torsdag

Igår så var jag hundvakt till lilla Dexter. Så jävla söt! 



Erica kom även på besök och åkte iväg runt 18. Då gick jag upp och tvingade mig att sova. Blev en timme typ..
Började jobbet vid 21 och slutade 07 imorse. Tänkte ju inte på att bussarna gick som en söndag. Så, stämplade ut tidigare för att hinna med bussen 07.02 från jobbet annars skulle jag få vänta tills nästa kom vid 20.24, det hade jag ingen som helst lust med! 

Kom hem strax innan 08, Jeff och barnen var vakna så la mig mellan dom. Somnade rätt så snabbt. Som vanligt när jag jobbat natt vaknade jag 12.20 av att det var dags att tömma blåsan. Lyckades somna om efter en timme typ och sov till 15. Jeff har lagt trall under dagen medan ungarna hade gjort precis som de ville här hemma så såg ut som andra världskriget! Panik...
Plockat iordning lite iaf. Mina ögon är knallröda så skulle nog behöva sova lite till egentligen.

Emmy kom för en stund sen. Hon, jag och Eddie kollar Kalle Blomqvist och käkar popcorn medan Felicia och pappa Jeff är på hennes första fotbollsträning! 



Nu ska jag vila lite innan jag ska gå på ytterligare en jobbnatt. Hoppas att huvudvärken försvinner.. 


tisdag

Cyklade med ungarna till dagis imorse för att lämna dom. Var inte det lättaste att få liv i Eddie imorse.. 


Jeff och barnen kom hem efter 15. Åt mellanmål och efter 16 kom Ove hit för att åka till bygg Max med Jeff för att köpa virke till trätrallen på baksidan. Åt lite mat tillsammans och sen åkte han hem. Vid 19 var det tid att fixa barnen för att lägga sig.

Just för stunden sitter jag och kollar på haft of dixie. Fastnat rätt så rejält i den serien..

Ska snart duscha för att sedan sova. Imorgon ska jag plugga och vara hundvakt till söta Dexter!
Sedan är det nattjobb som gäller. 

måndag

Morgonen blev inte alla som planerat. Jeff fick skjutsa mig i sista stund. Jobbade 6.45-12. Lagom pass men eftersom det inte finns någon luft på jobbet så rann svetten som tusan samtidigt som man ska stressa..
Detta resulterade i huvudvärk även fast jag drack flera liter vatten.

Hämtade ungarna vid 16. Ligger däckade på soffan nu alla 3 och väntar på att pappa ska komma hem efter 18.

Eddie hade bitit Felicia i ryggen på dagis. Han har aldrig någonsin bitits förut men tydligen hade Felicia retat honom (som de alltid gör) och då tyckte han väl att det räckte. Skitungar!

Eddie somnade sittandes i soffan förut. Jobbigt att vara på dagis från 6.30-16. Nä, nu ska jag försöka att mysa bort huvudvärken. 




söndag

Denna morsdag har varit alldeles perfekt! Fick lite presenter imorse och eftersom det är "min dag" idag så valde jag sedan ett tag tillbaka att vi skulle till Kolmården igår. Eller, bestämde det med Jeff. Till Felicia och Eddie sa vi ingenting. Var riktigt kul att se deras miner när vi kom fram! Oslagbart. Filmade Felicia i bilen.

Har sett allt möjligt idag. Vädret var perfekt och inte alls mycket folk. Ungarna lyssnade och var riktigt duktiga vilket inte händer allt för ofta så det var riktigt bra.










Nu sover Eddie.. Bara Felicia kvar.
Imorgon är det jobb och dagis för hela slanten! 

lördag

Imorse vaknade jag av att Felicia skrek i PANIK! Hon var inte på sitt rum utan fann henne sittandes på toaletten skakandes då det visade sig vara en geting där inne. Inte lätt alla gånger..

Åkte och köpte present till ett kalas Felicia skulle vara på klockan 11.30 på Leos lekland. Sedan har det bara rullat på. Åskade och regnade massor ett tag med. Vid 15.20 var det insläpp på Cloetta center där Fanny och Sillen dansade bal. Fan så fint det var!
Klockan gick och vid typ 19.30 bestämde vi oss för att åka hem till oss för att äta. Så, mamma, Ove och Emmy följde med. De åkte för ett tag sen.
Nu ska jag ta en dusch och ladda upp inför imorgon då vi ska överraska ungarna med något riktigt kul! 

Förresten, öppnade corren idag och såg att ungarna och Jeff hade skickat in denna till mig bara för det är morsdag imorgon! 



Här har vi de fina. Fick tyvärr ingen bra bild på dom tillsammans...





...en toppendag helt enkelt! 

(Träffade även på min "pappa" som vi inte träffat på 3 år.. Allt var som vanligt...!) 

fredag

Gårdagen bestod av att träffa Malin, en gammal kompis som jag umgicks massor med förr men som man glidit ifrån. Även hon har fått barn. Var väldigt trevligt och hade mycket att prata om. Träffade även hennes unge. Tror aldrig jag varit med om en som är så tyst.

Vi var på stan där jag gick till guldfynd för ringer var klar. Testade så den passade och så. Hade även med mig våra förlovningsringar som vi haft i snart 4 år utan att gravera dom. Så, kände att det var på tiden. Lämnade in dom på gravering och putsning. Jävlar så dyrt det skulle bli! Typ 1500:- ...

När klockan närmade sig 14 så skulle Malin till BVC med lillkillen. Hon var snäll och släppte av mig på jobbet innan då jag hade en 14.30-20 tur.


Fick en rejäl smäll i pannan från ingenstans igår så är så jäkla öm..

Nu har jag tagit så många tabletter som är rekommenderat för min jävla huvudvärk och så häver jag i mig vatten. Hoppas att den försvinner snart! Blir galen.. Ungarna ska hämtas hem vid 16.




onsdag

Idag har det varit riktigt jäkla varmt ute! Räckte med att få snabbt till dagis imorse strax efter klockan 08 så var man svettig. 

När jag hade lämnat ungarna på dagis så tog jag första bästa bussen till VC. Vad bara lämna provet och inget mer. Har inte hört ett jävla ljud under dagen idag. Vilket jag tycker är katastrof då jag berättar att antibiotikan jag ätit inte fungerar och om min värk+ feber. 

Strosade även runt på stan och handlade en hel del sommarkläder till ungarna igen. Det går åt!

Åkte hem med en jäkla huvudvärk och hann bara vara hemma en liten stund innan mina hjärtan kom hem. Ikväll har vi grillat hel fläskfilé. Mumma!

Nu sitter jag på en stol i Eddie rum och hoppas att han snart ska sluta sina blå.


Imorgon är det jobb som fäller mellan 14.30-20. Innan det ska jag träffa en gammal kompis och hennes barn! Ska bli riktigt trevligt. Ska även gå förbi guldfynd och fixa med alla ringar.



tisdag

Ringde upp VC, igen. Berättade att jag nu har fått ont i ena njuren och har feber. Hon skulle kontakta läkaren som skrev ut medicinen i fredags. Hon ringde upp efter 2 timmar och sa att jag fick komma in imorgon bitti för att lämna urinprov, inget mer. Hon sa att dom skulle skickade det till labb på odling. Det sa läkaren i fredags med... Kanske är dags att ta blodprover och åtminstone kolla sänkan?! Vad fan händer egentligen?! Visar det sig att det har gått så långt så det är fel på mina njurar så ska jag anmäla läkaren.. Blir så trött på't! 


Nåt positivt är iaf att Felicia äntligen har förstått att hon klarar allt hon vill och nu vågat sig på att lära sig cykla utan stödhjul! Nu har det släppt och jag har aldrig sett henne så stolt!
Våran duktiga tjej!!! ❤️ 




tisdag

Gårdagen spenderades i stan. Handlade lite och umgicks sedan med mamma och T. När Jeff slutade jobbet vid 18 kom han och hämtade mig och ungarna vid trädgårdsföreningen. Stannade en liten stund innan vi åkte hem.
Väl hemma somnade ungarna rätt så snabbt. Både Jeff och jag har sovit relativt skönt inatt, för Eddie sov i sin säng hela natten! Underbart. Annars brukar han ha en tendens att komma upp vid senast 03 tiden.

Felicia sov till 07.40 imorse. Helt otroligt! Ville inte väcka henne eftersom hon vanligtvis sover så himla lite. Skönt för henne.

Vid 08.30 var vi på dagis. Snabba puckar!

Jag mår ännu inte tipp topp så kan tänka mig att det kommer bli ännu en antitiotikakur. Isåf tredje på knappt tre veckor. Måste väl vara rekord va? Så jävla trött på skiten! Har 37.4 i temp. med, vanligtvis har jag rätt så låg. Runt 35,6 så kanske har lite feber ändå. 
En sak vet jag, otroligt trött är jag iaf. Skulle kunna sova dygnet runt som det känns för stunden.

Nu är det även bokat. Den 18 juli klockan 14.00 kommer vi att säga JA till varandra! ❤️ 




söndag

Ännu en helg som har passerat snabbare än vad man hinner blinka känns det som..

Jobbade ju natt fredag-lördag. Mådde inte alls något vidare på natten. Kräktes framåt 06 tiden så höll ändå ut länge. Hade lite feberfrossa och en jävlig huvudvärk. Antar att det är min kropp som reagerar på antibiotikan jag fick utskriven i fredags. Meddelade morgonpersonalen igår om att jag inte skulle kunna jobba dom två nätterna som väntade.. Fick sånt härligt svar som "jaha, och vem tycker du vi ska ringa in då?!" Fan för bitter jävla personal. En sak är om man tycker en sak men håller det för sig själv men när man får den som är sjuk till dåligt samvete så går det för långt. Blev faktiskt riktigt irriterad och sa ifrån. Usch....

Idag har jag lyckats sova två gånger. Min kropp är helt orkeslös och mår illa.. Jävla skit! Vill bara att detta ska ta slut snart så man kan få tillbaka energi!

Imorgon har ungarna studiedag från dagis så får se vad vi ska hitta på. A sover hos oss inatt. 




fredag

Jaha.. Återigen på väg till läkaren. Skiten vill inte ge med sig.. Blir galen!
Som toppen på allt ska jag jobba 3 nätter nu. Jippi.. Bara försöka bita ihop så gått det går.

Igår så gjorde ungarna och jag chokladbollar. Efter det åt vid mat och sen åkte vi en sväng till berg för att kolla läget där på kvällen. Mysigt! Ungarna somnade i bilen hem.

Ungarna fick vara lediga från dagis igår. I Tallboda firades förskolansdag igår så gick bort till Tallbovallen med ungarna där alla förskolor var. Väl där så sjöng vi och gick/sprang ett varv runt planen så fick alla barn varsin medalj. Ungarna var så stolta över sina! (Dom har på sig dom idag.) 





tisdag

Sovit alldeles för lite efter jobbnatten. Inte ens 6 timmar sammanlagt. Inte bra..

Träffade iaf Jeff och barnen en sväng i eftermiddags. Jeff och jag gick till guldfynd där vi fixade en vigselring till mig! Kommer bli kalas.. Nu känner man verkligen att det är på allvar. Iiih!

Just nu sitter jag på jobbet. Jobbnatt 2 av 5 för denna vecka!  Är lugnt för stunden. Skönt.. Eller, är både skönt och inte för nu hinner man känna att man är lite trött.. Tur man har städ inatt med!




måndag

Igår fick vi åka till Vadstena för att hämta Emmy. Fick även se hur hon bodde på elevhemmet. Var på tiden! 

A följde med oss hem för att sova hos oss. Felicia blev riktigt glad, även Eddie med.

Idag har mamma och tindra umgåtts med oss. De följde med mig och hämtade ungarna på dagis. Väl hemma bakade jag lite sedan lagade vi mat. Jeff kom hem strax efter 18. Hann typ duscha och prata lite med Jeff innan det var dags att åka in mot stan. Tog bussen mot jobbet. Jobbar nu natt 1 av 5 denna vecka.. Redan trött, klockan är inte ens midnatt än. Kommer bli en lång natt...

Saknar mina raringar där hemma ❤️ 





söndag

Jaha... Även denna helg svischade förbi i en jävla fart!

Igår släppte Jeff av oss allihopa på busfabriken. Eddie och jag stannade kvar och lekte tills kalaset var slut och Jeff kom och var med oss när han hade slutat jobbet.
Ungarna lekte så svetten rann på oss. Det gjorde den visserligen på mig och Jeff med. Var 9 ungar som kom på kalast Felicia var bjuden på och inte en enda förälder stannade kvar! Jävligt dålig stil tycker jag...
Så, Jeff och jag försökte även vi ha så bra koll som möjligt på alla. Lekte med dom så varmt blev det allt.

Jeff hämtade Emmy efter 18. Åkte förbi och köpte pizza till henne och ungarna. Efter 19 så drog Jeff och jag. Meningen var att vi skulle tagit en drink på stan men slutade med att vi åkte på hemmafest istället. Blev trevligt det med.

När ungarna vaknade vid 06 tiden imorse var man inte lika katig..
Jeff ligger fortfarande och sover där uppe. Försöker få honom att vakna men det är lättare sagt än gjort!

Vi snackade om att åka till Kolmården med ungarna idag. Är självklart pissväder.. Så, får bli en annan dag. Tur man inte pratade om det med dom innan!





lördag

Jobbade somsagt natt till igår. Som tur var så var det inte så stressigt som det kan vara vissa andra nätter. Skönt det. 



Gick av i stan igår för att gå upp och lägga mig hos mamma, var ändå ingen där hemma.
Sov mellan 8.30-13 typ. Lite för lite sömn.. Innan jag åkte för att möta upp Jeff för att hämta barnen på dagis så gick jag förbi leksaksaffären och köpte med present till tjejen Felicia ska på kalas hos idag på busfabriken.


För stunden är Jeff på sitt jobb.. Strax efter 13 ska han hämta upp mig och ungarna här så åker vi till busfabriken.

Ungarna och jag ligger just nu i soffan och slappar innan vi ska sätta fart och få på oss kläder. Japp, vi har fortf pyjamas på oss! 



torsdag

Lustigt känsla när en människa man arbetat tillsammans med döms till livstid fängelse för dubbelmord, Doudou.




Nä... Somnade som en stock vid typ 20.30 igår. Vaknade innan 06 imorse och har ännu inte kunnat sova något. Ska jobba natt idag.. Lycka till! 

tisdag

Somnade som en stock i soffan igår. Jeff fick tillslut liv i mig så jag kunde gå upp och lägga mig i sängen. Enligt honom svamlade jag om så mycket så han tyckte jag lät full. Är man övertrött då?

Lämnade ungarna vid 8.30 på dagis. För första gången så länge jag kan minnas började Felicia störttjuta! Länge sen jag såg henne så förstörd. Hon klängde sig fast på mig för fullt och skrek att hon ville vara hemma med mig. Visserligen har jag jobbat hela helgen så vi har inte setts så mycket.. Gumman. Men det gick nog över rätt så fort kan jag tänka mig.

Vid ca 14 ska det komma några nissar med en ny del till soffan eftersom den har fransat sig. 



måndag

Hämtade ungarna från dagis vid 16. Dom hade bestämt att vi skulle ta på oss våra pyjamaser och titta på de 101 dalmatinerna direkt när vi kom hem. Det sa inte jag nej till! 

Så, nu sitter vi här och myser i soffan i våra pyjamaser.
Bara pappan i huset som saknas. Han slutar vid 18 idag..




måndag

Sitter på andra bussen som ska ta mig till jobbet.
Idag känner jag mig mer död än levande... Ska bli otroligt skönt att hämta ungarna från dagis senare idag. Är sugen på att ta på mig min pyjamas och bara mysa med ungarna. Tror inte att de säger emot. Felicia ville titta på de 101 dalmatinerna sa hon imorse. 

Samtidigt så fick Eddie en ny och fin cykel igår och Felicia fick en "pinne" som ska vara bak på hennes cykel så hon lär sig nog snart att köra på utan stödhjul! 👍 
Hon är lite feg våran tjej.. Hon tror inte på sig själv och intalar sig att hon inte kan. Men, jag vet att hon kan då jag släppte taget när vi tränade i påskas.

Ångesten inför plugget kryper mer och mer på.. Vart i helvete är motivationen?! Är en knappt månad kvar nu innan allt ska vara klart. Jag har ett prov kvar i såecialpedagogik. 2 inlämningar i palliativ vård+prov och sen hela kursen i vård och omsorg 2. Tummen upp!!
(Får skylla mig själv..)





söndag

Jobb 7.30-21 igår och 6.45-20 idag.
Man känner att man lever. Men, än är Jobbhelgen inte slut! Kör även 7.30-12 imorgon. Lagom pass..
Sedan jobbar jag inte förrän torsdag då jag går på nattjobb.

Helgen har varit riktigt bra. Jobbade ju med Erica så kunde inte bli mycket bättre 👍. 

Min underbara man och våra vackra ungar hämtade mig efter jobbet ikväll. Direkt när vi kom hem gick jag upp och sövde ungarna som somnade nätt på varsin sida om mig ❤️.
Nu har jag precis duschat och ska tillbringa några minuter med min man framför Beck innan jag slocknar!



fredag

Idag kör jag och ungarna på en riktig slappardag. Har bara myst en massa och kollat på film osv. De har inte alls lust till att gå ut. För min del gör det inget då jag har huvudvärk..

Jeff jobbar till 17 idag. Blir att fortsätta fredagsmyset då.
Hela morgondagen och hela söndagen kommer att spenderas på jobbet för min del.. Kommer sakna mina underbara här hemma <3




torsdag

Blev inte alls någon vidare firning igår. Självklart åkte jag på skiten. Hade fått för mig att jag skulle klara mig för en gång skull men så skönt att jag hade fel!
Eller inte..

Usch.. som Jeff sa "lustigt att du alltid ska råka värst ut!" 
Kan inte annat än hålla med honom...
Kräktes tills svetten rann på mig igår. Fy fan..

Nu kräktes jag sist efter midnatt iaf. Hoppas att det var sista gången.
Försöker få i mig så mycket vätska som möjligt så jag känner mig halvt uttorkad. Bra att man fått antibiotika utskrivet nu men. Självklart kom medicinen upp illa fort som jag svalde den igår..

Jobb imorgon mellan 13-21 är det ju bara glömma. Får hoppas att jag kan jobba på lördag iaf. Jag och Erica i helgen! Kan inte bli så mycket bättre.




Upptäckte att den lilla damen vid namn Felicia här hemma hade tagit selfies med min mobil. Underbaraste tjejen ❤️





RSS 2.0