fredag

Full rulle idag. Åkte hemifrån innan lunch och kom hem straxt efter 21 ikväll.

Har b.la varit förbi jobbet med Charlie och gjort fransar.

Våran prinsessa har åkt iväg denna helg och kommer hem först på söndag. Lika jobbigt varje gång för alla.
Känns bra när hon ringer och låter glad iaf. Inte ofta det händer.

Imorgon ska jag och mina grabbar åka iväg under dagen. På kvällen kanske jag ska träffa Erica och ta en drink. Splittrade känslor där och svårt att bestämma mig så får se hur jag gör.

Tänk att denna bild är tagen exakt 3 timmar innan Charlie kom ut. Satt poem bänk utanför södra entrén till US och väntade på Jeff som parkerade bilen. Efter gick vi igenom US för att komma till förlossningen. Folk kollade väldigt konstigt kan jag lova. Men, vad gör man inte för att det ska gå lite snabbare. Öppen 5 cm när vi kom in. Någon som är intresserad av en förlossningsberättelse? 




Jeff tog Charlie för en stund sedan och gick upp för att ge ersättning. Första gången jag får vara lite ensam så här på kvällen. Eddie sover sedan ett tag tillbaka. Blir nog att gå upp föe mig nu också då vi ska iväg skapligt.

De senaste två nätterna har varit väldigt intensiva då Charlie varit genomtäppt och rosslig. Fått vaka över honom nästan. Läskigt det där. 

onsdag

En riktig slappdag har detta fått bli. Fy fan för detta väder. Regn och ännu mera regn. Ingen sommar för fem öre. Skulle väl bli lite bättre nästa vecka. Alltid något.

Emmy var här en sväng förut för att leka med de stora ungarna och mysa med Charlie. Charlie har knappt sovit en blund på hela dagen idag. Men, känner jag honom spelar det ändå ingen roll utan han kommer komma till ro ordentligt först efter midnatt..

De stora barnen sover sedan en timme tillbaka snart. Jag myser med Charlie och Jeff står och lagar mat.







tisdag

Svärmor var snäll och tog Charlie ett tag förut idag så åkte Jeff och jag till busfabriken i Norrköping med Felicia och Eddie. Jobbigt att vara ifrån Charlie men Felicia och Eddie behövde detta.
Har aldrig varit i Norrköpings busfabriken förut och jäklar vad mycket större den var är den vi har här. Var nästan för mycket..





När vi kom hem gick jag och la mig med Charlie. Bägge somnade. Jag vaknade straxt innan 20 medan han fortfarande sover. Plutten.




måndag

Igår var Felicia och jag på stan och käkade och gick på bio och såg miniorerna, bara hon och jag. Mysigt.




Idag har vi b.la varit på BVC med Charlie för en extrakoll. 3368 gram väger han nu så det går framåt och denna viktuppgång var mer än den senaste.

Jah har varit på klassisk ansiktsbehandling. Felicia var hos sin farfar och firade honom. Eddie var med sin mormor och de andra en sväng till smultronstället.


Nu myser jag med mina hjärtan. De stora ska snart borsta tänderna.
Jeff är iväg och fiskar med min storebror och svärmor är i köket. 

fredag

För stunden ligger jag och myser med mina 3 juveler i sängen framför barnprogram. Ska lista ut vad vi ska hitta på idag. Gubben ska iaf iväg och unna sig sin del av presentkortet vi fick i bröllopspresent. Jag får vänta till på måndag..

Igår åkte Jeff och jag iväg själva en liten sväng. Blev att kasta några kass.



Världens jävla abborre fick gubben upp. Bilderna ger ingen rättvisa. Jäklar vad stor den var. Så, han var med än nöjd kan jag lova. 

Svängde förbi maxi på hemvägen så jag kunde gå in och köpa pajen som jag blivit galen i nu när jag ammar. Sjukt att man kan få sådant sug efter saker.



tisdag

Idag blir denna plutt två veckor. Fasen så snabbt tiden går.


Vi kämpar fortfarande på med vikten. Var på BVC igår och han hade endast gått upp 50 gram på en vecka. Vikten låg nu på 3225 gram. Bara fortsätta kämpa.. Uppåt går det ju iaf.

Tidigt imorse åkte Jeff med ungarna för att fiska. Felicia var helt exalterad och vaknade innan 06 och var redo.

För stunden myser jag med Charlie. Sköterskan sa att han och jag behöver lugn och ro för att allt med amning ska funka. Blev för mycket i början med alla besök osv kan jag tänka mig..

fredag

Om ni bara visste hur mycket ni tre betyder för mig, mina diamanter! 




fredag

Inatt är första natten det känns som man är skapligt utvilad. Våran lille herre har för det mesta sovit på dagarna och varit vaken med knip osv på nätterna.

Igår var han vaken nästintill hela dagen. Somnade ordentligt runt 23. Vaknade 02.40 inatt och sen vid 05.30 och sover nu igen.

Igår så cyklade Jeff med Eddie till Ekängen för att bada. Felicia åkte till tinnis med Emmy. Hon är verkligen som fisken i vattnet och ville vara i hela tiden. Knappt så man får upp henne. När Felicias läppar var nästintill blå fick Emmy dra upp henne ur vattnet så de kunde åka hem.

Under tiden så var jag och Charlie en sväng på ikano med Fanny.

Igår kväll blev det av att grilla här hemma hos oss. Ove, Fanny, Emmy, susie och terry. Riktigt trevligt.

Idag ska Felicia åka iväg över helgen vid 14. Jag ska fixa brynen på eftermiddagen också. 
Kom på att det var sista dagen igår att använda båtar presentkort vi fick i bröllopspresent förra året på paus så Jeff och jag har bokat in lite behandlingar framöver.


Nu tänkte jag försöka sova lite igen med denna plutt som plåster.
På andra sidan kudden bakom Charlie ligger Emmy och snarkar. 
Karln ligger på soffan där nere och Felicia och Eddie i Eddies rum i bäddsoffan.



måndag

I lördags när vi var på "utskrivningen" från BB så vägde Charlie 3125 gran vilket innebar att han hade gått ner sedan vi åkte hem. Blev ombedda att ge honom ersättning efter amning.
Fick återbesök till idag. Åkte dit och vägde och visade sig att han enbart gått upp 20 gram på dessa två dagar.
Så, nu väger plutten 3145 gram. Imorgon ska vi på inskrivning på BVC. På onsdag har vi fått ytterligare en tid till US för vägning.

Nu framåt kvällen har Charlie tagit sitt första bad. Han njöt något otroligt.
Nu sover han och ungarna ska snart borsta tänderna.





fredag

Bebisbubblan Delux.

I tisdags, den 7/7 klockan 10.44 valde en liten Charlie att komma ut till oss i en väldans fart på 50 cm och 3540 gram.

Egentligen var han beräknad till idag, den 10/7 men jag är mer än nöjd över att han äntligen är här hos oss.

Ungarna är stolta som få, speciellt Felicia. Eddie förstår inte riktigt och kontrar allt med att testa båtar humör för stunden.

Charlie är en bestämd liten herre med en hel del magknip tyvärr. Vaken större delen av nätterna både igår och nu idag. Han somnar strax innan 05..
Jag är egentligen helt slut i kropp och själ men dessa endorfiner håller fortfarande i sig lite smått.

Ville bara meddela läget och att bloggen nog kan bli lidande ett tag då vi passar på att vara inne i den berömda bubblan.








söndag

Äntligen är pluttan hemma. Röd som ett jag vet inte vad, ordentligt bränt på axlar/rygg och ansikte. Inte lustigt att det gör ont.
Det första hon gjorde var att hoppa i poolen. Fick upp henne för en liten stund sen så hon och Jeff är iväg till affären medan jag och Eddie är kvar.

Eddie som från ingenstans utbrister :"Oj, nu jävlar börjar det!" när det började blåsa till lite ute förut. Knasunge!


..mer och mer blir det bara. 

söndag

.. Denna otroliga hetta. Går att sova som absolut bäst två timmar på raken sedan vaknar man och inte kan somna om på flera timmar. Trött på detta nu.
Ingen höjdare att vara högpreggo i tropisk hetta.

Fredagen blev toppen iaf med kalas för Eddie. Våran stora kille var hur nöjd som helst över dagen och alla presenter han fick.

Igår, lördag, så slappade jag inne framför fläkten till framåt kvällen när det kom lite gäster hit för att grilla.
Blev en jäkla massa mat och sista personen att lämna åkte hem straxt efter 22. Var skönt att sitta ute på kvällen på baksidan iaf.

Nu har jag varit vaken i över en timme och har tappat räkningen på hur många Novalucol jag knaprat i mig.
Eddie och jag ligger själva i sängen då Jeff valde att gå in och lägga sig i Felicias rum.

Nä, nu ska jag försöka få bort mitt stora plåster till son som hemskt gärna vill ligga så nära som möjligt. 




fredag

Ojsan hoppsan..
Skrapat ihop mig några timmars sömn i hettan. Eddie kom in kring midnatt och la sig mellan mig och Jeff. Han kastar sig runt som en jag vet inte vad. Emellanåt lägger han sig som en plåster tätt intill och klappar lite på ena axel.

För 4 år sedan vid denna tid började jag få lite värkar. Blev inskrivna några minuter i 08 på morgonen och vid 09.48 kom han ut efter att vattnet gick 3 minuter innan hela han var ute efter en enda krystvärk. Hela 53 cm och 3990 gram, plutten.

Tänk att denna kille kommer bli storebror närsom också.
Jag har en sådan otrolig tur att ha en dotter och en son med ett hjärta av guld.






Nu tänkte jag försöka få mig några minuters sömn innan klockan ringer om en timme. 

torsdag

Är visst någon nyfiken där ute som upptäckt att lösenordet är väck på min blogg för första gången på över ett år.

Varmt som tusan ute idag somsagt. Ungarna har mest varit i poolen hela tiden. Trots en massa påfyllning av solkräm så lyckades Felicia bränna sig på axlar/överarmar. 

Emmy var snäll och kollade Eddie ett tag efter att Jeff kom hem från jobbet så kunde vi andra åka och köpa presenter till Eddie.

För stunden ligger jag i en renbäddad säng. Fasen så härlig den känslan är. Självklart är fläkten tätt intill. Utan den skulle jag inte klara mig för stunden tror jag. Övervåningen är som en bastu. Ungarna sover i princip näck utan täcke men är knappt så det hjälper ändå.




torsdag

Full rulle idag. Jag ska försöka mig på att storstäda både över och undervåning. Hur nu det ska gå i denna hetta.. Får ta det som det blir.
Har iaf tvättat alla sängkläder och duschat Dille så han är fin.

För stunden är vi ute och har varit sedan ett par timmar tillbaka.
Fanny är här och ligger och pressar i solen. Ungarna har tagit en paus från badandet och lagt sig i paviljongen för att kolla på en film.
Riktigt jäkla hetta ute idag!
31 grader skulle det bli. 

Imorgon kommer det gäster hit för att fira Eddie som fyller 4 år. Stora killen!





onsdag

Blev en dag på stan igår med ungarna. Träffade Fanny där som hakade på.

Idag har vi varit ute större delen av dagen på baksidan där ungarna har badar pool och jag varit lite i solen men höll mig mest till skuggan. Riktigt varmt för en höggravid.
Nu har vi varit inne och svalkat oss ett tag. Jeff borde slutat jobbet nu så får han ta över och gå ut med ungarna sen. 

Nu är det verkligen nedräkning, ensiffrigt




RSS 2.0