måndag

Som vanligt när det är helg så går det snabbt. Jeff slutade tidigt på fredagen. Blev en lugn kväll som spenderades hemma med grabbarna.
På lördagen gick vi upp skapligt. Var och hämtade upp Tindra innan 11 i stan och lämnade Charlie istället. Åkte till busfabriken där vi var i några timmar innan vi åkte runt lite och avslutade på cloettaboden där ungarna fick köpa lite godis.

Hämtade Charlie och lämnade Tindra och även jag gick av. Gick ner till stan. Köpte lite saker, träffade Erica och gjorde fransar. Avslutade lördagskvällen med en god drink och en cider. Det räckte gott och väl. Låg i sängen innan klockan var 23. Inte lätt att vara gammal. Blev en riktigt lyckad kväll iaf.

På söndagen kom äntligen Felicia hem. Tindra, mamma och A sov över här hemma hos oss till idag.

Blev ingen rolig natt alls för Eddie. Men, lämnade honom iaf på förskolan imorse och det hade gått bra. Får se hur denna natt blir. Håller tummarna för att det inte är något skit på G!

Tror ta mig tusan att det är dags att gå och lägga sig.. Ska bara hänga sista maskinen med tvätt först.
Man blir helt slut som artist när man ställt om klockan eller håller ni inte med?! Jäkla vintertid.. Kolsvart ute redan vid 17.. Deprimerande.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0