torsdag

Höstlov för Felicia. Förskola för Eddie. Eftersom han började förra veckan. Går bara bra. Trodde inte så mycket annat.





Denna natt har Felicia varit borta så nu sitter jag själv med mina smågrabbar vid bordet när de käkar frulle.

Snart dags att lämna Eddie på förskolan.





måndag

Som vanligt när det är helg så går det snabbt. Jeff slutade tidigt på fredagen. Blev en lugn kväll som spenderades hemma med grabbarna.
På lördagen gick vi upp skapligt. Var och hämtade upp Tindra innan 11 i stan och lämnade Charlie istället. Åkte till busfabriken där vi var i några timmar innan vi åkte runt lite och avslutade på cloettaboden där ungarna fick köpa lite godis.

Hämtade Charlie och lämnade Tindra och även jag gick av. Gick ner till stan. Köpte lite saker, träffade Erica och gjorde fransar. Avslutade lördagskvällen med en god drink och en cider. Det räckte gott och väl. Låg i sängen innan klockan var 23. Inte lätt att vara gammal. Blev en riktigt lyckad kväll iaf.

På söndagen kom äntligen Felicia hem. Tindra, mamma och A sov över här hemma hos oss till idag.

Blev ingen rolig natt alls för Eddie. Men, lämnade honom iaf på förskolan imorse och det hade gått bra. Får se hur denna natt blir. Håller tummarna för att det inte är något skit på G!

Tror ta mig tusan att det är dags att gå och lägga sig.. Ska bara hänga sista maskinen med tvätt först.
Man blir helt slut som artist när man ställt om klockan eller håller ni inte med?! Jäkla vintertid.. Kolsvart ute redan vid 17.. Deprimerande.






torsdag





Mina barn får mig verkligen att känna mig alldeles sprängfylld av kärlek. Vad skulle jag ta mig till utan dom?!


Inskolningen på nya förskolan har gått kalasbra. Trodde inte så mycket annat.
Eddie har ritat en väldigt fin teckning på hela familjen. Han har alltid dragit sig väldigt mycket för att rita. Han gjorde det tillslut en dag på tallkotten men då sa ett barn något drygt om det Eddie hade ritat och efter det la han av helt och vägrade. Igår satte vi oss hela familjen och ritade och då gjorde han denna. Blev så jäkla stolt. Även han lyste upp såg man!



Har även fått hem min vinst jag vann från polarn och pyret i veckan.
Började läsa ut boken i går och är bara ett par kapitel kvar nu. Riktigt bra bok och ungarna sitter som på nålar och tjatar till sig kapitel efter kapitel. Nu får det inte läsas mer förens på söndag eftermiddag när Felicia kommer hem igen eftersom hon ska bort över helgen..



Felicia och Eddie sover sedan straxt efter 19 och Charlie sedan en dryg timme tillbaka typ. Jag tänkte nog även jag gå och lägga mig snart tror jag.


måndag

Idag började Eddie inskolningen på sin nya förskola. Den hade gått jättebra. Känslig ålder just nu så vi får se hur länge den kommer hålla på.

Ikväll har jag varit på storseans med Terry Evans. Riktigt intressant! Kom hem för ett tag sedan. 





söndag

Jeff har jobbat 8-20.15 idag.

Felicia kom hem mitt på dagen.
Maten var klar alldeles lagom. Gick ut efter att den var intagen och spenderade eftermiddagen ute i det fina vädret.




Dessvärre så ramlade Eddie (inte speciellt ovanligt när det kommer till den vilda ungen) när vi hade hunnit vara ute ett par timmar rätt ner i sanden med huvudet först från snurran som är på skolgården.


Lilla plutten. Som tur var blev det inte värre och iaf inget som behövde tejpas. Alltid något. Räcker med ärr i ansiktet för ett tag nu tycker jag.

Väl hemma var det dags för lite läxläsning, mys och sedan det vanliga innan läggdags dvs, kvällsmat, duschning och allt annat som hör till. Passade även på att raka av Eddie håret ikväll.

Imorgon börjar Eddie inskolning på sin nya förskola. 

lördag







lördag

Denna vecka var den sista för Eddie på Tallkotten innan han börjar på den andra förskolan som ligger betydligt närmre oss på måndag. Ska bli skönt.

Svärmor åkte hem i onsdags. Typ en timme innan hon skulle åka härifrån ringde det från förskolan. De som själva har barn vet vad ett samtal från förskola/skola innebär när barnet är där. Det bådar i princip aldrig gott med andra ord... Svarat halvt nervös och en pedagog i andra änden meddelar att Eddie åkt i kanan och skadat sin högerfot rätt så kraftig, så pass rejält så att det var som en bulle på foten. Den var inte blå men svullen. Såg framför mig hur det såg ut+ att jag hörde hur ledsen har var i bakgrunden. Försökte att inte brusa upp för mycket. Jag hoppade in i en snabbdusch medan svärmor tog bilen och hämtade hem honom. När han kom hem var han inte svullen eller nåt alls. Däremot kunde han inte stödja på foten. Han var hemma på torsdagen och han kunde då gå men haltade lite. Igår var det genast mycket bättre.


Denna vecka fyllde jag 26 år i måndags. Blev lite "firande" om man nu kan kalla det för det när man är så pass gammal. Har haft besök av Erica. Alltid lika trevligt att få träffas och snacka massa skit.

Eddie har även han fått domen celiaki och har därför börjat äta glutenfritt han också. Inte det lättaste så här i början. "Usch, Felicias bröd var ju jätteäckligt."
Han var på US och tog fler prover i torsdags för att kolla ärftligheten och för att verkligen 'fastställa' också.
Det som är postitivt är väl att han slipper gå igenom tunntarmsbiopsi och gastroskopi som Felicia fick göra.

Felicia är iväg i helgen och kommer hem tidigt imorgon.

Nu ska vi göra oss reda här hemma för att åka in mot stan där 'glutenbussen' kommer vara hellan 10-11. Blir att storhandla från den idag. Perfekt!










söndag

Så var även denna helg slut. Felicia är hemma och allt är som det ska igen.
Trappen och hallen är nu färdigmålat. Blev sådan jäkla skillnad. Riktigt fint. Storstädat hemma också så nu kan gästerna få komma en sväng imorgon. Tydligen fyller jag 26 år imorgon.
Inget att fira direkt. Fasen, vart tar åren vägen egentligen?



lördag




..När saker och ting kommer ifatt än och man har en dag man bara måste få lov att bryta ihop lite och låta sig känna sig lite svag. 

torsdag

Dagarna går verkligen i ett och smälter samman så man vet knappt vad man gör när.

Vet iaf att jag idag har fixat lite på framsidan och att jag spelat kort med prinsessan och läst läsläxa med henne innan det var läggdags.




Igår var Charlie på 3 månaders kontroll på BVC. Han vaccinerades också. Inga biverkningar och hur duktig som helst. Skrattade och var sitt vanliga jag efter typ 30 sekunder igen. Duktiga kille! Han är nu 61 cm lång och väger 5560 gram om jag inte minns fel. Valde även att betala 122:- för att ge honom vaccin mor hepatit B också.




måndag

Denna helg gick lika snabbt som alla andra helger.

Lördagen började med att svärmor låg på soffan. Tanten hade kommit på natten vid 01 tiden. Jeff visste tydligen om det och hade öppnat dörren till henne på kvällen.
Perfekt då det var höstfest vid centrum på dagen så hon följde med mig och barnen dit. Väl där hoppade ungarna hoppborg för fulla muggar, köpte sockervadd, bullar och Festis, fiskade i fiskedamm, red på en stor häst m.m. Riktig lyckad dag helt enkelt.

Söndagen spenderades mestadels i sängen med kraftig huvudvärk. Fixades även på baksidan och framsidan.
Idag har Eddie varit iväg med Susie under tiden Felicia var i skolan. Charlie och jag åkte in en sväng till stan.
Har sedan putsat lite fönster b.la.

Nu ikväll fick det bli ett besök på jourcentralen med Felicia..
Nu ligger hon nedbäddad och sover iaf. Tack och lov. Alla barnen sover. Jag tänkte ta en dusch och lägga mig i sängen och kolla på ph. 


fredag

Hela förmiddagen spenderades på US med provtagning för både mig och Eddie. 3 rör för honom och 14(!) rör för mig. Även ett besök på ett annat ställe där.
Hämtade mina två nya glasögon också som var klara hos synoptik.



Grabbarna och jag tog bussen hemåt och gick av vid centrum för att hämta upp Felicia som Jeff hade hämtat efter skolan.


Verkligen älskar den här bilden jag fick till på dom. Självklart bråkar Felicia och Eddie i vanlig ordning.

Väl hemma har jag myst massor med barnen och så kom Emmy framåt kvällen. Ätit tacos och grejer och nu är Emmy, jag och Charlie ute en sväng.



En riktigt jäkla stark 12 veckors grabb. 

RSS 2.0