onsdag

Egentligen torsdag eftersom klockan är efter midnatt..
De senaste dagarna har jag varit ute och gått/sprungit i spåret på kvällarna. Så skönt att komma ut ensam med musik i öronen och få rensa huvudet lite.

Idag efter frukost så tog jag med mina grabbar till spåret för en promenad och fann ett ordentligt smultronställe.
Plockade en hel del till barnens farmor och Terry som skulle komma. De kom till oss lagom tills vi hade gått färdigt i spåret.
Käkade lite och så åkte de hem på eftermiddagen.

Kvällen kunde fått ett roligare slut..

Denna natt kan jag inte somna..

Klockan har passerat 02 och jag kommer nog inte somna än på några timmar.


lördag

Igår var det midsommarafton. Den spenderades här i Tallboda med firande i Tallbovallen. Dock så var det väldigt varmt och en viss Donna ville gå hem promt och skulle absolut inte dansa kring någon midsommarstång så jag fick gå hem med henne och Charlie medan de andra stannade kvar.
När firandet vad över där borta så kom alla hit och vi fikade och så fortsatte det med spa och grillat och massa prat osv. Väldigt trevligt och gästerna gick inte hem förrän sent.
Kom i säng först efter midnatt.
Lyckad midsommarafton 🌸

Fr.o.m. idag har vi ett barn mindre här hemma en vecka framåt. Känns hur konstigt som helst!
Dock har vi Alicia här istället.


onsdag

De senaste dagarna har flugit förbi i vanlig ordning.
De har bl.a innehållit besök på cirkus och Leos lekland och mycket trevligt häng med grannarna.

Idag har ungarna badat i poolen och så har det städats här hemma när vädret blev tråkigt.


Felicia plockade den första mogna jordgubben från ungarnas land idag 🍓.
måndag

Idag styrde vi och ställde lite här hemma på förmiddagen och sedan gick Felicia och Eddie ut tills vi skulle gå bort till affären. De cyklade dit i en väldans fart.
Väl vid tempo träffade vi mamma, tindra och A som skulle följa med oss hem för att umgås under dagen.

Fint väder idag så dagen har självklart spenderats ute. Tog ett varv i spåret också där Felicia hittade det största maskrosbladet jag någonsin sett! Kan tillägga att Eddies var större än de "vanliga" också. 


lördag
fredagAvslutning för våran prinsessa igår som fick ut 1an(!) ❤️. Vart tar tiden vägen egentligen?! Helt otroligt. Alla ettor sjöng låten från Rasmus på luffen, riktigt fint. Blödig som man är så kom det en och annan tår. Förra året var det värre då man var höggravid också.

De flesta stannade kvar efteråt för att ha picknick på gräsmattan men Felicia hade bestämt sedan innan att hon ville fika hemma som förra året. Så, sagt och gjort. Hemma festades det loss på kladdkaka, glass, grädde, jordgubbar, vattenmelon och hjärtströssel. Efter ett tag kom även barnens morfar.
Ungarna fick ett brännbollsspel av oss så det stod dom och övade på en hel del.
Efter ett tag började jag tycka att set luktade bränt, som tusan.
Felicia är livrädd och då menar jag verkligen livrädd för eld så hennes hjärta började dunka i 10000 när doften nådde hennes näsa också. Började gå runt och kolla lite för att lugna ner henne. Efter ett tag kom informationen om att det kom bortifrån Leca. Då fick hon för sig att det ändå skulle komma hitåt. Gick in och stängde alla fönster och låste dörren. Efter ett tag lugnade hon ner sig. Lilla gumman.

När mannen kom hem åkte vi och köpte färdigmat och festade lite till eftersom det nu är sommarlov.


Idag är inte vädret tipp topp så vi får se vad som hittas på. Barnen är sega. Eddie var ovanligt nog vaken inatt i typ en timme. Självklart var Charlie också det 😴


tisdagVåra fina 💕

måndag

Sveriges nationaldag idag. Har vi "firat" genom att umgås med släkt och vänner hela dagen lång. Dagen har gått i ett tycker jag. Mannen fick för sig igår att vi skulle införskaffa ett "utespa". Sagt och gjort.. Idag så införskaffades ett och innan det kom upp byggdes trallen ut.
Nu finns det nästan ta mig tusan ingen gräsmatta kvar på baksidan 😅. 

Jeff var i i säkert 2 timmar nu ikväll.
Självklart så har ungarna badat en massor i poolen idag också. Även Charlie som dessutom tog sina två första steg idag 👍🏼. 
Snart går han nog utan bekymmer.
fredag
 

I Jönköping för att sova på hotell inatt med mannen i mitt liv. Välbehövligt just nu då det varit väldigt mycket sista tiden som hänt.
Jönköping har vi aldrig varit i annars utan alltid bara "åkt igenom."
Betydligt större än vad vi trott innan. Bara gått igenom stan nu ikväll och letat efter något ställe att käka på. Allt är så utspritt och större än Linköping.
Blev iaf att käka på Texas, aldrig fel.
Gubben sover sedan ett tag tillbaka och jag kollar film.
Svårt att slappna av och försöka koppla av som det så fint heter... 

onsdag

I måndags upptäckte jag att Charlies andra tand kommit upp. Inte så konstigt att han varit lite gnällig de senaste dagarna. Grabben som annars brukar vara en riktig solstråle. Den första tanden kom upp den 17 maj. Jag som fick för mig att han skulle vara tandlös föralltid 😉. Han var betydligt senare med det än både Felicia och Eddie. Men, alla är vi olika.


Annars så har de senaste dagarna varit väldigt tuffa. Speciellt idag.
Skönt att dagen snart är över och att en ny startar imorgon så man kan ta nya tag.
Idag har jag sysselsatt mig med att rensa bort all ogräs mellan plattorna och i buskarna.Annars så är det första juni idag.
Så härligt, nu kan man verkligen säga att sommaren är här på riktigt. Dags att ta fram poolen snart.