söndag

I fredags så jobbade jag. Efter jobbet fick jag med mig mamma, Emmy och tindra till att hämta ungarna på dagis. Gick sedan hem till oss och fixade lite. År mat efter att Jeff slutade jobbet vid 18. Riktigt trevligt. Emmy stannade över hos oss också.

Igår (lördag) så var vi bjudna på middag ute hos mormor och sten i Grebo. Innan vi åkte dit stannade vi på blomstertorget där vi köpte ett bonsaiträd till värdarna och hundleksak/godis till Ludde.
Åkte dit så vi var där strax innan 14 och stannade till kvällen. Blev bjudna på riktigt god mat mm.
Emmy stannade kvar i grebo och vi tog bilen hem.

Inatt ställde vi tillbaka klockan en timme. Ungarna vaknade ca 05:20 imorse. Underbart, verkligen!

Idag åkte vi ut till jysk där vi köpte köksbord,stolar och kökssoffa. Bordet hade de inte hemma dessvärre men det skulle komma någon gång i slutet av nästa vecka hoppas vi. Det som vi fick med oss hem har karln i huset varit duktig och skruvat ihop. Kommer bli kalas när allt är klart. Sedan är det bara vänta på nya sängen och soffan med!

Stannade även till på toysrus för att kolla på halloween kläder till ungarna men det fanns ju knappt! Fanns storlek 104 som minst och det är väl på håret till Felicia. Eddie fanns det inte till. 
Endast masker blev införskaffat.

Eddie sprang iväg från mig i affären. När jag väl hittade honom skrattade han bara och sprang iväg igen. Det sägs ju att ungarna ska komma tillbaka.. Men, inte när det gäller denna lilla man. Han bryr sig inte ett dyft och tycker det är skitkul istället.

För stunden är ungarna inne i en period som är förjäklig. De retar upp varann till max och lyssnar inte på ett dugg man säger utan skrattar bara. Ibland är de bara för härliga!


Nu badar ungarna och snart är det läggdags för dom då de ska upp tidigt imorgon. En ny jobb/plugg/ dagisvecka väntar! 







tisdag

Ja ni.. Är man trött om man somnar på golvet och sover där i två timmar utan att vakna en enda gång? Det är precis vad jag gjort idag. Är helt slut i kroppen.. Finner ingen energi till någonting. Detta tar musten ur mig. 

Nu är det bäst att plugga innan Jeff och ungarna kommer hem vid ca 15.30.
Blir att åka iväg och handla mat och saker till en viss bebis som jag förhoppningsvis ska få sniffa på imorgon! Vill med ha!

Idag är det redan 3 år sedan som det första positiva gravtestet togs med Eddie. Vem kunde anat att vi skulle vara här vi är idag 3 år senare med en liten pajas i våran familj? Älskar min familj hur mycket som helst. 

Imorse när vi äter frukost innan dagis så satt ungarna och pratade för fullt. Älskar deras konversationer med varann.

"-Fisia, vet du? Mamma jobbar med gamla människor och torkar bajs. Äckligt!
-Ja Eddie, jag ska inte jobba med gamla när jag blir vuxen. Men, när mamma och pappa blir gamla, då ska jag faktiskt ta hand om dom!"

Älskade ungar! ❤️





måndag

Jobbat hela helgen. Satte in en annan på mitt pass 7.30-12 idag då jag jobbat 6/7 dagar i veckan. Plugget har blivit jäkligt lidande om man säger så.. Ska jag vara ärlig så har jag inte ens hunnit öppna boken. Energin är som bortblåst. Och, med det sagt så kommer ångesten som ett brev på posten.
Är mycket just nu känner jag..

Ska även ringa ett samtal denna vecka om jag ej hör något innan. Nervös..
Jag vet att jag säkert bara oroar mig i onödan. Jag försöker intala mig det iaf. Men, klart man blir nervös när man känner att saker och ting inte är som de brukar.

Nä, nu MÅSTE jag sätts mig och komma igång med plugget. Ungarna ska hämtas vid 16. Då blir det att städa här hemma sen. Gubben slutar vid 18..


fredag

Följde med en person till VC idag som stöd. Gjorde lite ärenden på stan. Köpte en till bok och shoppade en hel del. Faktiskt till mig själv för en gång skull.

Åkte och hämtade barnen på dagis.
För stunden sitter jag med ungarna i soffan och kollar på trassel.
Snart kommer pappan i huset hem också. Underbart!
Ska mysa för fullt med min lilla familj ikväll för har inte möjlighet för det fören först på måndag nästa gång då jag jobbar hela dagarna i helgen.

Köpte en superfin ängel i cement häromdagen.





torsdag

Fullt upp just nu känner jag. Önskar man kunde sakta ner tiden lite.
Jobbat varje dag den här veckan, ledig först imorgon och sedan kör jag de där underbara passen på helgen också.. Dvs HELA dagarna.

Igår var meningen att jag skulle kolla på greys men somnade som en stock efter 5 minuter..

Lämnade ungarna på dagis vid 09 idag. Åkte direkt hem till mamma där ingen är hemma för att jag skulle ta mig tid till att börja plugga nya kursen. Upptäcker då att boken är helt värdelös så måste antagligen lägga ut en massa mer pengar på en ny bok. Blir galen!
Nu ska jag försöka slappna av lite innan jag börjar jobbet om ett par timmar. 



tisdag

Gårdagen bestod av bla jobb, hämtning av barn och inköp av en bok till en ny kurs..

Nu är jag på G till jobbet för att köra pass till ikväll. 




söndag

Hade en riktig toppenkväll ute sen igår.
Meningen var att gubben och jag skulle tagit sista bussen hem och sovit här.
Men, kom på den brillianta idén att ringa brorsan Hampus som var hos mamma i stan för att hoppas att han var vaken...det var han och sovplatser fanns så vi sov där inatt. 

Kom hem rätt så skapligt. Har busat med ungarna som är mer vilda än tama. Nu vet jag vad riktig jäkla trots är för något!

Nu duschar ungarna. Ska snart äta något lätt till kvällsmat sedan ska de sova.
Jeff lämnar barnen imorgon. Jag börjar 7.30. Kör inte sån lång dag imorgon som tur är.




lördag

Idag blir jag tydligen 24 år.. Usch, börjar redan känna mig gammal. 
Har haft några nära och kära på firande hemma med smörgåstårta och massvis med fika. Har hur mycket som helst över...Emmy och hennes kompis är snäll och tar hand om ungarna inatt :) 

Ikväll frestar jag och gubben. Första gången man ska gå ut på 4 år..
Vi är med min faster Tove och kusin Simon och hans kompis Ebba. Trevligt.



Älskar dig ❤️



onsdag

Finslipat det sista på uppgiften idag och skickat in den. Känns riktigt skönt. Nu är det bara provet kvar på fredag och sedan är det dags att gå på nästa ämne.

Imorgon blir det att lämna pluttarna på dagis, gå hem och plugga för att sedan bege sig till jobbet för att jobba kväll.

För stunden ligger jag mellan våra sovande vackra trotsiga ungar i våran säng.
Här kan jag ligga hur länge som helst och bara njuta. Men, dags att bära in dom till deras sängar för att sedan ladda upp för dubbelavsnitt av greys! Som jag längtat! 




tisdag

Denna dag har även den bestått av lämning på dagis och plugg. Jeff hämtade dom. Var hemma ett tag innan vi åkte för att fixa ny soffa och säng. Kommer om 6-8 veckor så aka bli härligt med lite nytt.

Har varit iväg en sväng nu på kvällen med Tove. Nu sitter jag och myser med gubben.
Snart dags för en dusch innan man ska krypa ned i sängen.

måndag

Dagen har bestått av plugg, med plugg och ännu mer plugg. Känns som man läser och skiver hela tiden men ändå aldrig lyckas komma någonstans. Blir galen. Uppgiften ska vara inne absolut senast på torsdag och på fredag är provet i kursen. Ska även hinna med att vara "fru",mamma och jobba.
Det löser sig nog.

Imorgon ska jag iaf lämna ungarna på dagis för att sedan gå raka vägen hem och plugga. Mannen hämtar dom på dagis och efter det kanske det blir att åka iväg och kolla lite på nya möbler. 




söndag

Äntligen är denna jobbhelg över.

Nu ska jag duscha. Så underbart. Sedan blir det att krypa ned bredvid min man i sängen. Pussa extra mycket på våra underbara barn också, det ska jag göra!

Förövrigt så frågade Felicia hur tungan sitter fast. Hann knappt svara innan hon säger "eller vänta förresten, jag tror den sitter fast med lim!" Underbara unge.

Även en resa är bokad idag så om ungefär en månad blir det att flyga för absolut första gången. Redan nervös. Haha 

torsdag

Känns riktigt jävla kul att jag skrev ett långt inlägg som bara försvann precis,inte!

Nu blev jag så bitter så skriver bara kort och gott att jag jobbar ca 32 timmar från fredag-söndag!

..Och, att mamma älskar er mina små trotsiga skitungar! ❤️



onsdag

Igår var Felicia bättre så blev att lämna bägge ungarna på dagis. Åka till mamma med datorn där jag pluggade!
Har vakt dåligt med det på sista tiden pga alla sjukdomar och skit.. Men, är mycket arbete kvar att göra! Lite ångest har jag faktiskt..
Jobbade 15-20. På jobbet var det 1 års firande då attendo tog över för 1 år sedan. Framåt kvällen började jag känna av huvudvärk.. Direkt när vi kom hem tog jag en tablett, gick jag och la mig och somnade som en stock.

Våran älskade Allando har fick även somna in igår (tisdags) <3

Idag började dagen med att lämna ungarna på dagis 08.30. -2 grader ute och det kändes kan jag lova.
Efter det knallade jag hem. När klockan var närmare 12 gick jag bort för att hämta Felicia. Vi tog bussen in mot stan, gick där ett tag och tog efter det bussen till sjukhuset där vi träffade hennes läkare. Diagnosen är helt fastställd nu. Känns bra det. Värderna har sjunkit från 45 till strax under 7. Vilket känns kalas!

När vi var klara på US tog vi en fika på stan och köpte lite saker. Bl.a. ett par örhängen till tindra som är jättedålig i massor med feber. Pluttan. Dom gick vi upp och lämnade och hon blev jätteglad. 





Jeff och Eddie hämtade mig och Felicia i stan. Tog bilen till Elgiganten där en ny tv inhandlades. Lekte lite i lekplatsen och så här hemma innan vi gick in. Nu ligger jag med ungarna i sägen och kollar på lilla djursjukhuset.





RSS 2.0