onsdag

Vaknade med huvudvärken från helvetet.. Som tur var gav det med sig efter några timmar.

Vi gav oss ut efter lunch och hann vara ute i typ 5 minuter innan det började regna. In och ta på sig regnjackan och allt därtill, självklart slutade det då.. Kom någon skur efter men sedan blev det uppehåll. Var ute i 4 timmar sedan och gick in först efter 17. Mellis käkades ute. Tindra och Felicia kom även hem däremellan också.

Ikväll drog jag med mig alla 3 pajaser ut i spåret på en liten kvällstur. Så skönt med en liten promenad bara.


Dessa tre har varit helt speedade ikväll och somnade först för kanske 30 minuter sedan 😮.
Det slår aldrig fel när moster T sover här.. Tur att det är lov!

Älskar verkligen när man använder sina barn som spelbrickor.. Eller inte.

måndag

Dagen igår spenderades större delen i Åtvidaberg. Kom hem lagom tills Felicia kom hem. Resten av dagen var vi självklart ute.

Denna dag var vi ute redan vid 9 och det cyklades för fullt på gården på de nya cyklarna som inhandlats till Felicia och Eddie. Eddie har idag äntligen lärt sig att köra helt på egen hand utan stödhjul och nu kör han som om han inte har gjort något annat i en rasande fart!

Straxt innan 11 gick vi allihopa på upptäcksfärd i spåret i typ en timme. Såg bl.a. 5 fjärilar och en hackspettill barnens förtjusning.

Käkade sedan när vi kom hem och fortsatte vara ute innan vi åkte iväg och köpte skor. Felicia lämnade vi av på annat håll (eftersom hon tydligen ska vara så jobbig) för övernattning.

Behöver jag nämna att det har varit en ordentlig utedag idag? Eddie har cyklat mest hela dagen och så har vi umgåtts med grannarna där han även hoppat lite på deras studsmatta. 

Imorgon börjar karln jobba igen..Eddie och jag tog ett till varv i spåret ikväll innan läggdags. 


söndag
Dagarna flyger förbi i rasande fart som vanligt så man knappt hinner med. 
I tisdags fick jag och Charlie lite besök i typ en timme på morgonen när vi hade lämnat barnen. Alltid lika trevligt och tiden går så fort när man inte ses på så länge så man har så mycket att prata om.

I onsdags gick jag och Charlie och lunchade på granngården hos C.  Lämnade Charlie där när jag hämtade Eddie. Gick tillbaka så lekte Eddie för fullt med H. Felicia kom även dit när hon hade slutat skolan. Jeff kom dit när han hade slutat jobbet och tog lite kaffe och snackade skit så tror fasen klockan hann bli närmare 17 innan vi kom därifrån. Haha.

I onsdags var ungarna påskkärringar till skolan och dagis. När jag hämtade dom så gick vi en promenad bort till affären för att köpa godis till de andra kärringarna som säkerligen skulle komma och plinga på dörren. Eftermiddagen spenderades ute med att spela bl.a. fotboll för fullt. Barnen gjorde fina teckningar också som de lämnade när de gick och plingade på dörrar. 
Efter 17 blev Felicia hämtad då hon gärna ville åka till sin farfar och Marita och sova där för hon inte träffar dom så ofta.  Hon åkte sedan direkt från dom på fredagen till L.


Igår hade vi bjudit hit ett par bekanta på grillat. Riktigt trevligt. Eddie fick äntligen träffa O också så de lekte för glatta livet. Eddie somnade direkt när han la huvudet på kudden när gästerna hade åkt hem. Lyckad eftermiddag/kväll.

Gubben sover fortfarande där uppe. Försökt få liv i honom men nästintill omöjligt. Låter honom sova ett tag till medan vi andra duschar och gör oss iordning för dagens äventyr. Mot Åtvidaberg! 
I eftermiddag kommer äntligen Felicia hem igen.

Ni har väl inte glömt ställa fram klockan? 


måndag

Idag har vi rockat sockorna här hemma. Jeff rockade sockorna på jobbet och fick joina oss när han kom hem på eftermiddagen 🤘🏼.
I skolan vad det däremot sämre men det.. Var bara Felicia och en till kille i klassen som rockade idag sa hon.
Inte ens hennes lärare hade olika strumpor så Felicia var lite besviken. 

När Felicia kom hem från skolan så käkade ungarna mellis och varsin bulle. Vi vilade lite och gick sedan ut.
Ungarna hoppades studsmatta hos grannen och Jeff kom dit när han hade slutat jobbet.


Felicia har haft en lös tand nu en längre tid som hon vickat mer och mer på de senaste dagarna. Självklart skulle hon börja vicka ännu mer precis vid läggdags så då åkte den ut. Femte tanden ute och den sjätte kommer nog snart den också.-

Idag är det 8 år sedan jag tog det första positiva gravtestet. 8 år sedan livet skulle vändas upp och ner för all framtid, till det positiva. Sket fullständigt i att folk tjatade om att jag bara var 18 år och skulle "förstöra mitt liv". Ensamstående och gravid. Beslutet jag valde var det absolut bästa jag någonsin gjort. Att få vara din mamma Felicia är det bästa som finns. Tack vare dig har jag insett att vara mamma är den finaste gåvan som finns 🦄


söndag

Som vanligt försvann helgen lika snabbt som den kom.

Helgen har bestått av kalas i valla, storstädning, handling av bl.a. blommor och massor mer.

Idag har vi spenderat dagen utomhus.
Fixat massor ute på baksidan. Dock känns det som att det aldrig finns något slut.. Konstigt det där. Men, nu har man kommit någonstans på vägen iaf.
Köpte på oss lite pallkragar idag så har sått massor olika saker. Spännande för barnen.


Charlie har gungat för första gången idag också. Han tyckte det var roligt.På sena eftermiddag kom Emmy och Sebbe förbi och hämtade Felicia och Eddie och åkte iväg med dom i ett par timmar. 

Nu kollar jag på farmen finalen. 
Barnen sover sedan 19 tiden.

Imorgon ska vi rocka sockorna allesammans!

tisdag

Felicia hade råkat ramla av gungan i skolan i en ordentlig fart idag och lyckades därav skrapa upp ansiktet. Pluttan..

Annars så har även denna dag spenderats ute. Eller, eftermiddagen eftersom barnen var i skola/dagis på dagen.

Jeff är nu pappaledig resten av veckan.
Jag ska jobba natt imorgon och på torsdag.
En riktigt utslagen hjälte 💚

måndag

Dagarna går i ett och man hinner knappt med.
Det har varit mycket som hänt den senaste tiden och så har jag jobbat en hel del också.
I lördags började jag må väldigt konstigt. Slutade med att jag kräktes efter jobbet och låg sedan avdeckad fram till eftermiddagen på söndagen.

Har haft en väldigt konstig värk i huvudet den senaste veckan som kommer och går. Försöker intala mig själv att den ska gå över.. Envis som jag är. Men, kanske är dags att ta tag i det med tanke på min bakgrund..
Orkar inte med mer skit nu.
Tänker tillbaka på när jag låg inlagd under hela påsken förra året. Nä usch!


Annars så har Felicia haft studiedag idag. Eddie var som vanligt ledig på måndagar. Dagen spenderades ute i vårvärmen.

Tänkte ta värktabletter nu och gå och lägga mig och hoppas på lite sömn inatt. 
Charlie har börjat vakna på nätterna och sedan fått för sig att vakna för dagen mellan 5-6 någon gång. Lite jobbigt när man varit van vid att han sover till 8. Men men, så är det att ha barn. Bara att gå upp och se glad ut.


RSS 2.0