onsdag

Sådär, nu har jag städat av här hemma.
Karln har åkt till jobbet och plutten sover. Bäst att ta en dusch innan plutten vaknar igen.

Nu är det superfint väder ute! :)


onsdag

Var inte helt fel att somna tidigt igår kan jag lova.

Nu kom jag hem för en stund sedan. Marita var nämligen snäll och skjutsade mig och Felicia till puttans dagis med hennes jobbuss :)
Då vart Felicia glad. Jag fick även skjuts hem. Tack Marita!

Nu myser jag med Eddie mellan varven. Han ramlar ju titt som tätt. Han är inte direkt försiktig. Går längst alla möbler och släpper händerna till och från. Så, en och annan bula blir det i skallen.
Men duktig, det är han!

Jeff badar nu. Sedan tänkte jag passa på att duscha innan han går till jobbet.

Senare idag, när vi hämtat pluttan på dagis osv så ska vi nog träffa Elina :)
Var hur länge sedan som helst! Hon har inte ens träffat Eddie än..

Vi hoppas iaf att vädret klarnar upp så vi kan vara ute hela dagen även denna dag :)


tisdag

Eftersom det har varit toppenväder ute idag så har vi tillbringat tiden utomhus. Bortsett från när vi åt typ. Vi kom in runt 18 och bägge barnen somnade som stockar efter ca en timme.

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig för natten. Ska försöka somna tidigt ikväll. Var länge sedan nu..


tisdag

Kom in för en stund sedan. Jag håller på att tillaga potatismos och falukorv i ugn. Väntar på att potatisen ska bli färdig för stunden!

När vi hade hämtat pluttan på dagis så gick vi hem och satt i solen här ute på gården. Mys! Eddie sov i vagnen men inte speciellt länge. Så nu ligger han i sin säng igen. Får se om han somnar. Det skulle han behöva då han inte är på sitt bästa humör.
Felicia är nog inte så pigg hon heller med tanke på hur tidigt hon vaknade imorse och så har hon håller igång hela dagen.
Ska göra mitt bästa för att försöka hålla henne vaken till 19..

Felicias läkare ringde förut. Provsvaren..blev väl både på gott och ont. Men nu ska vi tydligen vänta på en ny till. För ytterligare en undersökning. Fast gastroskopi. Mitt lilla hjärta <3


tisdag

Jag och Eddie kom hem för en stund sedan efter att vi varit och lämnat pluttan på dagis.
Felicia vaknade vid 05.30 imorse så jag kan ju inte påstå att hon var speciellt pigg. Eftersom hon inte alls är mycket för att äta frukost på morgonen så fick hon med sig macka och yoghurt i sin lilla prinsesslåda.

Nu tänkte jag och Eddie leka lite innan det är dags för honom att få lite gröt.

Idag är det ganska så varm ute men blåser och duggar lite..

Bjuder på en bild från promenaden hem <3


måndag

"Mamma man får vara försiktig när man går på isen. Man måste hålla balansen så det blir stabilt!"

Kloka ord från en klok liten tjej <3


måndag

Ännu en ny vecka med nya tag!
Nu har jag plockat lite här hemma och ungarna är redo för att gå till dagis.

Ska ta på ytterkläderna alldeles strax och gå ut i kylan. Nu var det -5 grader ute. Burrr..
Ska försöka få Felicia på lite bättre humör nu. Hon ligger nämligen i sin säng och tjurar lite för Eddie tog tillbaka en sak som hon tog från honom..


söndag

Äntligen hemma sen en tid tillbaka!
Har varit en fullspäckad dag.
Först förbi affären för att köpa blommor och så. Efter det till Haninge för att lämna nycklar hos wigren :)
Sedan åkte vi direkt till Rimforsa. Skulle varit hos farfar vid 11 men vi blev lite sena. Väl där fikade vi,var ute på promenad (jag druttade på arslet och blev lerig som få). När vi kom in från promenaden blev det mat och massa. Sedan fikade vi ännu en gång innan vi åkte vidare. Då var klockan innan 17.

Bestämde oss för att åka en sväng förbi jeffs mormor och morfar och överraska dom. När vi kom dit var de inte hemma. Men tillslut kom de, tur det. Blev bjudna på kvällsmacka och te.
Åkte därifrån efter 19.
Så ja, hela dagen har det varit fullt upp. Träffat underbara människor.

I bilen påväg hem somnade bägge ungarna. Men som tur var fortsatte de sova när vi la dom i sängarna här hemma. Eddie har vaknat till lite precis bara och hostat. Lilla gubben..

Snart dags för att ta en kvällscigg innan jag ska mysa ner mig i sängen framför bb.
Imorgon är det upp tidigt, som vanligt. Är dags att lämna pluttan på dagis. Hon var ju borta hela förra veckan eftersom hon var sjuk. Kommer kännas tomt utan henne hemma även fast det "bara" handlar om 5 timmar <3


lördag

Jeff städar bilen, Eddie ligger i vagnen och sover. Jag själv sitter med huvudvärk och latar mig i solen.

Pluttan åkte iväg för typ 15 minuter sen. Hennes farmor frågade för ett tag sedan om hon kunde få ta med Felicia till Louise för att kolla på hennes hästar idag :) blev chockad när L var med i bilen. Visste inte ens om han levde, men tydligen.


lördag

Jag och ungarna sitter och äter lite frukost :) Eddie mosar i sig smörgåsrån så det står härliga till. Kladdigt blir det ju minst sagt. Tur att man ska städa idag!

Jeff ligger och sover. Tänkte sätta på lite kaffe till honom. Sedan funderar jag faktiskt på att ställa mig och baka lite kärleksmums :)


lördag

Just nu känns det som att jag skulle kunna döda för en hel nattsömn utan att vakna av minsta lilla!
Snälla, kan någon ge mig det..?


fredag

Sitter för stunden i soffan. Väntar på att big brother ska börja.
Jag och ungarna kom inte hem förrän klockan var närmare 17 idag. Felicia ville vara ute och blåsa såpbubblor och leka med grann-killen,Viggo :)

Under tiden som pluttan var ute på gården så gav jag Eddie mat och fixade iorning honom för natten så han var färdig. Felicia var ute i en timme ungefär. Jeff kom hem efter 18. Då fixade han lite kasslergryta och ris under tiden som jag nattade Eddie.
Felicia somnade med huvudet i mitt knä här i soffan för ett tag sedan.

Besöket på ögonkliniken idag gick bra. Men om man frågar mig så var inte personalen den trevligaste där..
Hatar när människor inte hälsar osv. Jag hade en tid 10.30, fick komma in i ett undersökningsrum fort.
Gjorde ett test som jag kände mig helt värdelös på. Trodde nästintill att de skulle säga att jag var blind. För den känslan fick jag. Skrattade tyst för mig själv. Men resultaten blev bra. Lustigt!

När den första undersökningen var färdig fick jag sätta mig ned i väntrummet. Då var klockan 10.40.
Sedan fick jag sitta och rulla mina tummar tills läkaren kom vid 12.20 (!!!!) och endast jag var kvar i väntrummet som var överfullt när jag kom dit från början..

Läkaren kollade min synnerv,linsen osv. Allting såg bra ut. Hon kollade även trycket bakom. För det var som hon sa, att det första man tänker på när man känner ett tryck bakom ögonen är tumör. Men om det skulle varit något sådant skulle det märkts på synnerven. Vilket det inte gjorde. Så där blev jag lättad kan jag lova.

Hon kunde inte komma fram till något "fel" utan trodde att det var någon typ av inflammation eller liknande. Skulle höra av mig om besvären kvarstår.


Sist men inte minst, tack som tusan för att ni ville ta hand om Felicia och Eddie under tiden jag var på sjukhuset Fanny och Emmy! <3


fredag

Somnade otroligt tidigt igår. Var inte helt fel! Precis innan jag somnade kändes det som om ögonen skulle ploppa ut.

Har drömt en massa konstigt inatt..känner mig lite orolig inför undersökningen som väntar senare idag..


torsdag

De ringde upp från sjukvårdsrådgivningen. Hon kopplade mig till ögonkliniken så jag fick prata med en sköterska. Fick en tid vid 10.30 imorgon till mottagningen.
Hon nämnde även att jag kanske kommer att få "slussas" iväg till en annan avdelning. Hoppas nästan att jag blir det så de gör en röntgen av skallen.
För antar att allting sitter ihop på något sett. Dvs med min huvudvärk osv..

Det blir nog bra!

Fanny och emmy är snälla och tar barnen när jag är där. Så får de ringa Jeff om det dröjer för länge så får väl han åka och hämta dom..


torsdag

Direkt när Jeff kom hem från jobbet så åkte vi till fenomenmagasinet. Var där med mamma,tindra,danne,jenny och jollan. Var riktigt kul tyckte Felicia :)
Eddie var hur lugn som helst och satt i vagnen och kollade på alla saker.

Kom därifrån lite innan 16. Då drog vi för att åka och storhandla på en gång. Så skönt att ha det gjort! Och innan alla andra kommer att handla imorgon med..
Så nu är kyl och frys full igen :)

På hemvägen stannade vi till en sväng vid saigon för att hämta lite mat.
Så nu är vi alla mätta och belåtna.
Eller, Felicia har knappt ätit något alls..en tugga typ. Men det är väl som vanligt.

Just för stunden sitter jag och väntar på att 1177 ska ringa upp min telefon. Jag har haft en jäkla värk bakom mitt höger öga sen igår kväll. Självklart vägrar den ge med sig.


torsdag

Är inte alls mycket för kungligheter osv. Men tydligen så hade det redan kommit en liten prinsessa till världen när jag hade skrivit inlägget tidigt imorse. Har för mig bebisen kom vid 04.26 och var 51 cm lång och vägde 3280 gram.

Har på Nyhetsmorgon här hemma så dom upprepar ju saker ett antal gånger kan jag lova. Både Eddie och Felicia är vakna sedan en stund tillbaka.

Nu har blåsten börjat lugna ned sig ute. Så skönt. De skulle ju bli fint väder ute idag :)


torsdag

Har precis gett Eddie lite ersättning.
Jag undrar när den gossen kan bestämma sig för att skippa det här målet på 180 ml och bara sova tills det är dags att gå upp istället?

Hann inte vara vaken speciellt länge innan jag insåg att det blåser halv storm ute! Hör hur stolarna på balkongen far runt..

Har varit inne på Aftonbladet och läst lite och såg att det stod att Kronprinsessan Viktoria och Daniel har åkt upp till förlossningen på Karolinska nu.


Tusan, vill knappt somna om..drömde nämligen en otroligt verklig mardröm. Finns nog nästan inget värre som när mardrömmar känns så verkliga. Vaknar alldeles kallsvettig och med gråten i halsen. Usch!


onsdag

Sitter här i soffan med Eddie. Försöker få honom att somna. Går ju sisådär..busunge!

Felicia ligger och sover och har gjort ett bra tag nu så dags att väcka henne snart.

Sedan är det dags att gå ut och få leka lite i den friska luften :) får se om jag fått Eddie att somna innan eller om han ska sova i vagnen.


onsdag

Jeff började jobbet vid 10 idag. Känns riktigt tomt utan honom eftersom han varit hemma sedan förra torsdagen.
Ikväll slutar han 20..

Efter att jag matat Eddie för en stund sedan var han så lugn så han fick sitta kvar i sin matstol för att leka.
Under tiden kom jag på att Felicia kunde fixa en av julklapparna hon fick. Måla sin egna mugg. Så det fixade jag fram till henne. Hon var så duktig och muggen blev jättefin :)
Nu ska den bara stå och torka i ett dygn och efter det ska den in en stund i ugnen.

Är riktigt tråkigt väder ute idag. Grått och mulet. Typiskt att det inte kunde vara lika fint som gårdagen..men tror det skulle bli sånt väder imorgon. Härligt.
Tror termometern visade på +7 iaf.


tisdag

Varit hemma även denna dag. Hade feber förut. Har sovit rätt så mycket, som igår. Kände mig helt orklös ett tag och kunde inte hålla ögonen öppna.
Just för stunden känner jag mig alldeles genomsvettig. Håller tummarna för att febern är påväg att försvinna.
Felicia är iaf feberfri och grabbarna i huset mår bra. Imorgon ska Jeff till jobbet. Jag och ungarna ska väl åtminstone gå ut imorgon för att få frisk luft nu när man mår bättre och förhoppningsvis har ork till det. Felicia behöver springa av sig lite med.

Jag har inte rökt sen i förrgår. Känner mig duktig. Men samtidigt har jag ett sug efter en cigarett för stunden, så funderar på om jag ska gå ut och ta ett bloss,eller två.

Men innan jag gör det ska jag fixa lite välling till Eddie som tyckte att det var dags att vakna igen.
Felicia lär vara vaken rätt så sent senna kväll. Hon sov otroligt sent nu på dagen och vaknade inte förrän runt 18. Men kände att jag inte ville väcka henne eftersom hon varit sjuk och allt.



måndag

Eddie somnade ganska så snabbt efter att jag skrev det senaste inlägget. Tidigt. Men han har inte vaknat ännu. Felicia pluttan somnade en timme efter ungefär.

Nu håller jag tummarna för att min och Felicia feber försvinner snart. Känner att den är på G på mig igen..

Nu ligger jag i sängen och kollar på de okända. Får se om jag orkar hålla mig vaken till big brother.

Affären får vi ta imorgon istället.


måndag

Fan också..nu har både jag och Felicia feber. Men ingen mer kräks iaf! Skönt det. Jag kräktes förut om man nu kan kalla det för det. Kom knappt ingenting med tanke på att jag inte ätit sedan igår.

Nu försöker jag se om det finns någon vänlig själ som kan skjutsa oss till någon affär för att handla. Skulle behöva isglass till Felicia bl.a.


måndag

Inatt kräktes felicia en stup i kvarten. Hon var så jäkla duktig. Var inte ledsen eller nåt. Duktiga tjej <3
Nu tror jag att klockan var 06 när hon kräktes senast.

Eddie har inte kräkts sedan han somnade igår kväll.

Däremot har Jeff kräks en gång inatt. Men inget mer. Så han är hemma idag.
Går runt och pipplar som han gör när han är dålig.

Felicia säger ingenting utan på henne märks det inte ens att hon kräkts en massor.

Jag själv mår illa heeeela tiden men det kommer aldrig upp något. Håller på att bli tokig!

Eddie har iaf fått i sig vatten inatt och typ 120 ersättning. Och det har ju fått stanna kvar. Så ska testa med lite gröt sen tror jag. Han har börjat lukta aceton i munnen..

Så, kort och gott skulle jag mer än gärna ha sluppit denna natt och dag om det ska fortsätta så här!


söndag

Vi har fått en ovälkommen gäst i vårat hem! Kräksjukan.

Eddie hann kräkas 7 gånger på knappt 2 timmar. Han somnade vid 19.30.
Han har vaknat några gånger men inte kräkts med.

Nu vid 23 så sprang jag upp i världens fart för då hör jag hur Felicia kräks inne på sitt rum. Så, hon själv+sängen och en stor del av golvet var fullt..
Hon var så duktig! Satte henne i duschen ett tag. Bäddade madrassen i vårat rum. Frågade henne om hon mådde illa, hon sa nej.
Hann sedan ta max 1 minut innan hon kräks ingen. Hon hänger över hinken och utbrister: "fy, jag tycker inte om att kräkas alls mamma!"
Nää lilla hjärtat, det är det nog ingen som gör <3

Denna natt kommer bli lång.
Hoppas att de sover hyfsat bra iaf.

Var exakt det här jag sa när Eddie kräktes förut.
"Det skulle inte förvåna mig ett skit om Felicia kommer kräkas ned sin säng inatt. Inte ett jäkla skit!"
Så rätt man kunde ha. Fy satan!

Så, du din ovälkomna gäst, FÖRSVINN!


söndag

Sitter här med Eddie bus..han har kräkts 3 gånger på mindre än en timme. Våran lilla kille. Något skit är det garanterat med tanke på att han aldrig kräkts så här förut, och han är inte riktigt "sig själv" heller.

Nu ska jag vända upp och ned på allt här hemma då min mobil laddare plötsligt har valt att försvinna. Mysko...


söndag

Närmare 13 tiden kom mamma,tindra,Arnold och ö förbi oss. Vi tog bara på oss ytterkläderna och så gick vi till skogen för att grilla korv. Var mysigt. Med kallt. Glömde självklart ta på mig mina sockar. Det är rätt att vara efterklok. Vi stannade i skogen i över en timme. Efter det traskade vi hem till oss så tjejerna kunde få leka lite mer.

De åkte hem för ett tag sedan.
Nu sover Eddie och Felicia är vaken än så länge.

Ikväll börjar big brother.


söndag

Vaknade av att mamma ringde och frågade om vi hade någon grillplats i närheten. Felicia skulle ju ha åkt pulka eller något med tindra och jollan. Men får se om brorsan och jollan kanske kommer senare...
Men eftersom vädret är som det är så tänkte vi istället grilla i skogen.
Är ju massor med snö som smällt bort.

Nu ska jag busa lite med mina solstrålar. Jeff ligger och sover lite.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/656208/images/2012/pic_190120445.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/656208/images/2012/pic_190120445.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/656208/images/2012/pic_190121360.jpg" class="image">


söndag

Blev sent ikväll/natt!
Kom hem för inte allt för länge sedan. Båda ungarna vaknade självklart. Felicia började säga att hon har ont i magen vilket hon aldrig klagat på annars med tanke på allt..

Nu ligger iaf jag,Felicia och Jeff ihopklistrade i sängen framför det regnar köttbullar. Felicia och Eddie dricker båda välling.
Är dags att försöka sova snart känner jag. Ögonlocken orkar nog inte vara vakna så länge till..

Överlag blev det en bra lördag iaf :)


lördag

Sitter på barnakuten med Emilia och Filippa. Har suttit och rullat tummarna i närmare 3 timmar nu (?!!) hette det barnAKUTen eller?

Läkaren kom in och pratade och emilia hann precis ta av Filippa kläderna och då ringer självklart larmet på läkaren!

Men snart ger vi upp. Blev inte alls som vi hade tänkt oss ikväll. Meningen var att vi skulle kollat på skräckis hemma hos dom i Haninge och haft det trevligt. Men istället är vi här. Karlarna är i Haninge och kör tvspel medan ungarna sover. Jippi!


lördag

Nu är jag piggare efter att ha duschat. Inte lika irriterad heller..

Vi ska snart fixa iordning oss här hemma för att åka iväg till ett par kompisar.

Eddie sitter i sin gåstol just nu och försöker att hinna efter Felicia som springer runt och har sig.


lördag

Just för stunden så har jag en billig bebis till salu här hemma.
Han är hur lugn och go som helst. Lätt att ha att göra med. Men vägrar dessvärre att sova ordentligt på nätterna just för stunden.

Sista gången jag kollade på klockan inatt var vid 01.15 typ (kunde verkligen inte sova!). Sedan dröjde det inte länge innan Eddie vaknade 01.46, han somnade om rätt så fort men vaknade igen vid 03.37 typ (då fick han lite ersättning). Jag la mig igen och tänkte att du jägarns måste han ändå sova lite. För han somnade om strax efter 04. Men nää då, han vaknade igen vid 05.23 och är fortf vaken! Så nu är det väl bara att börja se pigg och glad ut. Hur det nu ska gå. Tror jag får lägga mig och sova en stund när Jeff bestämmer sig för att vakna om jag ska orka med den här dagen.

Så..inte spec mycket sömn för mig inatt inte. Får se hur länge det dröjer innan Felicia vaknar,Eddie är inte direkt tyst för stunden. Han verkar tro att det är dags att hälla ut alla leksaker och leka rövare.


fredag

Tog en promenad bort till affären förut allihopa. Blev att handla lite mer än vi hade räknat med. Tur att vi hade pulkan med oss. Hehe.

Just nu står mannen i köket och lagar mat. Felicia äter pannkaka som Jeff gjort. Jeff och jag ska käka vitlökskroketter,kött,sås och sallad sen. Gud så gott det ska bli!

Eddie ska jag försöka lägga ned i hans säng snart för att se om han kan somna.
Just nu står han vid bordet och försöker dra åt sig felicias tallrik.
Är otroligt hur långa ungars armar kan bli när de vill åt någonting!

På dagen idag så sov vi alla ett tag. Så Felicia lär nog vara vaken ett tag ikväll.


torsdag

För inte så länge sedan åkte Mats,Marita,Alexandra och Oskar hem. De var här på fika. Riktigt trevligt. Får vi göra om snart.
Felicia tyckte att det var roligt :)

För stunden ligger jag och Felicia i sovrummet och kollar på det regnar köttbullar. Hon valde den filmen och filmen smurfarna i leksaksaffären förut. Och även en liten leksakshamster.

Hon borde egentligen somnat för länge sedan med tanke på att hon vaknade innan 06 imorse. Sedan sov hon inte längre än ca 30 minuter efter ingreppet förut. Vill aldrig mer att hon ska behöva sövas..hon var så aggressiv när hon vaknade. Man fick varken röra henne eller prata med henne. Tog ett bra tag innan hon blev sig själv igen.
Men fy så duktig hon varit idag <3

Har lovat henne att hon ska få sova inne hos mig och Jeff inatt.


torsdag

Just för stunden så känner jag mig som världens stoltaste mamma!
Våran prinsessa var så otroligt duktig så det finns inte. Inte en enda tår när de satte nålen eller när hon sövdes.
Det som hon gnällde mest över var nog när de skulle ta bort "plåstret" som höll nålen på plats när allt var klart.

Nu äter vi och sedan blir det en sväng till leksaksaffären här i Motala där felicia får välja vad hon vill bara för hon varit så duktig.


torsdag

Morrn morrn. Har nu varit vaken ett tag.
Klart som tusan att jag har ont i huvudet! Tror det är en kombination av trötthet och att jag är nervös..

Nää, dags att gå upp och fixa iorning oss så vi kan åka iväg inom en timme.
Jeff och Eddie ligger fortf och sover,


onsdag

Eddie somnade lagom tills vi var framme vid Felicias förut. Hon hade haft det bra som vanligt och även gympa som alltid på onsdagar. Så idag har hon varit rätt så gnällig så därför har jag håller henne sysselsatt hela dagen.

Först när vi kom hem till gården förut så var vi ute och lekte ett bra tag i all snö. När vi kom in så ville Felicia göra chokladbollar. Hon gjorde "bajskorvar" till sin farfar som han skulle få imorgon. Snällt va? Haha.
Efter att vi hade bakat så var det full rulle. Ungarna badade tillsammans förut. Eddie är livsfarlig och vägrar sitta still utan vill helst stå upp.
Men nu är iaf båda ungarna rena och fina :)

För tillfället ligger Eddie i sin säng och dricker välling. Tror att han kommer somna rätt så fort. Han vaknade strax innan 14 och har varit vaken sedan dess. I vanliga fall brukar han sova en gång till efter det.

Jag och Felicia sitter här i soffan och myser framför Disney junior. Kanalen "somnar" vid 19 så då brukar Felicia vilja gå och borsta tänderna och lägga sig hon också.

Karln slutar vid 20..

Imorgon blir det att gå upp tidigt. Får INTE glömma att sätta på emla plåsterna i Felicias armveck.


onsdag

Börjar tänka mer och mer på morgondagen. Är orolig. Orolig för att pluttan ska få sövas. Men jag vet innerst inne att det kommer gå bra. Prinsessan.
Jeff har tagit ledigt imorgon och på fredag, så vi kan umgås allihopa och lägga mer tid på Felicia än vad man kan när man är själv med bägge ungarna.

Så, imorgon runt 07 sitter vi i bilen för att lämna Eddie i stan hos mamma som är snäll och ställer upp för att passa honom under dagen.
När vi har lämnat Eddie åker vi bort till sjukhuset i Motala. Får se hur länge allting tar.


onsdag

En påminnelse till mig själv:
Kom ALDRIG mer med förslaget att du ska dra Felicia i pulkan del långa biten till dagis när vägarna är FULLA med snö!


tisdag

När vi hade hämtat Felicia på dagis så gick vi bort och tog bussen på en gång.
När vi väl kom till stan gick vi bort till butiken handmålat(?).
Väl där köpte vi en alla hjärtans dag present till pappa Jeff och även en till barnens mormor. Felicia valde ett rött hjärta där det stod "världens bästa mormor" på. Gick upp till henne och lämnade presenten. Hon blev självklart glad :)

Bussen var 15 minuter försenad på stan? Skapligt irriterad blev jag. För kylan kröp sig på och Felicia var kissnödig och trött. Hon somnade på bussen. Jeff kom och mötte oss halvvägs ifrån att vi hade gått av bussen. Han kom direkt från jobbet.

Väl hemma så blev det tacos. Felicia fick en ros och jag en bukett med fina blommor. Eddie fick ett mjukt hjärta.
Tack älskling <3
Jeff blev glad för muggen vi hade köpt till honom.

Felicia somnade i min famn även denna kväll framför tvn.

Jag kom precis in efter att ha varit ute och sopat bort all jäkla snö! Fasen så det snöar ute. När jag ändå var ute så passade jag på att ta bort all snö franka hade utanför sig också då han inte var hemma. Är ju så jäkla jobbigt när det blir så mycket!

Får nog bli att ta pulkan till dagis imorgon bitti. Jeff börjar ju vid 10 så han skulle stanna hemma med Eddie.
Tack och lov att han börjar sent så jag slipper dra med mig vagnen och allt imorgonbitti i detta väder. För de plogar ju inte direkt...

Nu ska jag kolla färdigt på 48 avgörande timmar och sedan kallar duschen på mig.


tisdag

Hej och hå, Eddie är verkligen överallt och ingenstans. Helt vild. Han har börjat tuffa till sig en massor nu eftersom han själv kommit på att han kan stå upp. Så, nu så brukar han släppa taget med ena handen och bara hålla sig kvar med den andra. Vilket har resulterat i ett och annat sår och en och annan bula på hans lilla huvud. Vilding!
Men självklart så är han på benen fort som tusan igen och fortsätter med alla bus.

Man kanske skulle ta och köpa en sån där otroligt snygg tyghjälm?


Imorse så sov faktiskt båda ungarna till 07 :) Felicia kom in och la sig bredvid mig i sängen strax innan. Så denna natt sov hon hela natten i sin säng. Önskar att det kunde vara så varje natt, för vi alla sover nog bättre när det är så.

Var mindre kul att gå bort till dagiset idag. De har snöat en hel del denna natt. Självklart hade de knappt plogat någonstans.


Eddie vaknade från sin lilla sovstund för ett tag sedan. Så nu tänkte vi leka lite med alla leksaker innan tvätten ska hängas upp och väskan ska packas.
Vi ska nämligen åka in mot stan direkt när vi hämtat prinsessan på dagis.
Eftersom det är alla hjärtans dag idag så ska vi se om vi hittar något fint.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/656208/images/2012/pic_189339879.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/656208/images/2012/pic_189339879.jpg" class="image">


måndag

Dröjde inte länge innan ungarna somnade sen. Eddie somnade för lite över 2 timmar sedan och Felicia somnade bredvid mig i soffan strax efter 19. Mina underbara ungar!

Jeff och jag är lika "sociala" mot varann som de flesta andra kvällar. Eftersom vi inte tycker om samma typ av program så kollar han för tillfället på tvn i sovrummet och jag i vardagsrummet.
Har suttit och nördat teen mom 3 på MTV. Missade ju förra veckans avsnitt. Så, 2 timmar har jag kollat snart.

Så fort det är slut ska jag duscha och sedan lägga mig för natten!


måndag

Kan lova att jag har två övertrötta ungar här hemma just nu. +att Felicia gör allt för att jävlas med Eddie. Kan lova er att jag haft bättre stunder.

Men nu väntar vi iaf på att pappa Jeff ska komma hem. Så sedan ska vi mysa.


måndag

Ny vecka, nya utmaningar.

Klockan 06 är tydligen den nya tiden att vakna här hemma!
Nu är vi alla iordning fixade iaf. Så nu väntar vi bara att klockan ska bli ett visst klockslag så vi kan bege oss mot dagis för att lämna storasystern i hushållet.


söndag

Jag hade sett fram emot att se det okända vid 20.00 ikväll. Men insåg rätt så snabbt när jag hade bänkat mig framför tvn i soffan att det var repris från förra veckan. Fan då!

Satt och gläppade lite och fastnade för filmen hesher. Mest för att den var så sjuk! Men kunde inte sluta kolla på den. Är nog en av de sjukaste filmerna jag någonsin sett.

Nu är det dags för en kvälls/natt cigg och sedan blir det bums i säng. Ikväll ska jag ta mig tusan göra allt för att somna "skapligt".

Imorgon ringer klockan tidigt.


söndag

Felicia och Jeff hade haft det jättebra på bion :) men hon tyckte allt att det var lite läskigt när det var i 3D. Hon hade viftat med händerna framför sig och sagt åt sakerna att försvinna när de kom för nära.

Under tiden som de var borta passade jag och Eddie på att lyssna ganska så högt på stereon och dansa.
Jag försöka städa men det gick mindre bra. Dammade iaf av lite.
När Jeff och Felicia kom hem så passade jag på att städa badrummet, dammsuga och ska nu skura golven.

Eddie ligger och sover. Jeff kollar på hockeyn (Sverige-Finland).
Felicia hoppar runt och leker med en ballong.

När jag är färdig med golven ska jag ta med Felicia ut lite i det fina vädret och åka lite pulka(om hon vågar).


söndag

Just nu är det full rulle här hemma. Eddie är på golvet och Felicia sitter här i soffan med mig och har stenkoll så han inte ramlar bakåt och slår sig.

Pigg, piggare, piggast? Det är raka motsatsen mot vad jag är just nu. Kunde inte somna förrän efter 3. Då hade Felicia precis kommit in och lagt sig bredvid mig. Sedan vaknade Eddie vid halv 7..

Men men, nu är det iaf söndag och slutet på denna vecka. Vad snabbt den här veckan har gått?


söndag

Melissa och hampus kom förbi en kort sväng förut.

Sedan dröjde det inte länge innan vi gick och la oss. Men här ligger jag, klarvaken och kan inte somna. Jippi!
Ungarna lär ju vakna om inte för många timmar och vilja gå upp.

Jeff ligger och snarkar här bredvid mig och Eddie ligger i sin säng och gör detsamma. Felicia hör man titt som tätt mumla inifrån sitt rum.
Nää ni, nu ska jag slå mig själv i huvudet eller något så jag somnar.


lördag

Felicia somnade i min famn även denna kväll. Verkar vara något nytt hon börjat med lilla pluttan.
Eddie och hon somnade sent idag. Har för mig klockan var närmare 21.

För stunden sitter jag med färg i håret. Får se hur detta slutar. Haha. Rött lär det bli iaf..får se, kanske är jag som får gå runt med en mössa på huvudet till affären imorgon och köpa ny färg. De som känner mig vet ju att jag älskar att experimentera när det kommer till hårfärger.

Jeff sitter och nördar NHL.

Ska ta ut färgen om ett tag och försöka komma i säng ganska så fort.


lördag

Meningen var att vi alla skulle ta en promenad bort till affären och leka lite på vägen. Men Felicia vägrade att lyssna och samarbeta när kläderna skulle på. Så nu sitter jag och Felicia här i soffan istället medan Jeff och Eddie har gått till affären.

För man kan ju inte bete sig hur som helst..någonstans måste man dra gränsen.


lördag

Var somsagt jeffs tur att ta barnen inatt/imorse. Så jag har fått sova ut lite. Sov till och från och gick faktiskt inte upp ur sängen förrän klockan var närmare 12. Det var inte fy skam kan jag lova ;)

Hittills har dagen bara bestått av att slappa. Tror det blir så resten av dagen också. Har ju haft minst en spelkväll de senaste helgerna..

För stunden sitter jeff klistrad framför liverpool. Eddie gör allt för att få hans uppmärksamhet och Felicia kommer smygandes ut ifrån sovrummet för att försöka skrämma oss titt som tätt.

För inte allt för många minuter sedan så blev Jeff irriterad på fotbollen för det skulle varit rött tyckte han. Så han flög upp från fåtöljen och hoppade och ropade av ilska. Sedan hinner han knappt sätta sig ned innan Felicia säger förskräckt : "men Jeff, varför blir du så galen?" felicias kommentarer kan få vem som helst glad!


tankar

Har de senaste åren (sedan jag fick Felicia) undrat varför de finns de personer som väljer att skaffa barn men inte tar sitt ansvar. Varför vill man inte ta vara på tiden man har tillsammans med sitt/sina barn?
Kan någon klok människa svara på varför man väljer att skaffa barnvakt till sitt/sina barn var och varannan dag för att göra saker som man känner att man "måste"? Visst, en eller ett par gånger i månaden är helt ok tycker jag men inte flera gånger i veckan!
Vem fan kan tro att man fortfarande kan ha egentid som man hade innan man bestämde sig för att bilda familj?
Varför skaffar man barn för om man ändå inte vill vara tillsammans med dom och uppleva saker och ting och ta tillvara på den tid när de fortf små?
Visst om man är ensamstående och kanske behöver få vila ut ibland osv. Men somsagt, inte så ofta!


Förstår mig bara inte på sådana människor..och nu tänker jag inte på någon speciell utan i allmänhet.
Men somsagt, om någon har svar på de frågorna får ni mer än gärna förklara det för mig för det är tankar som slår mig titt som tätt.




Nu är det dags att lägga sig under täcket och kolla på män som hatar kvinnor på svt. Så avslutas denna fredagskväll :)
Felicia somnade i min famn förut i soffan och Eddie somnade med vällingflaskan i högsta hugg.

Skiter i att färga håret ikväll. Orken finns inte där och klockan börjar bli mycket! Får ta det imorgon eller något istället.

Imorgon ska jag få sovmorgon. Underbart att få sova ett par timmar extra. Och på söndag är det jeffs tur.


fredag

Rött igen?


fredag

Nu har vi varit hemma ett tag. Har precis käkat god kvällsmat som Jeff har gjort. Jag är bortskämd! Han är så duktig min karl.

För tillfället sitter Felicia i mitt knä. Vi har pratat lite smått om vad läkaren kommer göra när jag och Jeff ska med henne till sjukhuset. Berättade att hon kommer få lite medicin i armen och att hon kommer få sova en stund.
Då utbrister hon "men mamma, jag vill inte ha större tuttar!!!"
Haha. Kan det bero på att plastikdoktorn stod och rullade på tvn imorse må tro? Underbara unge!

Nu ska jag njuta av min underbara familj innan det är dags att mysa ned sig under täcket.


fredag

Nu ska jag alldeles strax ta mina små troll och åka in mot stan. Ska köpa nässpray till henne. Näsan rinner inte direkt men man hör att det sitter där och irriterar. Bara det är över till torsdag så är vi alla glada!
Hennes högra kind är helt röd/blå. Varför ska det nästan alltid hända olyckor när man kombinerar pulka och snö?

Idag snöar det inte, solen skiner faktiskt. Får se hur länge det håller i sig ;)

Ska bli underbart ikväll när Jeff kommer hem och man vet att vi har helgen för oss själva. Har ingenting planerat än så länge. Förutom att Felicia och Jeff ska iväg själva en sväng på söndag. Är ju inte så ofta bara de gör någonting själva. Jeff kom på iden om att se två skulle gå och kolla på mästerkatten på bio,Felicia vill så gärna se den.


torsdag

Jeff slutade vid 11 idag. Så skönt!
Har bara slappat. Funderade på att åka iväg en sväng ikväll men struntade i det. Istället så gick vi alla ut för att åka lite pulka :) Jeff fixade ju en pulka där man kan sitta två i förra året. Så den åkte vi i för första gången idag.
Dessvärre slutade det med att Felicia ramlade ur pulkan och skrapade upp sin ena kind. Pluttan.

När vi kom hem så badade ungarna tillsammans. Nu ligger Eddie i sin säng och dricker välling. Så skönt att han kan göra det själv nu!
Felicia är fortf vaken (hon dricker upp mitt te) men är dags för henne att lägga sig snart också :)

Har idag låst upp min telefon så nu slipper jag jeffs gamla iPhone med sprickor i hela displayen. Så nu har jag min egna. Känns inte helt fel.


torsdag

Nu har Eddie varit vaken i över en timme och vägrar somna om. Inget som hjälper. De senaste 10 minuterna har han ställt sig upp och skrikit för full hals. Enbart för "nöjets skull". Så pluttan vaknade och skrek att hon får ont i öronen. Eddie bara skratta självklart. Skitunge. Han är inte så populär hos mig för tillfället. Hehe.

Skulle inte vara helt fel att få sova en hel natt utan avbrott snart.


onsdag

Vet inte om jag ska skratta eller gråta..


onsdag

Sitter på bussen hem nu med en nyfiken liten kille :)

Har varit och strosat runt på stan nu när inte Felicia varit hemma. Inget kul att sitta hemma då...

Pluttan skulle komma hem till 19 bestämde vi så då blir det lite kvällsmacka innan barnen ska lägga sig för natten. Felicia lär nog vara riktigt trött efter ett besök på busfabriken så lite som hon sitter still!


onsdag

Snart dags att gå och hämta prinsessan på dagis för att sedan gå hem och äta lite mellis. Sedan ska somsagt L hämta henne. Får hoppas att de inte blir för sent för jag och Eddie ska iväg.

Eddie är det som vanligt full fart på här hemma. För tillfället står han upp och kladdar på tvn. Är kanske dags att sätta upp den på väggen så han inte når den längre?


Har kollat runt lite på Linköpings hemsida på förskolor. Känner att vi gärna vill ha något lite närmre. Eller jag kanske man ska säga. Hehe. Finns ett privat dagis ganska så nära här så jag funderar på om jag ska ställa både Felicia och Eddie i kö dit. Är ju ganska så smidigt att ha inskolning med båda samtidigt.
Annars så får Eddie börja på det Felicia går på nu. Vi får se helt enkelt :)


onsdag

Igår kom somsagt Camilla hit. Stannade i ett par timmar. Satt och snackade massor med skit. Trevligt.

Jeff fick jobba över igår så han kom hem efter 18 istället. Då käkade vi lite lasagne som var färdig lagom tills han kom hem.


Denna morgon har jag vaknat på lite fel sida tror jag...är skapligt trött och lättirriterad. Men, blir väl lätt så...
Nu är Jeff och lämnar Felicia på dagis.

Denna dag ska felicias far komma och hämta henne för att åka till busfabriken.
Han har sagt det till henne iaf och det är det enda hon pratat om de senaste dagarna så jag hoppas att så är fallet!

Får se vad jag och Eddie ska hitta på för något när våran prinsessa är iväg och leker.


tisdag

Denna natt har inte varit att leka med. Eddie har vaknat och hostat och haft svårt att somna om. Som om inte det skulle vara nog kom Felicia in och la sig mellan oss vid 4 och höll låda så det stod härliga till. Hon har fortf inte somnat om!

Så denna dag får hon vara hemma från dagis. Har ingen lust att ha en överträtt Felicia resten av dagen om hon skulle gått till dagis. Skitunge som vägrar somna om!

Nu ligger även Eddie vaken och pratar i sin säng. Klappar händerna och har sig :)

Runt 10 tiden så kommer Camilla hit på besök efter att hon lämnat av ungarna på dagis. Ska bli trevligt.


måndag

Jag och Felicia har precis bakat chokladbollar :)
Om hon fick välja skulle hon nog velat äta "degen" på en gång.

Nu busar vi lite i väntan på att pappa Jeff ska komma hem från jobbet.


måndag

Nu sitter jag och Eddie framför vakna med the voice och myser.
Har precis gett Eddie gröt till frulle. Jag själv åt fil och havrefras. Inte fel.

Inatt har Felicia sovit i sin säng hela natten. Hon somnade lite innan 20. Eddie somnade ungefär samtidigt. Även han sov hela natten faktiskt.
Så typiskt att en själv ska somna sent bara!

Imorse så ringde klockan vid 07. Hörde att Eddie började vakna. Men han ligger alltid och pratar och styr och ställer i sin säng på morgnarna så han fick ligga kvar. Gick in och väckte Felicia. Hon måste känt sig utvilad för hon vaknade hur lätt som helst :)

När vi skulle gå till dagis så fick Felicia ha på sig strumpbyxor under sina adidas brallor. Och overallen självklart!
Jag fick också ta på mig dubbla brallor. Felicia ifrågasatte varför inte jag hade någon overall. Hon tyckte att det var skandal. Haha. Hon sa att hon skulle skaffa en rosa overall till mig. Snyggt!

När vi gick in till Eddie så stod han upp i sängen och skrattade.
Det är hans nya sak, ställa sig upp mot saker och ting. Började mer och mer igår. Igår kväll var det gåstolen som var rolig att ställa sig mot.
Även nu idag. Bjuder på en bild.


söndag

Både jag och Jeff sitter för stunden proppmätta i soffan med en klätterapa vid namn Eddie mellan/på oss.
Busunge!

Felicia åkte till sin pappa vid 13 sen.
Tyckte att hon kändes lite varm så tog tempen på henne innan hon åkte. Den visade lite feber. Får hoppas att den inte går uppåt.

Nu ska vi nog bara slappa lite och vänta på att pluttan kommer hem. Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt!
Får se om vi kanske går ut med ungarna senare och åker lite pulka.


söndag

Jag ligger och drar mig i sängen för tillfället. Kanna inte alls dumt kan jag lova! Men är nog dags att gå upp snart..

Får se vad som händer denna dag.
Meningen är väl att Felicia ska åka hem till sin far på kalas men han har inte hört av sig så det är upp till honom.
Vi tänker inte sitta hemma och rulla tummarna direkt.

Vet inte hur många grader det är ute. Men eftersom jag fryser som tusan här under täcket så är det nog inga plusgrader iaf. Hehe.




söndag

Nu har klockan gått över till söndag :)
Sitter hemma hos oss och spelar 7an med Melissa och Hampus.
De har varit här sedan 18 eller nåt. Har spelat en massa spel och ätit underbart god mat som karln i huset lagade.
Han är så duktig så!

Ungarna somnade utan problem förut. Felicia var helt speedad när hon kom hem och sprang runt överallt.
Hon och Eddie fick bada under tiden Jeff åkte och hämtade de andra.

Tror att Jeff ska åka och lämna dom hemma snart. Då ska jag krypa ned i sängen. Gud så skönt det ska bli! Och imorgon ska jag få sova ut. Underbart.

Eddie har fått tillbaka sin jäkla slemhosta! Typiskt.


lördag

Eddie sover sen en stund tillbaka. Jag har lagt mig i sängen och tänkte försöka göra detsamma med tanke på de få timmars sömn man fått inatt. Men har insätt att det inte är det lättaste med en karl som ligger och snarkar för kung och fosterland!

Kanske skulle gå upp och börja städa lite? Men finner ingen motivation alls just nu..


lördag

Igår blev felicia hämtad här hemma av sin farfar och Marita :) hon skulle sova hos dom till idag. Och vid 11 idag skulle de gå på disney on ice. Är så glad över att de har den kontakten de har och att de hittar på saker med henne!
Hon blev hur glad som helst när hon fick ett kort på posten i torsdag där det stod att de skulle hämta henne på fredag och gå dit på lördag.
Jag har ju vetat om det ett tag men valt att inte säga något till Felicia för då blir hon så exalterad och skulle bara "tjata" om det. Hehe.

Jef slutade vid 18 igår. Han kom bara in och bytte om sedan så åkte vi bort mot skarpan direkt. Var bjudna hem till Melissa, Hampus och Svea på spelkväll och lite tacos. Först hade vi parkering till 00, men valde att lägga i till 02 istället. Kallt som satan var/är det ute! Tror temperaturen låg på -16 inatt när vi åkte hem.
Eddie var faktiskt riktig duktig när det gällde att sova och så. Och han skrek ingenting :) duktigt av honom att kunna somna på en madrass på golvet. Visserligen vaknade han en gång och var uppe ett tag. Annars gick det toppen!

Kan lova er att hela min kropp känns jävligt ting idag med tanke på att man inte somnade förrän ca 03 inatt. Sedan vaknade Eddie runt 7 och ville käka och sov till typ 8.30. Är jeffs tur att sova ut idag. Det behöver han efter att ha jobbat 16 dagar i sträck eller vad det var.

Eddie är det full rulle på just nu.
Just det, nu kan han halvt som halvt give me five ;)

När vi var hos Melissa och Hampus igår så fick Eddie testa deras sittdel till deras nya vagn. Han var den första. Gick superbra och den var jättefin :)


fredag

Idag är det hela 7 månader sedan Eddie kom till oss! Så fort tiden går. Helt otroligt.

Nu kan han bl.a.
-säga mamma och pappa.
-vinka
-klappa händerna
-sätta sig upp själv
-kråla för fullt!
-är påväg att krypa. (har tagit 5 steg på sin höjd).
+ att han har sin första tand på G.


Är så stolt över våran son <3


torsdag

Nu sitter jag på bussen påväg hem till mina älsklingar. Jag och Melissa tajmade in våra bussar perfekt efter att tåget kommit in till stationen ;)

Just nu är huvudvärken som bortblåst. Underbart!

Var kul att ta lite kort i en studio. Bilderna blev bra och Melissa fick dom hon behövde!


torsdag

Denna dag har jag känt mig som en riktig zombie. Felicia kom in till oss vid 3.30 och somnade inte om förrän lite innan 6! Skitunge. Hon låg och pratade om att hon hade en krabba med vita ögon i badrummet som hade smitit ur sin bur. Och en fråga som löd "mamma, är du en bra letade? Jag vill ha tillbaka min krabba. Förstår du det?"
Underbaring <3

Eddie har också hållet mig vaken mellan varven. Man ser vitt nu nere i underkäken. Men är som ett litet lager med tandkött som inte riktigt vill ge med sig. Så han är inte på sitt bästa humör direkt lille plutten.

Var tur att Jeff slutade vid 12 idag. För liten sömn resulterar i megamigrän! Kräktes även på det med...
Men sov till halv 3 ungefär.
Sedan blev det brottom. Migränen är inte ok än. Men jag ska med Melissa till en fotostudio i Norrköping fö att stå modell åt henne. Men, självklart åker jag hem om det blir värre.

Nu sitter jag på bussen in mot stan iaf. Karln och ungarna är hemma <3


onsdag

Jag lyckades hålla Felicia vaken sen drygt 30 min tillbaka. Vi lekte med lera och massor så hon inte tänkte på hur trött hon var. Hon blev inte alls glad när hon insåg att hon skulle få sova i sin säng inatt. Hon har fått ligga mellan mig och Jeff se senaste nätterna då vi legat och kollat på film tillsammans tills vi somnar.

Eddie somnade alldeles nyss.

Nu sitter jag framför förlossningskliniken och väntar på att min älskade karl ska komma hem från jobbet <3


onsdag

Har varit lite mycket idag. Mycket för mig att ta in. Men nu har jag iaf fått den info jag känner att jag behövde iaf. Så nu väntar jag bara på alla andra papper osv.

Har även kommit underfund med saker och ting och är fast besluten om vad som är felicias bästa!


RSS 2.0