Jeff åkte tillbaka till jobbet efter mötet medan Felicia och jag hämtade Eddie och åkte till stan. 
Köpte en present till Felicias "favoritfröken" då hon går i pension+ att Felicia somsagt slutar. 
Gav den till henne imorse med ett kort vi skrev. Det var uppskattat.


Åkte till stan förut vid lunchtid. Hämtade ut våra ringar som var klara och växlade pengar. Nu hade det kommit in lira.
Gick reda på att jag fått C i specialpedagogiken och att jag antagligen blir färdig med utbildningen till november.
Ordnat med det mesta idag. Känns skönt.
Jobbade mellan 16-20 ikväll.
Nu är jag hemma hos mamma faktiskt.
Ska gå och lägga mig då klockan ringer vid 06 imorgon. Jobb mellan 7-12. Sedan blir det lite midsommarfirande hemma hos oss. Erica ska komma också. Blir lugnt då jag börjar 6.45 på lördagen sen.

Just det, hälsade även på svärmor som kom till Sverige igår. Hon skulle sova hos Tim så var där en sväng och lämnade en present med som vi köpte till henne igår. Vi får träffa henne igen på lördag kväll då hon är i Götet hos en kompis.






Våra fina underbara trotsiga skitungar ❤️

tisdag

Imorse lämnade Jeff och jag ungarna på dagis vid 06.30 innan gubben min var snäll och släppte av mig på jobbet. 



Slutade jobbet vid 14. Huvudvärken hade kommit smygande från lunch. Sedan brast det och det kändes som ögonen skulle åka i backen på mig. Åkte till stan. Skulle förbi Forex och växla pengar. När jag kommer in var det nummer 342 och jag hade 357 på min nummerlapp. Var redan nära på att spy pga huvudvärken. Smockat med folk och alldeles för varmt. Hör efter ett tag hur dom som jobbar där säger till en kvinna att den turkiska liran var slut. Kul. Skönt på ett sätt för då kunde jag gå ut i friska luften. Jeff och ungarna hämtade mig efter 15. Åkte hem och fyllde en hink med vatten på botten som jag tog med mig upp i sovrummet ifall jag skulle spy. Jeff väckte mig vid 18 och sa att det var kvällsmat om jag ville ha. 
Fortf huvudvärk och ligger för stunden mellan två söta skitungar som snarkar. Ska nog försöka göra detsamma..
Gubben är där nere och kollar fotboll tror jag.

Fick förresten C i slutbetyg i palliativ vård med! 

måndag

Lycklig tjej! Fick reda på att provet i vård och omsorgsarbete 2 jag gjorde i fredags blev betyg B. Innebär att jag får B i slutbetyg i kursen! 
Nu väntar jag bara på resultat från specialpedagogiken och palliativ vård sen är det färdigt för den här terminen.
Nästa termin är den sista sen är jag färdig uska. 

Nu sitter jag på bussen mot jobbet.
Gick på stan innan där jag mötte upp Erica. Köpte bikini och strandklänning till Turkiet. Har inte testat den än då jag bara mår skit. Men, nu får det vara så. 



söndag

Så här såg det ut bredvid mig imorse när jag vaknade... 


..sova kunde dom båda två iaf.

Jobbat hela dagen idag. Ska snart gå av bussen hemma. Ska bli riktigt skönt att duscha och sedan krypa ner i sängen.
Jobb imorgon igen, 14-20. 




lördag

Jobb mellan 6.45-20 idag.
Fick vara med om något jag aldrig varit med om innan. Tjejen jag jobbade med fick ett EP anfall. Läskigt... Blev alldeles skakig själv då man inte riktigt vet hur man ska göra. Vart ett stort anfall med. Usch! Då har man varit med om det iaf..

Erica jobbade hennes tur idag och imorgon istället så det löste sig så jag slapp vara själv iaf!

Idag på min rast så kom Jeff, barnen och A och hämtade mig. Köpte lite kycklig, potatissallad mm och åkte till vidingsjö motioncentrum där vi hade lite picknick innan jag skulle tillbaka.  


Nu ligger jag i sängen och ska sova! Imorgon väntar jobb mellan 7.30-21. 





fredag

Så otroligt jävla skönt att skriva proven förut idag. Att ha skiten gjort! Över 3 timmar satt jag sammanlagt.. Bara jag blir godkänd så är jag nöjd!
Träffade upp Fanny, pappa och tindra på stan för att få en glimt av sillen som tog studenten idag.
Efter det var det att springa till bussen för att åka till jobbet. Skulle slutat vid 20 men fick jobba över.
Nu sitter jag nyduschad i sängen här hos mamma och ska sova för att orka ett 6.45-20 pass imorgon..



Folk kommer fan tro att jag får stryk hemma! 
Snart kommer jag arbetsvägra..



fredag

Sådär ja, nu har klockan passerat midnatt för ett antal timmar sen och jag slog precis igen pluggböckerna!
Nu får det fasen räcka. Ska bli så jävla skönt när man skrivit dom där två proven imorgon. Nu kan inte min ynka hjärncell ta in mer information då allting snurrar runt som gröt i huvudet på mig.. 


Igår iaf (torsdags) så pluggade jag. Jeff och Felicia åkte på fotbollsträning så Eddie och jag var hemma.Mamma hörde av sig och frågade om någon var hemma för hon och tindra skulle ut och cykla så dom kom förbi här!
Bestämde oss för att ta oss ner till fotbollsplanenen för att se när Felicia hade träning. Efter det cyklade dom hem igen och vi tog oss hem för att äta tacos.

Imorgon går jag på jobb 14.30 sen är jag ledig först på onsdag. Kommer vara helt färdig med tanke på att det är pass hela dagarna i helgen med! Jippi... Kommer sakna mina här hemma! 





onsdag

Provet idag kändes bra.
Nu är det bara två kvar. Från imorgon efter 14 kan jag skriva prov. Sedan har jag fredag förmiddag på mig innan jobbhelgen kör igång vid 14.30.
Mindre bra är att jag har huvudvärk ikväll så har inte kunnat plugga något.. Hoppas skiten går över snart så jag kan börja. Annars har jag förmiddagen på mig imorgon. 
Ska bli så skönt när skiten är över och man får en paus över sommaren!




tisdag

Nu jäklar, 3 prov ska vara färdiga innan fredag sen är 2 terminer av 3 klara.
Tänkte plugga på förmiddagen imorgon och sen ta mig till skolan för att skriva provet i palliativ vård.
Kan ju inte bli sämre än icke godkänt. Men förhoppningsvis får jag mer då jag fick A på ena inlämningen och C på andra.





Annars är det som vanligt här hemma. Ungarna bråkar och skriker på i samma takt som alltid. Varför ska man sluta med det liksom?



måndag

Somnade rätt så snabbt igår kan jag lova.
Imorse ringde klockan tidigt. Daga för dagis och jobb.
Jag jobbade 7.30-12. Efter jobbet åkte jag in mot stan där jag gick upp till mamma (som inte var hemma) och umgicks med mormor och tindra.
Bestämde mig för att ta med tindra hem. Så vi hämtade ungarna och knatade hemåt. Stannade till vid fotbollsplanen där det skulle vara cirkus ikväll. Kollade på djuren. Hemskt...
Stackars djur som får åka runt hela tiden till olika städer och visa upp sig. Kan inte påstå att de såg så vidare lyckliga ut direkt.

När vi öppnade ytterdörren hemma så gick vi direkt genom för att öppna altandörren. Ungarna tog på sig badkläderna och hoppade i i poolen. Eller aa.. Felicia och Eddie iaf.
Felicia dök för fullt, Eddie sprutade vatten överallt utom i poolen och tindr stod bredvid och skrek när hon fick vatten på sig. Underhållande!


En mysig eftermiddag helt enkelt.

Blev lite struligt ikväll men det löste sig så småningom.
Vi lämnade tindra i stan strax efter 20. 
Åkte förbi Landeryd på hemvägen för att se hur det såg ut hos morfar. Blir att åka dit och fixa sommarfint snart.
Bägge ungarna somnade i bilen så var bara att bära upp dom när vi kom hem.

Karln och jag har kollat igenom resan lite mer nu så vi vet ungefär vart vi ska i Turkiet och fixat biljetter till flygbussarna.
Snart åker vi!

Ser fram mot det fast ändå inte.. En hel vecka utan våra skitungar!

Nu ska jag sitta här ute på baksidan en stund till (börjar bli kallt) innan jag ska gå in och borsta gaddarna för att sedan krypa ned i sängen.
Imorgon är det en pluggdag!





söndag

Gårdagen var jag seg må jag lova. Tar på kroppen att ställa om sig för en natt och sen sova i fyra och en halv timme för att kunna somna på kvällen och gå upp vid 05.20 dagen efter.
Japp,05.20 ringde klockan imorse. Kan lova att det kändes som ögonen var fastlimmade. Upp kom jag till slut iaf och på väg till jobbet la jag märkte till hur underbart vädret var. Självklart det när man ska jobba 6.45-20 dagen då det fina vädret börjar komma tillbaka.

Det gick bra att jobba iaf. Några slag här och där har ju ingen dött av..en börjar bli härdad.

Nu har jag duschat och sitter med gubben min i soffan. Han kollar på formel 1.. Jag tror nog att jag går upp och lägger mig i sängen istället.
Imorgon är det tidigt upp igen för att gå ett kortpass på jobbet! 





lördag

Jaha.. Nu har klockan passerat midnatt för några timmar sedan. 
En annan sitter på jobbet. Saknar mina fina där hemma. Nu är det bara 4 timmar kvar tills jag slutar!

I torsdags så fick Jeff jobba över till 20..ungarna och jag myste hemma. Jag skickade in den sista inlämningen i vård och omsorgsarbete 2. 
På kvällen när ungarna hade somnat så satt Jeff och jag ute på våran fina uteplats.

Igår (fredag) så åkte vi till Söderköping där vi åt glass på smultronstället och kolla runt lite. Älskar den fina sommarstaden. 
Åkte förbi Norrköping efter där vi åkte till ett ställe som jeffs farbror har köpt. Där spelade Felicia minigolf så det stod härliga till. Hon vs riktigt duktig! Flera banor som hon tog på första slaget. Duktig tjej!

Väl hemma så hade vi lite vattenkrig innan jag skulle vila inför jobbnatt.

Fick skjuts till jobbet. Började åska och regna massor. Mysigt.






onsdag

Eddie var hemma från dagis även idag. Nu har han iaf varit feberfri tillräckligt länge för att kunna gå till dagis imorgon. Härligt!
Då kan jag plugga i lugn och ro så jag kan skicka in sista uppgiften. Skickade in den tredje förut idag. Håll timmarna!

Väntar på svar på den andra inlärningen i palliativ vård med.. den första fick jag A på och läraren hade bara positivt att skriva om uppgiften. Känns så jäkla bra!
Nu är det bara tre prover kvar att skriva nästa vecka så tar vi nya tag nästa termin som även är den sista!
Då ska jag även ha praktik. Ska bli riktigt intressant.

Jeff kom hem tidigt idag. Välbehövligt!
Annars idag har vi tagit det lugnt. Varit ute på våran fina baksida där ungarna hittade sniglar. Felicia har någon dille för sniglar och maskar.. Ja, alla dom där djuren som inte är så mysiga med andra ord.






tisdag

Gårdagen bestod av att vabba med Eddie. Han feber kom ju tillbaka på söndag kvällen.
Eddie tyckte nog inte att jag var så vidare rolig då jag pluggade hela jäkla dagen! Bortsett från när vi hämtade Felicia på dagis... 
Men, skickade in 2 uppgifter av 4. Hade idag fått svar. A på ena och B på andra. Så jäkla underbart!
Nu är det bara att plugga gärnet så de andra två kommer in till senast fredag.


Inatt fick Eddie 40.3 grader i temp. 
Panik... Så, inatt har jag inte sovit ett skit.
Var på VC med Eddie vid 14.15. Läkaren sa att vi måste tvinga i Eddie vätska och se till att han kissar osv. Han kissade för första gången nu vid 16.15!! Annars har han inte kissat något Idag. Senast var inatt.
Läkaren ska ringa tidigt imorgon bitti för att höra läget så får vi se vad som händer.



söndag

Det här med panikpluggar i sista stund är inget vidare...


Har stängt av datorn nu för att ta en dusch och sedan krya i säng. Nya tag imorgon när man är hemma för vab med eddiepeddie 


söndag

Gud så fort den här helgen har gått!
När jag kom hem efter jobbnatt i fredags så tyckte jag Eddie var alldeles rödblommig om sina kinder och såg jättetrött ut. Tog en temp vilken var på 38.2 eller nåt. Då hade han bara legat still.
När jag hade sovit klart så var tempen på närmare 39. Han såg hur seg ut som helst och var helt hes med en jäkla hosta. Även Felicia har haft en hosta som heter duga men ingen feber iaf!

Igår kom mamma, Ove, Emmy, Fanny och sillen förbi. Vi grillade och satt ute på den nya trätrallen. Mysigt. Har sån duktig gubbe som fixade allt helt själv!

Nu sitter jag med två ungar som dricker Festis och äter choklad i bilen medan Jeff är inne på Bauhaus för att kolla lite blomlådor till uteplatsen. 
Innan var vi på ö&b. Gick på 400:- och vi köpte inget direkt.. Lustigt det där. Pengarna bara rullar iväg.


Får se om ungarna kan gå till dagis imorgon eller om de ska vara hemma. Nu har jag en omfattande kurs på 150
Poäng som ska vara klar till på fredag. Plugg dag som natt, här kommer jag!

1 juni idag, redan! Vart tar månaderna vägen? 



Felicia innan sin första fotbollsträning i torsdags. Hon hade varit superduktig! Dock bestämt lite väl mycket kanske.. Att ta för sig är hon bra på iaf!


En utslagen febrig liten kille med sin apa.



Från igår kväll.


Jeff frågade mig vad jag hade gjort på låret igår kväll. Förstod inte vad han menade tills jag såg ett riktigt stort märke... Förstår inte hur jag får dom? Är fler gånger han frågat vad jag gjort.
Så här såg det ut igår.. 

Så här såg det ut imorse..




RSS 2.0