söndag

Söndag kväll vilket innebär att en helhelg på jobbet är slut. Slutade vid 21 nu ikväll. Ska tillbaka och börja 6.45 imorgon till 14.
Just nu sitter jag hos Tove som bara bor ett stenkast från jobbet. Smidigt att sova här när man slutar sent och börjar tidigt. Ungarna sover ju ändå när man kommer hem och då är det bara umgås lite med karln och bums i säng..

Tove är dessvärre inte hemma så känns jäkligt lustigt. Tänkte snart gå in i en dusch så får vi se när donnan behagar att dyka upp.
Vi bestämde oss förut för att vi skulle köpa lite käk men nu vet i tusan. En får se vad klockan blir.

Imorgon ska jag hämta ungarna som går första dagen på "sommardagiset" imorgon. Hoppas det kommer gå bra,men det tvekar jag inte så mycket på att det inte gör.
Får se om vi skulle lämna in bilen imorgon eller på tisdag för nu lyser motorlampan hela jävla tiden.
...där försvann semesterpengarna. Kul. Men, behövligt att ha en fungerande bil!


torsdag

Var en jäkla tur att jag bestämde mig för att vara hemma idag.. Vaknade imorse och hade fortfarande världens huvudvärk och mådde illa.
Legat i sängen precis hela dagen!
Varit skakig i kroppen.. Usch.
Nu hoppas jag på att huvudvärken kommer försvinna snart så jag kan orka med ungarnas skrik och bus utan att det känns som öronen ska börja blöda och huvudet sprängas i 1000 bitar.

Imorgon är både jag och ungarna lediga. Får se vad som ska hittas på!


onsdag

Gick bra som vanligt på jobbet idag.
Svårt att komma därifrån bara..
Jeff hämtade mig i stan direkt efter att han hade slutat jobbet så åkte vi tillsammans och hämtade ungarna på dagis. Det uppskattades väldigt mycket. Våra söta pluttar.

Väl hemma så kastade jag mig i soffan. Har haft världens huvudvärk sedan jag slutade+feber. Så, ringde faktiskt till jobbet förut ikväll och sa att jag blir hemma imorgon. Bättre att kurera sig och förhoppningsvis må lite bättre då jag ska jobba hela helgen och är ledig först på fredag nästa vecka. Går på nätter på Eddies 2 års dag också..


onsdag

Sitter och väntar på bussen i Tallboda. Idag är det regnkläder,gummistövlar och paraply som gäller. Regnet öser ned. Blä!


tisdag

Riktigt skönt att ha satt lösenord på bloggen faktiskt då det finns vissa personer som läser den hela tiden varje dag pga nyfikenhet..kom fram till att det är saker som de inte behöver veta något om.
Nu kanske man behöver känna att man inte kan skriva ut saker och ting som man kanske skulle velat egentligen!

Just nu har jag precis tagit en dusch. Härligt! Känner mig lite mer som en människa nu fast mer död än levande.
Jobbade 6.45-13 idag. Stannade kvar tills C hade slutat jobbet så åkte vi iväg en sväng. Trevligt.
Jeff och ungarna hämtade mig utanför Ö&B när de hade slutat jobb och dagis. Åkte raka vägen mot plantagen för att köpa lite blommor till landet. 700:- slutade det hela på. Blev att åka direkt till landet för att rensa och plantera. Ser betydligt bättre ut nu än innan iaf.
Kanske kom från landet närmare 19 och då åkte vi för att storhandla.

Väl hemma blev det att slänga ungarna i en dusch lite snabbt innan det serverades sen kvällsmat. Nu sover ungarna som stockar. Bra det då de ska upp tidigt till dagis imorgon.

En annan tänkte gå och lägga sig nu för larmet ringer vid 05 imorgon bitti. Tjoho....


måndag

Sitter på bussen in mot rese nu för att sedan ta mig mot jobbet. Börjar 7.30 så är ute i god tid. Skönt det så man slipper stressa för att komma dit! Är strejk på spårvagnstrafiken i Norrköping nu med. Även här i stan så sätts det inte in någon vikarie ifall någon chaufför är sjukskriven vad jag förstod det som. Så,man vet ju aldrig.

Just nu är himlen blå och vädret ser ut att bli riktigt härligt. Så typiskt att det inte kunde vara så nu i helgen när man väl var ledig och var på landet! Nu börjar mitt ännu tuffare schema är ledig på fredag annars jobbar jag 11 dagar i streck.


söndag

Förmiddagen var skit rent ut sagt. Jäkla skit man dras med. Ger medicinen en sista chans nu annars får jag ringa läkaren igen imorgon.

Var kvar på landet fram till 14 tiden då vi åkte hem till Camilla och alla en sväng. Innan dess lyckades Jeff knäcka till sin rygg ordentligt, så han mår inte 100 nu. Men likt förbannat ska han till jobbet imorgon säger han. Lycka till!

Åkte ifrån Camilla vid 17 tiden. Eddie somnade i bilen.
Felicia gick upp på sitt rum vid 18 och somnade som en stock. Eddie vaknade däremot runt 19. Känner att Felicia får sova då de ska vara på dagis mellan 6.40-18 imorgon...
Nu är Eddie somsagt vaken så ska försöka få honom att somna snart. Jeff är där uppe med honom.
En annan ska plocka undan och göra frukost till ungarna osv.

Jobb 7.30-21 imorgon.

Har förresten en Tjäder på landet. Precis utanför var den när vi skulle åka. Felicia sa ett bra tag att hon hörde ett tåg som tutade men det var tjädern. Vilket jävla läte!


lördag

Kan inte den här skiten bara försvinna snart?! Bit på mig då jäkla medicin!

Vaknar upp till en alldeles för blåsig dag på landet. Felicia vad på G att blåsa iväg förut. Eller okej, nästan.

Nu ska jag försöka piggna till mig för kalas hos mormor som fyller tant idag!


fredag

Nu har jag precis bäddat ned mig i sägen i stugan efter en jobbdag. Släkten har varit här och firat midsommar och verkar ha haft det riktigt trevligt!
Mannen kom och hämtade mig när jag slutade jobbet vid 20 så åkte vi direkt hit. Väl här blev det att grilla och sitta ute. De flesta åkte härifrån strax innan 23.

Ungarna var jättetrötta och somnade direkt i min famn. Pluttisar. Som jag saknat dom!

Nu ska jag försöka ta dessa två lediga dagar till att kurera mig ordentligt innan det väntar jobb igen på måndag hela dagen.

Fick en jättefin bild på våran prinsessa när jag var på jobbet.


torsdag

Var som jag misstänkte...
Feber och pencillinkur. Hoppas skiten går över nu. Att jobba andra passet mellan 14-21 idag var inte att tänka på. Nu är jag hemma och ska parkera min trötta kropp i sängen för att sova till imorgon bitti. Eller okej, i några timmar iaf för duscha måste jag göra ikväll och pussa på barnen och karln! Måste må bättre till imorgon då det är en heldag som gäller på jobbet medan släkten är hos oss på landet.


torsdag

Min kropp skriker efter sömn just nu känner jag. Mår inte 100 heller så får se om det eventuellt blir VC i eftermiddag. Isåf får man väl försöka få in någon annan på mitt andra pass för dagen.

Annars så sitter jag på bussen till jobbet nu. Ungarna låg och sov så sött hemma. Känner lite ångest för idag ska de vara på dagis från 6.40-18....känns inte kul någonstans men finns inte så mycket man kan göra åt det. Jag vet ju att de trivs och har det toppenbra där så det är väl huvudsaken.


onsdag

Gårdagen spenderades på jobbet fram till 21. Gick 5 minuter innan så jag skulle slippa missa bussen i resecentrum.
Men, när jag går ut från jobbet så stod Jeff och ungarna och väntade på mig. Lyx!
Ungarna hade somnat i bilen. Väl hemma så fortsatte ungarna att sova och Jeff och jag kollade på film.

Imorse så var Eddie riktigt seg. Skulle lämna barnen på dagis vid 10. Var midsommarfirande. Det vi hade missat i all hast var att firandes var på ett annat dagis. Så, Eddie lämnade jag och Felicia på vanliga dagiset sedan knallade hon och jag bort till det andra.
Eddie förstår ju ändå inte riktigt och var fler barn där som hade stannat.
Felicia var jätteglad och kom lagom tills de skulle äta glass.

Har köpt stövlar till mig på stan nu. Tur att man har så små fötter så man kunde köpa på barnavdelningen på stadium..

Nu ska jag ladda för en kväll på jobbet.

Imorgon blir det jobb 7-21 och likaså på midsommarafton..


måndag

Åkte ut till landet vid lunch. Så underbart härligt! Vi har varit ute i hagen och letat efter får. De stod ganska så långt borta i högt gräs. Både Felicia och Eddie stod med händerna fulla med gräs och ropade på dom men de brydde sig inte. Blev att inspektera fårbajs istället. Ungarna var nöjda iaf.

Morfar Ove kom och lämnade mamma,Fanny och A som även dom skulle vara här under dagen. Vädret är mycket bättre nu. Det blåser men det gör inte så möe.

Nu är det dags att klippa gräs och rensa ogräs.


måndag

Blev att somna sent igår. Eddie kom in till oss för en timme sen med sin lilla snutte och ställde sig vid sängkanten och sa "Eddie sova här mamma?"
Svårt att säga nej då kan jag lova. Så nu ligger både Jeff och jag i varsitt hörn under tiden som Eddie brett ut sig ordentligt i mitten.
Felicia ligger och sover så fint i sin säng, tack och lov!

Ska bli fint väder senare idag och eftersom jag är ledig just idag så tänkte vi passa på att göra något. För sedan drar jag igång och jobbar ordentligt!

Dags att försöka lyckas somna om igen..


söndag

Självklart skulle det stått söndag som rubrik på förra inlägget med..sa jag att det blev hårt igår? ;) hjärncellerna är omskakade ordentligt idag.

Hittade en bild som Felicia var med på så snodde den och klippte bort de andra. Här har ni iaf en bild på hur fin hon var!


lördag

Igår var det bröllop som gällde för hela slanten. Var riktigt kul!
Felicia var brudnäbb och var så fin så. Tyvärr har jag inga kort på mobilen från det..

Idag mår man väl lite som man förtjänar. Om jag säger att vi kom i säng runt 05 och så vaknade jag till ordentligt vid 10 och att jag fortfarande var på styret då så kanske ni förstår.
Både Jeff och jag kände oss lagom fräscha när vi åkte hem i gårdagens kläder som var allt annat än rena.

Ungarna blev överlyckliga när vi kom hem idag. Jeffs pappa var snäll och kom hit och hade ett öga på dom. Även jeffs bror hjälpte även han till. Han lämnade oss till fotograferingen och hämtade ungarna efter vigseln för att skjutsa dom till farfar Micke :)

Bjuder på en bild på en mycket nöjd fröken från imorse.
Och en på två utslagna hjältar. Det tar på kroppen att vara på bröllop.


tisdag

Efter jobbet åkte jag in mot stan. Var i TF en sväng innan jag blev hämtad. Blev en sväng till ikano där de sista kläderna till bröllopet inhandlades.
Gick även bort till maxi där de hade en drive på blöjor. Perfekt!

Eddie har hostat som en tok den senaste timmen. Slutade med att både jag och Jeff sprang in för det lät som han skulle kvävas. Han kräktes tillslut, en jäkla massa slem. Plutten. Får se hur resten av natten blir...
Felicia sover som den prinsessan hon är inne i sin säng.

Imorgon blir det en lång dag på jobbet och direkt till landet efter det.


tisdag

Tog fel på en hel timme! Men, det löste sig ju snabbt och smidigt iaf. Ibland kanske man har lite väl mycket i huvudet..

Somnade rätt så snabbt igår, till och med innan ungarna. Känner mig inte riktigt 100 och det är absolut ingenting jag vill känna nu. Känns som att det kan vara något skit på G i kroppen. Hoppas det försvinner snart!
Eddie stackarn ligger och hostar hela tiden så det låter som att lungorna snart ska komma upp..

Nu ska jag försöka att sova igen innan klockan ringer om några timmar för jobb och dagis.


måndag

Nu sitter jag på bussen mot Tallboda för att hämta mina hjärtan på dagis. Sedan blir det att gå en låååångsam promenad till pappans jobb för att sedan gå tillbaka till dagis vid 18 hugget för grillfest.
Vädret kunde ju vara betydligt bättre! Får se om det kanske kommer ställas in.. Känns inget vidare att sitta på filt i gräset när regnet pissar ned direkt.

Igår gjorde jag fransförlängning. Blev mycket nöjd! Det tråkiga är att mitt högeröga är lite irriterat idag men hoppas det försvinner annars här jag av mig till hon som gjorde dem imorgon.

Från och med idag går jag på mitt sommarschema och kommer jobba nästintill varje dag fram till vecka 30 då jag får lite semester med mina underbara.

Livet kan inte kännas mer perfekt för stunden. Har en perfekt liten familj och bor fint och stort och så har vi dessutom fixat ett perfekt land till råga på allt. Puss på livet just nu!



lördag

I torsdags blev vi med stuga. En stor och fin stuga med en hel del som behövs göras. Perfekt.
Vi har varit här sedan igår och grejat. Ungarna trivs hur bra som helst.
Idag har vi haft besök. Grillade och hade det trevligt. Ungarna somnade nyss. Eller, Felicia sover sedan typ 40 minuter tillbaka medan Eddie somnade nu.

Eddie har haft feber sedan i torsdags men idag är det bättre tack och lov!

Nu ska jag ut och hjälpa mannen för att sedan mysa lite innan det är läggdags.


onsdag

Blir dåligt med uppdatering just nu men tiden finns inte riktigt till..
Mycket jobb,när man är ledig hittar man gärna på något med ungarna och sedan är det bröllop runt hörnet med som ska fixas saker till.

Idag har jag sett till att vara ledig för att umgås med våra vilddjur. Har ätit en ordentlig frukost och är snart dags att ta tag i att storstäda för att sedan gå ut och leka för fullt resten av dagen.

Får se om det kanske kommer ett låst inlägg dessa kommande dagar eller ej..


RSS 2.0