tisdag

Fy tusan.. Röntgen igår var inte rolig för 5 öre. Fick lite panikångest när jag åkte in i "tunneln" men det var bara att bita ihop med gråten i halsen..
Nu är det bara den jäkla väntan innan man får svar.
Annars var det praktik som gällde direkt efter igår fram till 21.45.

Är på sista dagen idag nu. För stunden sitter jag ute i solen på lite rast.
Har varit med på en ablation idag.  Väldigt intressant! 
Nu tänkte jag gå till övervakningscentralen innan jag slutar vid 15.




måndag

Nervös!
Fick ju tid för magnetkameraröntgen den 22 oktober men bad samtidigt om att bli uppskriven på "kort varsel listan."
Idag ringde de från röntgenmottagningen och sa att det fanns tid ca 11-11.15 men tanke på att de ringde 10.30 så var det ont om tid så jag fick tacka nej. Men, de frågade om jag hade möjlighet att komma 13 istället så nu sitter jag på bussen mot US.
Nervös som fan men samtidigt ska det bli så skönt att ha det gjort.
Blir ju ännu värre att vänta på resultatet sen bara..

Direkt efter ska jag traska vidare till plan 10 vid södra entrén för att köra ett pass fram till 21.45.




söndag

Denna dag känns som den varit hur lång som helst.
Jag, Felicia och Ronja var på ikano några timmar på eftermiddagen. 
Felicia bestämde sig för att hon nu ville ta hål i öronen. Stora tjejen!
Blev hur bra som helst och hon var så stolt över sig själv så hon blev helt till sig.


Inhandlade även en ny overall till Eddie, självklart blå.

Ronja tog tåget hem när vi mellanlandade i resecentrum.

Väl hemma så har vi inte gjort något speciellt. Ungarna har duschat och så.
Sitter för stunden på golvet i eddies rum och väntar på att han ska somna. Mitt tålamod och humör är inte på topp just nu så när han tjöt förut så tjöt jag också. Bra va?


Ikväll fick jag ett samtal som gjorde mig så innihelvetes förbannad. Nu vet man verkligen var man har sin släkt någonstans. Fy helvete säger jag bara!



söndag

Igår åkte ungarna och jag in mot stan där vi träffade lillasyster ronja.
Gick runt på stan och kollade lite i affärer. Åt lite mat. Gick in i domkyrkan för att kolla runt där även Felicia skrev en bönelapp. Pluttan.
Hon sa till mig häromdagen : " mamma, varför måste alla dö? Jag önskar att alla fick leva hela tiden och att alla sjukdomar inte fanns!"  Kloka lilla tjej.


Ronja testade även kläder för barn som de har där. Snygging.

Felicia fann förresten en nyckelpiga på vägen till bussen.


Gick till trädgårdsföreningen efter alla bestyr och var där ett bra tag.
Fasen vilka vackra ungar en är berikad med!








Nu ligger jag med ungarna och ronja i sängen framför barnprogrammen.
Felicia vaknade tidigt som vanligt.
Jeff sover där nere då han begärde sovmorgon även idag.. 

lördag

...innan 06 vaknade Felicia och strax efter det även Eddie pga att katterna levde rövare. 
Tänk om Felicia kunde lära sig att man ska passa på att sova ut på helgerna.
Det skulle vara något. Hon behöver ju sin sömn!

Nu har vi legat och myst i sängen. Tänkte gå upp och fixa ordning och sen fixa lite frukost och väcka karln som börjar jobbet om typ en timme.

Halv storm är det ute med! Vad ska man hitta på idag?!




fredag

Ikväll kom Dille äntligen hem efter att ha varit hos mamma sedan i tisdags.
Han tog med sig sin syrra Alicia med som ska vara här hela helgen. Ska bli intressant att se hur mycket bus de kommer ställa till mig.

Dille började slappna av direkt när han kom hem och visade då sitt rätta jag, livsnjutaren..


Ungarna hade haft det bra på dagis och skola idag iaf.
Ikväll har vi ätit god mat och myst framför barnprogram.
Imorgon ska Jeff jobba 9.30-18.. Kul, skitkul!
Får se vad ungarna och jag ska hitta på för något.

Just nu sover Eddie och Felicia har även hon kastat in handduken för idag och somnat tätt intill mig här i soffan.
När idol började så utbrast hon :"yeah, nu börjar fångarna på fortet mamma!" 
Ja du...ibland är hon bara för söt.



torsdag

Migrän, så jävla ont så jag nästan svimmade igår. Kräktes också. 
Nu jävlar...
Ringde 1177 igår då jag börjar känna mig mer och mer orolig över vad som orsakar detta helvete.
För det är vad det är, ett rent helvete.. Inte meningen att man ska behöva gråta och känna att man inte har ork till att gör saker.
Somnar med huvudvärk och vaknar med huvudvärk..
Hon tyckte jag skulle se till att sjukskriva mig.

Pratat med min lärare som verkligen stöttar och låter vådligt förstående. Hon sa att hon skulle se om jag kunde bli godkänd i praktiken trotsallt även om jag avbryter här..

Pratat med röntgenkliniken idag med så den 22 oktober fick jag en tid. Vad henne även skriva upp mig på en "kort varsel lista" dom hade ifall det skulle bli återbud på något håll så jag isåf kan få möjlighet att komma innan.





söndag

Då lider denna helg mot sitt slut.
Vart tar helgerna vägen?!

Denna helg har varit väldigt intensiv.
Eddie är inne i den jävligaste perioden hittills. Han är en riktig retsticka som är på Felicia heeeela tiden. Slåss och skriker. Alldeles underbart!

Felicia däremot märker man verkligen hur mycket större hon blivit sedan hon började på 6 års. Hon har mognat så otroligt mycket sedan skolan började. Våran stora tjej!

Idag har vi mest tagit det lugnt. Inte varit något vidare väder direkt. 
Ungarna och jag var ute en sväng på dagen. Gick och lekte lite i Ekdungeskolan och utanför oss. Började regna så då var det bara att gå in och mysa.

Ungarna sover sedan en timme tillbaka typ. Jeff spelar NHL 15 där nere och jag har slagit läger i sängen på övervåningen. Kollar på de okända just nu.






lördag

Gubben kom hem strax efter 01 inatt.
Felicia vaknade 05.20 och kunde inte somna om. Spelade ingen roll om jag la mig bredvid henne. Hon lär vara lagom pigg och glad idag..
Förstår inte varför hon inte sover längre!

Eddie vaknade typ 7.30. Sedan dess har det varit full fart. Bråk hela tiden och Eddie har jag redan fått gå in med på hans rum 3 gånger då han vägrar lyssna och retas med Felicia hela tiden. Så underbart!
Har sagt att vi inte vill hitta på något med honom idag om han ska vara så och att han inte kommer få något lördagsgodis om han fortsätter. Får då till svar: "nähe, jag vill ändå inte ha något godis och jag tycker inte om dig."
Gud så underbart! 




fredag

Jaha.. Redan fredag. 
Inte bloggat de senaste dagarna då huvudvärken håller i sig hela tiden med anfall till och från. I onsdags så mådde jag skit efter praktiken. 
Bröt ihop i panik med gråt då jag är så jävla trött på skiten... Vill bara kunna vara som en normal förälder och kunna umgås med ungarna och ha en fungerande vardag!

För stunden ligger jag i sängen och kollar på Beck. 
Gubben min skickade jag iväg till pumba då han ändå satt och spelade NHL och inte verkade ha tid för mig. Då kan han lika gärna vara där och umgås med honom och spela kände jag.
En annan klagar inte utan har myst med Dille. Våran katt är verkligen den gulligaste. Är inte alls kattmänniska men man kan inte göra annat än älska honom. Han går med på precis allting och spinner för fulla muggar hela tiden.
Perfekt när man har barn!

Felicia hade ramlat ner från en klätterställning på skolan idag och skrapat upp sig i ansiktet. Men, som alltid på bild måste hon vara glad. Våran stora tjej! Tiden går lite för snabbt nu. Ikväll läste hon bok för mig.
Hon är så duktig som både kan läsa, skriva och räkna.



Fanny klippte (äntligen) Eddie igår så nu står inte håret åt alla håll och kanter längre. Ska visa en bild när jag får ta en på honom. 

tisdag

Hemma igår med Eddie. Vet inte vad det var killen hade egentligen.. Han hade iaf ingen feber under gårdagen utan var lika galen som han brukar. Skitunge.

Vi gick och hämtade Felicia på eftermiddagen som hade haft brandövning i skolan. Hon hade haft en bra dag och saknat mig sa hon. Pluttan.

Igår skickades allting iväg. Nu håller vi tummarna.

Imorse så kändes det inte ens som jag hade sovit när klockan ringde för att gå upp med ungarna vid 07. Eller, var iofs redan vaken då Felicia vaknade vid 05.30 typ. Fullt ös. 
Blir kul att se hur pigg hon är sen när hon aka ha träning ikväll mellan 18-19 också. Tror någon kommer tokdäcka ikväll.

Jag mår inte tipp topp. Är så jäkla trött på skiten nu så vet inte vart jag ska ta vägen. Praktik mellan 14.30-21.45 men är inte ett dugg sugen!


Duschade Dille igår. Tror han hatade mig där ett tag. Men, fin blev han iaf.
Sen klippte Jeff klorna på honom igår kväll. Så duktig så!





söndag

Igår somnade jag innan gubben ens hade kommit hem.
Vaknade av ungarna imorse, först av Felicia vid 05.30 som sa att hon inte kunde sova för att det var för mörk så hon ville ha lampan tänd samtidigt som hon tyckte det blev för ljust. Världsproblem. Kom då fram till att hon kunde tända lampan i badrummet och ha tänt dörren så det lös in lite till henne. Det tyckte hon lät som en bra idé och somnade om. 

Eddie kom in vid 07.30 och då vaknade Felicia igen. Vid 09 gick gubben min upp så jag fick sova lite till.

Runt lunch gick vi bort och röstade. Det tog längre tid än vad jag hade räknat med så när vi kom tillbaka var det bara för mig att åka till US.

Väl där så började jag få huvudvärk innan 17 tiden så tog en sumatriptan. Kräktes dessvärre efter ett tag och välde därför att gå hem...
Surt! Nu känner jag mig bättre men fortf annorlunda kroppsligt. Mår lite illa..

Tog en temp på Eddie förut för han kändes varm och den visade på 38.2. Så, imorgon får han vara hemma med mig medan karln går till jobbet och Felicia till skolan.


Trötta grabbar ❤️<3

lördag

Igår gick det bra. Kändes skönt att prata med någon man inte känner och berätta allt och samtidigt bli förstådd. Känns iaf riktigt bra nu så nu är det bara vänta och se.

Praktik 14.30-21.45 igår. Blev inte många timmars sömn inatt. Var dags för ytterligare ett pass mellan 6.45-15 idag. Kändes lite kämpigt idag men samtidigt skönt. Fick väldigt positiv feedback från handledaren så där "växte man lite". 

Var förbi jobbet efter praktiken och hämtade mina jobbskor och hälsade på gamlingarna. Samtidigt som det är skönt att inte vara på jobbet på ett tag så saknar jag gamlingarna.

Ikväll har ungarna och jag varit ensamna hemma gubben åkte till pumba för att kolla hockey och spela ps4. Kul att man kan umgås lite.

Felicia börjar känna sig hängig och förkyld. Hoppas inte att det blir värre så hon får feber och skit nu. Jag känner mig också lite halvt hängig.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på bb. Ska duscha när det är slut och sedan lägga mig i sängen.




torsdag

Huvudvärk som fan idag igen...
Är så jävla trött på det här nu. Blir fan deprimerad. Till råga på allt så händer detta med.. Kunde ju varit bättre läge.

Har iaf idag suttit i massa samtal och fick tillslut kontakt med en advokatbyrå som verkade bra där jag fick prata med en jurist. Ska dit redan imorgon förmiddag för att prata och få hjälp. 
Kommer nog bli bra det här...

Praktik 14.30-21.45 imorgon.. Och sen hela helgen.
Det där med plugg kunde ju ha gått bättre.....




onsdag

Jag är så äckligt förbannad så jag både skakade och grät i ett förut.
Ge mig kommer jag absolut inte göra. Nu kör vi! Bring it on!




onsdag

Igår var det praktik på kardiologen på avdelning 8 från 6.45-16.
Kände av migränen runt lunch redan men försökte bita ihop. Vid 14 tiden kom illamåendet...
Körde iaf till 16. Jeff och ungarna kom och hämtade mig. Kändes som jag skulle kräkas i bilen.
Satte mig i en dusch när jag kom hem. Direkt efter gick jag upp och la mig. Vaknade innan 22 precis. Kul, jävligt kul när man saknat sin familj och så blir det så här! Är så otroligt trött på't!
Gick iaf upp och åt lite. Sedan gick jag och la mig igen. Somnade oerhört snabbt ändå.

Klockan ringde 6.40 imorse. Myste så gått det gick med ungarna innan det var dags att lämna dom. Hade tid redan vid 09 på läkarcentrum, jag trodde det var typ 11. Så, fick stressa och lämna ungarna lite innan.

Gick över förväntan hos Jan. Med tanke på att jag ringde min läkare och typ "skällde" på henne häromveckan så hade hon skickat ett mail till Jan också om det. Vi pratade lite och jag sa som det var. Dvs att migränen blivit en jäkla mycket värre efter injektionerna.
Nu är det äntligen bestämt att han ska kontakta neurologen på US så ska jag få en kallelse till magnetröntgen!
Känns så jäkla skönt. Hoppas bara jag inte får vänta allt för många månader bara..

När jag var färdig så såg jag massa barn på torget vid all frukt. Förstod att det var Felicia och hennes klass så gick dit och hälsade. Pluttan var jätteglad. Så länge som hon sätt fram emot detta!
Hon berättade glatt att hon skulle köpa ett äpple för pengen hon hade med sig.

Jeff skulle slutat vid 15 egentligen men självklart ska han jobba över. Ovanligt va? Till 19... Kommer inte ses ett skit den här veckan nästan...
Han skulle iaf hämta Eddie på dagis och lämna honom här snart då jag fortf inte riktigt känner mig som en människa sen gårdagen.
Eddie och jag knallar väl bort och hämtar pluttan också :) 


Felicia tog kort på skolan igår. Hon som alltid brukar le som en tok på kort gjorde det inte alls nu. Frågade varför och fick till svar att :" ingen annan gjorde ju det så varför ska jag?" Smart tjej..






Har fått höra av flera stycken sista tiden att Felicia är så lik mig. Kul att höra!
Skönt det.. 

måndag

Var jobbigt att lämna ungarna på 6 års och dagis imorse och veta att jag inte får träffa dom förrän imorgon efter 16..
Dessa ungar får mig att vilja slita av mig håret titt som tätt men ändå så är de det bästa som någonsin kunnat hända, älskare ungar! <3


Något som var mindre kul var hur jag startade dagen.. Först lämnade vi Felicia. Sedan knalla Eddie och jag vidare till dagis. Väl där upptäcker jag att hans stövlar inte är där! 
Det regnade ute och Jeff som hade tagit bilen till jobbet hade ingen möjlighet att åka ifrån för att åka hem och hämta stövlarna så det var bara för mig att gå hem och hämta dom och sedan lämna dom på dagis och gå tillbaka hem igen.
Oturligt nog är det självklart punktering på cykeln också. Skulle lagat den igår men när allt var isärploxkst hittade jag självklart inte cykelpumpen!

Har varit på avdelning 8 idag på US. Annorlunda och spännande. Blir att vara på alla möjlig avdelningar på praktiken. Så, det snurrar ordentligt i huvudet.
Idag var det 14.30-21.45 som gällde och imorgon är det 6.45-16..

Ligger nu i sängen hos mamma och ska försöka att varva ner och lyckas somna så jag är pigg imorgon. Är bara Fanny och hennes kompis hemma.



söndag

I fredagskväll så var vi och hämtade min lillasyster Ronja och sedan åkte vi och handlade lite till nästkommande dag.

Ronja var en ängel som tog vilddjuren igår (lördags) så Jeff och jag kunde åka iväg själva lite. Har varit mycket sista tiden så det behövdes tyckte vi båda.
Vi bestämde oss för att åka till Liseberg. Men, när vi åkte förbi både den stora och den mindre entrén höll vi på att tappa hakorna. Var sådana jävla köer så man kunde tro att de höll konsert precis där typ. Var groteskt med folk. Istället kom mannen min med förslaget att åka till Ullared istället!




Vi kom till Ullared innan 14 tiden. Var nog första gången någonsin jag kom så sent dit. Gick runt där inne i över två timmar innan vi åkte hem igen.
Kom hem runt 20. Ungarna var fortf vakna och Felicia hade gjort en superfin teckning som hon hade lagt precis innanför dörren. Pluttan <3 



Jeff skjutsade Ronja till cupolen nästan direkt. Jag gick upp och försökte få ungarna att varva ner, det var lättare sagt än gjort.
Tillslut somnade dom och gubben min och jag var rätt så trötta.

Idag har vi plockat lite här hemma och fixat på uteplatsen lite. Nu ska ju hösten komma på riktigt. Var sista dagen idag med så varmt hörde jag något om.
Har varit ute och lekt lite överallt med. 
Även Dille fick vara ute ett tag i sitt koppel på baksidan innan han lyckades smita ut det, mongokatt. 



Nu har ungarna precis somnat och jag tänkte laga världens godaste tacopaj. Eller, det är den iaf när ungarnas morfar Ove gör det så vi får väl se om jag lyckas. Ringde och frågade om receptet. Han var inte hemma men som tur var kunde han det i huvudet! 



onsdag

Behövde aldrig gå hela passet igår utan fick gå ifrån typ 18. Välbehövligt då huvudet gick på högvarv och allting kändes som en enda labyrint. Mycket att ta in i början..

Idag, ja... Var med om action. Jäklar vad snabbt allt kan ändras. Från att jag satt och höll personen i handen och skojade till att det kom in typ 5 överläkare och massvis med folk därtill på några sekunder...
Annars har min handledare låtit mig gå runt själv för det mesta, redan! Men får väl se det som att hon känner sig säker med mig. Som hon sa: " man lär sig mer om man är själv." Ja, det är mycket möjligt men samtidigt kanske jag skulle vilja vara hennes svans i ett par dagar innan bara. Är ju trotsallt 5 veckor jag ska vara där..

Meningen var ju att vi (ungarna och jag) skulle sovit hos mamma inatt men det behövdes inte då jag tydligen ska gå bredvid en annan imorgon och då blev det kväll. Hinner verkligen inte träffa min gubbe någonting.. 

Nu ligger jag i sängen med min underbara huvudvärk och kollar lite på bb. 


Dille har varit ensam 6.20-16.15 idag typ. Nästan hela dagen! Så, plutten var lycklig när vi kom hem och han la sig direkt i Felicias knä efter att hon hade duschat. 




tisdag

Mådde som en påse bajs igår. Herregud.. Ber nästan lite om ursäkt över allt klag men samtidigt är det min blogg. Just nu är det en period med daglig huvudvärk och illamående.. Skit!

För stunden sitter jag i soffan och laddar för att snart ta bussen mot sjukhuset där praktiken väntar. Har sovit och försökt bli väck värken på förmiddagen. Är lite smått nervös men vet att jag garanterat kommer trivas. Är så mycket att ta in nu i början bara med allting. Vet inte ens hur jag ska hitta till omklädningsrummet som jag har på våning 13 för det är fullt på de "vanliga". Som tur är ska jag möta min ena handledare 30 minuter innan vi börjar så vi kan gå igenom lite igen.

Känns jobbigt att veta att jag får träffa ungarna först imorgon eftermiddag runt 17. Bara i några timmar innan de ska sova.. Sen börjar jag jobbet 6.45 på torsdagen. Mamma är snäll att tar ungarna fram tills jag slutar vid 16 då det är studiedagar på dagis/fritids torsdag och fredag. Fredagen måste jag försöka få ledigt på. Har inte kunnat lösa det på annat sätt...

Nä, nu ska jag se så jag har de saker jag behöver innan jag ska gå. Jobbskorna har jag fortf inte hämtat på jobbet så får bli att springa runt i foppatofflor i två dagar. Lyckat!




RSS 2.0