söndag

Vips så var helgen slut!
Jag och mannen min har knappt setts något.. Surt då jag ska jobba hela nästa helg med.

Vaknade med ungarna strax efter 06 imorse. Låg kvar i sängen och kollade på barnprogram innan det var daga att gå upp och äta frukost.

Jeff väckte jag efter 10, han kom hem strax efter 01 från pumba så han var rätt så seg.

Min huvudvärk var fortf kvar och försvann först på eftermiddagen idag. Nästan 48 timmar... Fy fan, är så jäkla trött på detta nu, men nu har jag ju testat allt och det finns ingenting som hjälper. Inte lustigt att man känner för att bryta ihop ett antal gånger.
Är väl bara fortsätta ligga på och hoppas att någon kan ta mig på allvar!

Idag åkte Jeff iaf till jobbet efter lunch för att beställa alla varor och sen ha inventering på det. Kul!
Jag tog ungarna och åkte in till stan.
Träffade mamma och tindra och gick en sväng till trädgårdsföreningen och lekte och sen tog vi en fika på det innan det var dags att gå förbi leksaksaffären där ungarna skulle få välja vad de ville.
Följde sedan med upp till mamma där vi åt och så.
Klockan gick och vid 18 åkte vi hem för att sedan duscha ungarna på en gång och fixa dom för att lägga dom i säng.
Nu sitter jag i soffan och tänkte nog borsta tänderna för att gå upp och lägga mig och kolla på första avsnittet av bb.
Får se när min man kommer hem..






lördag

Har hänt lite allt möjligt i veckan..
Var en sväng i skolan för att få papper om praktiken. Ska vara på kardiologen i 5 veckor med start nu på tisdag. Spännande. 
Har även haft kraftig migrän två dagar. Resulterade i att jag svamlade och inte kunde prata ordentligt en av gångerna. Obehagligt! 

Ungarna mår bra. Felicia hade utegympa igår och tyckte det var riktigt roligt. Eddie har haft en bra vecka på dagis. Annars så är allt som vanligt. Dvs att de bråkar så fort de ser varann även fast de varit ifrån varandra hela dagarna. Syskonkärlek.

Idag var Jeff och ungarna på kalas hos morsan för att fira Emmy som fyller år på måndag. En annan har legat och spytt fram till 15,.
Är först nu jag börjar känna mig som en människa. Jeff är iväg och spelar spel hemma hos pumba.

Idag köpte Jeff ett Playstation 4 så får se hur mycket man kommer kunna umgås med honom hädanefter.

Ungarna har blivit så otroligt duktiga och lärt sig att somna utan gnäll och tjat. Felicia har kunnat göra det ett bra tag med Eddie har även han lärt sig. Så skönt att bara kunna stoppa om dom och säga god natt och gå därifrån. Imorgon ska vi en sväng till leksaksaffären så de får köpa nåt.

Just det, jag färgade håret rött häromdagen...







söndag

Större delen av dagen har jag haft djävulskt ont i magen.. Bara bita ihop och hoppas att skiten går över snart!

Har haft en riktigt bra tid i Norrköping om man bortser från hur jäkliga ungarna har varit till och från och struntat i att lyssna på vad vi sagt.

För stunden ligger jag på soffan med Dille på mig. Mysigt!




lördag

Ligger i sängen på hotellet och "kollar" på någon film som Jeff tycker om. Ungarna sover i "andra rummet" i bäddsoffan. Väldigt fräscht hotell. Hotell president. 
Vi bestämde oss för att göra något i helgen. Bara få komma iväg lite.. Så vi åkte till Norrköping. 
Idag har vi varit lite överallt. Dock ej stan så den tänkte vi nog ta en sväng på imorgon efter att vi checkat ut.
Blir nog även en sväng förbi busfabriken här i Norrköping för att se hur den det ut.




fredag

Lämning av ungarna på 6års och dagis imorse runt 08 tiden.
En annan har pluggat idag. Ett måste!
Igår gjorde jag allt för att undvika skiten. Storstädade som en idiot och tvättade massor. Bakade kladdkaka och bjöd hit Erica, gick med Felicia på hennes fotbollsträning. Ja.. Allt förutom att plugga helt enkelt.

Nu går det inte att undvika så mycket längre då kursen ska vara klar om en vecka. Men, tydligen jobbar jag bäst inom press då jag klarat mig bra hittills och är inne på sista terminen nu.
Vecka 36-40 ska vi ha praktik. 
Jag har valt sjukvårdsinriktning och kontaktade idag min mentor på skolan för att se om hon visste redan nu eller i början på nästa vecka vart jag skulle hamna. Fick till svar att det troligtvis blir på kardiologen! Spännande... Hoppas bara att det är bra och att man får en bra handledare!
Får veta mer på måndag om det.

Annars idag så var Felicia och jag ute med Dille i koppel en sväng, hans första gång. Livrädd var han. Det släpper väl så småningom.




Somnade på soffan förut och Jeff har tjatat på mig så är väl bäst att gå upp och lägga sig. Så äckligt trött!

Imorgon väntas det en mysig familjedag. 

onsdag

Felicia och jag lämnade Eddie på dagis imorse. Tog bussarna till US.
Pluttan väger nu 17.3 kilo vilket innebär att hon gått upp typ 2 kilo sen januari.
Så härligt att det går åt rätt håll!
Sedan har jag för mig att hon var 107.4 cm lång (kort). Som de sa på sjukan; "liten men naggande go!"

Strosade sedan runt lite på stan. Matmarknaden är den här veckan med. Skulle vilja testa på krokodilburgare men är fasen för feg..

Kan även meddela att jobbsökandet ska börja på allvar efter det att jag haft min praktik. Så äckligt jävla trött på allt som har med jobbet just nu och hur det sköts. Tänk om vissa saker och ting skulle komma fram.. Oj oj oj säger jag bara. 

Nu har jag legat nedbäddad i sängen alldeles för länge men ännu inte lyckats somna.
Jeff och jag fick skratta lite för en stund sen iaf. Felicia kom in (som hon kan göra vid denna tid ibland för att meddela att hon ska gå och kissa) och såg helt borta ut. Frågade om hon vad kissnödig, vilket hon sa att hon var. Hon försvann ner på golvet ett par sekunder och kom sedan upp längst ner vid sängen. Upptäckte då att hon hade tagit av sig trosorna och antagligen trott att hon var på toaletten. Haha, inte lätt alla gånger! 




tisdag

När Jeff kom hem från jobbet åkte vi iväg för att köpa koppel till Dille och även fina rosor till morfar. 
Idag är det 12 år sedan den där jävla cancern tog hans liv. 12 jäkla år... Helt sjukt vad snabbt det går. Kommer ihåg hur varmt det var då, till skillnad från idag. Blåsigt som satan och regn till och från, riktigt höstväder.

Vid 17.50 idag hade Felicia tid till tandläkaren. Jeff följde med henne dit medan Eddie och jag stannade hemma och fixade lite. Direkt när de kom hem åt vi och nu ligger ungarna i sina sängar och sover. Perfekt




tisdag

Fullt upp med jobb i helgen.. Skulle varit skönt om man kunde gått av klockan 20 på söndagskvällen och varit ledig efter helgen.. Men, hade ett pass 7.30-12 igår med. Som tur så går det passet relativt snabbt!

Nu är jag ledig till torsdagkväll iaf så jag ska väl inte klaga allt för mycket!
Det som är så jävla jobbigt är att denna huvudvärk får mig att vilja tjuta hela tiden. Så trött på det här nu! Har inte ens kunnat börja plugga ordentligt för jag har så jäkla ont.. Nu kan jag inte ens rynka på pannan för den är så stel. Bägge ögonen har börjat hänga nu. Det fan inte riktigt klok ut. 

Eddie började på den stora (blåa) sidan igår och han trivs så bra så. Felicias gamla skåp valde han på en gång.
Gick kalasbra att lämna honom imorse. Han börjar väl vänja sig vid att Felicia inte är där längre.

Felicia trivs även hon hur bra som helst på 6års/fritids.

Ikväll ska Felicia till tandläkaren och imorgon får hon vara ledig från 6 års för hon ska tydligen till dietisten då. Lite chockad när man fick en sms påminnelse igår om att jag inte fick glömma tiden, har inte ens fått hem ett papper om det förrän igår eftermiddag.

Världens bästa man hade börjat fixa lite i vårat sovrum i helgen. Nu är det bara ett linneskåp eller liknande och en garderob som behövs sen börjar det likna något.







fredag

Har hänt lite allt möjligt sedan sist.
Jag har fått botox injektioner mot min kroniska jävla huvudvärk.
Kan ha varit bland det mest obehagliga jag varit med om. Läkaren la inte nålen på sniskan direkt utan körde den rakt fram, stenhårt i pannan så jag riktigt kände hur den träffade pannbenet. Fy fan. I nacken hörde jag på ett speciellt ställe när han sprutade in skiten. Blä!
19 stick totalt blev det.




Idag, två dagar efter märker jag hur mitt högeröga börjat att hänga.. Spännande.

Igår började Felicia på 6 års. Så extremt jävla duktig (som alltid).
Allt gick som på en dans. På morgonen när jag ställde henne i ledet för att gå in så iprincip bad hon mig att gå därifrån för hon ville vara själv. Stora tjejen!
Dagen hade gått jättebra.
Var snarare en annan som blev blödig när klockan ringde in där vid 08. Tänkt att jag gått i 6 års på just den skolan. Började där när den var helt nu.
Vart fan har tiden tagit vägen?!






Sitter nu på bussen och ska alldeles strax gå av vid jobbet. 13-21 pass idag, 7.30-21 imorgon och 6.45-20 på söndag.
Har med mig kärleksmums som jag bakade igår till dom gamla.



lördag

Impulsköp av katt idag. 
Jag och Felicia följde med pappa och Emmy för att hämta hennes katt hon köpt. de var 4 ungar och ingen skulle varit kvar. Men, när vi kom låg det en unge på soffan som någon typ hade ångrat sig eller vad det var. Ensam kvar stackarn... Så, vi tog med honom!
Typiskt mig som får för mig något och då ska det bara vara så. 
Det var bara att stanna och köpa kattsaker på vägen. Allt det gick på över 800:- medan Dille (som Felicia bestämt att sen ska heta) bara kostade 100:-

Ägaren sa att han skulle vara vild. Tjena fan, inte en endaste tendens till det.
Tror snarare att han fått för lite kärlek för han är jättegosig.
Felicia är överlycklig här hemma och ville inte ens gå och lägga sig.
Eddie har dessvärre fått massa feber..
Han har sagt att han haft ont i magen hela dagen och förut skedde det en olycka, aldrig hänt förut.






onsdag

Varit hos neurologen..
Nu blir det att testa botoxinjektioner i panna, tinning och nacke. Är typ det sista alternativet. Om jag inte vill ta tabletter som egentligen är mot epilepsi som humöret blir helt skumt av eller en gammal medicin mot depression som nu används mot migrän..

Nästa onsdag gäller det.. Nervös fan..




tisdag

Var på VC igår. Vanligt virus och ingen halsfluss. Bara låta skiten gå över av sig självt. Hur länge det nu ska dröja..
Började må lite bättre igår, febern försvann. Men, nu idag har jag börjat få ont som satan igen. Fan!

Tid till neurologen imorgon och det tänker jag verkligen inte missa nu när man väntat på sen i 3 månader. Bara bita ihop.
Inget jobb imorgon iaf och får se om jag kan ta den delade turen på torsdag..

Jeff börjar också känna sig dålig nu.
Felicia har ju haft hosta hur länge som helst...

Första dagen själv för Felicia på fritids igår hade gått bra iaf! Så skönt.
Är snarare Eddie som tycker det är jobbigt och är ledsen istället. Imorse när jag lämnade dom ville han inte släppa taget om mig. Felicia har ju trotsallt varit hans "trygghet" på dagis innan.
Det släpper nog snart! 




söndag

I fredags var jag med Felicia på fritids. Gick bra tillslut. Imorgon ska hon lämnas själv där.

I fredags eftermiddag närmare 17 tiden kom ronja hit. Vi tog med ungarna ut på en kvällspromenad bort till lite lekparker och så.
Blev att försöka lägga sig tidigt för ronja och mig då vi skulle upp och åka med bussen till Liseberg vid 07.40 igår (lördag).

Hade en riktigt bra dag och skönt att umgås med bara ronja. Inte alls så ofta vi ses tyvärr. Dessvärre så bestod sammanlagt typ 7 timmar av 9 med att stå i olika köer. Vi åkte iaf Helix två gånger. Fan vilken underbar bana!

På kvällen vid 21 när vi skulle åka hem blev det lite strul men tillslut löste det sig. Säger bara; vissa människor..
Höll även på att spy där ett tag som som tur åkte den ner igen lika snabbt. 

När vi väl var hemma runt 01 tiden åskade det massor på håll och regnade.

Skjutsade hem ronja vid 11 tiden idag och vi stannade kvar där till typ 17. Riktigt trevligt.
Ungarna badade för fullt. 

Nu mår jag skit. 38 graders feber och kan inte ens svälja mitt eget saliv. Sett att jag har massor blåsor längst bak i svalget. 
Imorgon är jag hemma från jobbet och kommer spendera tiden på VC.





RSS 2.0