söndag

Idag för 8 år sedan klockan 10.53 föddes en plutt på 3300 gram och 48 cm efter en rätt så snabb förlossning. Hon blev kallad något helt annat i en timme men fick sedan namnet Felicia. Världens finaste tjej men ett humör som heter duga ibland och envishet som en oxe. Hon kommer komma långt här i livet. Grattis på födelsedagen älskling 🎈

Jag jobbade mellan 6.45-14 och blev sedan hämtad. Vi handlade till kalaset. Väl hemma gjordes det tacos och fixades med fika. Pluttan trodde att det bara var vi som skulle fira henne när hon kom hem men släkten var här så kan lova att hon blev skapligt överraskad när hon gick in i vardagsrummet.
Hon blev hur glad som helst över alla fina presenter. Tror att det stora stallet hon fick av oss blev en favorit. En häst hittills har hon så nu är det bara börja samla i serien. 3 boxar finns det men man kan ju köpa till allt möjligt. Hö och grejer är fixat också.

Nu sover allihopa efter denna eftermiddag/kväll.
Jag har precis lagt mig i soffan med tända ljus framför midnattssol.


fredag

Kul att se att så många fortfarande läser bloggen även fast jag knappt uppdaterar längre.

Idag fick jag börja jobbet tidigare. Stressigt. Slutade vid 21. Ligger på soffan nu för för samla kraft till att ta mig upp för trappan och lägga mig i sängen. Ska upp vid 05 för att köra ett delat pass 💪🏼


torsdag

Hej och hå vad tiden går. Alla dagar smälter ihop och blir en enda röra just nu känns det som.

Har hänt väldigt mycket senaste tiden.
Alla har varit sjuka här hemma, även Dille. Trodde ett tag att han skulle stryka med men som tur är mår han äntligen som vanligt!
Jag har klippt av mig massor med hår.
Felicia och jag har varit i Stockholm.
Jeff och jag var iväg en sväng förra helgen då vi varit tillsammans i 7 år. Ungarna fick vara med sin mormor och Tommy och gjorde saker med dom.
Massor, massor mer har hänt också men kommer knappt ihåg hälften.
Ungarna växer så det knakar. Charlie är inte still i många sekunder innan han hittar på fler bus att göra.

Idag åkte vi till Leos lekland när Jeff kom hem från jobbet och släppte loss där.
Imorgon ska prinsessan till simhallen med klassen nästan hela dagen, något hon ser fram emot.
Jag ska jobba hela helgen. Har endast varit ledig idag annars jobbar jag hela denna vecka.


RSS 2.0