lördag

finner inga ord just nu..

förutom, att jag älskar min lilla prinsessa mest av allt!
hur kan en sån liten plutta som du tillföra så mycket glädje?
hur kan en sån liten kropp bära på ett så otroligt stort hjärta?

dagen då du kom till världen felicia, var den bästa dagen mamma någonsin upplevt!



fredag

skulle aldrig ha solat igår :O fy fan säger jag bara... jag brukar aldrig reagera på solning. varken solarie eller vanlig. men igår så var det tydligen ett undantag. när jag kom hem efter att varit ute en runda i mina dojjor så kollar jag mig i spegeln. såg ut som en pepparkaka. det var ju bra tänkte jag. för mitt ansikte är nämligen det stället på kroppen som jag har svårt att få färg.  sen imorse när jag vaknade och gick för att kolla mig i spegeln efter morgonkisset så såg jag  mig själv och höll på att tjuta. jag är nämligen helt knallröd i ansiktet. ser verkligen ut som en tomat.
jag som hade tänkt att ta med felicia ut på en långpromenad idag. men tyvärr så är det också så att både jag och felicia är hängiga. jag känner mig febrig och är förkyld. felicia är förkyld och hostig som aldrig förr. så, hej och hå. här är sjukstugan. någon mer som inte mår så vidare bra som kan komma hit och hålla oss sällskap? :) hehe.
mamma jobbar hela helgen. så himla typiskt.. annars kunde hon ha tagit felicia så jag kunde fått vilat lite sa hon.

skulle verkligen behöva köpa en rullgardin till sovrummet nu! felicia vaknar runt 7 när det börjar bli lite ljust ute och vägrar somna om. toppen! vågar inte ens tänka på hur det skulle vara i sommar om man inte skulle ha inskaffat en rullgardin tills dess. haha. men, det är nog inget jag behöver frukta för tror jag :) förhoppningsvis är den köpt innan veckans slut.

torsdag

nu har linus hämtat felicia.. blev senare än  vad jag trodde så kan ju inte direkt åka in till stan för att gå runt. hehe.. ;P
men nu har jag iaf precis varit i affären och handlat. visste inte riktigt vad jag skulle handla, men när jag gick ut hade jag handlat mat för 400. så man kom på lite saker man ville ha :) köpte tillbehöver till taco så det blir väl att äta det någon dag snart skulle jag tro.

nu har jag iaf satt på mig träningskläderna som jag har köpt. ska nog ut och gå/springa. blir nog att ta det lugnt iaf eftersom jag blöder ganska mkt nu efter att jag satte in spiralen.
funderar på om man ska sola också lite. får se, känns inte så lockande att lägga sig i ett solarie med tanke på att mina bristningar fortf är rosa. ville inte få blåsor direkt.. på tal om bristningar, har fått tag på en bristningskräm nu. ska se om den funkar. kommer inte ihåg vilket märke det var av.. men den ska tydligen vara bra. är mot celluliter också. ger resultat efter 2 veckor. så, vi får se.

nae ni, nu ska jag ta på mig dojjorna och gå ut igen! kram

saknar mig prinsessa. känns så otroligt tomt nu när hon inte är med mig. är så van att vara med henne 24/7.


torsdag

juste, glömde fråga om någon har läst vad som hände här i johannelund?
då har jag fått en förklaring på varför saken man ringer upp till personerna i trapphuset var bortsliten och det bara hängde två kablar från i förrgår kväll.. sen igår på förmiddagen när jag och felicia skulle iväg så var en ruta sönderslagen. men det hade jag hört på natten att det var någon som ville komma in till sin lägenhet. för vi har nämligen inget nyckellås på porten utan vi måste gå in via en touch.
men då den var bortsliten så var det inte det lättaste.
men sen så såg jag detta på corren http://www.corren.se/archive/2009/2/26/k4dc62cg0qmy9q1.xml
antar då att det var detta pucko som hade varit kvällen innan och slitit bort den för att det skulle vara lättare att komma in...
tur att inte vi var hemma.
för jag skulle gått ut och kollad vad som försigick om jag skulle hört massor skrik. om jag känner mig rätt själv.
usch! läskigt....

torsdag

vi lever. felicia har gått och blivit sjuk efter sina 3 månaders sprutor. hurra! sover inte direkt mkt. hon slumrade till på mitt bröst här i soffan så somnade jag med efter ett tag. sittandes! tror ni man är trött då? hehe. men annars ska jag inte klaga :)
våra fiskar har ynglat av sig så det kryllar av dom. det var mer från början. då var d et säkeet 150 allt som allt eller nåt. men nu är det väl ca 50 stycken kvar.
linus var här i förrgår och hälsade på sin dotter. tog honom en vecka att komma. bra tycker jag..
han sa att han skulle komma idag med och ta med henne ett tag (!) men han har inte ens hört av sig än. är inte förvånad. hädanefter blir det väl att tro på saker och ting när det sker precis. han var ju ledig idag med... ajja, skitsamma. nu ska jag inte säga något mer.
får väl bara dumma smutskastningar av personer som inte vill tillkänna ge sig själva! ha.

fick ett snällt besök här i söndags som kom och satte upp alla mina tavlor, hyllor och min spegel. tog även bort hatthyllan och satte krokar där istället och ställde skohylla under. superfint :)
även badkaret är borta så nu har jag dusch. felicias skötbort står där inne med.
och hennes spjälsäng med hello kitty sängkläder är fixat och klart och står inne i sovrummet.

 nahe ni, nu ska jag ta tag i saker och ting. ska nog gå ut och träffa en person ;)
tänker inte sitta här hemma och vänta..

hoppas att ni mår bra. juste, jag och felicia ska nog åka till nkpg och ta kort i en studio någon dag inom en snar framtid. så då får ni nog se färska kort på min lilla prinsessa :)


onsdag

nu är det dags för nya tag! anagligen så blir det att börja komma igång med träningen snart. så skönt!
kristina, du får räkna med att mamma och jag kanske hakar på dig några gånger? :)
hon ville bara vänta med att få sitt schema så skulle vi kolla lite sen.

felicia och jag ligger i sängen och myser. vaknade precis. hon ligger här intill mig och pratar och ja..fiser.
har precis läst ett mejl från pampers. där det stod mkt om att barnet nu behöver sin pappa. för att de märker skillnad på saker och ting. ja, och vart är pappa då då? med sina prio ett (polare) hela dagarna långa utan att ens höra av sig för att höra hur det är med sin dotter.. är så trött på det där nu så jag lägger ner det. ska sluta höra av mig för att fråga om han kan komma för felicias skull. nu är det upp till honom! tur att felicia har andra som hon träffar mer än bara mig iaf.
är ju han som får "ta stryk" av det i slutändan när inte hans dotter ens kommer känna igen honom. hur kul är det som pappa att ens dotter inte vill vara i knät och tyr sig mer till mamman? nae usch...

juste, städade hela lägenheten igår. så nu känns det friskt och fräsht igen. thinee sa att det alltid såg rent ut hemma hos mig. vilken komplimang! ;D hatar när man går barfota inne och känner hur smulor och annat smuts fastnar under fötterna. blää.

hoppas att ni alla mår bra iaf.
nu så ska jag och min lilla gumma ta och röra på fläsken från sängen och in i badrummet för att bada och duscha :)
sen så blir de t nog en frulle för mig och på med ytterkläderna för att gå en promenad ;)


söndag

hejsan alla läsare. som ni säkert har märkt så har jag inte bytt till lösen än. dels för att jag inte haft tid sen har inte orken funnits där heller. kommer väl inom en snar framtid. eller så kommer jag att ha lite uppehåll här i bloggen ett tag. kanske lägger upp lite bilder och så ibland bara. men ni överlever va? :) för er som vill se mer bilder så kan det ibland hända att jag lägger upp lite på min bilddagbok. där heter jag feliciasmamma08.
igår var jag och felicia ute på en promenad, sen gick vi förbi fredde för att hämta upp thinee. gick och handlade lite och så :) mötte danne,jenny och jollan utanför centrum. bestämde att jag och felicia skulle komma hem till de framåt kvällen och umgås med dom. det var mycket trevligt :) micke kom dit med. vi käkade mat och kollade på lite film och så.
felicia och kusin joline kom jättebra överens. så söta så, de hade sina konversationer.
eller, felicia hade iaf det med jollan. joline var mest tyst och log tillbaka lite sött istället :)
man kan verkligen undra vad de pratade om de små liven.

fick precis massor med kräkspussar av min söta lilla plutta.
nu är hon förbannad för det var inte populärt att lägga ner skruttungen. ska ta upp henne nu.
hoppas att det är bra med er alla och ni hade en bra alla ♥s dag



är de inte för söta kussarna samuelsson? :)


fin posebild på felicia va?  ♥

fredag den 13de


torsdag

hej igen. vill bara säga att antingen ändrar jag till lösen imorgon kväll eller på lördag. så ni har lite tid för er att se detta om någon skulle missa.

hade så bra. / sarah och felicia

torsdag

hej! pga en sak som har hänt så kommer jag hädanefter att skaffa ett lösenord för att man ska kunna läsa min blogg.
så, för er som vill fortsätta följa mitt och felicias liv dagligen kan skicka mejl till mig angående lösen.
[email protected]


torsdag

god morgon. igår kväll precis innan vi skulle lägga oss så visste jag inte om jag skulle gråta eller skratta.
jag var supertrött. felicia hade precis somnat till. underbart tänkte jag och skulle vända på mig åt andra hållet. som alltid så passade inte det och hon blev skitförbannad! ingenting dög för den lilla damen. sen tänkte jag att jag kunde byta blöja på henne igen. de där sekunderna precis innan  man ska ta på den nya blöjan så är det självklart att hon skulle kissa som aldrig förr. den nya blöjan som jag inte ens hann sätta på henne ordentligt blev dyngsur. men det var sbsolut ingenting järmfört med sängen!  ajja, trött som jag var började jag skratta. sen så går jag och hämtar en ny blöja som jag ska sätta på henne. hinner precis sätta på henne den när jag hör säkert 6 stycken ordentliga blötfisar.
så klart så hade hon bajsat ordentligt. och vet ni vad? det hade runnit igenom (: på andra sidan  av sängen eftersom jag flyttade hen ne från den kissiga sidan. kunde absolut ine bli bättre ;D  sen så kräktes hon också. allt på en gång. då kände hon sig nog skapligt uttömd så hon somnade tillslut sen :) tror hon sov i 3 timmar då.
hon är för söt ibland min lilla plutta.
nu ligger hon och skrattar, pratar och sultar på sina fingrar.

skriver säkert mer senare idag :)


här är en  bild på min farmor när hon håller i felicia ♥

onsdag

magsjuka! jippi...felicia har gått och blivit magsjuk. hon bajsar i princip vatten. helt rinnande... allt på en gång stackarn..förkyld och hostig också. nu när hon kräks får hon upp massor med slem iaf. så det är ju iaf positivt :)
men hon är otroligt tjurig. så fort  man lägger ifrån henne så skriker hon som om jorden håller på att gå under.
så snuttan är helt röd runt ögonen. man måste ju faktiskt kunna gå på toan utan att hålla i henne.
har iaf ätit precis. stuvade makaroner med korv med bröd.  mumms.
fast denna gång blev inte stuvningen lika god som senast. men den gick att äta iaf. bra att man har sällskap med som hjälper till med disken :D

mina "husdjur" här hemma. dvs silverfiskarna har helt plötsligt gått och gömt sig sen jag fick "fällor" hemskickade av anticimex. har bara fångat en i vardagsrummet än så länge.

får se om linus skulle titta förbi sen för att träffa felicia. han har jätteont i huvudet. fast han är med två polare nu..så, vi får se.
de som har någonting emot de sakerna jag skriver i min blogg behöver inte besvära sig med att läsa dagligen. de sakerna jag skriver här är sånt jag själv tycker. är som en dagbok.
får se om man kanske ska skaffa lösen i framtiden. återkommer om det isåf.


ha en bra dag. en sjuk fisan hälsar till alla

tisdag

hej hej:) denna dag har varit lång. började med ett återbesök hos min barnmorska som jag gick till när jag väntade felicia. var trevligt. meningen var att jag skulle sätta in en kopparspiral men det får man tydligen inte göra förän barnet är minst 3 månader. så jag fick en ny tid den 23 feb. sen ska jag även gå till deras psykolog för ett samtal.
man fick svara på olika påståenden på ett papper. sen om man hade över en viss gräns så erbjuder de ett samtal hos deras psykolog. känner att det kanske skulle vara skönt.
linus hängde med dit för att ta felicia. efter besöket där så åkte vi till ekholmen centrum för att handla lite. sen ett besök till sjukhuset för att äntligen lämna in den hyrda bröstpumpen! så nu känns det skönt att ha avklarat.
sen åkte vi förbi stan så stack jag till ming palace för att köpa lite mat. sen åkte vi hem hit och åt lite :)
linus stack till jobbet ganska fort. senare framåt 5 tiden hörde linus mamma av sig och frågade om jag och felicia ville hänga med till maxi och handla. så då gjorde vi det :) skönare att hitta på nåt än att sitta hemma hela tiden.
hon undrade om vi ville hänga med hem till henne och äta. lät ju trevligt men jag blev så otroligt trött under tiden.. så jag, linus och felicia ska väl förbi dit imorgon skulle jag tro :)

nu sitter fisan här uppbullad med kuddar omkring sig och skrattar och pratar och gör så fina bubblor av sitt slem. underbart! :) min lilla fisunge är så sööt så.
nu tror jag nog att vi ska ligga kvar här i sängen och sätta på bolt. kollade inte klart på den filmen igår. felicia tyckte om den :)




mitt lilla hjärta och moster emmy <3

måndag

blev mkt disskusioner i min blogg nu..om man vill säga något speciellt till mig kan man faktiskt skriva ett sms eller liknande istället för att börja ta upp saker här som om jorden går under.
men nu struntar vi i det allihopa.
indianen är här hemma hos mig och håller i fisungen.
idag har jag gått igenom massor av felicias kläder. eller, inte den garderoben hon har nu utan flera påsar fulla.
hittade även lite nytt som jag köpte till henne när jag var gravid. när man inte visste om vad det skulle bli för kön. så idag har hon på sig en brun body och brun/vit randiga byxor med gröna muddar.. mammas brutta är fin! :)

idag är det fint väder ute. vad ska man hitta på då då? skulle behöva ta mig i kragen och gå upp till sjukan  för att lämna in den där bröstpumpen som jag har lånat sen felicia var ett par dagar. man hyr den ju så den har nog kommit upp i en liten större summa nu.. aj aj.
snöar gör det med nu ser jag! :) möösigt.
har migrän idag igen. superkul! har tagit min cytodon nu så vi får se om det hjälper. finns det något äckligare än brustabletter? tveksamt..

nae ni, nu blir det frulle på schemat.

ha en bra dag allihopa!♥

söndag

har världens migrän idag. ovanligt? linus fyller 20 idag och meningen var att vi skulle åkt dit. men jag sa att han jättegärna fick komma och hämta felicia iaf så hon fick träffa alla. så kunde jag få vila lite med. men det var inte så vidare populärt.. men pappa och hans granne är snälla och dyker upp här närsom för att hjälpa mig lite.
blir nog att ringa vårdcentralen imorgon. måste verkligen sätta igång en utredning igen när det gäller min migrän känner jag!

söndag

igår blev det en låång dag utan min lilla plutta. men allting hade gått bra. tro det eller ej, men hon hade faktiskt sovit för det mesta. det behövde hon! så hade hon varit så glad så och skrattat och haft sig :)
själv somnade jag de 5 sista minuterna innan vi var framme. tyspiskt! :/
kunde iaf somna 45 min påvägen hem sen. så det var ju bra.
de kallade mig mjölkterroristen igår. passande va? var på ett strålande humör och tuttarna höll på att sprängas på mig.
räckte med att jag pumpade i 1 minut på toan så var det uppe i 90 ml. då kanske ni förstår?

hittade tyvärr inte mkt kläder till felicia. vilket var en besvikelse.. men, jag köpte lite kläder iaf och en till stor nappflaska och hello kitty spjälsängskydd och sängkläder. superfint kommer det bli till hennes vita spjälsäng som ska fixat i veckan!

ska även ta ut badkaret ifrån lägenheten och fixa dusch istället. tycker det är mest skönt att bada när det är kallt ute. annars är jag mer en "duschmänniska". så inhandlade ett jättefint duschdraperi med.
kan inte ränka upp alla saker jag handlade. men, det blev en del. hittade ett par gladiatorsandaler som jag bara var tvungen att köpa. träningskläder också.
var inne i sex shopen som har öppnat där. var en riktig besvikelse asså. var ju inte alls så speciellt som alla har fått för sig. nae, usch.. det var det inte.

nae ni, nu gnäller felicia inne i sovrummet. ha en bra dag♥

lördag

vill börja med att skirva att jag hade rekordmånga besökare igår :) mkt, mkt trevligt. det vill vi se mer av tack. alltid kul att någon uppskattar att sitta och snoka runt i min blogg (:

hade ju tänkt att vara duktig och gå och lägga mig tidigt igår. kom i säng vid 11 tiden. sov en timme, vaknade. och har absolut inte kunnat somnat om igen! :O
tror nog att det kan bero på att jag vet att jag ska vara ifrån felicia hela dagen och går och oroar mig för det massor i onödan..
håller på att bli tokig. hur fan ska man palla med en dag med massa gamla kärringar och gubbar som går runt och kör sönder hälarna på en hela dagen på ullared när man är så trött?!
det återstår att se. men det ska nog gå bra :) om inte annat så kommer jag väl få lite utbrott och vara lättirriterad. låter väl bra?

mormor och sten kommer om en timme och hämtar upp mig. sen ska vi lämna allando hemma hos hampus. sen åker vi och hämtar upp mamma hemma hos henne. fanny,stina(hennes kompis) och emmy åker med ove i en annan bil.

tror nog att det blir att ta med sig kudden till ulla och försöka sova en liten blund i bilen. har svårt för det men jag hoppas att det ska gå.
om mormor och sten börjar spela musik så kommer jag att dö. deras musiksmak är ju inte den bästa kan jag lova. och absolut inte såhär tidigt på morgonen!

hoppas att ni får en bra dag allihopa. får se om jag kommer att få någon tid över till att skriva när jag kommer hem från ulla. först och främst ska jag mysa med felicia :)


fredag

igårkväll kom mammas kusin melissa hem till mig och felicia. hon är ett år yngre än mig och vi umgicks näst intill jämt förr. dessvärre uppstod det lite saker så vi gick skilda vägar. var väl för ca 5 år sen eller nåt. men det var riktigt skönt att hon kom hit :) pratade igenom saker och ting. gamla minnen. nytt skit. blev att vi låg uppe till 5 i morse faktiskt. felicia vaknade vid ca halv 10 och tyckte att det var dags att vakna. underbart!
gick upp ur sängen en stund efter iaf så vi kunde ligga och mysa :)
melissa vaknade med tiden. bestämde oss för att gå ner till affären för att inhandla lite. blev även att gå förbi bageriet och köpa varsin semla med vanilj i.  mumma!
lagade mat när vi kom hem. hon åkte för ett tag sen.

imorgon kommer min mormor och hennes karl och hämtar mig 5.20. woho, upp tidigt!
vi ska nämligen åka till ullared i morgon.
jag kommer därför vara utan felicia hela dagen!
hur det kom mer gå återstår att se. kommer antagligen ringa till barnvakten marina minst en gång i timmen. men jag lovar, ska försöka hålla mig i skinnet. blir nog lite jobbigt för henne om inte annat.
får ta med mig handpumpen så jag kan pumpa ut mjölk. och eftersom felicia tuttar så ofta så har jag jäkligt mkt mjölk. sen när man vet att felicia är flera mil ifrån mig med. tuttarna kommer sprängas! :P
fast jag känner att jag nog behöver komma ifrån henne lite med. är ju med henne 24/7 och har alltid varit. är väl max 5 timmar allt som allt jag varit ifrån henne sen hon kom. min plutta!

ett meddlande till linda. såg att du hade skrivit kommentar med massor frågor. tyvärr så känner jag inte för att blotta ut mig för mycket när det gäller mitt privatliv. men vi har det bra iallafall :)
berättar väl mer med tiden om jag skulle vilja det.



torsdag

god kväll mina läsare. alldelles strax så får jag oh felicia besök av en gammal vän till mig som jag stod mkt nära mer förr :) trevligt, blir antagligen att personen sova här inatt med.


torsdag

kan någon svara på varför alla saker börjar komma mot en om en gör det?
är så jävla typiskt. det är lugnt ett tag och det är inga vidare problem. sen dyker ett upp och då börjar det komma fler och fler efter varann. som en jävla röd tråd.
nu har farmor lagts in på sjukhuset igen. och för er som vet så blev min farmor rulstolsbunden för två år sedan i sommras. hennes stora kroppspulsåder sprack och det var ett mirakel att hon överlevde. måste verkligen ha haft änglavakt. hon låg på sjukhuset hela den sommaren. sen har hon varit inne ett antal gånger efter det också pga problem som uppstått.  men hon har alltid klarat sig. min farmor är stark!
hoppas att hon kommer leva länge till. och absolut inte att det är något större fel denna gång. somsagt, börjar en sak så snett kommer alla andra saker runt omkring en också göra det.
usch, idag är det en deppdag. har haft mobilen avstängd till och från och stängt av telefonen in till lägenheten så ingen kan ringfa från porten. släckt alla lampor och lagt mig med felicia i vardagsrummet framför tvn. hatar sånna här stunder!
tur att man har felicia iallafall som ger mig riktigt stora léenden titt som tätt. är precis som hon vet att jag behöver det.
är lutigt hur mycket man kan älska en människa. felicia är det bästa som någonsin hänt mig. 



detta är den absolut sista bilden när felicia ligger i min mage. tagen ca 5 timmar innan hon kom ut ♥

torsdag

idag vaknade vi skapligt. har legat och bara myst med varann  jag och fisan. är så kul nu när hon bara kan ligga och skratta och "prata" med en på mornarna. så mysigt :)
har inte riktigt förstått själv vad fort tiden har gått. känns som det bara var en vecka sen man var uppe på sjukhuset och precis hade fått pluttan.
har tänkt bada felicia nu. blir att man badar henne nästan varannan var tredje dag eftersom hon tycker det är så skönt. får bara hoppas att det hänger i sig sen med när hon kommer upp i åldern.
en dusch för min del skulle ju inte heller sitta helt fel.. hehe.


onsdag

idag blev det en lång dag :)
gick en redig promenad, sen slutade det hemma hos mamma. arnolds "tjej" smilla var där idag igen för att vara säkra på att det blir några valpar. och det kommer det garanterat att bli!  vi får hoppas iaf.
gick till och från centrum med mamma. hon var snäll och handlade lite saker åt mig. eller, till felicia kanske man ska säga. såg även till att posta alla papper som behövde komma iväg.
för tillfället så sitter jag och felicia och tittar på efterlyst. finns inte så mkt bra på tv tycker jag.. men men, man överlever.

hoppas ni haft en bra dag


onsdag

god morgon allihopa! blev att gå upp lite senare än vad som var tänkt idag..
har nämligen bestämt att vi ska gå ut och gå en redig långpromenad. börjar bli bra på de t här nu, iaf för tillfället. hehe.  känns lockande att gå ut och röra på sig när man vet att kroppen inte var såhär innan man blev gravid. men men, det ska man iofs inte klaga på så mkt. var ju inte så länge sen hon kom.
desamma gäller bristningarna, nästa alla brukar klaga på att dom tycker att bristningar är så fult. men kom ihåg att det är från något underbart som har legat i din mage :) man fick ju inte direkt bristningar för att man åt 20 chipspåsar om dagen och gick upp 50 kilo ;D jag fick bristingar på både bröst,lår och mage. magen började komma mer och mer på de sista veckorna. speciellt de sista dagarna där innan han kom ut. men de har börjar blekna med tiden :) somsagt, man dör inte av dom.

inatt när felicia äntligen hade somnat vid klockan 1 så kunde inte jag somna. gud så typiskt, sen precis när jag höll på att somna så lägger hon på en redig brakare(!) och så dum som jag var så började jag gapskratta. låg väl och halvsov. så såklart så vaknade hon.. men hon somnade fort sen iaf.
för er som har träffat felicia så vet ni ju vilka höga brakare hon lägger. alla tror alltid att det är jag. men nej nej.
var som mamma s a häromdagen :"är ju skitbra när man går med henne i famnen när man själv har en på g. är det ju bara artt skylla på henne sarah!" så nu vet jag vad mamma har i bakhuvudet om hon skulle skylla på henne.

idag på posten så borde felicias skylt till vagnen komma. specialbeställde en i slutet av förra veckan.
en med röd bakgrund (eftersom det  var den enda färgen  som var rexlef), silver text på namnet och sen svart på datumet. tror nog att det kommer bli supersnyggt till pluttans bruna vagn.

nae ni, nu är det nog dags att börja göra sig iorning. felicia har legat och pratat här bredvid mig medan jag skrev inlägget, superbra. men nu börjar hon bli irriterad för den där dumma hickan har hittat henne som alltid.

ha en bra dag allesammans.
juste, såg att jag bara hade 90 besökare igår, vart har de andra tagit vägen? ;)



tisdag

jävla huvudvärk!
om man ändå skulle vara två om att ta hand om felicia. vad skönt det skulle vara när man har migrän då.
och speciellt nu när hon är så pipplig med. stackarn, hon ligger här och sover,knäller och lägger av brakare.
somnade precis när man kom hem igårkväll. dvs innan 10. höll på a tt vara påväg upp för att kräkas säket 5 gånger med men det la sig tillslut.  har fått sova hyffsat bra inatt iaf. felicia vaknade straxt innan 2 första gången. sen blev det väl  5 gånger till eller nåt innan vi vaknade ordentligt.
man skulle ha en sån karl som min bror är. jenny ligger hemma och inte mår alls bra. danne tog med sig bröstmjölk och tilllägg och traskade hem med jollan till mamma och stannade där i 6 timmar så jenny fick vila upp sig.
det skulle inte vara helt fel! men men.. nu är det som det. är, tyvärr.. ush.
är superglad över att jag har felicia iaf! (:

såhär trötta är vi idag, eller.. iaf jag.







måndag

hilf mir fliegen

söndag

nu sover äntligen felicia. får se hur länge bara. får väl bli glad om det är en halvtimme.. hon skrek så mycket förut så jag tog nappen och försökte få henne att ta den. för er som inte vet så vägrar felicia ta napp. har försökt med alla möliga sorter. men nu tog hon iaf en av napparna. men jag var tvungen att hålla i den för annars så suger hon ut den så långt så att hon tappar den. och då blir hon förbannad igen .
fanny har åkt hem nu. hon ringde här precis och sa att hon hade fått med sig min ena hemnyckel med sig hem.  bara jag får den nästa gång vi ses så är det ju lugnt.
just nu sitter jag och tittar på 4an. är bonde söker fru,bröllopet.

kanske hör av mig senare under dagen.

söndag

god middag. igår var felicia verkligen helt hopplös när vi skulle sova. när hon väl somnade så sov hon inte direkt länge... har tänkt att ringa till vårdcentralen imorgon om hon inte blir bättre. för hon har börjat att hosta massor också.. usch, är ju bra om hon absolut blir av med förkylningen till den 20 feb iaf för då ska hon ta spruta. får hon ju inte vara sjuk. är ju lite mer svårt nu också eftersom jag är superförkyld och har ont i halsen. blir att vi smittar varann hon och jag. hehe.
nu ligger hon iaf här och skriker så det är bäst att jag tar henne.
får se vad som hittas på idag (;



RSS 2.0