måndag

Jobbade till 20 igår. Jeff och ungarna var snälla och kom och hämtade mig.

Somnade rätt så snabbt efter att jag hade lagt mig i sängen kan jag lova. En jobbhelg tar på krafterna. Sen kan det ju vara skönt att somna skapligt eftersom jag skulle jobbat 7.30-12 idag med. Men, varit och besökt toa 5 gånger inatt och vågar inte chansa genom att åka till dom gamla... Jag blir riktigt förbannad om det är magsjukan som är här när vi har lyckats klara oss utan den typ ett helt år!


lördag

Ångest! Jobbade 13-21 igår, 7.30-21 idag och nu måste jag verkligen lyckas somna fort då jag ska upp tidigt imorgon för att köra ett 6.45-20 pass. Inatt ställer vi om klockan en timme framåt gott folk. Äntligen ett steg närmre somnaren!torsdag

Fick hoppa in och jobba extra natten till idag. När Jeff och ungarna kom hem passade vi på att mysa lite. Bestämde oss sedan för att åka till Leos lekland då jag jobbar heeeela helgen. 
Fullt ös som vanligt på ungarna. De är inte rädda av sig precis..

Jeff lämnade oss sista timmen för att åka och storhandla. Hände en olycka lagom tills Jeff kom, tajmat och bra.

Nu ska jag strax upp och krypa ned bredvid min karl. Imorgon ska ungarna lämnas senare på dagis så man kan mysa lite med dom innan det är dags för arbete.Nu närmar det sig sommaren och papper ska skickas in. Spännande! 
onsdag

I måndags efter jobbet fick jag en sån där blackout igen. Började känna lite huvudvärk på jobbet, inget mer med det. När jag satt på bussen mot stan så var det som en blixt som slog ned. Svetten började bokstavligt talat rinna på mig från ingenstans. Kändes som jag skulle tuppa av. Var med nöd och näpe som jag lyckades stanna på bussen fram till stan utan att gå av för att kasta mig på gräset.
Gick raka vaken upp till mamma. La mig i sängen. Somnade till, vaknade och spydde som en gris. Sen var jag helt väck. Såg saker som inte fanns osv.

Då jag inte var kapabel till att knappt veta mitt namn så kunde jag definitivt inte hämta barnen på dagis. Jeff kunde inte sluta tidigare heller så mamma var snäll och passade dom. 

Kändes precis som någon hade slagit mig i nacken med ett stort baseballträ flera gånger. Även ögonen kändes som de var halvvägs ut.

Låg i sängen från ca 13.45 i måndags till typ 12.00 igår.
Tog mig till VC innan 16 igår. Sedan hämtade Jeff och barnen mig. Nu är äntligen blod lämnat så bara vänta på svar.. Hoppas att få det snart.

Känner mig än idag inte riktigt som en människa än.
Ungarna är hemma från dagis idag. Vari vakna sen 06 typ. Frukosten är intagen för länge sen.  För stunden ligger vi i sängen och kollar Asterix & Obelix. Eddie hostar och Felicia har sovit oroligt inatt. Hon har ont i magen med.. Våra älskade ungar. Inget utan er! ❤️
lördag

Nu har jag fått nog av all huvudvärk och diverse jäkla symtom på skit.. 
Därav spenderade jag gårdagens eftermiddag på VC. Fick en akuttid, 15 minuter.. Kommer man ju långt på.
Då de inte kör prover upp till US för analys på fredagseftermiddag utan bara kör lättare prover som sänka osv där så var det endast det dom kunde kolla. Blodvärdet låg lågt.
Ska tillbaka på måndag för att ta fler prover som kan skickas på analys. 
En annan går här hemma på helspänd nu och tänker det värsta senariot... Usch.
Hoppas iaf att denna läkare tog mig på allvar. Har på den senaste tiden börjar tappa ord och blanda ihop de så det är som en enda soppa ibland.
Äh, nu ska jag försöka lägga allt åt sidan och njuta av helgen med min underbara alldeles egna familj. 
Idag har vi gjort lite olika ärenden.

Just nu så grillar vi, första fången i år. Underbart! Ungarna sitter i soffan och kollar på Pingu. 

Kan meddela att jag även fick A i båda inlämningarna i specialpedagogik. Nu är det bara provet kvar! Sedan går vi på palliativ vård. Ska bli mycket intressant!

Ha en fortsatt bra helg alla underbara.

torsdag

Hänt lite allt möjligt sedan sist jag uppdaterade.
Just nu ligger jag utslagen i sängen. Kände mig typ tjock i halsen i måndags innan jag skulle gå på natten. Sedan dess har jag inte mått jordgubb. Gick av jobbnatt 2/3 igår och kände att jag inte skulle klara sista natten. Typ tappat rösten med men den är på G tillbaka.

Allt är bra annars med ungarna. Full fräs som vanligt!

Underbart vårväder är det ute nu med. Nu känner både jag och Jeff att vi verkligen vill komma igång med bygget på baksidan. Allt är borttaget iaf så är bara att köpa allt virke och diverse saker som behövs så kan vi köra sen. 
Men, i helgen ska det tydligen komma snö. Jippi.. (Inte).

onsdag

Igårvar jag hos Fanny i salongen och fixade håret. Gjorde även mina fransar på det vanliga stället, hos bästa lina.

Åkte förbi Lasses livs på eftermiddagen. Var hur lång kö som helst. Men, semlorna inhandlades iaf. Felicia åt glass istället. Hon är inte så mycket för grädde heller för den delen..
måndag

Maida och jag började samtidigt imorse så hon skulle vara snäll och hämta mig hemma eftersom hon också bor i tallboda.
Dessvärre så krockade vi på vägen..
Kunde gått ännu värre än vad det gjorde så det får man vara glad för.
Glashalt ute på vägen!

Nu väntar jag på att VC ska ringa vid 16. Jag ringde innan 13 för att boka telefontid.. Det tar sin tid. Ungarna ska hämtas vid 16 också.

Hoppas att ni har haft en bättre start på veckan än en annan. 

söndag

Söndag idag. Helgen har gått lika fort som vanligt om ni frågar mig. 
I fredags så åkte Felicia iväg och kommer hem idag. Känns fruktansvärt tomt utan henne här hemma.. Men, samtidigt så behöver både hon och Eddie en liten paus från varann ibland då de inte alltid är så söta och snälla mot varann om ni förstår hur jag menar..

Igår så kollade Emmy Eddie ett par timmar framåt kvällen. Jeff och jag åkte till Mjölby för att äta på restaurang. Supermysigt och gott!

För stunden sover Jeff. Eddie kollar på Pippi Långstrump och jag sneglar på "Livet på BB".Dessa underbara gör jag allt och lite till för! ❤️

RSS 2.0