lördag

Igår blev felicia hämtad här hemma av sin farfar och Marita :) hon skulle sova hos dom till idag. Och vid 11 idag skulle de gå på disney on ice. Är så glad över att de har den kontakten de har och att de hittar på saker med henne!
Hon blev hur glad som helst när hon fick ett kort på posten i torsdag där det stod att de skulle hämta henne på fredag och gå dit på lördag.
Jag har ju vetat om det ett tag men valt att inte säga något till Felicia för då blir hon så exalterad och skulle bara "tjata" om det. Hehe.

Jef slutade vid 18 igår. Han kom bara in och bytte om sedan så åkte vi bort mot skarpan direkt. Var bjudna hem till Melissa, Hampus och Svea på spelkväll och lite tacos. Först hade vi parkering till 00, men valde att lägga i till 02 istället. Kallt som satan var/är det ute! Tror temperaturen låg på -16 inatt när vi åkte hem.
Eddie var faktiskt riktig duktig när det gällde att sova och så. Och han skrek ingenting :) duktigt av honom att kunna somna på en madrass på golvet. Visserligen vaknade han en gång och var uppe ett tag. Annars gick det toppen!

Kan lova er att hela min kropp känns jävligt ting idag med tanke på att man inte somnade förrän ca 03 inatt. Sedan vaknade Eddie runt 7 och ville käka och sov till typ 8.30. Är jeffs tur att sova ut idag. Det behöver han efter att ha jobbat 16 dagar i sträck eller vad det var.

Eddie är det full rulle på just nu.
Just det, nu kan han halvt som halvt give me five ;)

När vi var hos Melissa och Hampus igår så fick Eddie testa deras sittdel till deras nya vagn. Han var den första. Gick superbra och den var jättefin :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0