måndag

Blev en sväng till smultronstället igår med Ove och Emmy. Efter åkte vi bort till tornby en sväng.


Fick en sådan jävlig huvudvärk så tog Charlie och gick upp pch la mig när jag kom hem. Dröjde inte allt för länge innan Felicia kom hem! Så skönt.

Kvällen gick i ett och innan man visste ordet av det var klockan straxt efter 19 och läggdags för barnen. Bägge två somnade väldigt snabbt. Har jag tidigare nämt hur duktiga de är och hur stolta föräldrar vi är?!

Charlie däremot är väldigt envis så bara väntar på den tid man kan försöka få lite rutiner. Just nu är det nästintill omöjligt.
Denna natt blev det inte alls många timmars sömn för min del.




Tiden går så fort och liten börjar bli väldigt stor.

Imorse knallade Felicia iväg till skolan. Eddie får vara ledig denna vecka. Felicia har studiedag torsdag och fredag så får se vad jag ska hitta på med barnen då.

Annars så gick vi hem en sväng i eftermiddags när vi hade hämtat upp Felicia. Tog sedan en promenad till affären för att köpa nummer 2 i blöjor till Charlie. Kom hem för en liten stund sedan och snart ska jag ställa mig och göra pannkakor som barnen beställt.
Jeff har inventering på jobbet så honom lär man inte se röken av mer idag antar jag.


Felicia och Eddie pratade om hur de trodde man gjorde fönster på promenaden. Felicia menade på att man nog tog plastfolie och genomskinligt lim som man sedan tar bort när det torkat så var det klart. Eddie trodde man blandade slajm med vatten och mjöl.






söndag

Laddar upp inför ett besök i Söderköping med Ove och Emmy, kanske Fanny också. Är sista dagen smultronstället har öppet.


I eftermiddag kommer våran tjej äntligen hem! Hon ringde tidigt även denna morgon, hjärtat. 

lördag

Dagen började med att pluttan ringde 6.20 och ville komma hem..

Fick huvudvärk runt lunch, gick inte över trots typ 30 minuter sömn. Tror att all den hackiga sömnen man får på nätterna börjar ta ut sin rätt nu..
Emmy kom förbi ett par timmar och åkte in strax innan 17.

Ikväll har vi haft besök, åt mat och hade det väldigt trevligt. Nu sover Jeff och Eddie medan jag och Charlie är vakna. Plutten vägrar somna.




fredag

Gubben i skägget slog en pling efter 11 tiden och frågade om vi var hemma. Så, han dök upp efter några minuter.
Snackade massa skit, gick mot Felicias skola så vi var där lagom tills hon slutade för att säga hej och hej då. Häromdagen frågade hon om jag inte kunde komma och säga hej då för hon ville säga det "så sent som möjligt." Pluttan. Nu kommer hon hem igen på söndag, hoppas dagarna går snabbt!

Efter det gick vi hem och lagade mat.
Jeff kom efter jobbet sedan åkte gubben rätt så snabbt efter det.

Denna dag har Charlie knappt sovit något alls. Mest velat vara vaken med ett enda stort leende och snackat massor. Liten börjar bli stor.
För övrigt tycker han inte alls om att sova i sin säng så länge inte kanal VH1 är på högsta volym typ. Helst ska jag ta ton också.

Nu har han äntligen somnat för typ 10 minuter sedan så tänkte försöka ta en dusch.








fredag

Redan fredag. Dagarna har gått i ett som vanligt.

Idag är Eddie ledig och hemma med mig och Charlie. Felicia gick till skolan med halvtunga steg imorse.
Denna fredag slutar Jeff vid 15, så skönt!



Tyckte om Charlies sovstil igår, sittandes. 

tisdag

Denna fina blombukett fick jag av min man idag när han kom hem från stan efter jobbet. Ibland kan han. 




tisdag

De stora barnen är iväg. Den störta på jobbet, den andra i skolan och den tredje på dagis.

Den minsta och jag är hemma och myser tills vi ska hämta hem brorsan vid 11.





söndag

Helgen är redan slut.
Barnen och jag åkte in till stan i fredags innan Jeff slutade jobbet. Ove var snäll och tog Felicia och Eddie tills Fanny slutade jobbet så de kunde gå på rix fm. Inte direkt bra ställe att dra med Charlie till. Jeff kom ner till stan senare under kvällen.

Sov över i mammas lägenhet då hon hade jouren. Gick upp tidigt på morgonen för att fixa och dona innan vi gick till mcd för att inta frukost.
Tog en sväng på stan innan vi gick till trädgårdsföreningen för att kolla barnens dag. 
Jeff och barnen tog sig hem medan jag satte mig på bussen till jobbet för ett 13-20 pass. Gästspelade lite. Jobbade med Erica så det gick ju inte annat än super.

Träffade familjen på stan för att gå och kolla på Måns. 16 500 personer och förra hundra som försökte komma in men inte fick. Jeff och jag var inne med Felicia och Eddie men barnen ville gå efter typ 15 minuter. Tacka Gud för det för jäklar vad folk det var. Jättetrångt och ändå stod vi längst bak nästan. 

Idag har det varit en lugn dag.
Felicia har fixat med cykeln hon fick av farmor och Leffan. Passade perfekt!
Eddie har övat på att köra utan stödhjul och det går riktigt bra!

Nu sover alla utom jag, som vanligt..





torsdag


Vem är vem?

Bilden på Eddie är tagen för exakt 4 år sedan och bilden på Charlie idag. Så, skiljer bara 4 dagar på åldern här.
Måste nog erkänna att de är rätt så lika..

onsdag

Redan 13 år sedan morfar gick bort idag. Åkte till kyrkogården när Jeff kom hem från jobbet och bara satt där ett tag ❤️


tisdag

Denna dag kan jag mer än gärna dra ett streck över. Skönt att den lider mot sitt slut och att det alldeles straxt är dags att dra täcket över huvudet.

..hoppas på en bättre morgondag.






måndag

Så stolt över våran tjej idag. Modig så det bara skriker om det,

Felicia och jag var själva på stan i några timmar förut så vi passade på att shoppa massa nya höstkläder till henne.





Förresten, ska jobba på lördag mellan 13-20. Inte jobbat sedan jag blev så dålig efter lumbalpunktionen i typ april.


måndag

Igår kom Felicia äntligen hem.
Hon och Jeff gick iväg typ direkt och var borta ett tag.
Emmy kom tidigare under dagen så hon och jag stannade hemma med smågrabbarna.
Hon åkte när ungarna hade lagt sig vid 19 tiden. 
Felicia stank aceton i hela munnen något otroligt för hon knappt hade druckit något och var riktigt svart under ögonen. Jättetrött var hon så hon somnade på en gång, ändå var hon riktigt trött imorse när jag väckte henne efter nästan 12 timmars sömn.
Får se hur länge det dröjer att få henne komma in i rutiner denna gång.. Allt blir så fel.

Imorse var den första "riktiga dagen" jag var ensam med ungarna när även Eddie ska iväg. Kan ju säga så här, imorgon behöver jag inte gå upp lika tidigt för vid 7.30 redan var vi alla färdiga och redo för att gå.
Vi stannade till vid Felicias skola och var kvar där ett tag innan vi lämnade henne där för att fortsätta bort mot Eddies förskola. Jeff hade varit där tidigare imorse och lämnat glass som Eddie ska bjuda på eftersom han fyllde 4 år på lovet.

Charlie och jag stannade kvar med Eddie ett tag eftersom han varit ledig sedan 2 månader tillbaka.
Tog en liten längre promenad hem sedan och för stunden har jag ätit lite frulle och ska iväg och hämta Eddie igen. Nu går han ju bara 8-11.

Sedan hinner vi bara hem typ innan Jeff kommer hem från jobbet och tar grabbarna så jag kan hämta Felicia tidigare från skolan för att åka iväg en sväng.







söndag

Inte riktigt lika tipp topp väder sedan igår. Tänkte att vi alla skulle åkt iväg och badat med sällskap men blev inte riktigt så. 
Charlie och jag stannade hemma medan Jeff och Eddie tog cykeln bort till tinnis igen. Eddie ville så gärna dit.

Behövs fixas här hemma så plockar lite men ska faktiskt slappa lite när Charlie sover för denna natt blev det inte mycket sömn.

Så, för stunden så går man runt här hemma som 73728 svåra år. Älskar dagar när man inte behöver stressa för något utan kan gå runt som ett enda troll med håret som hej kom och hjälp mig.




Trött Challe som ligger och släpper väder till och från. 

lördag

Gårdagen började med att jag och mina små grabbar följde Felicia till skolan. Stannade och pratade med en förälder till Felicias kompis ett bra tag innan vi tog en promenad hem.

Började smsa med Berg och slutade med att vi bestämde att jag skulle komma till henne efter Jeff slutade jobbet vid 18. Drog dit och drack en cider och snackade en massa skit. Alltid lika trevligt. Knallade in mot stan på kvällen. Blev inte långvarigt om man säger så då jag fick migrän från helvetet. Satte Berg i en taxi så hon kom hem och så tog jag bussen. Ställde mig i duschen när jag kom hem och lyckades sedan kräkas något otroligt. På måndag ska jag ringa den där universitetsöverläkaren i neurologi som inte är på min topp 5 lista som jag skrivit innan.

Jeff och Eddie åkte iväg och badade för snart 5 timmar sedan. Är ensam med Charlie så vi myser bara.
Huvudvärken är kvar fast dov.



Har jag sagt att Charlie liknar Morgan Alling i håret? Haha

torsdag

Dagarna rullar på lika snabbt som vanligt.

Idag började Felicia i 1an. Första riktiga skoldagen. Helt exalterad var hon och somnade inte ordentligt förrän väldigt sent igårkväll. Hon var så stolt imorse när hon skulle gå iväg med sin nya skolväska. Kompisarna som hon brukar vara med kom springande på skolgården. Dagen hade varit jättebra och hon sa att hennes nya lärare verkade bra. Tur det.


Annars idag har det varit full rulle. 2 besök så dagen gick väldigt snabbt tills vi skulle möta Felicia vid 13.
Gick hem en liten sväng innan vi sedan tog oss bort till jeffs jobb och mötte upp honom där när han hade slutat.




Ikväll hade Felicia lika svårt som vanligt dessa torsdagar att komma till ro. Svider något fruktansvärt i hjärtat att se henne så..

Nu ska jag försöka få Charlie att somna, lättare sagt än gjort. 

tisdag

Idag har det varit grått och tråkigt ute så Charlie och jag har myst inne.
Framåt kvällen kom solen fram så då tog vi med Jeff ut på en promenad också en sväng.




måndag

Idag har gubben börjat jobbet igen efter sin semester.
Första dagen jag var ensam med ungarna. Dock lämnade jag ifrån mig Felicia och Eddie straxt efter 17 då de ska vara borta till onsdag.
Charlie och jag handlade lite på stan och tog sedan bussen hem. Hans första busstur idag.


Jeff åkte iväg och fiskade med min storebror direkt efter jobbet vid 18 och var påväg hem nu.


Denna busunge skulle bli av med sin kalufs idag.

Nu är frågan vad Charlie och jag ska hitta på imorgon hela dagen.. 

onsdag

Knappt sovit alls inatt. Svårt att komma till ro och när jag väl lyckades somna ordentligt så vaknade jag av att det åskade som tusan och ett bra tag också för den delen. Mysigt.

Vid 06 gav jag upp och började fixa och packa lite. Felicia vaknade efter ett tag så väckte jag resten. Runt 08 var vi i stan för att lämna Charlie till mamma.
Ungarna hade ingen aning om vart vi skulle. När de insåg att vi var utanför Kolmården var de i extas.

Har haft en riktig toppendag tillsammans med våra små huliganer. De har skött sig exemplariskt idag!
Inte klagat om att de inte orkat gå och lyssnat perfekt och knappt bråkat. Helt otroligt med andra ord.

Nu ligger de och sover.
En annan myser med Charlie för fulla muggar.










tisdag

A blev hämtad i eftermiddags. Direkt efter tog vi bilen in mot stan.
Daga för det femte vägningsbesöket för Charlie. Denna gång hade han gått upp 500 gram på en vecka! Så jäkla härligt. Med andra ord är han förbi sin födselvikt (äntligen) och väger nu 3811 gram. Stor kille! 53 cm lång också, 1.5 cm längre än förra veckan.


Efter BVC åkte vi till en badplats utanför Vreta kloster och vidare. 
Ungarna och Jeff badade medan Charlie och jag myste i blåsten.

Idag sa Felicia något som fick mig att skratta extra.
"Mamma, jag är blöt under armen för det är så varmt. Det luktar typ som mjölk som stått framme i 15 dagar". 😂




Väl hemma hade ungarna lite vattenkrig innan det var dags för kvällsmat och en dusch. Blev sängen tidigt för dom ikväll för imorgon ska vi iväg på äventyr hela dagen. Charlie ska däremot inte följa med.. 

måndag

Blev en riktigt mysig kväll.
Brorsan kom förbi med sin "monsterbil" och stannade på grillat.
Tog sedan en tur i bilen och jäklar vad den gick.

Även ungarna tog en liten runda bort till skolan.






måndag

Nu är vi inne på jeffs sista semestervecka. Dessa 5 veckor har gått så jäkla snabbt. Charlie blir redan fyra veckor imorgon. Ska bli intressant och se om han äntligen kommit upp till sin födselvikt än. Lilla plutten.

Imorse tog jag en dusch innan Felicia, Charlie jag och A tog en liten promenad och de andra grabbarna var kvar hemma.

Charlie sover i sin vagn på baksidan och gjort i drygt två timmar. Väntar på att han ska vakna och få ersättning sedan ska vi åka iväg lite.





söndag

Denna helg har gått så otroligt snabbt. Tråkigt samtidigt som det varit skönt för då kom Felicia hem snabbare.

Igår åkte jag och mina grabbar iväg till brorsan och hans familjs land utanför Kisa. Blev att stanna över där till idag.
Åkte hem skapligt för vi skulle hämta A.
Han ska sova här till på tisdag.






RSS 2.0