söndag

Mycket som hänt den senaste tiden. Man hinner inte med i svängarna..

Den här veckan så har det hänt både det ena och det andra.
Vi har fått reda på att Charlie fått plats på Eddies dagis och kommer börja där i slutet av sommaren! Perfekt.

I onsdags så fick vi åka upp till barnakuten med Charlie. 

Började på tisdagseftermiddagen med att han började låta konstigt. Sa till Jeff när han skulle sova att jag tyckte det lätt krupp-aktigt. Han hade även 39.3 i temp. Han somnade med alvedon och sov hela natten. På onsdags förmiddagen hostade han och var mest tyst annars. Pratade inte så mycket. Ingen feber. Framåt eftermiddagen började han låta grymt mycket. När Jeff kom hem ringde vi 1177. Räckte med att de hörde honom i bakgrunden så sa de åt oss att åka upp till barnakuten direkt. Fick självklart rum på en gång och läkarna kom även dom direkt för att lyssna och kolla av läget. Väl där fick han inhalera 4 gånger och så fick han adrenalin och betapred och mer saker. Kommer inte ihåg allt. Tempen var tydligen uppe i 39.6. Måste gått väldigt fort då jag tog den vid 15.30 och då var den på 37.3. Andetagen var 59/minuten.

Kom in vid 17 och fick åka hem vid 21. Vi blev erbjudna att stanna över men läkarna beslutade att skicka med oss 4 betapred tabletter och förklarade att det var dom två som jobbade inatt om vi skulle behöva komma upp eftersom vi inte kunde ge medicinen (ifall det skulle behövas) först på morgonen då han hade fått så mycket.
Som tur är så behövdes dom aldrig intas och skiten har försvunnit saknat med säkert.
Håller nu tummarna för att det fortsätter så!

Under tiden Jeff, jag och Charlie spenderade onsdagskvällen på US så fick Felicia och Eddie fira Fanny som fyllde 20 år.

Igår, lördag, skulle vi överraska barnen med en hel del saker. På fredagskvällen hade jag packat deras väskor och gått ut med till bilen. Vi åkte först till smultronstället där ungarna för en gång skull tog lite större glassar än vad de brukar. Efter det åkte vi till Jeffs farbror som hade premiäröppnat minigolfen i Norrköping. Sedan tog vi en sväng förbi hans farmor innan vi checkade in på hotellet. På kvällen tog barnen och jag ett dopp i poolen. 
Så skönt att bara komma iväg!Kom hem runt 13. Idag har vi bara tagit det lugnt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0