tisdag

Igår så fick jag ont i huvudet. Så när Jeff kom hem strax efter 18 låg jag i badet. Felicia ville också bada med mig. Så under tiden gav Jeff Eddie mat. Sedan gick jag faktiskt och la mig i 30 min. Vaknade av att Jeff kom in och sa att maten var klar. Då sov Eddie.

Vi käkade mat, gott. Blev lövbiff med ris, sås, sallad mm.
När klockan var närmare 21 så var Felicia fort vaken. Hon hade sovit när hon kom hem från dagis.

Så vi gick och la oss i sängen framför filmen trassel :) jag, Jeff och Felicia.
Undrar vem som somnade först. Haha. Tror alla 3 sov som stockar innan 22 iaf. Det var inte helt fel kan jag lova!

Eddie har sovit lite oroligt inatt. Pratat lite i sömnen och vänt på sig.
Han ville gå upp efter 07 imorse. Felicia låg kvar och sov längre iaf. Skönt för henne!

Blir nog ett samtal till barnkliniken idag.

Får inte glömma att min lillebror blir 18 år idag!
GRATTIS!

Jag och ungarna åker nog in till stan sedan för att köpa något. Kolla läget med mamma också...
Vid 18 är vi bjudna till ekholmen.

Felicia är hemma från dagis idag förresten.


måndag

Nu har vi varit och lämnat Felicia på dagis för ett tag sedan. Det gick lika bra som alltid :)
Var inte det lättaste att få liv i henne imorse. Hon vände och vred på sig, men efter ett tag gick det.
Eddie låg och sov så kändes lite dumt att väcka honom. Först tänkte jag bara lägga i honom i hans overall. Men sedan såg jag att det var närmare -9 grader ute så jag valde att plåga på honom hans kläder innan också istället för att lägga i honom i hans pyjamas.

Denna dag känner jag att det får bli en slappardag! Tror jag iaf...lillebror hampus blir ju hela 18 år imorgon!!
Så måste fixa något till honom. Annars tar jag det imorgon..

Bjuder på en bild jag tog på Eddie i vagnen när vi var ute förut.


söndag

Nu har vi ätit för ett par timmar sedan. Fick aldrig ut Felicia! Istället så har jag dammat och tagit ett par drag med snabeldraken och städat inne i badrummet så nu luktar det gott här hemma :)

Fixade precis i ordning båda barnen efter att de badat tillsammans. Båda två tycker det är superkul och skrattar.
Eddie var supertrött för ett par minuter sedan men nu verkar han vara pigg igen...

Nu är det inte så lång tid kvar tills världens bästa man och pappa Jeff kommer hem! <3


söndag

Nu har jag och ungarna sovit i ett par timmar. Var inte helt fy skam kan jag lova! Dessvärre vaknade jag med huvudvärk.

Men nu är det bara att ställa sig vid spisen och laga mat. Försöker få Felicia att vilja gå ut och leka lite efter maten men det är lite tveksamt..hon vill hellre vara inne säger hon. Eddie säger "pappa" på repeat. Denna dag. Felicia pratar också mycket om jeff. Märks att ungarna saknar honom mycket. Han jobbar ju redan mycket i veckorna och sedan denna helg, nää, det är ingen hit.

Bjuder på en slemmig bild på felicias husdjur .


söndag

Sista dagen på den här veckan.
Nu har vi varit vakna ett tag. Har hunnit diska och tvätta och plockat lite. Alla är i ordning gjorda. Får se vad som händer denna dag...

Karln har åkt till jobbet iaf.


lördag

Melissa och hampus åkte härifrån för typ 45 min sen. Blev en mycket trevlig kväll med kortspel.

Felicia somnade på 3 röda förut vid 20. Trodde jag aldrig att hon skulle då hon blev så speedad när hampus och Melissa kom med mat. Men det gjorde hon iaf :) när karln kom hem från jobbet var Eddie fortf vaken och somnade inte förrän 21 tiden.

Nu är det dags för mig och Jeff att sova vi med. Imorgon väntas ännu en dag med ungarna. Och Jeff ska till jobbet på ett 12 timmars pass igen. Får se vad jag och ungarna ska hitta på...


<3


lördag

Såg att bilden som skulle vara med i inlägget imorse inte kom med av någon anledning..försöker lägga upp den igen.

Just nu så är jag och ungarna hemma och väntar på att Melissa och bebisen i magen ska komma på besök :) hennes karl skulle också titta förbi när han har slutat sitt jobb senare. Så vi får se om de är kvar tills Jeff kommer hem ikväll. Isåf så ville Jeff "slå oss i plump, lätt match!" haha.


lördag

God morgon! :)
Karln är på jobbet och Felicia hjälper Eddie att knyta en ny rosett på hans skydd för den har gått upp. Under tiden ligger Eddie i sin säng och gör massor roliga ljud och grimaser. Underbara ungar!

Nu ska vi gå upp och fixa! Sedan blir det en god frulle :)


fredag

"Gluten...har man diabetes och är undernärd då?"

Ibland undrar jag om vissa människor hittat sin hjärna mitt på gatan!


fredag

Efter att jag hade duschat igår så gick jag till sängs. Tog max 5 minuter sedan så sov jag som en stock. Inte helt fel!

Eddie vaknade första gången vid 5, då hade han snurrat sig till mage. Gick upp och vände på honom. Sedan vid 6.40 eller nåt kom Felicia in och la sig bredvid mig. Dröjde inte länge innan Eddie vaknade och var hungrig. Så fixade lite ersättning. Sedan lyckades Felicia väcka honom. Nu är vi uppe i vardagsrummet och myser och busar. Jeff ligger och sover i sängen. Han börjar vid 9 idag.


torsdag

Varit fullt upp denna dag! Eddie sov inte alls bra inatt. Så känner mig lite extra tung i huvudet idag. Hehe.

Eftersom vi gick upp skapligt så var vi ute vid 10. Gick runt lite överallt i trädgårdsföreningen. Tindra och Felicia lekte så klart. Eddie låg och sov i vagnen hela tiden. Så skönt att han sover så bra i vagnen och är lugn även när han är vaken :)

Vi var ute i 2 timmar! Kan lova er att mina tår var som isbitar. Snöat ute har det gjort hela dagen idag med.
När Jeff slutade jobbet vid 12 så kom han iaf och hämtade barnen och åkte hem och myste med dom eftersom han ska jobba hela helgen.
Själv stannade jag kvar i stan med mamma och tindra. Vi åkte till ikano/Ikea ganska så fort.
Köpte nya glas och lite annat smått och gott.

Mamma köpte gardiner och stänger och allt så jag tog bussen med henne och tindra in till stan där Jeff och ungarna kom och hämtade mig. Vi åkte och storhandlade. Blev en massa saker! Men konstigt nog så tar det alltid slut lika fort?

Kom hem vid 18 typ. Sedan har jag lagat mat och fixat i ordning allt här hemma. Nu ligger ungarna och sover och jag har satt mig ned. Underbart!
Tänkte ta en dusch nu och sedan ska jag lägga mig i sängen framför tvn och umgås lite med min karl.

Fy satan så mycket jag älskar min lilla familj. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan mina underbara barn och Jeff?! Utan er, inget jag <3


onsdag

Var fullt upp hemma med saker som skulle fixas innan Felicia skulle bli hämtad på dagis.

När vi väl hade hämtat Felicia gick vi direkt bort till bussen och åkte mot stan. Skulle kolla Arnold i ett par timmar. Mamma och tindra kom hem vid 17 typ.

Felicias väska är packad med pyjamas och allt därtill, hon ska nämligen sova med tindra inatt. Får se om jag och Eddie kanske stannar kvar också. Lutar åt det hållet. Jeff slutar ju ändå inte förrän vid 20 ikväll och börjar vid 7 imorgon...

Just nu är jag och Eddie på stan och väntar på fanny. Vi ska gå till affären. Eddie har även lyckats somna i vagnen nu så vi får se hur länge han håller sig vaken ikväll.


onsdag

Idag känner jag mig duktig. Redan hunnit med att storstäda, slänga massor med skräp. Fixat disken och tvätt.

Nu ska Eddie lägga sig och jag ska ta en dusch! :)


tisdag

Nu ligger bägge ungarna i sina sängar och sover. Eller, Felicia dricker välling men hon lär nog somna snart då hon inte sovit något idag :)
Får se hur länge Eddie sover..

Eddie har idag kommit på hur man klappar händerna. Så, det gjorde han ett antal gånger idag. Är så stolt över våran duktiga lilla kille!

Nu blir det lite mys med karln. Han ska ju jobba hela helgen...8-20 både lördag och söndag. Gud så kul! Eller inte...känns som man aldrig ses. Eller, på helgerna då..


tisdag

Nu är pluttan hämtad på dagis. Vi kom precis in efter lek i snön. Eddie ligger där nere och sover i vagnen. Får se hur länge plutten väljer att sova idag.

Nu tänkte jag passa på att ägna mig åt Felicia och kanske laga någon mat. Annars blir det lite mellis :)

Förresten, när jag och Eddie klev in på dagis för att hämta pluttan så säger Felicia högt och tydligt "kolla eddies mördarblick allihopa!" haha, den tjejen vet hur man ska underhålla andra.
Det sitter nog i sedan Eddie var en liten bebis. Då gjorde han en sådan rolig min ibland så då sa jag en gång "oj,kolla vilken mördarblick" ;D


tisdag

Innan 20 igår så sa Felicia att hon ville gå in och lägga sig och sova. Men när teen mom rullade på MTV i en timme mellan 20-21 så pratade hon där inne och ville att man skulle komma in. Men hon var superduktig som låg kvar i sin säng hela tiden :)

Vid 21 gick jag in till henne, hon var sipertrött. Jag la mig bredvid henne så låg vi och pratade om lite allt möjligt. Sedan dröjde det inte länge innan pluttan somnade. Tror jag inte (?), för tydligen så somnade jag också. Vaknade efter 04 inatt av att min nacke kändes som den skulle gå av, som om jag skulle tappa hela jäkla huvudet. Jag somnade nämligen på ett av felicias 2 gosedjur hon har i sängen. Hur fan lyckas jag?

Gick iaf in och försökte somna om i våran säng. Gick sisådär. Nu är vi uppe iaf och snart är det dags att gå ned och ta på sig ytterkläderna för att knalla bort mot dagis. Känns inte lockade när det är - grader ute. Burrrrr.

Får se hur länge mitt doocko vill vara med på notorna denna dag.
Hoppas dagen går fort!!

Meningen var att jag skulle ha städat, men det skjuter jag nog upp till imorgon tror jag.


måndag

Nu gäller det att hänga med i svängarna! Satan så fort det går. Idag verkar det mesta ha släppt då han gör en massa bus som han inte klarat av innan. Kan även meddela att Eddie kröp 5 steg förut :)

Stolt mamma!


måndag

..ny vecka,nya tag :)

Nu är pluttan lämnad på dagis sen en tid tillbaka. Hon måste varit riktigt trött inatt, fick knappt liv i henne imorse så var nästan så jag tänkte ringa dagiset och säga att hon fick vara hemma.
Hon sov hela natten i sin säng. Hon somnade visserligen sent. Övertrött. Jeff läste Felicia boken för henne :)

Nu tänkte jag slappa lite framför vakna med the voice. Sedan blir det unga mödrar och greys. Får se om Eddie kommer sova mycket denna dag för igår så sa Jeff att han inte alls ville sova utan var vaken. Man fick knappt släppa ned honom. Med andra ord så som han var ett antal dagar förra veckan. Kan inte de där tänderna bara komma upp!?


Oj oj! Dags att sluta för nu drog Eddie ned felicias block med papper och alla hennes pennor under bordet! Busunge! Så fort det går!


söndag

Var några som stannade kvar för att spela lite spel igår. Bl.a. ett som Jeff fick i present. Vi svenskar eller något tror jag det hette.

Jag och Felicia åkte in till stan förut för att kolla runt lite och sedan möta upp mamma och tindra. Vi har varit och kollat på Alvin och gänget 3. Felicia är ju som galen i dom filmerna, hon har ettan och tvåan hemma.
Hon blev nästintill förstörd när filmen tog slut förut. Hehe. Men det la sig efter ett tag :)

Nu år vi uppe hos mamma och alla. Men ska snart åka hem för imorgon är det upp tidigt för att gå till dagis som gäller. Felicia är ganska så seg denna dag...

Jag ska nog gå bort till Hemköp snart för att köpa ny hårfärg och ny tandkräm till Felicia.


lördag

Ungarna vaknade innan 8.
Gick upp och lekte. Sedan duschade jag. Eddie fick sitta i sin matstol inne i badrummet och leka med sina leksaker :) och under tiden jag sminkade mig sen så badade Felicia. Man måste lägga upp det snyggt och smidigt :P

När klockan närmade sig 10 så gick vi in och väckte pappa Jeff med kaffe.

Nu sitter jag och ungarna i bilen under tiden som Jeff är inne på MQ och byter en tröja han fick av oss i present.
När han kommer tillbaka ska vi åka hem till hans bror där hans pappa är och käka lite mat :) sedan måste vi handla till kalaset direkt efter. Kommer folk hem vid 14 till oss. Så lite stressigt blir det kanske. Men det ska gå bra! :)

Ha en fin dag alla läsare.


fredag

Eddie somnade för inte så länge sedan. Och nu ligger Jeff och Felicia i hennes säng och läser den fina "Felicia boken" som hon fick av farmor Susie och terry. Felicia somnade i bilen påväg hem från stan förut.. Så därför hon är uppe så länge. Helt otroligt att 10 minuter kan göra så mycket...

Vi åkte in till stan förut och gick runt, lekte i parken och åt mat. Mamma och tindra kom in till stan närmare 16. Så tjejerna han träffas ett tag innan Jeff kom och hämtade oss.

När vi kom hem blev de att äta lite mat. Busa med barnen och kolla på tv.
Som vanligt så ville Jeff kolla på på spåret. Jippi, eller hur Camilla? ;D haha.

Just det, vi träffade ove på stan så han fick den fina potatis gubben Felicia hade målat till honom. Det uppskattades :)

Nu ska jag fortsätta kolla på click. Sedan ska jag krypa ned i sängen framför tvn. Jeff skulle väl spela lite tror jag.



Och du, ja du som inte har något bakom ditt lilla pannben. Du är inte ens värd skiten under mina skor. Punkt slut!


fredag

Jeff började jobbet vid 9 idag.
Jag och ungarna har mest tagit det lugnt hittills. Felicia tjatar om att hon vill åka in till trädgårdsföreningen för att leka. Så får se om det blir så. Kan ju vara skönt och komma iväg lite också.

Just nu sitter Felicia och ritar för fulla muggar. Kan inte annat än att vara otroligt stolt över min duktiga dotter! Hon har nu målat en teckning till ove. På ena sidan är det ett porträtt av ove själv. Och på andra sidan har hon målat en potatis-gubbe. Med navel och hela alltet.

Inte många 3 åringar som målar så bra <3


torsdag

Jag och ungarna tog bussen in mot stan så vi var där ett tag innan det öppnade. Gick och handlade lite.
Sedan kom tove efter att vi varit på stan i närmare en timme. Gick direkt bort till stora torget för att hinna med buss nummer 13 mot malmslätt.

Gick hem till Camilla och Alwa. Riktigt trevligt som alltid :) blev bjudna på god mat och snackade en massa skit. Även Ronja kom lagom till maten. Jeff kom dit efter jobbet.

Fick en massa saker till Eddie. Tack så mycket!

Åkte hem till 15. Släppte av tove i ekholmen. När vi kom hem så somnade jag i typ två timmar. Jäkla huvudvärk!

Idag fyller världens bästa pappa Jeff år!
Han blev jätteglad över presenterna :)
Blir kalas i helgen.

Eddie har varit superglad hela dagen idag. Är full rulle på honom kan jag lova! Vilda unge. Här hemma har han lärt sig vart han absolut inte får vara och busa. Och självklart är det på dessa ställen som det är roligast. Så sneglar han lite och ger oss ett riktigt smajl innan.

Nu kollar karln på handboll och ungarna gör av med sina sista krafter för dagen. Felicia sov i bilen förut så får se hur länge hon tänker vara uppe idag.

Fasen vad jag älskar mina nära och kära! <3


onsdag

Tove var här i ca en timme.
Samtidigt som hon var här så ringde barnens BVC sköterska. De hade fått provsvaren. Känns nu skönt och veta problemet, varför hon inte äter ordentligt osv. Men samtidigt sorgligt...

Men det ska nog bli bra så småningom.
Bara vi får komma till barnkliniken och fråga de frågor man undrar över och få reda på mer fakta.

Mammas prinsessa <3


onsdag

Storstädade och allt som hör där till på förmiddagen idag. Självklart så sov Eddie i närmare två timmar i sin säng förut. Kan det varit för att jag inte vilade? Haha.

När han hade vaknat så dröjde det inte så länge innan det var dags att gå en promenad bort för att hämta Felicia på dagis. Nu har vi varit hemma i snart en halv timme.

Felicia var så otroligt trött och gnällig nu när vi kom hem så hon fick faktiskt gå och lägga sig och sova lite. Eftersom hon inte behöver gå upp så tidigt imorgon tyckte jag det var ok. Hellre än utvilad och glad tjej resten av dagen än en trött och tjurig :)

Eddie lever rövare här hemma. Man hittar honom lite varstans.
Han utövar även någon form av träning (?) så säg till om ni vill lära er ;D hehe.

Nu börjar även Eddie bli trött här i min famn så får se om han också somnar.
Sedan kommer tove!


onsdag

Denna natt bestämde vi att Jeff skulle ta Eddie. Och självklart så sov han som en stock fram till närmare 6 imorse. Jeff måste varit riktigt trött för han drog med sig en nyvaken Eddie ut i köket för att göra ersättning till honom. Haha. Frågade vad han höll på med men fick bara en massa svammel som svar :)
Eddie somnade iaf om efter maten.

Min klocka ringde vid 7. Då var det dags för mig att gå upp och väcka felicia. Men hon hade nog vaknat av mitt alarm för hon kom in till oss strax efter. Så, denna natt sov pluttan i sin säng! Så skönt.

Var bara att fixa iordning oss och gå bort till dagis. När jag kom hem för en stund sedan hade Eddie precis vaknat typ. Varför ska han alltid sova så länge när Jeff har honom? Hehe.

Nu tänkte jag iaf leta krafter för att försöka damma och dammsuga under tiden som Jeff är hemma innan han ska till jobbet. Så får jag ta det andra sedan när Eddie sover.

Idag så ska nog faster tove komma efter 16. Trevligt med lite sällskap. Karln slutar ju inte förrän vid 20 idag..


tisdag

God morgon god morgon!

Nu är vi alla iordning fixade här hemma så nu tänkte vi gå ned och ta på oss ytterkläderna och gå ut i det tråkiga vädret. Felicia tycker hon ät jättefin idag för hon sov med inbakade flätor så nu är håret lockigt :)

Om man skulle ta sig i kragen för att gå mot dagis då. Känn inte speciellt lockande dessvärre..

Önskar att Eddie skulle vilja sov hela tiden fram till halv ett när vi ska gå och hämta Felicia. Drömma kan man väl alltid? :)


måndag

Måste erkänna att det tog emot att gå upp imorse, usch!
Eddie har vaknat ett par gånger och bara skrikit rakt ut. Kan de där förbaskade tänderna komma snart eller?!

Efter att vi lämnat felicia på dagis gick vi hem och lekte. Herregud så han ålar sig fram nu. När jag skulle ut till köket för att fixa välling så blev han helt förkrossad och bara skrek "MAMMAMA!"
Sedan kom han ut till mig och slet mig i fötterna för att jag skulle ta upp honom.

Hämtade Felicia vid 13 som vanligt. Då regnade det ute. Eddie somnade på ditvägen och sover fortfarande (?!). Så nu är han snart inne på sin tredje timme. Så skönt för honom!

Under tiden han sovit där nere i vagnen så har jag och Felicia hunnit laga mat. Jag gjorde makaroner och köttfärssås, Felicia ville ha nudlar. Bara hon äter så är jag nöjd! Och det gjorde hon. Duktiga tjejen!

Just nu har vi en sockerkaka i ugnen också.

-Mamma,här hemma bestämmer du och Jeff!
-Ja, det gör vi för vi är vuxna.
-Mm mamma, men ute, där bestämmer faktiskt jag!
-Jasså?
-Japp! Men du får också bestämma där ute när du blir liten som jag.


Underbara skitunge! Så mycket tankar som måste flyga runt i hennes lilla huvud.

Nu ska jag kolla sockerkakan och gå ned och se om Eddie ska vakna snart. Jeff kommer hem efter 18 så då tänkte jag att vi skulle äta currykyckling och couscous. Var riktigt länge sedan den rätten lagades här hemma.


söndag

Fick besök av Melissa och hampus i några timmar igår. Jag bjöd dom på after eight kaka. Den blev mycket poppis ;)
Vi spelade kort och yatzy. Trevligt!
De åkte hem vid 23 tiden så blev att lägga sig ganska omgående efter det.

Felicia låg i våran säng och kollade på film på kvällen. Titt som tätt, det vill säga när hon inte spelade spel med oss. Hehe. Plötsligt när hon var där inne så hörde jag en duns. Ropade och frågade vad det var som hände men fick inget svar. Gick in och upptäcker att Felicia ramlat ned från sängen. Hon låg mellan sängen och byrån. Det är inte speciellt stort utrymme kan jag säga..
Och vet ni?! Hon sov fortfarande. Är man trött då eller?
Men gick in ett par gånger för att reta henne lite i sömnen så jag visste att hon var ok.


Nu har vi inte varit hemma så länge. Snart en timme. Har varit i Haninge hos ett par gamla kompisar :) trevligt trevligt. Barnen lekte massor och hade skoj. De har nog saknat varann.

Nu sover barnen iaf. Upp tidigt för att gå till dagis imorgon. Denna helg tog slut slut snabbt!


underbara ungar!




MAMMA ÄLSKAR ER MEST AV ALLT!  ♥




lördag

Eftersom Felicia har namnsdag idag så fick hon välja mellan att åka till busfabriken eller gå på bio. Vi brukar inte fira namnsdagar annars. Men eftersom Felicia aldrig varit ensam med både Jeff och mig sedan Eddie föddes så kände vi att vi ville göra något med bara henne :)
Emmy var snäll och kunde vara här hemma med Eddie.

Ni kan ju gissa vad pluttan valde att göra? Hon ville självklart åka till busfabriken :) så, vi kom dit vid 13 och var nästan där i tre timmar. Felicia hade superkul. Vi har kommit fram till att vi ska hitta på något med bara Felicia typ en gång i månaden. Och varannan helg får hon en heldag med mig och de andra får hon en heldag med Jeff :)

Det var kul i busfabriken iaf. Men blev jäkligt jobbigt att krypa runt i alla tunnlar och liknande. Vet inte varför men jag har mina aningar om varför Felicia inte tycker det är kul att krypa i tunnlarna längre. När hon var mindre var det absolut inga problem.

När vi kom hem så hade allt gått toppen. Eddie är ju så jäkla lätt att ta hand om så han hade inte varit ledsen typ. Eller en gång, när emmy skulle ta på honom ytterkläderna så hade han ropat efter mamma :) mammas kille de!

Nu är även emmys kompis här. Jeff kollar på Liverpool på tvn, Eddie sover, Felicia kollar på disney junior. Brudarna sitter vid datorn.
Jag tänkte ta med Felicia in i köket och baka nu tänkte jag under tiden som Eddie sover. Blev nämligen aldrig någon kaka igår.

Ikväll så får vi nog lite besök :)


fredag

Gud så underbart med helg och mannen hemma!
Imorgon är det "Felicia-dagen". Hon har namnsdag då så jag har fixat barnvakt till Eddie. Jag och Jeff ska nämligen hitta på något kul med henne imorgon själva :) har aldrig gjort det så länge Eddie funnits. Så det ska bli roligt :)
Felicia vet ingenting utan det får bli en överraskning!

Idag har vi bara tagit det lugnt. När vi precis skulle gå ut så blåste det massor så Felicia skrek "mamma, jag kommer blåsa iväg!" haha. Så vi stannade inne. Men vid 15 fick jag faktiskt med henne ut ändå. Så då gick vi bort till tempo och handlade lite och lämnade mitt kort till Jeff som ska köpa med sig mat hem ikväll :)

Meningen var att jag och Felicia skulle baka after eight kladdkaka, men det får bog vänta lite..


torsdag

Var på BVC förut. Eddie väger nu 7290 gram och är fortfarande 67 cm.
Allting såg bra ut och de tyckte han var så duktig så på läkarundersökningen :)

Pratade även om Felicia...hon är snart 3 år och 2 månader och väger 13.15 och är 90 cm. Läkaren tyckte felicia skulle ta blodprov för att kolla så det inte är någon sjukdom eller liknande. Halsmandlarna var normal stora iaf.

Så med henne fick vi gå en trappa till vc. Väl där följde Jeff med henne in till provtagningsrummet. Felicia fick nämligen lämna 3 rör med blod. Hon var så duktig så! Hörde att hon skrek men det gick över rätt så fort. Dörren öppnades och ut kom en glad Felicia med två stycken små ödlor hon fick bara för hon var så duktig! :)
Nu väntar vi bara på provsvaren. Man känner sig så otroligt hjälplös som mamma..har verkligen testat allt men inget fungerar. Men det blir nog bra! Prinsessan <3

Dröjde ut ganska så länge på tiden. Så vi åkte hem på en gång. Felicia och Eddie stannade vid affären på hemvägen. Väl hemma har vi bara myst och fått höra ett och annat...

Både Eddie och Felicia sov som stockar innan 20. Knackade på dörren inte alltför länge efter och där stod hampus. Han var gullig och kom hit med felicias nya film som jag hade glömt förut (Alvin och gänget 2). Hon får "inviga" den imorgon.
Jag följde med hampus, ove och emmy ut på en sväng i den nya bilen.

Under tiden så har Jeff nördat NHL 12 som jag köpte idag i tidig present från barnen :) han köpte ju ett x-box igår.

Nu ligger jag i sängen efter att ha tagit en kalldusch. Ni läste rätt,gick absolut inte med ljummet vatten eller nåt för det bara brände/bränner på kroppen. Haha.

Har pussat ungarna god natt och tänkte nu försöka somna.

Se det som en test,du förlorade. BIG TIME!


torsdag

Igår så somnade plutten i sin mormors knä efter att han ätit gröt vid 19 tiden. Trötta killen. Han låg och sov som en stock i sin morbrors rum under tiden jag var ute och solade.
Jag har ta mig fasen aldrig bränt mig när jag solat solarium innan..men självklart skulle jag göra det denna gång. Skulle lyssnat på mamma...

Eddie fortsatte sova stenhård när jag skulle bära in honom till ett annat rum så han skulle sova bredvid mig. Men vaknade efter ett tag och började göra ett antal lustiga "konster". Stod på huvudet och hade sig. Knasboll. Han fick välling och somnade om innan 00.

Han väckte oss på ett mindre snällt sätt imorse. Busunge!

Nu ligger han iaf här och sover bredvid mig igen (kommer en bild längst ned i inlägget).
När han vaknar ska han få bada med sin lilla moster. I eftermiddag ska vi iväg till BVC för 6 månaders kontrollen.
Även storasyster Felicia ville hänga med dit så hon kommer hit efter 13. Är bra för då kan jag prata lite om felicia med dom också. Blir ju orolig över henne!

Saknar henne massor! Ringde förut och då fick jag höra henne säga att jag är bäst. Gullunge!

Nepp, om man skulle börja fixa iordning sig lite och försöka sminka över det röda tomat facet och sedan dra ned till stan en sväng innan karln och Felicia kommer.


onsdag

bäddat rent alla sängar,tvättat,diskat,dammsugit,skurit golven,dammat,duschat, badat Eddie. Det är ungefär vad jag hunnit med hittills. Och sen allt som hör till Eddie också självklart :)

Snart är set dags att hämta prinsessan på dagis. Sedan ska faktiskt hennes pappa komma och hämta henne här hemma vid 14. Tro det eller ej. Men nu sa Felicia iaf att hon ville det så då kan man ju inte hindra henne.
Men imorgon kommer hon hem igen!

Jag och Eddie ska åka hem till mamma och barnen för att sova hos dom i stan inatt. Så slipper vi sitta hemma och uggla tills Jeff kommer hem ikväll. Han slutar ju inte förrän 20...


onsdag

Jag fick migrän igår och fick därför gå att lägga mig när Jeff kom hem ungefär.

När Jeff öppnade dörren igår så hann han endast komma upp för trappan ungefär innan felicia skriker av lycka att glassbilen var på gården. Så Jeff gick ut igen och köpte små "spökisglassar" till en glad Felicia.

Somsagt, jag fick och la mig närmare 18 tiden. Sov i ungefär två timmar. Vaknade av att Jeff kom in och la Eddie i sängen. När jag gick upp så sov bägge barnen. Jag la mig på soffan till typ 22. Sedan gick jag in i sovrummet igen.

Vaknade av att Eddie låg och pratade massor nu innan 06. Så har precis gett honom lite ersättning. Tror att han är på G att somna om igen.

Om en timme ungefär ringer jeffs alarm. Han skulle vara snäll och gå med Felicia till dagis idag

Nu mår jag som bäst, när jag är omringad av min alldeles egna underbara familj! <3


tisdag

Blev visst lite fel med rubriken i föregående inlägg. Självklart ska det stå måndag :)

Imorse var det inte alls kul att väcka ungarna. Skulle varit skönt och bara legat kvar och sovit en stund till. Eddie vaknade en gång denna natt också men somnade om lika fort. Är Felicia som sover sämre än honom för tillfället.

När vi kollade ut genom fönstret imorse så hade det kommit mer snö. Så idag blir det nog att åka lite pulka om Felicia är pigg och glad sen :)
Påvägen till dagis idag så var det plogat på max 85% av alla vägarna dit. Superkul då hjulen låste sig på felicias ståbräda,så det blev riktigt tungt med tanke på att de inte ville rulla och tog därför emot..

Så istället för att ha gått fort fram och tillbaka en gång kändes det som två. Var riktigt varmt! Men bra träning ;) hehe.

Förtillfället är faktiskt Eddie nere på golvet och leker med en flaska. Lättroad. Han tappar den, den rullar iväg och han ålar efter i en väldans fart, riktigt förbannad också. Hehe.

Idag känner jag mig faktiskt lite febrig, fryser som sjutton men samtidigt blir jag varm titt som tätt. Så blir nog inte så många knop idag. Jeff slutar vid 17 så det är ju inte så sent. Skönt!


tisdag

Jag och ungarna har haft en mysdag idag. När vi hade hämtat Felicia på dagis så var vi ute och lekte lite. När vi kom hem hjälpte Felicia till att laga mat osv.

Jeff kom hem efter 18. Felicia gick och la sig vid 19. Jag gick ut till spåret även denna kväll. När jag kom hem nu strax efter 20 så hade Eddie somnat. Han har sovit sju (!!) gånger idag. Får se om han ska sluta med medicinen på onsdag.

Nu sitter jag och kollar på teen mom! :)


måndag

Eddie verkar ha en riktig slappardag idag. Han har inte velat leka på golvet utan bara velat mysa i min famn.
Sedan sov han mellan 9.30-11.00 trötta killen med andra ord!

Nu äter han gröt samtidigt som vi leker. Snart är det dags att gå en liten promenad och sedan hämta hem storasyster.
Efter det blir det väl lek ute beroendes på hur pigg pluttan är :)
Älskar mina underbara,utan er, inget jag <3


måndag

Vet ni en sak? Eddie sov nästintill hela natten även fast han somnade så tidigt. Han vände på sig vid typ 5 imorse så då gick jag upp och la tillbaka honom på rygg. Men sedan somnade han om på en gång :) duktig kille.

Felicia är iaf lämnad på dagis nu. Hon var superglad och tog med sig sin nalle puh som sällskap för dagen :)
Kan ju även nämna att jag var mindre glad över att gå ut så pass tidigt. Burrr så kallt det var/är! Tror det visade på -8 förut.

Eddie somnade rätt så fort efter att vi gick ut och fortsatte även tills vi kom hem. Då tog jag av honom ytterkläderna och la honom i sin säng. Trodde han somnade om men nu hör jag hur han ligger och pratar där inne.

Dags för lite frulle. Satan så gott det skulle varit med varm oboy för stunden. Så man värmer upp sig lite. Men sånt har vi inte här hemma :P

Pluttan ska hämtas igen vid 13. Då blir det en runda PW innan.


söndag

Har gått i ett här hemma idag. Imorse fick jag sovmorgon till 11!!
Var inte helt fel med tanke på att jag har haft Eddie nu de senaste nätterna.
När jag vaknade så gjorde jag lite av de vardagliga sysslorna. Sedan stack Jeff och Felicia iväg till affären för att handla lite. Vi bjöd nämligen hem mamma och alla för att äta lite hjortgryta som kocken här hemma skulle laga. Jeff med andra ord ;)

De dök upp här lite efter 14. Brudarna lekte för fullt. Tror de stannade till närmare 18 om jag inte minns fel. Ganska så snabbt efter att de hade åkt gick jag och Jeff ut med ungarna en sväng. Felicia var så trött och de var ju lite väl tidigt för att låta henne sova :)

När vi kom hem igen så dröjde det i te allt för länge innan Felicia ville sova. Inte Eddie heller. Så skönt! Båda somnade innan 20. Jag satte mig vid datorn för att skicka efter lite kort.
Sedan tog jeff över för att kolla runt lite. Han har fått dille för en sak. Hehe.

För inte allt för länge sedan kom jag in från ett varv i spåret. Riktigt skönt faktiskt! Så illa att man aldrig gör det...gäller ju bara att ta sig ut sedan är det hur skönt som helst. Fast värre är det med hostan! Kanske inte var det smartaste draget att gå ut och flåsa när man har en riktigt rethosta. Ajja nu är det gjort iaf :)

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan är det dags för sängen. Imorgon börjar vardagen igen med dagis osv. Klockan ringer 6.30 så jag hoppas Eddie sover bra denna natt!


lördag

Idag fick jag uppleva en sak som hamnar på listan av de läskigaste/sjukaste sakerna jag någonsin varit med om.
Men skriver det inte här då ser var en övernaturlig sak så folk som inte tror på sånt kommer tro att jag är helt sjuk. Hehe.

På vägen hem från igelfors så började det snöa. Åkte hem och lämnade av saker. Sedan hämtade vi upp Felicia i Ryd. Hon hade haft det bra :)
Sedan åkte vi till ekholmen och hämtade nästan en full plastpåse med hjortkött (påsen gick sönder).
Sedan stannade vi till vid tempo för Felicia skulle köpa lördagsgodis. Hon fick även en peng till det av jeffs pappa så hon köpte en del. Men hon har inte velat äta något förutom sitt kinderägg.

När vi kom hem så började jag plocka iordning massor medan Jeff badade med barnen. Så nu är alla rena och fina här hemma :)
För tillfället ritar Felicia fina gubbar med alla pennor hon fick av tove och micke.
Just nu målar hon av sig själv, hon har börjat måla könsorgan på sina gubbar förstår ni..frågade varför hon målade en kisse på sin gubbe nu.
Till svar fick jag:" Men hallå mamma,jag har ju en kisse jag är ju tjej! Och jag kissar ju också. Kiss måste jag måla!"
Haha,söta unge!

Jeff är inne i sovrummet med Eddie. Eddie har matvägrat till och från idag :/
Så nu har han knappt fått i sig något alla sen 14 tiden.

Imorgon på förmiddagen så ska bara Jeff och Felicia hitta på något medan jag och Eddie är hemma och städar tror jag :) sedan på eftermiddagen ska vi få besök.

Bjuder på bilden Felicia håller på att ritar på nu! Tror att det är en framtida konstnär <3


lördag

Har precis lämnat Felicia i Ryd hemma hos sin farfar och Marita. Hon var så glad så hon hade knappt tid att säga hej då. Hehe.

Åker nu på motorvägen.
Eddie sover och hostar titt som tätt. Har varit ännu en vaken natt. Men an hostar iaf en massa så all slem är påväg upp från lungorna!
Hoppas att natten som kommer blir lite bättre.

På måndag börjar Felicia på dagis igen så då får man lite mer ordning på barnens sovrutiner också!


lördag

Hur är det tänkt att man ska kunna sova när man är omringad av tre söta grisar som snarkar ikapp?
Det är frågan det..
Får nog helt enkelt ta kudden över huvudet (:


fredag

Eddie sov inte alls vidare bra inatt. Han sov typ 40 minuter, vaknade och hosta. Var vaken ett tag, sov 40 minuter..ja, ni fattar..lilla plutten.
Vid halv 8 imorse gav jag upp och väckte Jeff. Jag var så trött och hade ont i huvudet så höll på att börja tjuta.

Sedan sov jag till 10. Fixade oss osv innan vi åkte bort till ekholmen ochhämtade lite julklappar till barnen av tove och Micke (tack!) sedan åkte vi till Åtvidaberg. Halt som tusan på vissa ställen!
I Åtvidaberg blev vi bjudna på hjortstek med potatis,sås och sallad. Supergott! Till efterrätt blev det en tårta med bl.a. hallon i. Det var inte helt fel kan jag lova! Lyxmat :)

I julklapp ska jag och Jeff få ett antal kilo hjortkött. Man tackar man tackar! Sedan fick barnen även lite pengar.

Vi åkte därifrån efter 18. Svängde förbi morfar på kyrkogården för att tända ljus. Jeff satt kvar med barnen i bilen som sov. Upptäckte att våran cementros vi har lämnat hade spruckit. Så blev att plocka bort det i mörkret. Tog bort det värsta iaf.

Sen vi kom hem har jag och Felicia ritat en massor. Hon fick bla en meter med olika pennor,kritor och tusch av tove och Micke.

Nu ligger Eddie i sin säng och har precis somnat. Hoppas verkligen att han sover hyfsat bra inatt iaf.
Felicia ligger här bredvid mig i sängen. Vi kollar på Alvin och gänget. Meningen är väl att vi ska somna så småningom..

Imorgon ska vi upp skapligt. Lämna av Felicia i Ryd. Sedan ska jag,Jeff och Eddie åka till igelfors.


torsdag

Hmm, såg nu att det inte stod något i inlägget jag la upp tidigare under dagen..lustigt.

I det hade det iaf stått att vi hade sänkt eddies säng och att vi var hemma från VC. Där så undersökte de Eddie, lyssnade på hjärta/lungor,kollade öron/hals. Klämde på mage och så.
Det såg bra ut förutom att han var otroligt slemmig i halsen. Men det visste vi ju redan.
Så nu fick lillkillen mollipect utskrivet. Så nu håller vi alla tummar och tår på att medicinen hjälper så han/vi (läs jag,haha) kan få lite sömn.

Han hostar något otroligt för stunden iaf så vi får hoppas att det är påväg att lösa upp sig. Nu har jag precis matat honom. Med tanke på att han knappt åt tidigare ikväll så kände jag att han självklart fick mat inatt.

Jag fick ett ordentligt migränanfall när vi var påväg hem från VC. Så jag har sovit från och till sedan vi kom hem vid 16. Varit uppe i ett par timmar mellan och så. Nu känns det iaf som det är p G att släppa. Man kan ju alltid hoppas!

Karln gjorde ett försök med att hålla sig vaken till JVM denna natt. Men kan ju säga att det gick mindre bra. Var uppe vid 01 och 02 och tillslut vi 03 fick jag honom till att komma in och lägga sig i sovrummet. Såg inte så vidare bekvämt ut att sova på soffan faktiskt.

Nu ska jag försöka sova lite till!
Får se om tove och Micke tittar förbi sen med klappar till barnen. Sedan vid 14 är vi bortbjudna :)


torsdag


torsdag

Vi fick ett väldigt sent kvälls/nattbesök igår. Melissa, hampus och Svea kom förbi. Det var riktigt trevligt! Men nästa gång får det bli lite tidigare ;)

Eddie höll sig vaken riktigt länge igår! Han somnade, men vaknade ganska fort efter, så höll det på.
Felicia somnade inte förrän 23 eller något!
Hon ville att jag skulle lägga mig bredvid henne i hennes säng och berätta en saga om en sten ;O haha.
Fick bli en väääldigt lång saga, men tillslut somnade hon :)

Eddie har sovit till och från hela natten.
Hans hosta verkar bara bli värre och värre :/ han kan knappt andas ibland bara för han hostar så mycket och slemmet är så tjockt. Så idag när Jeff kommer ringer vi!
Han är skittrött men vill/kan inte sova.
Nu har han varit vaken i en timme ungefär. Otroligt med tanke på att han somnade "ordentligt" vid 00 och vaknade typ minst varannan timme hela natten.

Felicia sov i sin säng hela natten :)
Hon kom in vid 8 och frågade vart Jeff var,la sig bredvid mig och somnade om och sover fortf. Så hon är trött iaf!

Jeff slutar 12 idag. Underbart!


onsdag

Är inte riktigt mig dag idag känner jag..
Nu är det 5 dagen med huvudvärk. Imorgon MÅSTE jag ringa till stångåblick så jag får en tid!

Nu har jag iaf storstädat. Var inte det lättaste då Eddie är på riktigt dåligt humör idag. Jäkla hosta! Han har knappt sovit något. Så fort han somnar så vaknar han igen av att han hostar massor. Men just nu så sover han faktiskt, nu har han fått 20 minuters sömn iaf så vi kan ju hoppas att han sover ett litet tag till iaf :)

När han har vaknat är det dags att fixa kvällsmat. Sedan ska barnen bada.


onsdag

Kan inte sluta undra hur vissa folk tänker och prioriterar här i livet.
Stackars satar.


onsdag

Jag och ungarna åkte in till stan sen igår. Gick runt lite men hittade inget direkt. Eller, Felicia köpte en sak :)
Träffade lite härligt folk :)
Efter ett par timmar på stan gick vi upp till sjuka mamma en liten sväng för att se hur det var med henne.
Jeff hämtade oss när han hade slutat.

På hemvägen sa Felicia en sak som fick både mig och Jeff att må dåligt.
Vissa folk må tro att hon är liten och osmart. Men då kan jag upplysa om att hon är så jäkla smart så det finns inte. Om en liten 3 åring lägger märke till en sådan sak som hon sa. Ja, då är det riktigt illa. Våran lilla prinsessa <3

När vi kom hem så lagade jag lite mat. Umgicks med Jeff och barnen. Sedan åkte jag tillbaka in till stan hem till mamma. Höll henne sällskap till idag då hon var ensam hemma och inte mådde/mår tipp topp. Så det var riktigt trevligt!

Kom hem imorse innan Jeff drog iväg till jobbet. Blåser som tusan ute idag!

Eddie har en sån förskräcklig hosta så det låter som han ska hosta upp allting han har i sin lilla kropp.
Felicias hosta börjar släppa lite nu iaf. Skönt!

Nu är det dags att försöka ge sig på en storstädning och laga lite middag.
Får se hur långt man kommer med dessa små busungar. Eddie tar sig fram likt en orm och Felicia, ja, hon gör lite bus då och då ;)

Ikväll slutar inte Jeff förrän 20. Har jag nämnt att jag inte tycker om onsdagar?

Ha en bra dag!


tisdag

Felicia somnade innan 20 igår. Sov två timmar ungefär och somnade inte om förrän efter 00! Vaknade vid 8 igen imorse när Eddie vaknade.

De två senaste nätterna har Eddie sovit mellan 21.30-8.00 utan att vakna!
Hur skönt som helst!
Typiskt bara att man själv ligger vaken och vänder och vrider på sig innan man kommer till ro..men jag har alltid haft svårigheter med att komma till ro när jag ska sova. Börjar alltid prata massor då. Jeff blir tokig på mig. Haha.

Nu sover Eddie igen iaf. Felicia ville kolla på bilar 2 så det gör vi nu. Sedan ska vi ut i det ganska så fina vädret. Får se om vi kanske åker in till stan en sväng. Felicia har ingen feber längre men är ändå lite småseg. Hon får nog vara hemma imorgon med kanske, vi får se..hon säger att hon vill vara hemma.

Idag blir förresten Eddie 6 månader!
Stoooora killen.
Han kan nu säga mamma och pappa,sitta,nästan vinka och är på G att lära sig att krypa. Vi är så stolta så!
Felicia är nog den som är mest stolt. Är sjukt hur mycket kärlek man ser i deras ögon när de ser varann. Båda två bara lyser upp. Våra underbara ungar! <3

Mamma och pappa Jeff gör allt för er!


måndag

Jag har börjat funderar mer och mer på om jag ska starta en till blogg. För mig själv. Där jag kan skriva ned hur mitt liv såg ut innan jag träffade Jeff.

Om hur mycket man fick stå ut med. Eller fick stå ut med, jag kunde ju gått ifrån det men tyvärr tar det ju oftast ett tag innan man inser hur dåligt förhållandet är. Man ljuger för sig själv.
För våld och allt därtill är absolut ingenting man ska tolerera. Ingen ska få trycka ned dig!

Ajja, det är mycket iaf.
Som man känner att man skulle vilja skriva ut men anonymt och för sig själv. För att bearbeta saker och ting, på sitt egna sätt.

Ni anar inte hur lycklig jag är över att jag träffade Jeff och kommit bort ifrån allt skit. Över hur underbar en kille kan vara! Jag som lovade mig själv att aldrig mer "öppna mig" för någon, absolut ingen kille! Det var tur att jag släppte mer och mer på det. Men det tog tid, det kan jag lova. Jag spelade riktigt känslokall...Men Jeff är värd guld och gröna skogar. Han är världens bästa kille! Nu har jag en gnistra hopp om att det finns bra killar där ute och inte bara idioter.


måndag

Ny vecka på det nya året :)
Har drömt en massor med lustiga drömmar denna natt, som vanligt med andra ord. Tänk om man skulle komma ihåg alla drömmar och lyckas skriva ned dom i en bok. Oj oj! Skulle vara intressant att läsa.

Eddie har faktiskt sovit bra denna natt. Visst, han somnar ju inte förrän vid 21.30 nu för tiden men ändå.
Felicia kom upp och la sig mellan oss.

Karln har gått till jobbet och nu myser vi här hemma.

Ungarna har dragkamp om eddies snuttefilt (handdukeen).
Eller,i samma veva som Felicia slänger i handduken i eddies säng säger hon "undra om man får någon fisk idag?"

Haha, mamma älskar er till stjärnorna och tillbaka 1000 gånger om <3


söndag

hmm, käns lite småsurt måste jag säga när man har gjort två inlägg under dagen som
ej kommit upp av någon anledning!
men men, felicia är fortf febrig iaf.
hon somnade bredvid mig på soffan ikväll.
tog tempen och så på henne och då var den på 39.
har fått i henne ett halv digestive kex och ett glas mjölk idag ungefär.

nu när jag var inne för att kolla till henne så var hon alldeles svettig så alla sängkläder
var genomsura. pluttan..
hoppas att hon är lite bättre imorgon.
så typiskt att det redan är måndag och jeff ska tillbaka till jobbet. eddie är riktigt mammig just nu.
man kan inte lägga ned honom på golvet med leksaker. han iprincip vägrar.
utan ska bara vara uppe i knät. och det är ju lite träligt nu när felicia är sjuk eftersom
hon gärna vill bli ompysslad så mycket som möjligt.
ibland känner man sig otillräckligt.

tror att det är dags att lägga sig för natten nu.
har suttit och lagt in en massor med bilder från systemkameran på min dator nu
eftersom den ej har varit i bruk.
så lite kul att kolla igenom :)
kan bjuda på ett par.






söndag

Nu sover pluttan. Tempen är uppe i 39.
Fått i henne ett halvt kex och ett glas mjölk idag typ..
Hoppas hon mår bättre imorgon!

Typiskt att karln jobbar bara. Eddie har blivit så mammig nu med.


en av våra lyktor


söndag

Då var det första januari då och början på ett helt nytt år. Jag frågade Jeff var det är för stort som kommer hända detta år?
2008-föddes Felicia.
2009-träffades jag och Jeff.
2010-förlovade vi oss och fick reda på att vi var gravida.
2011-kom eddie till världen!

Så...vad kommer hända 2012? Ser återstår att se :)

Lite innan tolvslaget begav vi oss ut igår. Släppte upp våra lyktor. Var ju massor utav sådana på himlen! Så fint.

Felicia var fortf vaken. Hon somnade inte. Hon fick sitta i sin vagn. Hon tyckte inte alls om när det smällde så mycket. Men samtidigt ville hon tvujtitta lite bakom sina filtar.
Eddie sov som en stock och vaknade inte alls.
När vi kom in igen så sprang Felicia upp till balkongdörren med ove för att kolla på de sista fyrverkerierna som sköts upp. Hon la sig vid 00.30 och somnade rätt så omgående kan jag lova.

Vi käkade kex och ost och ove åkte väl hem närmare 1.30 eller något. Va riktigt trevligt!

Jeff somnade innan mig. Själv somnade jag närmare 3 tiden.

Felicia vaknade självklart tidigt idag ändå. Med feber. Hon har fortf över 38 och är väldigt seg för att vara henne! Ni som vet hur hon är förstår nog. Nu vill hon bara sitta i soffan med täcke. Vägrar äta och vill bara dricka mjölk.

Eddie är också lite småseg idag.


RSS 2.0