onsdag

I måndags morse gick jag på nioledighet så nu börjar jag inte jobbet igen förren om en vecka! Självklart så har jag lyckats att bli sjuk också. Men, bättre att må krassligt nu än när man jobbar eftersom det inte är så ofta ändå. Jäkla förkylning och skit som går nu.

Idag har Jeff inventering på sitt jobb så han lär inte komma hem än på några timmar.
Jag och barnen åkte till stan på eftermiddagen och kom hem för några timmar sedan. Åt kvällsmat där och lekte i trädgårdsföreningen och lite.

Dock så mådde inte Felicia helt 100..
Hon vaknade redan 04.15 inatt av att hon hade jätteont i magen. Hon gick till skolan idag iaf men har varit flertalet gånger på toaletten. På något vänster har hon fått i sig gluten. Det inträffade en gång tidigare i våras när en viss person hade fått för sig att "testa om hon inte tålde gluten". Vilket man absolut inte ska experimentera med då hon har diagnosen celiaki vilket inte riktigt verkar ha gått in..

Imorgon och på fredag så har ungarna studiedag från skolan och förskolan så det blir en långhelg för dom.
Grabbarna är lediga enda till på onsdag även dom om inte jag blir inringd något innan för att jobba.


söndag

Klockan har passerat 00 och sista dagen på helgen är nu här.
Det blev aldrig någon inskolning på förskolan för Charlie på måndagen sen för han började kräkas massor så det blev uppskjutet till onsdagen. Allt har gått jättebra med inskolningen annars!
Felicia började 2an i onsdags. Våran stora tjej. Hon ska nu börja med bild, engelska och slöjd samt gymnastik två gånger i veckan istället för en. Även Eddie kom in i allt som om han inte ens haft något lov. Vi har så grymt duktiga barn!
Jag jobbar och står i. Jobbat en hel del nu sista tiden. Ledig till måndag kväll då jag går på natt 1 av 5 den kommande veckan. På måndag veckan efter när jag går av är jag 9 dagarsledig. Så underbart! Då ska jag passa på att mysa extra mycket med mina juveler.
Jeff börjar jobba igen på måndag.

Idag har vi varit i Söderköping för tredje gången denna sommar. Jag, Felicia och Eddie utmanade oss själva och gick upp för alla trappor till utkikstornet. Var så benen skakade på oss lite när vi kom ner, eller iaf på mig och Eddie.

Charlie har haft en liten jobbig tid med tandsprickning senaste tiden men nu är det bara två stycken som ska igenom i överkäken sedan är det nog lugnt en liten stund.

Annars så har vi gjort lite allt möjligt sedan jag skrev sist. Bl.a tog jag Felicia och Eddie häromveckan när jag hade sovit efter nattjobb för att åka och kolla på husdjurens hemliga liv och käkade och shoppade lite på stan.

Eddie lyckades ramla på cykeln i en backe förra helgen och slog i läppen ordentligt. Som tur var sprack den inte.


söndag

Nu är mammaledigheten slut för min del.
Imorgon börjar jag att jobba. Inte jobbat dag på flera månader så det ska bli intressant att se hur det går. Fr.o.m den 22 augusti kommer jag att börja jobba enbart nätter.
Imorgon kommer Charlie att börja skolas in. Det är Jeff som får ta hand om inskolningen denna gång. Detta innebär också att Felicia börjar fritids, vilket hon tjatat om sedan hon slutade gå där för ett och ett halvt år sedan ungefär. Så, någon tycker det ska bli spännande här hemma.

Idag har vi bl.a varit i valla på eftermiddagen och kollat på djuren och lekt lite i det lilla som finns kvar av lekparken. Charlie ville som vanligt gå åt ett helt annat håll. Våran stora kille

Som jag älskar er 💜

RSS 2.0