onsdag

Jeff har fått jobba över varje dag denna vecka. Blir skönt nu när han är ledig till på måndag.

Idag tog jag barnen in till stan för att gå till trädgårdsföreningen, slutade med att det inte blev något besök där utan gjorde det vi skulle på stan och tog första bästa bussen direkt hem.
Felicia och Eddie är i luven på varandra mest hela tiden och har noll respekt för vad man säger till dom för stunden.
Ingenting hjälper.
Känns hur jobbigt som helst just nu eftersom man gärna vill göra saker med dom nu när dom har lov också men man kan ju inte direkt "belöna" dom när de inte kan bete sig.
Saker som vi hade planerat får vara lagda på is framöver så får vi se hur det blir med det.





Charlie har tänder på G upp i underkäken. Än så länge har de inte börjat spricka upp men det kommer nog snart. Han är inte alls sig själv och kan bli väldigt grinig till och från. Plutten som alltid har ett leende på läpparna i vanliga fall. Komma till ro om kvällarna är det också svårt med för stunden. Innan har han somnat vid typ 20 och sovit till 7-8 på morgonen. Ikväll somnade han inte förrän straxt efter 22.. Hoppas bara han kan sova denna natt.

Köpte något nytt på Apoteket mot tandsprickning iaf som jag tänkte testa så får vi se om det kanske kan hjälpa lite.


måndag

Snön kom äntligen hit till ungarnas förtjusning igår, detta innebar några timmar i snön igår för barnen med bygge av snögubbar och annat som hör till.

Idag har de varit full rulle utomhus igen.
På förmiddagen lekte barnen med grannpojken ute. Eftermiddagen/kvällen var ungarna och jag borta i en backe så de fick åka snowracer och lite tills saker och ting spårade ur så vi fick gå hem och lämna sakerna igen.
Blev då en promenad bort till affären istället för att hälsa på Jeff som fick jobba över till 20 idag..








Har idag testat att byta till sittdelen till C. Han verkade tycka det var helt OK. 

fredag

Just det, får ju inte glömma skriva att Felicia och Eddie fick träffa Samir igår innan vi satte oss i bilen och åkte hem från julfirandet. Två glada men otroligt trötta och chockade barn som inte riktigt förstod vad som hände och varför vi träffade honom som vi gjorde och varför han pratade med dom.
Eddie grubblade även på vart Viktor var och undrade om dom inte var polare längre eftersom han inte var med honom. Haha. Söta barn! 

fredag

Hoppas ni alla hade en bra julafton igår och har en fortsatt bra jul.
Vi hade en toppendag igår och fortsätter på det spåret.


Min fina prinsessa och jag ⭐️


C:s första jul, och han var inte ett dugg rädd för jultomten 🎅🏽

Barnen var jättenöjda med alla sina julklappar.

Idag har vi bara varit hemma.
Jeffs farfar och barnens farbror har varit förbi på lite fika precis och lämnade lite klappar från jeffs pappa. Nöjda och glada. Skulle få mer framöver som jag vet kommer uppskattas något otroligt då vi fick samma för två år sedan. Perfekt för hela familjen!

Imorgon ska vi åka till Åtvidaberg hem till farmor och Leffan.

Felicias farfar och M var förbi häromkvällen och plingade på för att lämna en julklapp då hon inte hade fått ta med någonting hem som hon hade fått av dom tidigare. Hon hade blivit jätteglad då hon hade blivit ledsen pga detta tidigare. 
Snällt gjort. Är ju inte direkt mig det drabbar utan en 7 åring. Önskar bara att alla partner kunde förstå det.




måndag

Ny vecka, nya möjligheter.
På fredag ska jag äntligen avsluta ett kapitel i mitt liv som följt med under en väldig lång tid. Skjutits upp pga väldigt många orsaker den senaste tiden men nu jäklar ska det göras. Kommer kännas så skönt sen när det väl är gjort!

Idag så var det luciafirande på Eddies förskola. Felicia slutade vid 13.40 och skulle promt ha klänning på sig på förskolan sen så var bara att ta med sig kläder och sånt till henne så hon kunde byta om på skolan innan vi gick över.
Tur att Eddie bytt förskola och att den nya ligger bara ett stenkast därifrån annars skulle vi aldrig hunnit till 14 då de skulle börja sjunga.
Jeff kunde inte vara med detta år heller pga jobb tyvärr..

Ungarna har varit förskräckliga de senaste veckorna och inte tycks de lugna ner sig heller.. De bråkar mest hela tiden. Hoppas verkligen att denna "fas" lugnar ner sig snart annars vet jag inte vad jag/vi ska ta oss till. Är nästan så alla gråter om kvällarna för det är så jobbigt. Ungarna själva säger att dom inte vet varför de bråkar mest hela tiden.
Tur att det finna ljusa stunder också ibland och då passar man på att njuta extra mycket just nu! 
 






söndag

.. Den andra framtanden har varit lös en längre tid sedan blev den lösare och lösare under dagens lopp och helt plötsligt åkte den ur tidigare ikväll när det var dags att lägga sig. Nu kan man verkligen kalla henne för Gluggen 👑



fredag

Påväg till en liten tjejkväll med lite käk och god dricka med några från jobbet.




onsdag

BVC igår med lilleman. Han växer som han ska och följer sin kurva perfekt.
Vaccinet+ hepatit B var ju mindre roligt..
Än så länge ingen feber eller annat jobbigt. Dock lite svullnad på ena benet.






söndag

Fick intrycket av att det skulle blåsa mest i fredags men tycker ta mig tusan att det blåst mest igår och idag?
Blåser i vilket fall som helst för fullt ute för stunden.

Dagen har mestadels varit lugn. Jag och grabbarna var iväg och storhandlade en sväng. Emmy kom förbi i eftermiddags.
Felicia kom hem vid den vanliga tiden.
Alltid lika skönt när hon är hemma och när hon alltid påpekar det själv när hon ligger i sin säng för natten. Pluttan.


Ikväll duschade C för första gången en liten stund. Ingen superhit kan jag inte påstå.




 Något som han däremot tycker är en superhit är gröt. Jäklar vad den lille killen tycker om det.


Nu tänkte jag försöka sluta mig från min ritbok och gå och borsta tänderna istället för att sedan ta mig upp till övervåningen. Eddie sover väldigt oroligt. Stackarn ramlade från kökssoffan förut och slog i huvudet så vild som han är. Får se hur resten av natten blir. Hoppas bara att det inte är någon rolig sjukdom på G för det har vi konstigt nog lyckats hålla oss ifrån. Peppar peppar...
(Bortsett från min jäkla rethosta då.)


lördag

Jobb 15-21 igår och 6.46-20 för mig idag. Lite småtrött för stunden men inte så farligt ändå.
Kommer nog somna direkt sen när jag lägger ner huvudet på kudden. Fastnat framför en film på 4an, mig äger ingen.




Fick ett samtal förut som fick mig att börja tjuta. Fanhelvetesjävlaskit.varförskadetvarasåsvårt?!

torsdag

Som de flesta vet så är inte våran prinsessa vidare stor och har alltid kämpat med vikt osv.
Har haft väldigt mycket extrakontroller på BVC osv genom åren och jag har fått ligga i väldigt mycket på vården innan de tog diverse tester och sånt. Det var ju tur det eftersom det visade sig finnas en möjlig orsak.

För ett år sedan var F 109 cm och vägde 17 kilo när jag var med henne hos hennes sköterska på skolan för kontroll. Igår hade hon varit där för en extrakoll. Både Jeff och jag har tyckt att hon vuxit väldigt mycket under sommaren och så, och ja, nu är hon 115,5 cm och väger 20.1 kilo. Våran stora tjej!




Ringde Jeff på dagen och han svarade inte vilket inte är så ovanligt eftersom han jobbar. Han ringer upp efter typ 30 minuter och säger att han nog blir någon timme sen hem. Frågade varför och då kläcker gubben att han varit på VC och sytt underarmen. Jäkla sätt att skrämmas! Livsfarligt.. Sytt sig. Tur kanske att han inte ringde mig innan för då skulle väl jag ha hispat upp. Inte alla som skulle gå tillbaka till jobbet efter att ha sytt ett antal stygn i armen efter 4 bedövningssprutor. Hård gubbe.
Ikväll är han på julbord borta i skeda udde.

Alla tre guldklimpar somnade straxt efter 19 och jag har inte gjort ett skit. Försöker att vila upp mig inför jobb 15-21 imorgon och 6.45-21 på lördag. Så typiskt att man ska åka på en jäkla dunderförkylning bara för man tagit pass på jobbet! Så länge jag slipper feber så är jag glad.






tisdag

Trots trots och ännu mer trots. Denna period känns som en evighet. Kan man inte snabbspola den en aning?
Hoppas den går över snart..

Mellan matlagning, läxläsning, duschning av ungar och allt annat som hör kvällen till innan gubben (som slutade sent idag) kom hem så hann barnen med att göra sina potatistomtar. Jättefina blev dom. Direkt efter så var bråken igång igen. En liten stund utan bråk blev det iaf. Alltid något.

Hoppas innerligt på en bättre dag imorgon.




Tur C är glad. 

RSS 2.0