lördag

hej (: igår resulterade det i en skapligt jobbig kväll. slutade med att jag och felicia inte sov här hemma i johannelund.
idag så var vi och firade min lillebror som fyller 15 år idag! grattis lillplutten.
som jag redan nämnt tidigare så har felicia sovit oroligt de senaste dagarna. hn har nog sovit max 1 timme på hela dagen idag.  och nu har hon skrikit i säkert 45 minuter. ingenting som passar damen. inte ens min tutte :O
när jag la i henne i badet så bev hon knäpptyst. men där kan hon ju inte ligga hela kvällen direkt. för vem vill ha ett russin till barn?
fanny sover här inatt med. vi har slagit läger i vardagsrummet. har tagit in båda sängmadrasserna ifrån sovrummet som jag och felicia ligger på i framför tvn. medan fanny ligger i soffan. hon är nog skapligt irriterad pga felicia just nu tror jag. men men, sånt får man ta om man ska sova här (:
nu är det dags att jag tar tag i lilltjejen igen. får väl gå ut och gå med henne i värsta fall. även fast hon skriker. hon somnar ju tillslut ändå..

hoppas att ni mår bra allesammans ♥


fredag

hejsan allihopa. inatt  blev det inte så vidare mycket sömn. tankarna flög runt i huvudet på en och ville inte sluta. så himla jobbigt när det är så. usch, felicia sover oroligt också somsagt. så att så fort jag slumrade till så va det dags för henne att vakna tyckte hon.
gick upp efter 10 iaf. låg och drog oss i sängen ett tag. härligt. felicia är alltid så mysig varje morgon eftersom hon älskar att ligga kvar i sängen och titta ut genom fönstret och prata massor. tyvärr har jag dessvärre inte skaffat någon rullgardin än så hon blir ganska pigg när hon upptäcker att det är ljust. är verkligen dags att skaffa en!
annars kommer man väl varken hon eller jag få någon vidare sömn i sommar sen eftersom det är ljust nästan dygnet runt. hehe.
felicia somnade i min famn nu så jag har lagt ner henne i hennes sitter. så skönt att hon fortsatte sova. jag behöver verkligen diska och plocka iorning lite här hemma. tvättstugan behövs också bokas idag helst.
har en sån tur så min lillasyrra ville komma över hit och umgås lite med mig och felicia. är ju ett superbra tillfälle att passa på att fixa iorning då med tanke på att felicia är så mammakär.

min förkylning har blivit ännu värre.. fan, jag åker alltid på förkylning. känns som jag är täpp i näsan året om. inte så vanligt att halsen svullnar upp dock. men det är självklart att den ska göra det nu.

 titta så söt hon är när hon sover (:


torsdag

igår när vi vaknade så fixade vi iorning oss. runt 2 tiden bestämde jag mig för att vi skulle gå ut på en promenad. gick runt ett tag. sen gick jag bort hem till mamma i haninge. var där ett tag sen hängde jag med mamma och tindra till centrum. gick tillbaka hem till dom igen. bestämde att jag och felicia skulle sova där.
straxt efter 8 på kvällen gick jag ut med arnold. ringde micke för att se vart han var :) träffade honom och han hängde med hem till mamma. trevligt. saknat honom. vi bestämde att vi ska ses snart igen. har tyvärr inte blivit av när man sagt det innan.

idag har vi tagit det lugnt. skulle hängt med mamma med tindra till vårdcentralen för att hon skulle lämna urinprov pga hon haft urinvägsinfektion tidigare. men, tidra sprang runt hemma utan blöja i 2 ½ timme ungefär utan att kissa. så mamma avbokade tiden. blev istället att gå bort till lasses för att handla kaffe och halstabletter. semla med såklart!
gick hem igen. felicia vaknade så fort vagnen stod still. hon har sovit så otroligt oroligt de sista dagarna.
antar att hon känner på sig nåt. hon märker väl hur det är med mig också.
stannade iaf på mat och så. både jag och mamma är så dåliga på att ses. fast vi inte bor spec långt ifrån varann..
träffas väl typ en gång var 14 dag ;D


ajja, gick iaf hem därifrån innan 9 hugget. sen fortsatte jag att knalla en bit till. mot braskens bro och runt där.
när vi kom hem så duschade jag och badade felicia :)
nu sitter vi här i soffan. lyssnar på limp bizkit. gjorde alltid det förr. han är riktigt bra!

har fått nog av dig nu. man kan inte behandla någon hur fan man vill och tro att allt är som innan! usch.

är överlycklig att jag har min lilla prinsessa iaf. utan dig skulle jag inte klara av det.



tisdag

 när vi vaknade idag så gick jag för att tända till fiskarna. häromdagen så upptäckte jag att de hade lagt mer ägg på stocken de har där inne. och klart som tusan var alla uppätna...igen :O
vilka rackare.. men men, jag klarar  mig bra på de jag har ;)

felicia har faktiskt sovit hyffsat bra inatt. underbart!
hon har börjat dreggla något enormt(!) så idag har jag satt på henne en hakklapp. inte spec populärt hos lilldamen.


måndag

hej. usch av mig, nu var det ett tag sen jag skrev. jag har bara inte haft tid helt enkelt. 
sen har jag int orkat sitta vid datorn heller. har umgåts med lilla fisan istället (: är så himla kul nu när hon har böjat prata så mycket och skrattar. underbart.

i vilket fall.. i fredags åkte vi till farmor och hennes gubbe leffa och sen var faster tova hemma också. var trevligt. farmor och hennes assistent hade bakat semlor på dagen. så det blev att äta en. brukar absolut inte vilja äta semla om det är mandelmassa i. men det funkade bra, var inte så mycket.
kom iaf hem i lördags på kvällen. så det blev att kolla på tv och sen lägga sig. natten vi sov hos famor var inte den bäst! fy, felicia var tjurig mest hela tiden. vaknade minst 2 gånger i timmen tror jag. trivdes inte så bra att sova borta. som tur var blev det mer sömn denna natt iaf :)
sen på söndagen så kollade jag på film mest hela dagen. kollade på filmen G. G som i gemenskap. finns det någon bättre äldre film än den? älskar den filmen. speciellt magnus uggla! haha. finns nog ingen gayigare än honom där.
kollade även på en film som hette amusement. en skräck typ. var helt okej om någon skulle vilja se på den :) älskar skräckfilmer. 
idag så gick vi hem till mamma. hon var snäll och tog felicia åt mig under tiden som jag hade en tid till tandläkaren vid 13.10. passade även på att gå en runda på stan. blev att handla kläder till felicia i storkel 62. tror nog att det är dags för att börja använda det snart. hon växer ju så himla fort. visst, hon kan fortf ha storkel 56 men tycker nästan vissa plagg ser lite små ut. mitt pressentkort jag fick av ove när jag fyllde år gick åt  på kläder till felicia istället. skitsamma, bara hon har kläder så är jag nöjd :)

har även varit och handlat ikväll. så nu finns det lite mat i kylen och frysen iaf. bra det.
har precis betalat lite små räkningar. så som en del av räkningen på bröstpumpen som jag lånar från sjukhuset. (dags att lämna tillbaka den nu!)
och sen elen och en räkning från radiotjänst. så denna månad blir det att äta nudlar sen ;D måste betala hyran imorgon med. 

felicia ligger och sover. gud så skönt! jag har ont i huvudet idag med så det blir att gå och lägga sig skapligt. iaf försöka.

hade så bra allihopa!




stora ögon va? ;D  mammas guldklimp♥


fredag

ah, hej (:
felicia har fått för sig att hon bara måste stå upp. annars blir hon skitförbannad!  pluttan.. hennes skorv i pannan har börjat ge med sig nu. hängde som massor skinnbitar i morse när hon vaknade. bratecken!
nyss satt/stod v i och tittade på det senaste avsnittet av grey's anatomy. underbar serie!  detsamma gäller one tree hill.
blev att käka en piggelin glass till det med. började få dille nä det gäller det precis när felicia hade tittat ut. lustigt.. medan hon låg i magen så va det röda polly som gällde. undra hur många sånna påsar det blev egentligen sammanlagt :O ojoj..har inte ätit en enda nu efter. kanske man skulle köpa en påse av. hehe.

tror nog jag ska sätta på twilight filmen och se på den nu. felicia ligger i min famn som vanligt.
uscha för vädret ute idag. blir fan så deppig bara  man kollar ut. jag vill ha sommar.
senare framåt kvällen så åker jag och felicia iväg :) kommer hem imorgon skulle jag tro.


fredag

 nae hörrni, nu är det en ny dag och det är dags att gå och lägga sig med min lilla älsklings tjej och försöka sova...

god natt // sarah och felicia.


torsdag

hejsan hoppsan (:
när fisan och jag vaknade idag så var det dags för ett bad för lilltjejen. hon verkligen älskar att bada!
 

vilken tur man har.
 vid 1  tiden så kom thinee hit. hon åkte straxt efter 9 ikväll. har umgåts hela dagen.
har fixat iorning mitt hår. så nu är alla 100 slingorna i.
var även i affären och skulle handla. satt en stackars liten tant precis när vi kom in och frågade mig om jag hade brottom. hon hade tydligen fått otroligt ont i sitt knä under tiden som hon hade gått till affären för att handla. så hon undrade om jag kunde vara snäll att handla lite åt henne. såklart! stackarn... hon fick hjälp hem sen tror jag.

blev iaf att handla blöjor till felicia och lite mjölk :)
hon kissar så otroligt mkt så här går det åt blöjor som tusan!
tindra nedanför när hon var hos frisören igår.




onsdag

nu ska jag försöka ta på fisan ytterkläder. sen sk vi ner för backen till johannelunds centrum och hämta ut två paket :)
sen bussen in till stan. därifrån åker vi till ekholmen centrum för att se på när moster tindra ska klippa sig för första gången ;D får se hur det kommer gå. tänkte ta lite bilder. hehe.

hade så bra!

tisdag

kul det är att se att det blir mer och mer folk som följer min blogg :)
idag så har hårförlängningarna kommit. var 100 stycken slingor, får se om det räcker. annars får man väl beställa mer :)
sätter i det så fort jag får tid. inte det lättaste att göra på sig själv heller för den delen. så malin skulle nog hjälpa mig när hon kommer hit på lördag om jag inte har gjort det tidigare.


fisan sitter i sin sitter och tittar på tv. hon har fått hicka nyss så snart blir hon nog förbannad.
idag är hon redan 2 månader lillpluttan. svårt att tro! usch vad tiden går fort. önskar man kunde sakta ner den lite så man hinner med hennes utvekling ordentligt.  är väl bara en tidsfråga innan hon börjar krypa känns det som.

pratade med mamma förut och tindra ska tydligen klippa sig för första gången imorgon. funderar nästan på att gå till frisören och se hur det kommer att gå. hehe. var nöstan två veckor sen vi träffade dom med så det kan ju vara trevligt.

tro det eller ej, men det ligger en hel hög med disk i köket som jag inte har tagit tag i en. jag brukar alltid ta tag i disken så fort som  möjligt för att få det överstökat. så ser det ju inte speciellt trevligt ut heller för den delen när det ligger skitiga glas och bestick och allt annat möjligt där. fisan har varit så pipplig de sista dagarna så det har inte varit så lätt. sen kom ju malin igår så då passade man ju på att umgås med henne.
så, ja.. det är väl dags att försöka ge sig på det. får ta med fisan in och ställa henne på köksbordet så hon ser mig :)

juste! fick hem det nya bankkortet som jag beställde med en bild på felicia på. blev jättefint :)
är bilden som är längst upp på min blogg fast hela.

hade så bra allihopa. ni får somsagt gärna fråga frågor om det är nåt ni undrar.




måndag

idag har det varit en lugn dag :) malin berg åkte precis härifrån. hon har varit med mig och felicia hela dagen. inte ofta man träffas längre så vi hade mycket att prata om.
nu väntar jag på att linus ska komma...? tänkte nämligen gå ner till centrum och sola lite :)

hoppas ni haft en  bra dag ♥


söndag

imorse vaknade jag till en inte alls lika glad felicia. hon var så täpp i näsan så hon in te ens kunde tutta stackarn..
jag fixade och trixade med nezeril och koksalt. så tillslut kom alla snorkråkor ut :) då blev hon glad igen.
efter ett tag med prat i sängen så tog jag med fisan in i badrummet så hon fick sitta i sin sitter när jag duschade.
gick riktigt bra :) hon har fått massvis med mjölkskolv i sin hårbotten och panna. salvan har tagit slut  nu med så måste köpa  ny. detsamma gäller med mina amningsinlägg. skitkul! så jag får helt enkelt använda  mig av felicias små stjärthanddukar som skydd. tänkte gå ner till affären sen och se om dom har inlähgg där. för det har de nämligen i vissa matbutiker.  riktig bra tycker jag!

nae hörrni. nu ska jag försöka lägga ner felicia i sin sitter så jag kan få i mig en macka eller två!

hade bra allihopa! 


lördag


mammas ögonsten♥



natten till idag sov  min lillasyrra fanny och hennes kompis stina över här hemma. trevligt (:
dom bestämde att dom ville ha tacos att äta igårkväll så jag köpte det. så de var nöjda och glada. hehe
idag så har inte jag och fisan gjor spec mkt. hon har ine varit på sitt bästa humör idag direkt. tyvärr..
gick förresten och mötte thinne förut ikväll för att äta och snacka skit. var lika wroligt och underhållande som vanligt.
hon stack precis nyss hem till sig. hon ska börja jobba halv sju imorgon på frukosten i radisson hotellet.
tråkigt, annars kunde hon stannat längre.. men men, får bli nån annan dag :)




fredag

nu sittter jag här i soffan med en utslagen liten fisunge liggandes i famnen (:
har försökt lägga ner henne i hennes sitter flera gånger med så fort jag är påväg att släppa taget om henne så öppnar hon ögonen och stirrar på mig. ska försöka snart igen och se om hon går med på det.
har inte ätit nåt som  vanligt vid den här tiden.. så  magen har börjat göra ifrån sig lite ljud nu.

förresten,mina zebra-cyklider hade lagt närmare 60 ägg i akvariet härom dagen. de har minskat mer och  mer för varje dag. nu när jag kollade var alla borta :O jäkla fiskar,äter upp sina egna barn. hehe, men jag har en mkt stark känsla av att det kommer komma fler inom  en  snar framtid så mkt som de leker runt där inne ;)




torsdag

tro det eller ej, men nu ska jag försöka få mig tid att skriva förlossningsberättelsen :)
kanske inte blir den bästa men jag hoppas att den duger för er.

slemproppen hade börjat komma ut den 16 november. trodde att det var hela för jag tyckte att det  var skapligt mycket. men det kunde ju jag ta och drömma om. det var ingenting mot det som kom den 18 november. en stooor gulaktig klump, som tapetklister.

felicia var beräknad den 19 november som de flesta kanske redan vet. under den dagen kände jag ingenting. höll på att bli helt tokig. hade foglossningar så jag kunde inte direkt springa runt för att försöka få igång det. men jag tvingade mig till att gå runt lite iaf. herregud, vad man ville att hon skulle komma då. även fast man vet att det BF datumet inte brukar stämma. men, man hoppades ju iaf! 
dagen var så himla lång tyckte jag...linus var inte hemma. han var med malmberg någonstans kommer jag ihåg. han kommer väl hem vid 11 på kvällen eller nåt. vid klockan 10 började jag känna att det gjorde ont i magen. det smög sig fram men det blev värre. gick in i badrummet och satte mig i badkaret med rinnande varmt vatten mot magen. superskönt! satt där i en timme. gick och la mig när linus kom hem. sa att jag hade ont i magen.
den natten blev det inte så mycket sömn. sov väl lite korta stunder då och då. förstod att det var på gång men jag ville verkligen vänta in i det sista med att åka upp till sjukhuset för att slippa lunka fram där i sjukhuskorridoren för att få igång värkarna mer.  
vid 5 på morgonen började jag känna att det gjorde ännu ondare. tog tag i mobilen och började kolla hur tätt det var mellan värkarna. var 6 minuter typ. så det var inte så mycket... förstod att det var dags. ringde mamma och sa att det var på gång. väckte linus. tog på mig kläder sen åkte vi hem till mamma . kom väl iväg typ klockan 6.

anledningen till att vi åkte hem till mamma var för att hon skulle vara med på förlossningen.

jag försökte vara så lugnt som möjligt. värkarna kom allt tätare och tätare. tillslut var det bara 2 minuter mellan värkarna (!) så vi bestämde oss för att åka upp till sjukhuset då. ringde innan och sa att vi var på gång.

i bilen hade jag ganska ont. men försökte att tänka på annat.. när vi väl kom in på avdelningen så fick jag stanna 3 gånger i korridoren pga värkar. kunde ju inte gå så vidare snabbt heller direkt. hehö.


jag skrevs in vid 08.01

vid 08.06 satte dom på CTG apparaten som mätte felicias hjärtljud och även värkarna jag hade. i %

vid 08.15 så kollar de hur det var med vattnet. tydligen så hade det siat lite vatten som jag inte hade en aning om på morgonen så hinnan var bruten. de satte igång lite mer på det så det kom klart fostervatten då :)

vid 08.20 visade det sig att  de inte hade en sån bra kontakt med felicia vid CTG så de satte in en skalpelektrod på hennes huvud för att se så allt stod bra till.
vid 08.40 fick jag lustgas. kommer ihåg att jag tyckte att det dröjde innan jag fick den. hehö
var lite väl söt så jag kräktes av den.
08.45 kollade de hur felicia låg och allt såg bra ut.
sen när klockan var 09.00 så  frågade dom hur det var med  min smärta. men då hade jag hittat lustgasen igen så jag var ganska så borta där ett tag. kommer ihåg att jag skrattade och sa åt linus att testa :D  men, bara ett sug! ingen mer! för den var min!
för att mina krystvärkar skulle börja komma igång ordentligt så ställde jag mig på knä lutandes i sängen i ca en halvtimme tror jag. juste, har glömt att säga att linus och mamma stod på varsin sida av mig under hela förlossningen.
vidnär klockan blev 09.40 så började var mina  värkar uppe i 100 hela tiden. hann  inte återhämta mig eftersom jag inte fick några direkta pauser. men det funkade. började känna krystkänslor då.
vid 10.15 satte krystvärkarna igång.
hörde att mamma sa till mig att jag hade slarvat (?) hade ingen aning om vad hon menade med det. men det framkom att det var en hårtuss ifrån felicias huvud som tittade ut :) mamma trodde inte jag hade rakat  mig ordentligt eller nåt. haha. felicia kom ut vid 10.53, hon hade navelsträngen ett varv om halsen. kommer ihåg att hon skrek ordentligt när dom la upp henne på bröstet. den känslan asså! finns nog inget som kan slå den. helt underbart. livet som hade legat i min mage i 9 månader låg nu äntligen på mitt bröst! tårarna rann som fan en lång tid. hehe.
det första hon gjorde var att bajsa ner hela min mage. myysigt!
jag fick sy ett stygn innombords och ett utanpå. hon sa att det egentligen in te skulle behövas men att det skulle underlätta för mig med kisseriet och så :) hehe.

jag ville hem så fort som möjligt. så vi stannade i de 7 tim som är det minsta tiden man ska va där. läkaren tittade bara på henne först och konstaterade att allt var bra. ångrade sen i efterhand att jag in te stan nade åtminstånde en natt. för de fanns de personer som inte hade någon respekt utan tänkte bara på att de ville träffa felicia.. så, det var lite jobbigt..

hoppas att ni tyckte det var intressant nu :)


Felicia Linnea Adonis Samuelsson

första bilden på enbart felicia <3jag och fisan <3


torsdag

hejsan hoppsan allihopa. eller ska man säga natti natt kanske?  :)
skulle bara uppdatera lite. har varit i ett varm och skönt bad ett tag. underbart, kan lova att det inte är varje dag det blir av.
fisan somnade så fort jag kom ut. hon var supertrött.
nu ska jag ta med mig fisan in och lägga mig i sängen.
vi ska nämligen upp skapligt imorgon för felicia har tid för 2 månaders kontoll på mvc imorgon klockan 10 :) då ska även läkaren kolla på henne. hoppas att allt är bra med mammas tös. men, det tror jag :)

sov gott allesammans.

onsdag

hej. blev inte att jag skrev någonting igår. hände lite saker.. man kan säga att man fick fram sanningen när det gällde linus.  trodde verkligen inte att han var en sån låg person som det framkom..   vi får se vad som kommer hända hädanefter. linus vill inte att det ska ta slut. han älskar mig fortf. jag vet inte vad jag känner. har sagt till honom att vi nog får börja om från början om det nu ska bli hyffsat bra igen. men jag kommer nog aldrig att kunna förlåta honom för det han har utsatt mig för.

kände att jag behövde komma ut igår så tog med mig felicia och var ute i 2 timmar på en riktig långpromenad. var skönt att komma ut i den friska luften! fast jäklar vad det blåste.. vi gick iaf härifrån (johannelund) och sen bort till hackefors och runt där. någonstans på vägen så knakade det till i mitt vänstra ben så jag har lite småont i det idag. var inte så lätt att somna inatt.. men tillslut gick det. fast jag har sovit bättre. felicia sov lite oroligt inatt med så vaknade ett antal gånger mer än vanligt.

jaja, nog om det...fick ett sms vid  7 tiden imorse av mormor där hon skrev grattis på namnsdagen barnbarnsbarnet!
det var så jag fick reda på att felicia hade namnsdag idag. hade jag absolut ingen aning om. hehe.
efter några timmar ringde även mamma och grattade. jag höll luren intill felicias öra så mamma fick prata och felicia började skratta högt och log massor :)
tror nog att hon kan tycka det är lite lustigt nu när hon inte får höra sin mormor snacka lika mycket som vanligt.
mamma och jag kom varandra så himla nära efter att vi fick reda på att jag var gravid. så vi pratade mycket skit om dagarna eftersom hon  var mammaledig med tindra också. så felicia fick nog höra sin mormors röst en hel del under tiden :)

felicia kräktes ner hela sig själv imorse sen låg hon och gottade sig i sängen. tyckte det var dags för ett bad så det blev att bada tösen. felicia älskar att bada. hon ligger och njuter massor. var nog bara första badet som hon inte tyckte var så vidare populärt.
hon somnade på mitt bröst här i soffan för ett tag sen. blir ju så himla varmt efter ett tag när hon ligger där så jag har lagt ner henne i sin röda babysitter som hon ligger i och sussar nu :) hon ler lite ibland och gör roliga ljud ifrån sig.
kan knappt sluta titta på henne. så söt är hon. har svårt att förstå att hon har legat i min mage. min alldelles egna dotter!
jag har alltid älskat barn och vilja ha flera. men jag hade inte räknat med att bli en ung mamma. men det är vekligen inget jag ångrar överhuvudtaget. hon är det bästa som har hänt mig!

jag har tänkt att jag ska ta lite mer bilder snart och lägga upp. men har bara inte haft tid eftersom felicia är så mammig. så här länge som hon har legat själv i sittern tror jag nog aldrig att hon har gjort. och det är bara typ 15 minuter. hehe. så nu förstår ni att jag passade på att skriva lite här :)

idag så har jag faktiskt tänkt att laga någon god mat. var inne på recept.se och kollade runt lite. någon som har nåt bra förslag på nåt gott och enkelt? :)

får se om jag får tid att skriva mer sen. annars så får ni ha det så bra allihopa! ♥


måndag

sitter och tänker på vad fort tiden går! av någon anledning går den så mycket snabbare nu när man har fått barn.
tiden hinner ikapp en helt enkelt. om bara en vecka är fisan 2 månader :O
hon ligger här i min famn och tuttar (som vanligt). hehö. då och då kollar hon upp på mig och ler. är so m om man bara ler tillbaka och väntar på att hon ska öppna mu nnen och börja prata med mig. hon ser så klok ut lilla hjärtat.
det är i sånna stunder som man blir helt varm innombords. ångrar inte en sekund att jag behöll lilla fisan. hon  har gjort mig till den lyckligaste människan. är henne jag lever för.  mammas ängel <3

kommer ihåg när man började känna sig så lustig i kroppen. man kände verkligen på sig att det var något speciellt, något som aldrig har funnits där förut..hade så ont i magen i början innan jag visste varför. gick till vårdcentralen för att se vad dom trodde det var för fel. gjorde undersökningar. även ett grav test som visade sig vara negativt..? kom hem och berättade för mamma som tyckte att jag skulle göra ett nytt test hemma med morgonurin då det ger bättre resultat. så den 20 mars på morgonen gjorde jag ett nytt hemma. hade berättat för mamma att jag trodde att jag kunde vara gravid. vi började skratta och skämta om att det kanske skulle gå runt en liten krabat sen och kalla henne mormor. och efter skulle tindra som är ett år äldre komma och säga mamma. men men, tetstet visade sig vara positivt. många tankar kom upp ur mitt huvud.. hur ska jag göra nu? ska jag behålla barnet? är det verkligen sant?

skriver mer imorgon. nu vaknade fisan.♥

jag och fisan <3

söndag

hejsan hoppsan :) nu ligger lilla fisan i sin babysitter och sover. skönt. får se hur länge det varar. hoppas bara att jag hinner få käka lite plugg och kött och sås nu bara. hehe. annars så har jag somsagt alltid turen att hon ska vakna så fort jag ska äta. hon måste ha ett sinne för det eller nåt :P
så, nu är det dags för käk :)
jag har tänkt skriva förlossningsberättelse. men jag vill försöka skriva så bra som möjligt så jag tänkte gå igenom mina papper från förlossningen :)

ha det nu bra alla. här kommer det en bild på min ögonsten som jag bjuder på :) ♥

<3

lördag

hej alla läsare! :) jag lovar, vi lever.
 nu har jag fixat  internet hemma så nu blir det nog  mer skrivande så ni behöver inte vara oroliga.
 dessväre så är ju fisan en sån söt liten bebis som tycker om att skrika för det mesta.   om hon nu inte har en tutte i munnen vill säga. men, jag ska försöka med mitt bästa.

jag ska skriva en förlossningsberättelse  sen så fort jag får tid. förjoppningsvis idag.

hoppas allt är bra med er.  ta hand om er. kram


RSS 2.0